BKN-INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BKN-INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 451.012.584

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 24.06.2014, NGL 18.07.2014 14320-0038-013
07/06/2013
ÿþA: ^`t,''~

Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouden aan het Belgisch _

Staatsblad

BRRR

NEERGELEGD

29 MEf?ije

RECH~,~ïti ' ~ '~. TVA:~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/06/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0451.012.584

Benaming

(voluit) : BKN-INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Toleindestraat 172 te 9080 Lochristi

Onderwerp akte : Ontslag/benoeming zaakvoerder

Door de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders gehouden op de maatschappelijk zetel d.d. 28.05.2013 werden unaniem volgende beslissingen genomen :

1) de heer Moens Christophe werd ontslagen als zaakvoerder en er werd hem volledige décharge verleend.

2) de heer Geert Callaert, wonende te 9080 Lochristi, Toleindestraat 172 werd benoemd tot niet statutaire:

zaakvoerder. Zijn mandaat is onbezoldigd.

Deze beslissingen treden in werking vanaf 28.05.2013.

Geert Callaert

zaakvoerder

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/01/2013
ÿþmod 11.1

r ? ~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

VI

Ondernemingsnr :451012584

Benaming (voluit) : Durme en Scheidevaliei

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Toleindestraat 172

9080 LOGHRISTI

Onderwerp akte :Statutenwijziging - naamswijziging - doelswijziging - aanname van nieuwe statuten

Er blijkt uit een proces-verbaal van 28 december 2012, opgemaakt door Meester ARNE RYSSAERT,

' geassocieerd notaris te Zele, neergelegd ter registratie, dat voor hem gehouden werd de buitengewone algemene vergadering van vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « Dumie en Scheldevallei », met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Toleindestraat 172, ondernemingsnummer 451.012.584, opgericht blijkens akte verleden voor notaris Paul Files, destijds te Hamme, op 29 september 1993 gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 26 oktober daarna, onder het nummer 931026418, waarvan de statuten niet werden gewijzigd, en met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen werden:

I) NAAMSWIJZIGING

Beslissing om de benaming van de vennootschap te wijzigen van 'Durme en Scheldevallel' naar 'BKN-` invest

Il) DOELSWIJZIGING

a) Voorlezing van het bijzonder verslag van de zaakvoerder, opgemaakt naar aanleiding van de doelswijziging en voorlegging van een staat van activa en passiva, niet ouder dan 3 maanden, overeenkomstig,: de bepalingen van artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen.

b) Beslissing tot vervanging van het bestaande doel van de vennootschap door volgende activiteiten:

De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële,. roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen.

De controle op hun beheer op het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, hypotheek vestigen, zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent, of als haar vertegenwoordiger, voorschoften toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken. Het verlenen van diensten en adviezen in de meest mime zin van het woord aan bedrijven en ", ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, promotie en informatica.

Import, export en handel van alle consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden opdrachtgevers.

De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het

x

beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap mag eveneens onroerende goederen, met of zonder aankoopoptie, in leasing geven en investeren in zakelijke rechten op onroerende goederen

Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer, beleggingsadvies of handelingen als ,` vastgoedmakelaar.

Als algemene onderneming de bedrijvigheden te coordineren van bouwkundige en civieltechnische werken van diverse onderaannemers in de meest ruime zin van het woord;

Het zelf uitvoeren van openbare of private bouwkundige en civieltechnische werken aangaande alle grond, aanplantingwerken, drainage en wegenwerken, boringen, waterbouwkundige werken,rioleringswerken, leggen van kabels en diverse leidingen voor zowel vervoer van vloeistoffen als energie, aanleggen van spoor- en. tramwerken, plaatsen van rails, uitvoeren van herstellingswerken, laswerken, telecommunicatiekabels en

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1111111 In I Hl

*13010593*



NEERGELEGD

0 7 !n 2Z13

RECHKOOPkI .11~L

\ r~~NT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

' leidingen, tunnels, viaducten en bëddingeri, straten, vliegvelden, paden e-n wegen vôor zowel voetgangers als voertuigen, sportaccommodaties, speel- en sportterreinen, vervaardiging en montage van metalen constructies.

De vennootschap zal zich derhalve mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Ze kan, in één woord, alle verrichtingen ondernemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap zal mogen optreden als vereffenaar in andere vennootschappen.

lil) VERLENGING BOEKJAAR

Beslissing om het lopende boekjaar, gestart op 1 januari 2012, en normaal eindigend op 31 december 2012, te verlengen tot 30 september2013. Voortaan zal het boekjaar dus beginnen op 1 oktober om te eindigen op 30 , september van het daarop volgende jaar.

IV) OMZETTING VAN BEDRAGEN IN EURO--AANNAME VAN NIEUWE STATUTEN

Beslissing om het maatschappelijk kapitaal van 750.000 oude BEF om te zetten in euro hetzij : 18.592,01 EUR.

Beslissing de integraliteit van de bestaande statuten op te heffen en te vervangen door de hierna beschreven geheel nieuwe statuten :

VORM NAAM

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en draagt de naam " BKN-invest."

ZETEL

De zetel van de vennootschap is voor het eerst gevestigd te 9080 Lochristi, Toleindestraat 172, KAPITAAL

Het kapitaal is vastgesteld op achttien duizend vijfhonderd tweeënnegentig euro één cent (18.592,01 EUR), vertegenwoordigd door vijfenzeventig (75) gelijke aandelen met fractiewaarde.

DOEL

De vennootschap heeft als doel:

De rechtstreekse of onrechtstreekse participatie in alle mogelijke commerciële, industriële, financiële, , roerende en onroerende vennootschappen of ondernemingen.

De controle op hun beheer op het participeren hierin door het opnemen van alle mogelijke mandaten binnen die vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap mag ten gunste van vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen bezit, hypotheek vestigen, zich borg stellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent, of als haar vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, krediet verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan bedrijven en ondernemingen van alle aard, onder meer op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, ; promotie en informatica.

Import, export en handel van aile consumptiegoederen, grondstoffen, halffabricaten en fabricaten, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden opdrachtgevers.

De aankoop, het beheer en de verkoop van alle mogelijke roerende en onroerende waarden, van alle mogelijke maatschappelijke rechten en, meer algemeen, alle mogelijke verrichtingen met betrekking tot het beheer van de aldus gevormde portefeuille.

De vennootschap mag eveneens onroerende goederen, met of zonder aankoopoptie, in leasing geven en investeren in zakelijke rechten op onroerende goederen,

Dit alles met uitdrukkelijke uitsluiting van vermogensbeheer, beleggingsadvies of handelingen als vastgoedmakelaar.

Als algemene onderneming de bedrijvigheden te coordineren van bouwkundige en civieltechnische werpen van diverse onderaannemers in de meest ruime zin van het woord;

Het zelf uitvoeren van openbare of private bouwkundige en civieltechnische werken aangaande alle grond, aanplantingwerken, drainage en wegenwerken, boringen, waterbouwkundige werken,rioleringswerken, leggen van kabels en diverse leidingen voor zowel vervoer van vloeistoffen als energie, aanleggen van spoor- en tramwerken, plaatsen van rails, uitvoeren van herstellingswerken, laswerken, telecommunicatiekabels en leidingen, tunnels, viaducten en beddingen, straten, vliegvelden, paden en wegen voor zowel voetgangers als voertuigen, sportaccommodaties, speel- en sportterreinen, vervaardiging en montage van metalen constructies.

De vennootschap zal zich derhalve mogen interesseren, door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins, zowel in België als in het buitenland in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in innig verband met het hare staat.

Ze kan, in één woord, alle verrichtingen ondernemen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

De vennootschap zal mogen optreden als vereffenaar in andere vennootschappen.

DUUR

De vennootschap wordt voor onbepaalde duur aangegaan vanaf heden.

JAARVERGADERING

De jaarvergadering van de vennoten wordt gehouden op de derde vrijdag van de maand maart om negentien uur, op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats, in de uitnodiging aangeduid.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Indien de hierboven bepaalde datum op een -we- ttelijke feestdag valt, heeft de vergadering op de

eerstvolgende werkdag plaats.

STEMRECHT

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BESTUUR

De vennootschap wordt bestuurd door één of me {^zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen,

al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadéritrg der vennoten van de vennootschap, die tevens

de duur van hun mandaat vaststelt.

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij een college van zaakvoerders.

Aan een zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vaste bezoldiging worden

toegekend, waarvan het bedrag elk jaar door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt ,

van de algemene kosten van de vennootschap, i

De algemene vergadering ken het aantal zaakvoerders ook wijzigen.

Bij ontslag, onbekwaam worden of overlijden van één van de zaakvoerders, indien er meerdere

zaakvoerders zijn, zullen de overige zaakvoerders als overblijvende zaakvoerders optreden.

Indien er slechts één zaakvoerder zou zijn en deze zou overlijden of in de fysische onmogelijkheid verkeren

zijn mandaat uit te oefenen, dan zal de algemene vergadering van de enige vennoot (vennoten) van de

vennootschap onmiddellijk overgaan tot de benoeming van een nieuwe zaakvoerder.

VERTEGENWOORDIGING

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als

verweerder.

BOEKJAAR

Elk boekjaar begint op 1 oktober van iederjaar en eindigt op 30 september van het daaropvolgende jaar.

Op het einde van elk boekjaar maakt (maken) de zaakvoerder(s) de jaarrekening op, alsmede een

jaarverslag, indien wettelijk vereist.

WINSTVERDELING

Van de netto-winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat

zij één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo wordt telkenjare beslist door de jaarvergadering, op voorstel van de

zaakvoerder(s).

Behoudens uitdrukkelijke beslissing van de algemene vergadering wordt er geen vergoeding toegekend aan

het kapitaal.

V) MACHTIGING

Machtiging aan de zaakvoerders om voormelde beslissingen ten uitvoer te brengen en de bestaande

statuten van de vennootschap te colirdineren.

Bijzondere volmacht - ondernemingsloket:

De tegenwoordige buitengewone algemene vergadering stelt als bijzondere gevolmachtigde aan voor de

formaliteiten bij het ondernemingsloket. DEMDES, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, te

Zele, Avil Geerincklaan 58 en al haar aangestelden of bijzondere lasthebbers.

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte statutenwijziging

Voor ontledend uittreksel

Meester Patrick Lemmerling, geassocieerd notaris te Zele

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/12/2012 : DE048876
28/09/2012 : DE048876
29/08/2011 : DE048876
05/03/2015
ÿþOndernemingsnr : 0451.012.584

Benaming

(voluit) : BKN-INVEST

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Toleindestraat 172 te 9080 Lochristi

Onderwerp akte : wijziging maatschappelijke zetel

Door éénvoudige beslissing van de zaakvoerder werd volgend besluit genomen ; de maatschappelijke zetel van de venootschap wordt verplaatst van Toleindestraat 172 te 9080 Lochristi naar Anemoonstraat 2 te 2440 Geel.

Deze wijziging gaat in vanaf 26.01.2015.

Callaert Geert

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i

Mod 2.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

J

23 FEB, 2015

RECHTBANK VAN KOOPHANDELGFfff®ENT

R

28/06/2010 : DE048876
02/10/2009 : DE048876
01/09/2008 : DE048876
10/09/2007 : DE048876
18/07/2006 : DE048876
21/06/2005 : DE048876
06/08/2004 : DE048876
14/07/2003 : DE048876
06/08/1998 : DE48876
26/10/1993 : DE48876

Coordonnées
BKN-INVEST

Adresse
TOLEINDESTRAAT 172 9080 LOCHRISTI

Code postal : 9080
Localité : LOCHRISTI
Commune : LOCHRISTI
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande