BIODIESELCOMPANY

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BIODIESELCOMPANY
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 887.842.978

Publication

06/02/2013
ÿþl~,t

_.~~

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 5 JAN. 2013

RECHTBANKVAN

KOOPHANDESTE GENT

N IiIi.J1!1121J111111

Ondernemingsnr : 0887.842.978

Benaming

(voluit) : BioDieselCompany in vereffening

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KROMMENDONCK 5 - 9080 LOCHRISTI

(volledig adres)

Onderwerp akte : SLUITING - VEREFFENING

Uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering de dato 27 december 2012 blijkt dat:

N Voorafgaand aan het besluit tot sluiting van de vereffening volgende wettelijke formaliteiten werden vervuld:

11 Op 1 oktober 2012 werd bij beslissing van de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld en werd de heer Samy DE SCHEPPER, wonende te 9080 Lochristi, Krommendonck 5, benoemd tot vereffenaar van de vennootschap.

2/ Bij beschikking de dato van 23 oktober 2012 van de Rechtbank van Koophandel te Gent werd overgegaan tot de bevestiging van de benoeming van de voornoemde heer Samy DE SCHEPPER tot vereffenaar.

3/ De beslissing tot ontbinding werd gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 12 november daarna, onder nummer 12183692.

4/ Overeenkomstig artikel 190§1 van het Wetboek van vennootschappen heeft de vereffenaar het verdelingsplan de dato 9 november 2012 voor akkoord voorgelegd aan de bevoegde Rechtbank van Koophandel.

51 Op 14 december 2012 is de vereffenaar voor de raadkamer verschenen teneinde nader uitleg te verschaffen omtrent het neergelegde verdelingsplan.

61 Op 21 december 2012 heeft de Rechtbank van Koophandel te Gent een vonnis afgeleverd over haar akkoord met het verdelingsplan.

BI Volgende beslissingen werden genomen:

1/ De vereffening is als beëindigd verklaard en de vennootschap heeft vanaf 27 december 2012 definitief opgehouden te bestaan, waardoor het mandaat van de vereffenaar is beëindigd.

2/ Aan de heer Samy DE SCHEPPER, wonende te 9080 Lochristi, Krommendonck 5, worden alle op heden niet gekende en/of vergeten activa van de vennootschap, evenals alle toekomstige activa, dewelke later nog zouden opduiken, overgedragen, onder de last in te staan voor de verdere aflossing van de niet-betaalde schulden van de vennootschap en daarna eventueel de verdeling van de overblijvende activa onder de aandeelhouders pro rata hun aandelenbezit.

3/ De boeken en documenten van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende de door de wet vereiste termijn bewaard worden ten huize van de vereffenaar van de vennootschap, thans te 9080 Lochristi, Krommendonck 5, die zich met de bewaring ervan gelast.

41 Alle gelden en waarden van de vennootschap werden verdeeld, zodat er niets dient gedeponeerd te worden in de Deposito- en Consignatiekas.

5/ De hierna genoemde personen worden als bijzondere gevolmachtigden aangesteld, die elk afzonderlijk kunnen optreden met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake de stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief aile benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid aan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

, )Voor- instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die

. .. behouden woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A :

aan het -Mevrouw Linda MARTENS;

Belgisch -Mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE

Staatsblad -Mevrouw Eugénie CARREZ.



Samy DE SCHEPPER

vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd kopie vonnis goedkeuring verdelingsplan.

Op de laatste biz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

12/11/2012
ÿþOndernemingsnr : 0887.842.978

Benaming.

(voluit) : BioDieselCompany

(verkort) '

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 9080 Lochristi, Krommendonck 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontbinding - aanstelling vereffenaar

Uit een proces-verbaal, opgemaakt door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op één oktober tweeduizend en twaalf, waarop de volgende vermelding werd aangebracht "Geregistreerd Registratiekantoor Lokeren vier bladen geen verzendingen op 16 oktober 2012 boek 626 blad 71 vak 20. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00). DE ONTVANGER (get,) R. Roose", blijkt dat de buitengewone algemene vergadering heeft besloten de vennootschap met onmiddelijke ingang te ontbinden en in vereffening te stellen,

Werd benoemd tot enig vereffenaar: de heer De Schepper Samy, wonende te 9080 Lochristi, Krommendonck 5.

Deze benoeming zal ter bevestiging worden voorgelegd aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank.

De vereffenaar is bevoegd om zelfstandig en zonder machtiging van de algemene vergadering alle. , handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor de vereffening van de vennootschap, met ingebrip van, maar niet beperkt tot de handelingen bedoeld in de artikelen 186, 187, 188 en 190 van het Wetboek van vennootschappen.

Ten gevolge van de ontbinding wordt een einde gesteld aan de mandaten van de huidige bestuurders,

De vergadering besluit om over de kwijting van de bestuurders te beraadslagen en te besluiten ter gelegenheid van de eerst volgende jaarvergadering die zal samengeroepen worden door de vereffenaar of bij de sluiting van de vereffening.

Statutenwijzigingen als volgt: - vervanging van artikel één door volgende tekst: "De vennootschap bestaat onder de vorm van een. naamloze vennootschap en is in vereffening. Haar naam luidt "BioDieselCompany in vereffening."

vervanging van artikel vier door volgende tekst: "De vennootschap bestaat met ingang van één oktober twee duizend en twaalf enkel nog voor haar vereffening."

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris alle machten om de gecoördineerde tekst van de' statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de vereffenaar tot uitvoering van de genomen besluiten. De vereffenaar stelt de hierna genoemde personen aan als bijzondere gevolmachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden en met de mogelijkheid tot in de plaats stelling, aan wie de macht verleend wordt om aile formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te, dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, met name de hierna volgende medewerkers van Deloitte,; die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A

-Mevrouw Linda MARTENS;

-Mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE;

-Mevrouw Eugénie CARREZ,

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De benoeming van de heer De Schepper Samy als vereffenaar werd bevestigd bij beschikking van de' voorzitter van de Rechtbank van Koophandel te Gent op drieëntwintig oktober tweeduizend en twaalf.

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nteni

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Maf Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD 3 O OKT. 2012

RECHTBANK VAN KOOPHANDEG1ffi1C3ENT

*iaie36sa*

V beh aa Be Sta:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk hiermee neergelegd:

uitgifte van het proces-verbaal;

- coördinatie van de statuten;

- afschrift beschikking bevestiging benoeming vereffenaar,

BijIâgen hij het Belgisch Staatsblad - 12/11/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luit< B vermeten : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso - Naam en handtekening

26/09/2012
ÿþ Mod Wonl 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*12160370+

Vo beha aan Beic Staat

C

NEERGELEGD

1 7 SEP. 2«

RECHTCIieVAN

KnnaHa\S-Wt i'P r;rrvT

~--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0887.842.978

Benaming

(voluit) : BIODIESELCOMPANY

(verkort) :

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : KROMMENDONCK 5 - 9080 LOCHRISTI

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming bestuurders

Uittreksel uit de notulen van de jaarvergadering dd. 18 juli 2012:

De vergadering besluit vervolgens, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen tot bestuurder voor een periode, ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018:

DDe onderneming van openbaar nut onder de vorm van een naamloze vennootschap 'Vlaamse instelling voor technologisch onderzoek" in het kort "VITO", Boeretang 200, 2400 Mol, vertegenwoordigd doo haar vaste vertegenwoordiger, de heer Francis Vanderhaeghen, Kolonel Chaltinstraat 74, 1180 Ukkel

Ode heer Samy De Schepper, Krommendonck 5, 9080 Lochristi

t3Gumiro BVBA, Krommendonck 5, 9080 Lochristi, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Samy De Schepper, Krommendonck 5, 9080 Lochristi

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 18 juli 2012:

De raad van bestuur besluit, met eenparigheid van stemmen, te herbenoemen voor een periode ingaand op heden en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2018:

D De heer Samy De Schepper, Krommendonck 5, 9080 Lochristi, tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door 2 bestuurders, samen optredend, zoals omschreven in artikel 16 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid beschikken over alle machten van en over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

Naar bankinstellingen en bedrijven toe betekent dit ondermeer dat de gedelegeerd bestuurder alle rekeningen kan openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of te openen rekeningen alle verrichtingen doen en goedkeuren, de rekeningen opzeggen of afsluiten en het saldo innen, ongeacht het bedrag. De gedelegeerd bestuurder zal eveneens de vennootschap vertegenwoordigen voor aile verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere.

Samy De Schepper

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso " Naam en handtekening

17/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.01.2012, GGK 18.07.2012, NGL 07.08.2012 12404-0201-025
16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.01.2011, GGK 09.07.2011, NGL 08.08.2011 11388-0325-024
03/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.01.2010, GGK 22.07.2010, NGL 23.07.2010 10353-0383-024
26/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.01.2009, GGK 27.07.2009, NGL 20.08.2009 09608-0218-026

Coordonnées
BIODIESELCOMPANY

Adresse
KROMMENDONCK 5 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande