BIOKAPSALON MARIANNE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIOKAPSALON MARIANNE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 537.796.803

Publication

14/02/2014
ÿþOndemerningsnr : 0537.796.803

Benaming

(voluit) : BIOKAPSALON MARIANNE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9870 ZULTE, Leliepark 37

(volledig adres)

Onderwerp aide : Quasi inbreng

Neergelegd conform artikel 220 § 2 W.Venn.

- Verslag van de bedrijfsrevisor d.d. 05,12.2013,

- Bijzonder verslag van de zaakvoerder d.d. 06.92.2013.

Marianne HAENTJENS,

zaakvoerder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Versa : Naam en handtekening.

bel a B+ su

IIONITEUR

07-02 _GISCH S

*19093081* BE

Mod Word 7t.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri

03/09/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13304905*

Neergelegd

30-08-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

0537796803

Ondernemingsnr :

Benaming (voluit): BIOKAPSALON MARIANNE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9870 Zulte, Leliepark 37

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Maarten Duytschaever met standplaats Gentbrugge op 27

augustus 2013, akte welke eerlang zal geregistreerd worden op het tweede registratiekantoor te

Gent, dat :

1. Mevrouw HAENTJENS Marianne, geboren te Wetteren op zestien oktober duizend negenhonderdtweeënzestig, rijksregister nummer 621016-308-02, gehuwd met de heer Gevaert Johan, wonende te 9870 Zulte, Leliepark 37.

2. De heer GEVAERT Johan, geboren te Deinze op zes november duizend

negenhonderdvijfenzestig, rijksregister nummer 651106-243-49, gehuwd met de mevrouw

Haentjens Marianne, wonende te 9870 Zulte, Leliepark 37.

Een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming

BIOKAPSALON MARIANNE met zetel te 9870 Zulte, Leliepark 37.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland in eigen naam en voor eigen rekening :

Het uitbaten van één of meerdere kapsalons voor dames, heren en kinderen, en het ver- richten van alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks samenhangende activiteiten, waaronder onder meer maar niet uitsluitend:

- het wassen, snijden, knippen, verven, onduleren van haar en het uitvoeren van alle behandelingen van haarverzorging en haarkappen;

- de aan- en verkoop, in- en uitvoer, fabricage van alle producten, artikelen en materialen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het beroep van haarkapper;

- alle verrichtingen van ontwerp, design en promotie van kapstijlen;

- de ontwikkeling, introductie , exploitatie en promotie van kapselconcepten;

- de creatie van catalogi, fotografie en alle communicatievormen betreffende styling, mode en haarstijlen;

- het geven van kappersopleidingen.

De groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in, de im-, export en vervaardiging van alle coiffureartikelen, haarstukjes en pruiken; alle toiletartikelen, parfumerie artikelen, schoonheidsproducten, reinigingsmiddelen, zeep- en badproducten, cosmetica, manicure- en pedicureartikelen, parfums en ander reukwerk, alle scheikundige, farmaceutische en para-farmaceutische artikelen, kledingaccessoires en alle aanverwante producten, machines en toestellen en dergelijke meer; alle natuurproducten, kruiden, drogisterij-, dieet- en algemene lichaamsverzorgingsartikelen en aanverwante producten; kortom alle producten, artikelen, materialen en toestellen voor lichaam-, huid- en haarverzorging en hun accessoires; geschenk- en fantasieartikelen; toestellen voor gezondheidstechniek en algemeen welzijn.

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, valorisatie en in stand houden van eigen onroerende goederen, onder meer door verhuring,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

onroerende leasing en andere overeenkomsten met derden in verband met hun gebruik en genot. De vennootschap mag onder meer onroerende goederen verwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, laten ombouwen ; zij mag onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst, zij mag optierechten met betrekking tot onroerende goederen nemen en afstaan ; zij mag zakelijke rechten (vruchtgebruik, erfpacht, opstal...) op onroerende goederen verwerven, vestigen, overdragen en beëindigen.

Het verlenen van bijstand en hulp onder hun meest verschillende vormen aan derden, bijvoorbeeld andere vennootschappen en/of eenmanszaken, en dit op het vlak van beheer, de controle, het toezicht, de organisatie, de administratie ; het verlenen van adviezen en intellectuele en administratieve hulp, het ter beschikking stellen aan derden onder welke vorm ook van benodigdheden, materiaal, instrumenten, hard- en software, het uitvoeren in verband met hetgeen voorafgaat aan concrete projecten, het dienstbetoon inzake organisatie en toepassing van de meest verschillende wetgevingen, het ter beschikking stellen van management, het uitoefenen van bedrijfsleiding en het organiseren ervan, voor eigen rekening als voor rekening van of in deelneming met derden, van handels-, nijverheids-, of andere ondernemingen, bestaande onder om het even welke vorm, en dit zonder enige beperking.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend en/of onroerend patrimonium. Het verrichten van alle handelingen met betrekking tot roerende en onroerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het beheren, het verwerven of vervreemden van aandelen, obligaties, kasbons en/of andere roerende en onroerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties, op welke wijze ook, in bestaande of nog op te richten rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen ; het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen, vennootschappen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen, vennootschappen, ondernemingen en particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan zowel in België als in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of die van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

Het waarnemen van bestuurs- en vereffeningsmandaten in om het even welke Belgische of buitenlandse, reeds bestaande of nog op te richten vennootschappen.

Alle opsommingen zijn in de ruimste zin te interpreteren zonder dat deze op enigerlei wijze beperkend wezen.

De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Het geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR)

Het is verdeeld in 100 aandelen zonder nominale waarde met een breukwaarde van één/honderdste deel van het maatschappelijk kapitaal.

Op de 100 aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend voor de prijs van honderd zesentachtig euro (186,00 ¬ ) per stuk, als volgt:

- door HAENTJENS Marianne, voornoemd, voor 9300,00 ¬ of voor 50 aandelen, - door GEVAERT Johan, voornoemd, voor 9300,00 ¬ of voor 50 aandelen , Samen: achttienduizend zeshonderd euro (18 600,00 ¬ ).

Op elk ingetekend aandeel is gestort ten belope van meer dan één/vijfde, zij voor zesduizend tweehonderd euro (6 200,00 EUR)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer bezoldigde of onbezoldigde lasthebbers, al dan niet vennoten, die zaakvoerders genoemd worden.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

In geval er meer dan twee zaakvoerders zijn benoemd zal, voor wat de interne besluitvorming betreft, een college van zaakvoerders worden gevormd, waarbij de besluitvorming :

-bij unanimiteit gebeurt indien het college van zaakvoerders uit twee zaakvoerders bestaat ;

-bij gewone meerderheidsbeslissing indien het college van zaakvoerders uit meer dan twee zaakvoerders bestaat.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste vrijdag van december om 14.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op een juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Het batig overschot van de resultatenrekening na aftrek van de algemene kosten, lasten en afschrijvingen, zoals blijkt uit goedgekeurde jaarrekeningen, maakt de nettowinst uit.

Op deze winst wordt jaarlijks vijf ten honderd vooraf genomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname is niet meer verplicht wanneer de reserve één/tiende heeft bereikt van het kapitaal. Ze wordt opnieuw verplichtend indien om gelijk welke reden, de reserve aangetast is.

Het saldo wordt verdeeld onder alle vennoten overeenkomstig hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal, onder voorbehoud dat de algemene vergadering over een andere bestemming beslist, zoals in de statuten voorzien.

1. Eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar vangt aan op datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte en eindigt op dertig juni tweeduizend veertien.

2. Eerste Jaarvergadering.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden de eerste vrijdag van december 2014 om 14.00 uur.

3. Benoeming van de zaakvoerder.

Werd benoemd tot gewone zaakvoerder voor de duur van de vennootschap:

Mevrouw HAENTJENS Marianne, voornoemd.

Haar mandaat is bezoldigd.

4. Herneming van verbintenissen onderschreven namens de vennootschap in oprichting:

In toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, herneemt de vennootschap die verbintenissen welke namens de vennootschap in oprichting werden aangegaan en dit vanaf 1 juli 2013.

5. Machtiging tot verrichten van formaliteiten inzake rechtspersonenregister.

Mevrouw HAENTJENS Marianne, handelend in haar voormelde hoedanigheid van zaakvoerder verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan DE DEYNE VERHOEYE ACCOUNTANTS & BELASTINGCONSULENTEN B.V. o.v.v.e. B.V.B.A., met kantoor te 9920 Lovendegem, Kort Eindeken 25, vertegenwoordigd door Jan VERHOEYE en/of Sven DE WIT, beide kantoorhoudend op bovenstaand adres, alsook aan al hun aangestelden, eveneens met recht van indeplaatsstelling, om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvoeren in de  Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de belasting over de toegevoegde waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

Voor Ontledend uittreksel.

Maarten Duytschaever, notaris.

Luik B - Vervolg

Tegelijk hiermee neergelegd : uitgifte van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 05.12.2014, NGL 05.01.2015 15002-0013-015

Coordonnées
BIOKAPSALON MARIANNE

Adresse
LELIEPARK 37 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande