BIZZON GROUP

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BIZZON GROUP
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 547.670.908

Publication

14/04/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

jj In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-behoude

aan het

BeIgisc Staatsbla

s ii 1111JUIR111

J

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 2 APR. 2014

AFDELINMMERMONDE

Ondernemingsnr : Benaming (voluit) : 0647.670.908

(verkort) : BizzOn Group

Rechtsvorm Naamloze vennootschap

Zetel: Parklaan 75, 9300 Aalst, België

(vo[ledig adres)

Onderwerp(en) akte :Verbetering van een neergelegd en bekendgemaakt stuk Tekst:

Er werd vastgesteld op de eerste vergadering van de raad van bestuur dat in de oprichtingsakte de BVBA CHOCOLATERIE DOOMS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger DOOMS Kris, aangeduid is als gedelegeerd bestuurder en BVBA CHRISTIAENS MANAGEMENT CONSULTANCY, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger CHRISTIAENS Noël, aangeduid is als vo orzitter van de raad van bestuur.

De juiste redactie is echter dat de BVBA CHOCOLATERIE DO OMS, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger DOOMS Kris, aangeduidwerd als voorzitter van de raad van bestuur en BVBA CBRISTIAENS MANAGEMENT CONSULTANCY,vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger CHRISTIAENS Noël, als gedelegeerd bestuurder.

Gedelegeerd bestuurder

BVBA CHRISTIAENS MANAGEMENT CONSULTANCY

vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger CHRISTIAENS Noël

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : 'Recta : Naarn eniriciê-cfánlàhëlifvan de instrumenterende notaris, hetzij van-- pers()

bevoegdde rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

17/03/2014
ÿþ Mod PDF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de-tikte I~ PECH"rt ANIr;

J~ VAN K3or pd,;~ L





0 5 .1AA?1> 2014







DENDERMONDE

190 269





Griffie



Ondernemingsnr : Sy 40 915,

Benaming (voluit): BizzOn Group

(verkort)

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel :9300 Aalst, Parklaan 75

(volledig adres)

Onderwerp akte :OPRICHTING

Tekst

Uit een akte, verleden voor ons, meester Frank MULLER, notaris te Steken; op 28 februari 2014, nog te registreren, blijkt dat:

1. De heer CHRISTIAENS Noël Cyrille Julia, geboren te Aalst op 25 december 1964, rijksregisternummer 64.12.25 395-89, wonende te 9450 Haaltert, Windmolenstraat 152

2. De heer DOOMS Kris, geboren te Aalst op 17 april 1969, rijksregisternummer 69.04.17 393-89, wonende te 9280 Lebbeke, Aalstersestraat 141

3. De heer DE VOS Steven Georges Angela, geboren te Asse op 8 februari 1972, rijksregisternummer 72.02.08 345-68, wonende te 9400 Ninove, Zuurstraat 22

4. De heer DEMEESTERE Francis Marc Ludwine Paul, geboren te Knokke op 31 juli 1965, rijksregisternummer 65.07.31 367-20, wonende te 9080 Lochristi, Beukendreef 44

Een naamloze vennootschap hebben opgericht onder de naam "BizzOn Group".

Het kapitaal bedraagt ZESENZESTIGDUIZEND EURO (¬ 66.000,00) vertegenwoordigd door zesenzestig (66) aandelen onderverdeeld in twee klassen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zesenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal is verdeeld in vierenveertig (44) aandelen van klasse A die door de Aandeelhouders A onderschreven en volstort zullen werden als volgt (hierna de "A-aandelen" en de "A-aandeelhouders")

1. De heer CHRISTIAENS Noël, wonende te 9450 Haaltert, Windmolenstraat 152, titularis van elf (11) aandelen

2. De heer DOOMS Kris, wonende te 9280 Lebbeke, AaIstersestraat 141, titularis van elf (11) aandelen

3. De heer DE VOS Steven, wonende te 9400 Ninove, Zuurstraat 22, titularis van elf (11) aandelen

4. De heer DEMEESTERE Francis, wonende te 9080 Lochristi, Beukendreef 44, titularis van elf (11) aandelen Daarnaast is het kapitaal verdeeld in tweeëntwintig (22) aandelen van klasse B die door de Aandeelhouders B onderschreven en volstort zullen worden als volgt (hierna de `B-aandelen" en de `B-aandeelhouders"):

5. De heer Dries Jacobs, rijksregisternummer 83.10.13 403-50,wonende te1500 Halle, Kruisstraat 79 bus 21, titularis van elf (11) aandelen

6. AXIS FINANCE, naamloze vennootschap met zetel te Haaltert, Kerkskenhoek 72, met als

ondernemingsnummer 0439.913.806, titularis van elf (11) aandelen.

Totaal zesenzestig (66) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volledig volgestort zijn.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESENZESTIGDUIZEND EURO (E 66.000,00).

Bankattest de dato 27 februari 2014: Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de hierboven

vermelde inbrengen in geld werd gestort op een bijzondere rekening, geopend op naam van de vennootschap in

oprichting bij BNP PARIBAS FORTIS.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van

het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 1, NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draag_t de naam "BizzOn Group".

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Annexes du Moniteur belge

17/03/2014

Voorbehouden aan het Belgisch t Staatsblad Luik B - vervolg

Artikel 2. ZETEL

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Parklaan 75.

Hij kan verplaatst worden binnen de grenzen van het Nederlandse taalgebied en het tweetalig gebied Brussel

hoofdstad bij enkel besluit van de raad van bestuur, die over alle machten beschikt om de wijziging van dit

artikel die hieruit voortvloeit op authentieke wijze vast te stellen en bekend te maken in de bijlagen bij het

Belgisch Staatsblad.

De vennootschap mag ook, bij enkel besluit van de raad van bestuur, administratieve zetels, agentschappen, ateliers, opslagplaatsen en bijhuizen oprichten of opheffen wanneer en waar zij het nodig acht, zowel in België

als in het buitenland.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

- Het uitvoeren van managementopdrachten, het verstrekken van adviezen inzake financiële, technische, commerciële en administratieve aangelegenheden, en in het algemeen alle adviezen met betrekking tot een commercieel beleid of een algemeen beheer.

- Het waarnemen en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur in vennootschappen en ondernemingen, het tussenkomen in het dagelijkse bestuur, het vertegenwoordigen van bedrijven en ondernemingen op grond van het bezit van of de controle over het maatschappelijk kapitaal.

- Het op lange termijn aanhouden van aandelen die afkomstig zijn van verschillende andere bedrijven uit verscheidene economische sectoren.

- Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng participaties of investering

- Het onderzoek naar de omvang van de markt voor bepaalde producten, de ontvangst en de bekendheid van producten en koopgewoonten, met het oog op de verkoopbevordering en de ontwikkeling van nieuwe producten, evenals de statistische analyses van de resultaten van het onderzoek,

- Het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg te stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen; met uitsluiting van beheer van onroerende goederen voor rekening van derden dat onder toezicht ressorteert van het B.I.V.

- Projectontwikkeling en handel in onroerend goed voor eigen rekening.

- Verhuur van eigen roerend en onroerend goed.

- Het leiden van belangrijke herstellingswerkzaamheden aan gebouwen.

- Het uitoefenen van algemene auditactiviteiten.

- De aanwerving, selectie, vorming en het ter beschikking stellen van personeel en directieleden voor rekening van bedrijven.

- De vennootschap kan octrooien, knowhow, en aanverwante immateriële duurzame activa ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven of nemen.

- Het verstrekken van advies inzake beleggingen en het beheer van financiële patrimonia van derden met uitsluiting van het beheer van roerende goederen voor rekening van derden dat onder het toezicht ressorteert van de Commissie voor Bank- en Financiewezen.

Het participeren in en financieel borgstellen voor bedrijven waarin de vennootschap al of niet participeert en voor derden, vennoten en zaakvoerders, evenals hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan, met respect voor de wettelijke beperkingen.

- De aan- en verkoop, in- en uitvoer, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen (trading), in't kort tussenpersoon in de handel.

Deze opsomming is niet limitatief en de term raadgeving in deze statuten vermeld is aan activiteit andere dan deze vermeld in artikel 157 van de wet van vier december negentienhonderd negentig op de financiële transacties van de financiële markten.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, fmanciële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten In rechtstreeks of onrechtstreeks verband niet haar maatschappelijk doel, of welke van die aard zouden zijn dat ze het bereiken ervan geheel of ten dele vergemakkelijken.

De vennootschap mag daarenboven belangen nemen. hetzij door deelneming, inbreng of elke andere





Luik B - vervolg

samenwerkingsverbanden of groeperingen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

De vennootschap kan optreden als vereffenaar in andere vennootschappen,

De zaakvoerder(s} zijn bevoegd in deze de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met baar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

Deze lijst is exemplatief en niet beperkend.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken vanaf de dag van het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid.

HOOFDSTUK II - KAPITAAL-AANDELEN

Artikel 5. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt ZESENZESTIGDUIZEND EURO (E 66.000,00).

Het is vertegenwoordigd door zesenzestig (66) aandelen onderverdeeld in twee klassen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/zesenzestigste van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan;.

- Vierenveertig (44) aandelen van klasse A, A-Aandelen genoemd, waarop ingeschreven wordt door de A-aandeelhouders;

- Tweeëntwintig (22) aandelen van klasse B, B-Aandelen genoemd, waarop ingeschreven wordt door de

B-aandeelhouders..

HOOFDSTUK III. BESTUUR EN CONTROLE

Artikel 9. SAMENSTELLING VANDE RAAD VAN BESTUUR

Behoudens wettelijk verbod, wordt de vennootschap bestuurd door een raad van bestuur samengesteld uit vijf (5)

leden, waarvan:

 Vier leden worden aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de A-aandeelhouders, hierna de A-bestuurders genoemd;

 Één lid wordt aangeduid door de algemene vergadering uit een lijst van kandidaten voorgesteld door de B-aandeelhouders, hierna de B-bestuurders genoemd.

Het feit dat een Aandeelhouder op een bepaald ogenblik of gedurende een bepaalde periode geen gebruik maakt van zijn rechten tot voorstelling van kandidaten betekent niet dat hij dit recht in de toekomst verliest.

Ingeval voor een of meerdere bestuursfuncties van de Vennootschap geen kandidaten worden voorgesteld, heeft de Algemene Vergadering het recht, maar niet de plicht, naar eigen goeddunken een bestuurder voor een dergelijke functie aan te duiden.

De Aandeelhouders die over een recht op bindende voordracht beschikken, zoals boven uiteengezet, zullen dit recht op elk ogenblik kunnen uitoefenen en de Raad van Bestuur zal overgaan tot de bijeenroeping van een Algemene Vergadering op het eerste verzoek van een Aandeelhouder teneinde deze toe te laten dit recht op bindende voordracht uit te oefenen.

Bij een vacature in de Raad van Bestuur, ten gevolge van overlijden, ontslag of andere reden, zal de Raad van Bestuur in deze vacature voorzien uit een lijst van één of meerdere kandidaten voorgedragen door de eigenaars van het type Aandelen die de bestuurder hadden voorgedragen die moet vervangen worden.

In dergelijk geval wordt door de eerstvolgende Algemene Vergadering tot de definitieve benoeming overgegaan.

Bijlagen bij het Befgisch Staatsblad -17/03/2614 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

'behouden aan het ~ÎgI5GÎ1-~

Staatsblad

Voorbehouden aan het  éres Staatsblad Luik B - vervolg

Het aldus benoemde nieuwe lid, brengt het mandaat van hem die hij opvolgt ten einde.

Het mandaat van de aftredende bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de algemene vergadering die tot de nieuwe benoeming is overgegaan.

De Raad van Bestuur benoemt onder zijn leden een voorzitter, Bij ontstentenis van benoeming of bij afwezigheid wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders,

Wanneer een rechtspersoon tot bestuurder wordt benoemd, is zij verplicht één of meer natuurlijke personen aan te duiden die individueel dan wel gezamenlijk bevoegd zullen zijn om haar te vertegenwoordigen voor alle handelingen die dit bestuur betreffen.

Artikel 10. BIJEENKOMSTEN - BERAADSLAGING EN BESLUITVORMING

De Aandeelhouders komen overeen dat de Raad van Bestuur regelmatig zal vergaderen en dit minstens één maal per kwartaaL

De Raad van Bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien minstens twee A-bestuurders en één B-bestuurder aanwezig of vertegenwoordigd zijn. Indien het aanwezigheidsquorum niet is bereikt tijdens een eerste vergadering, kan een nieuwe vergadering van de Raad van Bestuur met dezelfde agenda samengeroepen worden die zal samenkomen binnen ten minste 5 kalenderdagen na de eerste vergadering en die in elk geval geldig zal kunnen beslissen ongeacht het aantal aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders.

De uitnodiging, agenda en alle relevante informatie ter voorbereiding van de Raad van Bestuur zal minstens 5 werkdagen véér de Raad van Bestuur warden verstuurd aan iedere bestuurder.

De Raad van Bestuur kan onder zijn leden een voorzitter benoemen. Bij ontstentenis van een benoeming of bij afwezigheid van de voorzitter wordt het voorzitterschap waargenomen door de oudste in jaren der aanwezige bestuurders. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter niet doorslaggevend.

Onverminderd dwingende bepalingen van Belgisch recht, zullen beslissingen van de Raad van Bestuur in principe door een gewone meerderheid van de aanwezige of naar behoren vertegenwoordigde bestuurders worden genomen, met dien verstande dat de volgende beslissingen de goedkeuring behoeven van minstens 75% van de aanwezige A-bestuurders en van minstens 75% van de aanwezige B-bestuurders B.

de verkoop of overdracht van belangrijke activa van de Vennootschap behalve in het kader van de normale uitoefening van de ondernemingsactiviteiten als vastgelegd in het business plan en budget; een verandering van de ondernemingsactiviteiten; het verwerven, verkopen of bezitten van aandelen of andersoortige belangen in andere bedrijven; het doen van een voorstel tot fusie, splitsing, overdracht of inbreng van een algemeenheid of bedrijfstak;

de goedkeuring van het jaarlijks business en financieel plan en eventuele aanpassingen daarvan; investeringen en alle transacties van roerende en onroerende aard van meer dan 125.000 EUR; de globale vergoeding, onder welke vorm ook (met inbegrip van bestuursvergoedingen en vergoedingen van intellectuele rechten) van het team belast met het algemeen en/of specifiek management van de Vennootschap; het bezwaren of vervreemden van rechten van intellectuele eigendom; aangaan van nieuwe leningen en financieringen; verzoek tot het bekomen van een gerechtelijk akkoord of het neerleggen van de boeken;transacties met aandeelhouders van de Vennootschap, direct of indirect;beëindiging van gerechtelijke procedures voor bedragen hoger dan 25.000 EUR;

vaststelling en wijziging van de waarderingsregels; en

het verplaatsen van de maatschappelijke zetel.

In geen geval behoren deze beslissingen tot het dagelijks bestuur.

Onverminderd dwingende bepalingen van het toepasselijke recht en in de mate hierdoor toegestaan zullen zulke belangrijke beslissingen slechts door de dochteronderneming van de Vennootschap kunnen worden genomen na schriftelijke goedkeuring door de meerderheid van de Raad van Bestuur, die voorafgaandelijk zal ingelicht worden over de agenda van de raad van bestuur van de dochteronderneming die tot een van de hierboven genoemde beslissingen zal overgaan.

Artikel 11, BESTUURSBEVOEGDHEID VANDE RAAD VAN BESTUUR

De Raad van Bestuur is bekleed met de meest uitgebreide macht om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel, met uitzondering van die handelingen aan de algemene vergadering voorbehouden door de wet.

De raad mag het dagelijks bestuur van de vennootschap, het bestuur van een of meer sectoren van haar activiteiten of de uitvoering van de beslissingen van de raad aan één of meer bestuurders, directeurs of volmachtsdragers, al dan niet aandeelhouders, delegeren.

De raad, evenals de gevolmachtigden voor het dagelijks bestuur binnen het kader van dit bestuur, mogen eveneens specifieke bevoegdheden aan één of meer personen van hun keus toekennen.

v

~



Luik B - vervolg

Artikel 12. VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De vennootschap wordt voor het gerecht en in akten met inbegrip van deze voor dewelke de tussenkomst van een

openbaar ambtenaar of een notaris vereist is, geldig vertegenwoordigd,

" hetzij door het afzonderlijk optreden van een gedelegeerd-bestuurder,

" hetzij binnen het kader van het dagelijks bestuur, door een gevolmachtigde tot dit bestuur.

Ze is bovendien, binnen het kader van hun mandaat, geldig verbonden door bijzonder gevolmachtigden.

Bovendien kan de vennootschap in het buitenland vertegenwoordigd worden door iedere persoon uitdrukkelijk

daartoe aangesteld door de raad van bestuur.

Artikel 13. CONTROLE

Elke aandeelhouder heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, zolang de

vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen overeenkomstig de wet, of zolang de algemene

vergadering die op om het even welk ogenblik een commissaris mag benoemen, er geen benoemd heeft.

HOOFDSTUK IV. ALGEMENE AANDEELHOUDERSVERGADERINGEN

Artikel 14. DATUM

De jaarvergadering zal gehouden worden op 26 november om 10.00u. Indien deze dag een zaterdag, een zondag

of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een buitengewone algemene aandeelhoudersvergadering mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van

de vennootschap zulks vereist.

Deze algemene aandeelhoudersvergaderingen mogen bijeengeroepen worden door de raad van bestuur of de

commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de aandeelhouders die één/vijfde van het

kapitaal vertegenwoordigen. De algemene aandeelhoudersvergaderingen worden gehouden op de zetel van de

vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief of op andere wijze medegedeeld.

HOOFDSTUK V - BOEKJAAR-JAARREKENINGEN-DIVIDENDEN-WINSTVERDELING

Artikel 23. BOEKJAAR - BESCHEIDEN

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

De bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

Artikel 24. WINSTVERDELING

De netto-winst van bet boekjaar wordt vastgesteld overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

Van de netto-winst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming

van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van

het kapitaal bedraagt.

Op voorstel van de raad van bestuur beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de

netto-winst.

TITEL HI - SLOTBEPALINGEN

Artikel 1. BENOEMINGEN

a) Overeenkomstig artikel 518 van het Wetboek van Vennootschappen, worden tot bestuurders benoemd:

1. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHRISTIAENS MANAGEMENT CONSULTANCY, gevestigd te 9450 Aaaltert, Windmolenstraat 152, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer BTW BE 0824.437.741, opgericht bij akte verleden voor notaris Stéphane Meert te Erpe op 26 maart 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 april 2014 onder nummer 10051972, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd zijn, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer CHRISTIAENS Noël geboren te Aalst op 25 december 1964, rijksregisternummer 64.12.25 395-89, in zijn hoedanigheid van statutaire zaakvoerder, welke werd voorgedragen door de A-aandeelhouders.

2. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CHOCOLATERIE DOOMS, gevestigd te 9280 Lebbeke, Groeneweg 29, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer BTW BE 0878.209.096, opgericht bij akte verleden voor notaris Georges Janssens te Hamme op 21 december 2005, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 januari 2006 onder nummer 06006966, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Georges Janssens te Hamme op 9 september 2010, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 oktober 2010 onder nummer 10147677, rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer DOOMS Kris, geboren te Aalst op 17 april 1969, rijksregisternummer 69.04.17 393-89, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, welke werd voorgedragen door de A-aandeelhouders.

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid LIGHTHOUSE BUSINESS

CONSULTING, gevestigd te 9400 Ninove, Zuurstraat 22, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder het nummer BTW BE 0899.080.132, opgericht bij akte verleden voor notaris MichaëL

t

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/1014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

' behouden aan het Belgisch Staatsblad

Luik B - vervolg

Pieters te Ninove op 3 juli 2008, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 16 juli 2008 onder nummer 08118541, waarvan de statuten voor sindsdien niet gewijzigd werden rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer DE VOS Steven, geboren te Asse op 8 februari 1972, rijksregistemummer 72.02.08 345-68, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, welke werd voorgedragen door de A-aandeelhouders.

4. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid QUALITY INVEST, gevestigd te 9080 Lochristi, Beukendreef 44, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Gent onder het nummer BTW BE 0461.977.148, opgericht bij akte verleden voor notaris Philippe Kluyskens te Sint-Amandsberg op 24 november 1997, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 december 1997 onder nummer 971206580, waarvan de statuten sindsdien niet gewijzigd werden rechtsgeldig vertegenwoordigd door de heer DEMEESTERE Francis, geboren te Knokke op 31 juli 1965, rijksregistemummer 65.07.31 367-20, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder, welke werd voorgedragen door de A-aandeelhouders.

5. De heer Dries JACOBS, geboren te Ninove op 13 oktober 1983, wonende te Kruisstraat 79 bus 21  1500

HALLE, rijksregistemummer 83.10.13 403-50 hier optredend ten persoonlijke titel, welke werd voorgedragen

door de B-Aandeelhouders.

Het mandaat van de eerste bestuurders neemt een einde onmiddellijk na de volgende jaarvergadering.

De bestuurders zullen hun mandaat gratis uitoefenen.

b) Overeenkomstig artikel 141 van het Wetboek van Vennootschappen wordt geen commissaris benoemd.

Artikel 2. EERSTE BOEKJAAR EN JAARVERGADERING

- Eerste boekjaar

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op 30 juni 2015.

- Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend vijftien overeenkomstig de statuten.

Artikel 3. OVERGANGSBEPALING

Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de raad van bestuur gedurende de

tussentij d

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de

vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van

de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting

zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect

sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter

griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de

vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

Artikel 4.

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, NV AXIS

FINANCE met zetel te Kerkskenhoek 72 te 9450 Haaltert, aan wie de macht verleend wordt om de nodige

formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T.W.-administratie, de

Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket,

Artikel 5. RAAD VAN BESTUUR

Terstond beslissen, met eenparigheid van stemmen, de bestuurders voornoemd, hier vertegenwoordigd door Rudi

Mattheüs, ingevolge de hieraan gehechte onderhandse volmacht, te benoemen, onder de opschortende

voorwaarde van het neerlegging van de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel:

- tot voorzitter van de raad van bestuur: BVBA CHRISTIAENS MANAGEMENT CONSULTANCY.

tot gedelegeerd-bestuurder: BVBA CHOCOLATERIE DOOMS.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Frank MULLER.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van oprichtingsakte, bankattest.

12/06/2015
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBAN

KOOPHANDEL GENT

111111I1111111,111111111

MONITEUR BELG.

0 4 -06- 2015

BELGISCH STAAT; SL.', AFDELING

tt.ERMONDE

2 ME1z015

Ondernemingsnr : 0547.670.908

Benaming (voluit) : BIZZON GROUP

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Parklaan 75

9300 Aalst

Onderwerp akte :KAPITAALVERHOGING

Uit een akte verleden voor notaris Heleen DECONINCK te Erpe op 30 april 2015, blijkt dat volgende beslissingen werden genomen door de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders:

Eerste Beslissing: Eerste Kapitaalverhoging

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal, thans bepaald op 66.000 euro een eerste maal te verhogen met met 5.000 euro om het te brengen tot 71.000 euro door de uitgifte van 5 nieuwe aandelen categorie B zonder nominale waarde, en die in de winsten zullen delen vanaf de datum van hun uitgifte,

Op deze nieuwe aandelen zal in geld worden ingeschreven tegen de prijs van 6.000 euro per aandeel, waarvan:

" 1000 euro per aandeel zal geboekt worden als kapitaal, zijnde in totaal 5.000 euro;

" en 5.000 euro per aandeel als uitgiftepremie, zijnde in totaal 25.000 euro.

Ieder nieuw aandeel en de daarbijhorende uitgiftepremie zal volledig worden volgestort. Tweede beslissing  Individuele afstand van het voorkeurrecht

En onmiddellijk hebben alle aandeelhouders/vennoten, alhier aanwezig en/of vertegenwoordigd elk individueel, verklaard te verzaken aan de uitoefening van hun voorkeurrecht tot inschrijving op deze nieuwe kapitaalaandelen zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen.

Derde beslissing: Inschrijving op de kapitaalverhoging en volstorting van de nieuwe k pitaalaandelen

Is alhier medeverschenen:

De BVBA ADVICON, met maatschappelijke zetel te 2860 Sint-Katelijne-Waver, Kempenarestraat, 24, RPR 0863.626.038, vertegenwoordigd door de NV AXIS Finance, voornoemd, rechtsgeldig vertegenwoordigd door haar gedelegeerd bestuurd E-Serve Belgium NV, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Rudi MATTHEUS, ingevolge onderhandse volmacht gehecht aan de akte.

Die na voorlezing te hebben aanhoord van al het bovenstaande, verklaart volledig op de hoogte te zijn van de statuten en de financiële toestand van de Naamloze Vennootschap BIZZON GROUP, en verklaart in te schrijven op de 5 nieuwe aandelen.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volledig volgestort is.

De inbrengen in geld werden overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening met nummer BE87 7410 0687 1494 op naam van de vennootschap bij de KBC Bank NV zoals blijkt uit een attest afgeleverd door deze financiële instelling op 25 februari 2015.

Vierde beslissing

De vergadering beslist het bedrag van de uitgiftepremie, zijnde globaal 25.000 euro te plaatsen op een onbeschikbare rekening «Uitgiftepremies», die, zoals de andere inbrengen strekt tot

Op de laatste blz. van LoI B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegentvoordigen

Verso ; Naam en handtekening

M mod 11.1

" Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



waarborg van derden, en die slechts zal kunnen verminderd of opgeheven worden op de wijze vereist door het Wetboek van Vennootschappen.

Vijfde Beslissing.

De vergadering beslist het maatschappelijk kapitaal,een tweede maal te verhogen met 25.000 euro om het te brengen van 71.000 euro op 96.000 euro door incorporatie van de voormelde uitgiftepremies voor eenzelfde bedrag, zonder uitgifte van nieuwe aandelen.

Bijgevolg wordt het kapitaal thans vertegenwoordigd door 71 aandelen zonder nominale waarde.

Zesde Beslissing: Wijziging van de statuten

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst

"Het kapitaal bedraagt zesennegentigduizend euro (¬ 96.000,00). Het is vertegenwoordigd door eenenzeventig (71) aandelen onderverdeeld in twee klassen, zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/eenenzeventigste van het kapitaal vertegenwoordigen, waarvan:

- Vierenveertig (44) aandelen van klasse A, A Aandelen genoemd.

- Zevenentwintig (27) aandelen van klasse B, B-Aandelen genoemd.















VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL.

BIJLAGEN: afschrift van de akte-kapitaalverhoging met volmachten.- coordinatie statuten.

Getekend Heleen DECONINCK, instrumenterend notaris.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 26.11.2015, NGL 15.01.2016 16016-0372-016

Coordonnées
BIZZON GROUP

Adresse
PARKLAAN 75 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande