BIZ-NET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BIZ-NET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.949.197

Publication

15/04/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



111111111!Ilfglij,11111111

, NEENGELE13J) 1

-3 APR. 2011i

RECI-11r,i4 ?-7fere\77."--g-

KOOPH&ifflei '''

----, -7 ...

.4..



Ontlememingsnr 810.949,197

Benaming (voluit); B1Z-NET

(verkort) :

Rechtsvorm: BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel: 9070 DESTELBERGEN (HEUSDEN) LAARNEBAAN 11

Onderwerp akte :VERHOGING VAN HET KAPITAAL

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jean Didier Gyselinck, geassocieerd Notaris te Brussel, op negentien maart tweeduizend veertien , "Geregistreerd één blad, nul renvooi op het lste Registratiekantoor van Anderlecht op 20 maart 2014, boek 77, bled 46, vak 05" blijkt dat:

VOORAFGAANDELIJKE UITEENZETTING

In het kader van het overgangsstelsel van artikel 537, lste lid, van het WIB 1992, ingevoerd door de programmawet van 28/06/2013 inzake de liquidatieboni, heeft de vergadering, heeft de vergadering, op zesentwintig december tweeduizend dertien, beslist om een bruto dividend ten belope van honderd en negentienduizend vierhonderd drieënvijftig euro en drieëndertig eurocent (119.453,33 EUR) , door afname van de belaste reserves, uit te keren.

Een roerende voorheffing van 10% werd betaald. Het netto dividend bedraagt dus honderd en zevenduizend vijfhonderd en acht euro (107.508 EUR) en werd voorafgaandelijk aan dezer aan de enige aandeelhouder overgeschreven.

BERAADSLAGING,

de algemene vergadering heeft beslist:

- in het kader van het overgangsstelsel van artikel 537, lste lid, van het WIB 1992 het kapitaal te vermeerderen met met honderd en zevenduizend vijfhonderd en acht euro (107.508 EUR) om het te; verhogen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) tot honderd zesentwintigduizend honderd en acht euro (126108 EUR) mits creatie van 578 nieuwe aandelen, van dezelfde aard als de bestaande aandelen en deelnemend in de winst vanaf de dag van de algemene vergadering.

De kapitaalsverhoging is ingeschreven door de aandeelhouder.

de ingeschreven kapitaalsverhoging volledig afbetaald werd door een storting in geld, bij de KEYTRADE BANK

- de volgende wijziging van de statuten:

- artikel vie om het door volgende tekst te vervangen:

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd zesentwintigduizend honderd en acht euro (126.108 EUR)

Het is vertegenwoordigd door 678 aandelen zonder nominale waarde, die elk1/678ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

- elke machtiging te verlenen aan de zaakvoerder tot de uitvoering van de voorgaande beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

JEAN DIDIER GYSELINCK.

Geassocieerd Notaris te Brussel.

Bijgevoegde stukken : een uitgifte

De gecoördineerde statuten

22/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 20.08.2013 13435-0565-010
11/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 31.08.2012 12556-0455-012
05/03/2012
ÿþmod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~1=il.~: ;; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



lenlà

" 'à e".

et,

r21 FEt enn

Griffie

,R 11

Ondernemingsnr : 810.949.197

IlBenaming (voluit) : BIZ-NET

(verkort) :

ilil Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : EVERE (1140 BRUSSEL) SINT VINCENTIUSSTRAAT 2

ii

ii Onderwerp akte :VERPLAATSING VAN DE MAATSCHAPPELIJKE ZETEL - AFSCHAFFING VAN DE FRANSTALIGE VERSIE VAN DE STATUTEN EN AANNEMING VAN

ii STATUTEN IN HET NEDERLANDS.

Uit een proces-verbaal opgesteld door Meester Jean Didier Gyselinck, geassocieerd Notaris te; Brussel, op 7 februari 2012, geregistreerd vijf bladen, één renvooi op het 1ste Registratiekantoor van! il VORST op 10 februari 2012, boek 83, blad 26, vak 4, blijkt dat de buitengewone algemene; vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BIZ-NET,; waarvan de zetel gevestigd is te Evere (1140 Brussel), Sint Vincentiusstraat, 2 onder andere heeft: li beslist met algemene stemmen :

1/ de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar 9070 Destelbergen (Heusden), Laarnebaan, 99 vanaf één februari tweeduizend en twaalf ,

,l 2/ de Franstalige versie van de statuten af te schaffen en een Nederlandstalige versie aan tel

nemen, als volgt;

ii VORM - BENAMING.

li De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte;

il aansprakelijkheid .

li Zij verkrijgt de naam "B1Z-NET".

Deze maatschappelijke benaming moet, in alle akten, facturen, aankondigingen '; bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk;

voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte; ;; aansprakelijkheid" of de afkorting "BVBA."; zij moet daarenboven, In diezelfde documenten,; ;; vergezeld worden door de aanwijzing van haar ondernemingsnummer.

i.ZETEL. '

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9070 Heusden, Laamebaan, 11,

DOEL.

De vennootschap heeft als doel het uitvoeren van management- en consultancyactiviteiten, alsook dienstverrichtingen op het gebied van interim-management, marketingconsultancy en; projectmanagement in de ruimste betekenis van het woord. Ze kan, zowel voor eigen rekening als, voor rekening van derden, alle werkzaamheden van audit, studie, controle, toezicht, expertise,i c; opdrachten of bijstand uitvoeren op financieel, administratief, boekhoudkundig, sociaal en juridisch; vlak alsook op het gebied van oprichting, organisatie, uitbating en werking van ondernemingen; vanuit financieel, administratief, commercieel, technisch of ander oogpunt.

li Ze heeft eveneens als doel de ontwikkeling, de publicatie en het beheer van websites en

multimediadragers. Ze oefent eveneens activiteiten van verspreiding van advies en informatie, en; il van promotie uit op het gebied van bedrijfsbeheer, marketing en multimedia, in gelijk welke vorm, Il zowel op papier of elektronisch als door middel van presentaties, opleidingen, seminars en andere,

ii evenementen. '

Ze kan het beheer van één of meer vennootschappen of ondernemingen uitoefenen of daaraan; 11 deelnemen, . en meer bepaald taken van advies, beheer en/of vertegenwoordiging van; il

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

w

mod 11.1

vennootschappen of ondernemingen uitoefenen en deel uitmaken van hun collegiale' bestuursorganen. Ze kan de functie(s) van bestuurder, zaakvoerder of vereffenaar uitoefenen.

De vennootschap heeft ook als doel om zowel in België als in het buitenland, hetzij voor zichzelf, hetzij voor rekening van derden, alle verrichtingen uit te voeren die rechtstreeks betrekking hebben op de aankoop, de verkoop van alle roerende waarden en meer bepaald aandelen, obligaties of effecten In het algemeen, die al dan niet ter beurze zijn genoteerd, en het nemen van een financiële participatie in vennootschappen naar Belgisch of buitenlands recht. Ze kan via inbreng, fusie, intekening, deelneming, financiële interventie of op een andere manier een belang nemen in elke bestaande of op te richten vennootschap in België of in het buitenland, met een soortgelijk of een verwant doel of dat rechtstreeks of onrechtstreeks de uitbreiding en de ontwikkeling ervan zou kunnen bevorderen.

De vennootschap kan waarborgen stellen voor rekening van derden en zich borg stellen naar aanleiding van verrichtingen die passen binnen haar maatschappelijke doelstelling.

Ze kan leningen toestaan aan alle vennootschappen en zich borg voor hen stellen, zelfs hypothecair.

Ook kan zij algemeen gesteld aile grond- en vastgoedverrichtingen uitvoeren en meer bepaald de aankoop, verkoop, ruil, bouw, heropbouw, afbraak, verbouwing, uitbating, verhuring en zaakvoering van elk bebouwd, al dan niet gemeubeld, onroerend goed, alsook de aankoop, verkoop, ruil, valorisatie, verkaveling, uitbating, verhuur, verpachting van elk onbebouwd onroerend goed,

De vennootschap kan haar activiteiten uitvoeren in België en in het buitenland, hetzij rechtstreeks, hetzij via derden

DUUR.

De vennootschap is voor onbeperkte duur opgericht.

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) Het is vertegenwoordigd door 100 aandelen zonder nominale waarde, die elk 11100ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, benoemd door de algemene vergadering en voor de door deze vergadering te bepalen duur.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelf de betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDERS.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen en buiten het geval van inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag elke zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt,

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. VERGOEDINGEN.

De vergadering kan aan de zaakvoerders vaste of veranderlijke vergoedingen toekennen te boeken op de algemene kosten.

Ze kan ook beslissen dat het mandaat van zaakvoerder ten kosteloze titel wordt uitgeoefend. OVERDRACHT VAN MACHTEN.

De zaakvoerder mag, op eigen verantwoordelijkheid, aan één of meer personen, een deel van zijn maohten overdragen op voorwaarde dat hij ze specificeert en de duur ervan bepaalt. COMMISSARISSEN.

Zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden vermeld in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, zal er geen commissaris benoemd worden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Indien er geen commissaris benoemd werd, heeft iedere vennoot, overeenkomstig de wet, individueel de bevoegdheden van toezicht en onderzoek toegekend aan de commissaris. Er moet melding gemaakt worden van het feit dat er geen commissaris is benoemd in de uittreksels van akten en stukken die krachtens de wet moeten worden neergelegd.

ALGEMENE VERGADERINGEN.

VERGADERINGEN.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

çti

Staatsba c- - 6370/2012 - Annexes du Moniteur belge

,. ',..IL

jIagen b j Eet Bë1giséli Staatsblad - 05/03/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden r aan het' Belgisch Staatsblad

De gewone algemene vergadering woedt elk jaar gehouden op de tweede woensdag van juni, om

18 uur.

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op

de eerstvolgende werkdag,

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de

vennootschap het vereist of telkens vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal

vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergaderingen worden gehouden ten maatschappelijke zetel of in elke andere

plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

BIJEENROEPINGEN.

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen,

De bijeenroepingen worden gedaan bij middel van aangetekende brieven aan de vennoten ten

minste vijftien dagen voor de vergadering toegestuurd; de bijeenroepingen vermelden de dagorde,

Elke vennoot, zaakvoeder of commissaris kan verzaken aan deze wijze van bijeenroeping, en ze

zullen in elk geval worden verondersteld geldig uitgenodigd te zijn indien ze aanwezig of

vertegenwoordigd zijn op de vergadering.

VERTEGENWOORDIGING.

Elke vennoot mag zich op de algemene vergaderingen door een volmachthouder laten

vertegenwoordigen, mits laatstgenoemde zelf vennoot is en het recht heeft de vergadering bij te

wonen,

Een enkel volmachthouder mag verschillende vennoten vertegenwoordigen.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers, de naakte eigenaars, alsmede de schuldeisers en

schuldenaarpandgevers, dienen zich door één en dezelfde persocn te laten vertegenwoordigen.

De rechtspersonen kunnen zich geldig laten vertegenwoordigen door een mandataris die geen

vennoot is.

AANTAL STEMMEN.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

MAATSCHAPPELIJKE BESCHEIDEN. - WINSTVERDELING.

MAATSCHAPPELIJK JAAR.

Het maatschappelijk jaar begint de eerste januari en eindigt de eenendertigste december.

MAATSCHAPPELIJKE GESCHRIFTEN.

Op eenendertig december van ieder jaar worden de boeken, registers en rekeningen van de

vennootschap afgesloten, en de zaakvoerder maakt de inventaris op alsmede de jaarrekeningen en

het jaarverslag, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

WINSTVERDELING.

Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en nodige

afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van het boekjaar.

Op de winst wordt vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve genomen. Die

verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal

bereikt.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo, op voorstel van de

zaakvoerder, en rekening houdend met de wettelijke bepalingen inzake de aanwending van

beschikbare bedragen.

ONTBINDING.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welke ogenblik ook, zal

de vereffening geschieden door de zaakvoerder handelend ais vereffenaar, zo niet, door één of

meer vereffenaars door de algemene vergadering benoemd.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten hebben zoals voorzien door de wettelijke

bepalingen inzake de bevoegdheid van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningkosten, worden de netto-activa in gelijke

delen onder aile aandelen verdeeld.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

JEAN DIDIER GYSELINCK.

Geassocieerd Notaris te Brussel.

Bijgevoegde stuk : een uitgifte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid yan de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

08/09/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 11.05.2011, DPT 30.08.2011 11526-0305-012

Coordonnées
BIZ-NET

Adresse
LAARNEBAAN 11 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande