BILL BOARD

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BILL BOARD
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 425.860.286

Publication

19/11/2013
ÿþmod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

}-Ï~,JIA;t In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

.. GVH~~ ~~qq'~ppf~ 33I~AiIVK

~~ f31~S FR~

- 6 NOV. 2013

DENDgWONDE

Ondernemingsnr : 0425.860.286

Benaming (voluit) : BILL BOARD

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Hekkestraat 47

9308Aalst (Hofstade)

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK DOEL - WIJZIGING MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR - WIJZIGING DATUM ALGEMENE VERGADERING

Uit een akte verleden voor notaris Heleen DECONINCK te Erpe op 24 oktober 2013, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van vennoten:

Eerste beslissing: Wijziging doel

Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerders de dato 17 oktober 2013 dat het voorstel tot wijziging van het maatschappelijk doel toelicht, met een samenvattende staat waarop het actief en passief van de; vennootschap werd samengevat afgesloten per 7 oktober 2013, hetzij minder dan drie maanden tevoren; ieder aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van dit verslag.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap als volgt te wijzigen, en bijgevolg het huidig artikel 3 van de statuten integraal te schrappen en te vervangen door de volgende tekst; "Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, in binnen- en buitenland:

I, DIVERSE ACTIVITEITEN:

1. Alle vastgoedoperaties als immobiliënmakelaar of promotor of ermee verband houdende verrichtingen, De vennootschap kan met name onroerende goederen en/of onroerende zakelijke rechten verwerven, overdragen, leasen, in leasing geven en gronden en/of gebouwen ruilen, bouwen, laten bouwen, afbreken, saneren, huren, verhuren, ter beschikking stellen, omvormen of ombouwen en valoriseren, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing en zij kan meer algemeen alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen uitoefenen.

2. Het beheer van alle roerende en onroerende goederen, onder meer het opstellen van huurcontracten, opmaken van plaatsbeschrijving, inventariseren van meubilair, het vervullen van de functie van syndicus, het opmaken van schattingen en expertises, opmaken van projecten, bouwbegeleiding, enzovoort, zonder dat deze opsommingen beperkend zijn, en dit zowel in België als in het buitenland.

3, De aannemingen en de uitvoering van alle openbare en private bouwwerken, alle onderaannemingen, saneringswerken, afwerkingen en voltooiingswerken en in het algemeen alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bouwvak in betrekking staan alsmede het fabriceren, de aankoop, verkoop, de consignatie, de vertegenwoordiging en commissiehandel van alle bouwmaterialen, grondstoffen en artikelen die bij het bouwen tussenkomen.

4. De coördinatie, de opvolging en het beheer van activiteiten en projecten zoals bepaald in punt 1,2 en 3.

5. Alle activiteiten met betrekking tot hernieuwbare energie, daaronder begrepen (zonder dat deze opsomming beperkend is) de ontwikkeling van projecten, de installatie, het beheer en de

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod11.1

L

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

exploitatie van photovoltaïsche, biomassa- en windmoleninstallaties, de handel, trading of makelaardij in onderdelen, toestellen, diensten of projecten met betrekking tot hernieuwbare energie.

6. Het optreden als tussenpersoon in de handel, dit in de ruimste zin van het woord.

7. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen, verenigingen en/of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen en, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieond ernem i ngen.

8. Het verstrekken van operationeel, financieel en intellectueel advies betreffende de commerciële organisatie en uitbating van productiebedrijven of dienstverlenende ondernemingen.

9. Het verlenen van commercieel advies betreffende de marketing van producten van productie of dienstverlenende ondernemingen.

10. Het verlenen van administratief, financieel en managementadvies betreffende het bestuur van diverse ondernemingen in de meest ruime zin van het woord.

11. Het beheren van bedrijfsruimtes en een onroerend patrimonium, het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden ondermeer aankoop, verkoop, verhuren, in huur nemen, ruilen, oprichting en laten uitvoeren van bouwwerken, dit alles in de ruimste zin.

12. Het verwerven van licenties, brevetten en octrooien, alle rechten op knowhow en ontwikkelde procedés.

Het verrichten van aile activiteiten die verband houden en verenigbaar zijn met deze activiteiten.

II. CONSULTANCY- OF MANAGEMENTVENNOOTSCHAP

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die,

algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met:

alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties;

consultancy, opleiding, technische expertise en bijstand op voorncemd(e) gebied(en);

- het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen,

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

HOLDING

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterlijk statuut;

2, het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

3, het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

IV. PATRIMONIUMVENNOOTSCHAP

1. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

2. het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

Op de laatste big. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



3, het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten, industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of - ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de Wet van 6 april 1995 inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

V, ALGEMEEN

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden zekerheden stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten, zelfs indien zij niet rechtstreeks in verband mee staan met de bovenstaande doelomschrijvingen, zoals onder meer de terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen aan haar zaakvoerders, bij wijze van bezoldiging in natura."

Tweede Beslissing: Eerste Kapitaalverhoging in geld met individuele afstand van het voorkeurrecht door de niet-inschrijvende vennoot

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op honderdvierenzeventigduizend negenhonderdzesenveertig euro zesenzeventig cent (¬ 174.946,76) te verhogen met achttien euro negentig cent (¬ 18,90), en het aldus te brengen op honderdvierenzeventigduizend negenhonderdvijfenzestig euro zesenzestig cent (E 174.965,66), door inbreng in speciën voor een zelfde bedrag door DIRDES BVBA, voornoemd, door het aanmaken van één nieuw aandeel zonder nominale waarde, dewelke zelfde rechten en , voordelen geniet als de bestaande aandelen.

Bijgevolg wordt het kapitaal thans vertegenwoordigd door negenduizend tweehonderdachtenvijftig (9.258) aandelen zonder nominale waarde die elk één/ negenduizend tweehonderdachtenvijftigste (9.258ste) van het kapitaal vertegenwoordigen,

Dit nieuw aandeel zal delen in de winsten vanaf heden,

Dit nieuw aandeel wordt uitgegeven aan de prijs van eenennegentig euro tweeëntachtig cent (¬ 91,82), omvattende een agio van tweeënzeventig euro tweeënnegentig cent (¬ 72,92).

Aldus zal een bedrag van tweeënzeventig euro tweeënnegentig cent (¬ 72,92) op de onbeschikbare reserverekening "uitgiftepremies" worden ingeschreven.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid FILDES, voornoemd, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaart individueel af te zien van haar voorkeurrecht en te verzaken aan eventuele waardeverschillen.

Op deze kapitaalsverhoging wordt volledig ingeschreven door de besloten vennootschap D1RDES, voornoemd.

De inschrijver verklaart en al de leden van de vergadering erkennen dat het aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volstort werd.

De instrumenterende Notaris bevestigt dat gemeld bedrag van eenennegentig euro tweeëntachtig cent (¬ 91,82) voorafgaandelijk aan de kapitaalverhoging gedeponeerd werd op een bijzondere rekening bij Belfius Bank NV zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 24 oktober 2013 afgeleverd attest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

Derde Beslissing: Tweede kapitaalverhoginq door incorporatie van uitgiftepremie

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal, een tweede maal te verhogen met vierendertig euro vierendertig cent (¬ 34,34) om het te brengen van honderdvierenzeventigduizend negenhonderdvijfenzestig euro zesenzestig cent (E 174.965,66) op honderdvijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00) door incorporatie van een deel van de zopas gecreëerde uitgiftepremie, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Vierde beslissing: Wiiziginq statuten na kapitaalswiizi-gingen

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de kapitaalverhogingen die voorafgaan, beslist de vergadering artikel 5 van deze statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd vijfenzeventigduizend euro (¬ 175.000,00) en wordt vertegenwoordigd door negenduizend tweehonderd achtenvijftig (9.258)





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/11/2013 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" t'oor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde die ieder één 1 negenduizend tweehonderd achtenvijftigste (1 / 9.258ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De aandelen zijn vo lstort.n

Vijfde Beslissing: Wijziging maatschappelijk boekjaar

De vergadering beslist het maatschappelijk boekjaar te wijzigen in die zin dat het boekjaar zal aanvangen op één juli om te eindigen op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Ter uitzondering zal het huidig maatschappelijk boekjaar, dewelke is aangevangen op één januari 2013 eindigen op dertig juni 2014.

In aansluiting hiermede wordt artikel 20 van de statuten vervangen door volgende tekst "Artikel 20. MAATSCHAPPELIJK BOEKJAAR

Het maatschappelijk boekjaar begint op één juni en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Op deze laatste datum worden de maatschappelijke geschriften afgesloten en de zaakvoerder stelt de inventaris op en zet de jaarrekening uiteen, voor zover de wet dit vereist." Zesde Beslissing: Wijziging datum Algemene vergadering.

De vergadering beslist dat de jaarlijkse algemene vergadering in de toekomst plaats zal hebben op de eerste dinsdag van de maand december te 19.00 uur.

De eerstvolgende algemene vergadering zal plaats hebben op de eerste dinsdag van de maand december 2014.

In aansluiting hiermede wordt de eerste zin van artikel 15 van de statuten vervangen door volgende tekst

"Er wordt elk jaar op de eerste dinsdag van de maand decembèr te negentien uur een algemene vergadering van vennoten gehouden."

Zevende Beslissing: Coordinatie.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de zaakvoerders tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de instrumenterende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van de , gecoördineerde tekst der statuten.

De vergadering verwijst tevens naar haar beslissing tot verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 9308 Aalst (Hofstade), Hekkestraat 47, zoals reeds gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch staatsblad van 10 september onder nummer 13138459, en verzoekt ondergetekende notaris deze wijziging tevens op te nemen in de gecoördineerde statuten.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN:-afschrift van de akte-wijziging - coordinatie statuten; - verslag zaakvoerder; -staat van

aktief en passief.

Getekend Stéphane Meert, Geassocieerd Notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

10/09/2013
ÿþ}

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mai PDF I1.1

~ f f Î t; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de alsje

GRIFFIE

VAN KOOPHANDEL

I

3 0 All6. 2013

1101111tW1111110111111

DENDERiVIONDE

Griffie

Ondememingsnr : 0425.860.286 Benaming (voluit) : Bill Board

(verkort) :

Rechtsvorm :

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Hekkestraat 49 - 9308 Aalst

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Ontslag zaakvoerders - wijziging maatschappelijke zetel

Tekst ;

Uittreksel uit de bijzondere algemene vergadering per 1610712013

De heer Jan Vandyck heeft zijn ontslag als zaakvoerder aangeboden met ingang vanaf heden, 16

juli 2013.

Dit ontslag wordt unaniem aanvaard door de vergadering

De vergadering beslist over te gaan tot de benoeming van de volgende niet-statutaire zaakvoerders, met ingang vanaf heden en voor onbepaalde duur:

- Fildes bvba, met vaste vertegenwoordiger dhr. Filip Dessomville, met zetel te 9308 Aalst, Koningshoflaan 24B en gekend onder RPR Dendermonde btw BE-0535.794.841;

- Dirdes bvba, met vaste vertegenwoordiger dhr. Dirk Dessomville, met zetel te 9420 Erpe, Zevekootstraat 139 en gekend onder RPR Dendermonde btw BE-0535.796.623.

De heer Filip Dessomville, zaakvoerder van Fildes bvba, en de heer Dirk Dessomville, zaakvoerder van Dirdes bvba, verklaren namens Fildes bvba en Dirdes bvba, het toegekende mandaat te aanvaarden en verklaren dat Fildes bvba en Dirdes bvba niet getroffen zijn door enige verbodsbepaling voor de uitoefening van het hen toegekende bestuursmandaat.

De maatschappelijke zetel wordt verplaatst naar Hekkestraat 47 te 9308 Aalst (Hofstade).

De vergadering wordt gesloten om 18u30 nadat alle aanwezigen kennis hebben genomen van

onderhavig verslag en volledig instemmen met de inhoud en de bewoordingen ervan.

Dirdes bvba, vast vert door Dirk Dessomville

zaakvoerder

Op de laatste blz.vánLuik vermeldëri :--- t2é ï :-Na m" en hoedanigheid van di instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 28.05.2011, NGL 12.08.2011 11402-0022-012
11/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 29.05.2010, NGL 10.06.2010 10161-0021-012
20/01/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 30.06.2009, NGL 31.12.2009 09917-0010-012
27/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 26.06.2008 08283-0118-012
09/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 26.05.2007, NGL 06.07.2007 07356-0073-012
20/09/2005 : ME. - JAARREKENING 31.12.2004, GGK 30.06.2005, NGL 16.09.2005 05684-4704-012
27/12/2004 : AA052756
25/08/2004 : AA052756
15/09/2003 : AA052756
26/11/2002 : AA052756
26/09/2001 : AA052756
13/07/2000 : AA052756
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 01.12.2015, NGL 16.12.2015 15699-0587-012
01/01/1989 : AA52756
01/01/1986 : AA52756
06/02/2017 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 06.12.2016, NGL 30.01.2017 17031-0274-013

Coordonnées
BILL BOARD

Adresse
HEKKESTRAAT 47 9308 HOFSTADE

Code postal : 9308
Localité : Hofstade
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande