BIO-FOR-LIFE HOLDING, AFGEKORT : BFL HOLDING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BIO-FOR-LIFE HOLDING, AFGEKORT : BFL HOLDING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 849.339.027

Publication

16/10/2012
ÿþmod 11,1

~~

Voorbehouden aan het Belgisch _ Staatsblad

-- r-

~-J In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Kopie ry

na neerlegging ter griffie van de akte

RiFFIF RFr:E-lTR+I\tK

VAN KOOPHANDEL

0 5 OKT. 2012

DENDERMONDE

Griffie

11\leNleptl

Ondernemingsnr : V-03 339 02v

Benaming (voluit) : Bio-For-Lifte Holding

(verkort) : BfL Holding Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Lindelaan, 34 9280 Lebbeke

Onderwerp akte :OPRICHTING STATUTEN BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester François De Clippel, notaris te Dendermonde op drie oktober tweeduizend en twaalf, dat :

1) De Heer Patrick DE CROOCK, wonende te 9280 Lebbeke, Lindelaan, 34 ;

2) De Heer Herman Maria Alfons HIEL, wonende te 3078 Kortenberg, Galgenstraat, 35,

een vennootschap hebben opgericht onder de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en

met de naam "Bio-For-Life Holding", in het kort "BfL Holding".

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9280 Lebbeke, Lindelaan, 34.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

- het zoeken naar, ontwikkelen van biologische oplossingen voor problemen die het milieu en de gezondheid aangaan, alsook alle activiteiten die het voornoemde kunnen' ondersteunen;

- daartoe kan de vennootschap alle kosten en investeringen dragen om dit doel te= verwezenlijken, met name opstellen en kopen van patenten, licenties, marktstudies,: onderzoekingen en studies naar de haalbaarheid van oplossingen; het uitschrijven van prijzen die wetenschappelijk onderzoek aanmoedigen;

- het betalen en ontvangen van royalties en licentierechten;

- het verkopen, verhuren of verhandelen in gelijk welke andere vorm van octrooien, licenties en andere rechten;

- het oprichten, deelnemen of aanmoedigen van andere vennootschappen of verenigingen die; deze activiteiten kunnen ondersteunen; het beheer en verlenen van adviezen van deze,, vennootschappen of verenigingen;

- het uitschrijven van prijzen en competities die het publiek zullen aanmoedigen om zich in deze problematiek te interesseren;

- het kopen, verkopen, bouwen, verbouwen, huren, verhuren en beheren van onroerende' goederen;

i - het voor eigen rekening verwerven, door inschrijving of aankoop, en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen en het beheer; van roerend vermogen.

''. De vennootschap mag in België en in het buitenland alle roerende en onroerende, commerciële, industriële en financiële handelingen stellen. Zij mag eveneens belangen;

Op de laatste blz. vanL i> K a vermelden : Recto :Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor-behoy}den man het "`Belgisch Staatsblad



hebben bij wijze van inbreng, inschrijving, financiële tussenkomst of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. De vennootschap kan zich borg stellen of haar aval verlenen ook voor verrichtingen van derden, voorschotten toestaan en kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verlenen; de vennootschap mag alle mandaten en functies in andere vennootschappen waarnemen.

DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf drie oktober tweeduizend en twaalf.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend vijfhonderd (62.500,-) euro.

Het wordt vertegenwoordigd door duizend (1.000) aandelen, zonder vermelding van waarde, die ieder één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen werd als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer Patrick De Croock, voornoemd sub 1), ten belope van negenhonderd negentig (990) aandelen;

- door de Heer Herman Hiel, voornoemd sub 2), ten belope van tien (10) aandelen.

totaal: duizend (1.000) aandelen

Ieder aandeel werd volstort ten belope van honderd ten honderd.

SAMENSTELLING VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door een raad, samengesteld uit tenminste drie leden, natuurlijke of rechtspersonen, al of niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders en van wie het mandaat te allen tijde kan worden herroepen. Wanneer evenwel op een algemene vergadering van de aandeelhouders van de vennootschap wordt vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering, die volgt op de vaststelling, door alle middelen, dat er meer dan twee aandeelhouders zijn. Zolang de raad van bestuur slechts twee leden telt, houdt de clausule - vermeld onder artikel 15 van deze statuten  waardoor aan de voorzitter van de raad van bestuur een beslissende stem toekomt, op gevolg te hebben.

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijk persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De bestuurders zijn herbenoembaar.

De bestuurder, waarvan de termijn van zijn mandaat is verstreken, blijft in functie tot zolang de algemene vergadering, om welke reden ook, niet in de vacature voorziet.

In geval van voortijdige vacature in de schoot van de raad van bestuur, om welke reden ook, hebben de overblijvende bestuurders het recht voorlopig in de vacature te voorzien totdat de algemene vergadering een nieuwe bestuurder benoemt. De benoeming wordt op de agenda van de eerstvolgende algemene vergadering geplaatst.

De raad van bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren van de aanwezige bestuurders.

BESTUURSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR.

De raad van bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge











Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-behoden .aanliet Belgisch Staatsblad

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid één of meer adviserende comités oprichten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van één of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad delegeren aan hetzij één of meer bestuurders, directeurs of volmachtdragers, al dan niet aandeelhouders. De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR. De vennootschap wordt ten overstaan van derden, voor het gerecht en in de akten, met inbegrip van deze waarvoor de tussenkomst van een openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd, door twee bestuurders samen optredend.

Binnen het kader van het dagelijks bestuur, is de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

De vennootschap is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzondere gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op zesentwintig oktober te achttien uur.

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

DEPONERING VAN DE EFFECTEN.

Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen, indien dit in de oproeping wordt vereist, minstens drie werkdagen voor de datum die bepaald werd voor de bijeenkomst, zijn voornemen om aan de vergadering deel te nemen schriftelijk ter kennis brengen van de raad van bestuur of de certificaten van zijn aandelen op naam, neerleggen op de maatschappelijke zetel of bij de instellingen die in de bijeenroepingsbe-richten worden vermeld.

Indien de raad van bestuur dit in de oproeping vereist, moeten de houders van gedematerialiseerde aandelen binnen dezelfde termijn een door de erkende rekeninghouder of door de vereffeningsinstelling opgesteld attest van onbeschikbaarheid neerleggen op de in de oproeping aangeduide plaats.

De houders van obligaties, warrants en certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, mogen de algemene vergadering bijwonen doch enkel met raadgevende stem, mits naleving van de toelatingsvoorwaarden voorzien voor de aandeelhouders.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke aandeelhouder mag zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet aandeelhouder. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en warden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de raad van bestuur eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de aandeelhouders of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

BOEKJAAR "

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen

voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra

de wettelijke reserve ééntiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming

van het saldo van de nettowinst.

INTERIMDIVIDENDEN.

De raad van bestuur is bevoegd om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit

te keren, mits naleving van de voorwaarden van artikel 618 van het Wetboek van

vennootschappen.

ONTBINDING EN VEREFFENING.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene

vergadering.

De vereffenaars treden pas in functie na bevestiging door de Rechtbank van Koophandel van

de benoeming door de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek

van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene

vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid

beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders

beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het

evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke

betalingen te doen.

BENOEMING VAN DE EERSTE BESTUURDERS.

Overeenkomstig artikel 518 paragraaf 2 van het Wetboek van vennootschappen werden door

tot eerste bestuurders benoemd:

1/ de Heer Patrick De Croock, voornoemd;

2/ de Heer Herman Hiel, voornoemd.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de jaarvergadering

van het jaar tweeduizend zeventien.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van drie oktober tweeduizend en twaalf en

zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend veertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Volmacht werd verleend aan de BVBA `Hiel & Associates', met zetel te 1785 Merchtem,

Langensteenweg, 40, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met

mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke administratieve

formaliteiten te vervullen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

(Werden gelijktijdig neergelegd : een uitgifte van de akte en bankattest).

Notaris François De Clippel.

Dit uittreksel werd neergelegd voor registratie, met als enig doel de neerlegging ter Griffie

_van .de Rechtbank van Koophandel,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden  ;aan 'het Belgisch Staatsblad

10/04/2015
ÿþMO 2 1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN

d

Voor behouc aan h Belgis Staatst

KOOPHANDEL GENT

3 0 MAART 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr: 0849.339.027

Benaming

(voluit) : Bio-For-Life Holding

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : Lindelaan 34 te 9280 Lebbeke

Onderwerp akte : Mandaat bestuurder

De heer Herman Hiel, wonende Galgenstraat 35 te 3078 Kortenberg legt met ingang van 20 maart 2015 zijn mandaat als bestuurder neer.

Herman Hiel,

bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BIO-FOR-LIFE HOLDING, AFGEKORT : BFL HOLDING

Adresse
LINDELAAN 34 9280 LEBBEKE

Code postal : 9280
Localité : LEBBEKE
Commune : LEBBEKE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande