BLACK HELICOPTERS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLACK HELICOPTERS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 560.839.944

Publication

09/09/2014
ÿþMod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

2 9 -08- 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEflateNT

à.,

iiIj116ilj111j111111

Ondememingsnr : C-5 0 3 c3 LN

Benaming

(voluit) : BLACK HELICOPTERS

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9000 Gent, Kouter 107

(volledig adres)

Onderwerp akte: OPRICHTING - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Michel Willems, notaris, optredend voor de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid « NOTARIS MICHEL WILLEMS », met zetel te Gent, Brabantdam 143 (RPR Gent 0832.521.405), op 27 augustus 2014, dat een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met de naam "BLACK HELICOPTERS", waarvan de zetel gevestigd is te 9000 Gent, Kouter 107, en met de volgende kenmerken: OPRICHTER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

De heer HODES Cédric Christian Carlos Adrien, geboren te Ukkel op 13 januari 1986, identiteitskaart nummer:

591-3762670-45, rijksregister nummer 86.01.13-287.69, ongehuwd, wonende te 9000 Gent, Kouter 107.

OPRICHTINGSKOSTEN

De kosten, uitgaven, vergoedingen en lasten, in welke vorm ook, die voor rekening van de vennootschap

komen of worden gebracht wegens haar oprichting, bedragen bij benadering duizend negenendertig euro

twintig cent (¬ 1.039,20) inclusief de Belasting op de Toegevoegde Waarde.

STATUTEN

VORM EN BENAMINGDe vennootschap heeft de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid.

Zij wordt opgericht onder de benaming "BLACK HELICOPTERS",

Alle documenten uitgaande van de vennootschap moeten de woorden "besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid", of de afkorting "BVBA" vermelden, onmiddellijk voor of na de naam of de firma van de

vennootschap.

ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Kouter 107,

Deze zetel mag worden overgebracht naar gelijk welke andere plaats in het Nederlandstalige gedeelte van het

land, mede in Brussel, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s), zonder statutenwijziging, mits:

bekendmaking zoals voorgeschreven in het Wetboek van Vennootschappen.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, alleen of .in;

samenwerking met derden, zowel in België als in het buitenland:

- de opleiding van piloten;

- luchttaxi, namelijk het vervoeren van goederen en personen;

- de exploitatie, huur en verhuur, aan- en verkoop en leasing van alle soorten transportmiddelen (waaronder:

helikopters) en toebehoren voor het vervoer van personen en/of van goederen;

- huur en verhuur van diensten als piloot;

- openluchtrecreatie in de meest ruime zin van het woord;

- het nemen van luchtfoto's en video's;

- de studie, organisatie en consulting inzake transportaangelegenheden, dit zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, in België en/of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden.

Deze opsomming is van aanwijzende en niet van beperkende aard en dient in de breedste zin uitgelegd t& worden.

De vennootschap mag haar maatschappelijk doel overal verwezenlijken voor eigen rekening en voor derden, op, allerhande manieren en volgens de wijze die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan alle handels- en financiële, roerende en onroerende verrichtingen afsluiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met één of andere tak van haar maatschappelijk doel of van aard zijn van de vennootschap uit te breiden of te bevorderen.

De vennootschap zal zich mogen interesseren door middel van inbreng, versmelting, deelname of anderszins in alle bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, zowel in België als in het buitenland die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel in enig verband met het hare staat, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen van de dag waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt door neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.

Behoudens door de rechtbank, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de algemene vergadering, volgens de regels die voor de wijziging van de statuten zijn opgesteld.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttien duizend zeshonderd euro (E E 18.600,00) en verdeeld in honderd (100) aandelen zonder nominale waarde.

De Heer HODES Cédric, voornoemd, verklaart inbreng te doen in geld van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) waarvoor hem honderd (100) aandelen worden toegekend zonder nominale waarde, volstort ten belope van twaalf duizend vierhonderd euro (E 12.400,00),

Het genoemde bedrag van twaalf duizend vierhonderd euro (E 12.400,00) is bij storting of overschrijving gedeponeerd op een bijzondere rekening onder nummer BE29 7360 0447 1764 bij de KBC Bank Gent Kouter, te 9000 Gent, Kouter 176, en geopend ten name van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BLACK HELICOPTERS" in oprichting, zoals blijkt uit het bewijs van deponering, afgegeven door voornoemde instelling op 03 juli 2014, dat ons is overhandigd om in het dossier bewaard te blijven. AANDELEN

De aandelen zijn op naam. Zij zijn niet verhandelbaar en hun overdracht is slechts mogelijk mits naleving van de voorwaarden in de wet en de statuten voorzien.

In de maatschappelijke zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen gehouden, overeenkomstig artikel 235 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan elke vennoot of belanghebbende derde zonder verplaatsing inzage kan krijgen.

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

BESTUUR EN TOEZICHT

ZAAKVOERDER

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders; al dan niet vennoot

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, dan benoemt deze onder zijn leden een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon, overeenkomstig artikel 61§2 van het wetboek van vennootschappen.

Wordt tot zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap de heer HODES Cédric Christian Carlos Adrien, geboren te Ukkel op 13 januari 1986, rijksregister nummer 86.01.13-287.69, wonende te 9000 Gent, Kouter 107,

BEVOEGDHEDEN VAN DE ZAAKVOERDER

Elke zaakvoerder kan aile handelingen verrichten welke nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder(s), zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was, of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon van zijn; bekendmaking van de statuten alleen is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerder (s) kan gemachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gemachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder (s) in geval van overdreven volmacht,

VERGOEDING ZAAKVOERDER(S),

Aan de zaakvoerder wordt, onverminderd de vergoeding van zijn onkosten, een vaste bezoldiging toegekend, waarvoor het bedrag elk jaar door de jaarvergadering wordt vastgelegd, en die ten laste komt van de algemene kosten van de vennootschap.

TEGENSTRIJDIG BELANG.

Indien de enige zaakvoerder tevens de enige vennoot is en hij rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van de vennootschap dan kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover een bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, zowel ten aanzien van de vennootschap als van derden tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij zich ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben bezorgd. Indien de vennootschap meerdere vennoten telt dan zijn de bepalingen van de artikels 259 en 260 van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

AFZETTING ZAAKVOERDER(S),

De statutair benoemde zaakvoerders kunnen slechts afgezet worden mits éénpadg akkoord van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf indien hij vennoot is, of wegens ernstige redenen te beoordelen door de rechtbank op verzoek van eender welke vennoot.

De niet-statutair benoemde zaakvoerders kunnen ten allen tijde worden afgezet door de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen.

TOEZICHT.

Elke vennoot bezit individueel de bevoegdheden van onderzoek en toezicht toegekend aan de commissaris. Hij kan zich laten vertegenwoordigen door een expert-boekhouder. De vergoeding voor deze laatste valt slechts ten faste van de vennootschap indien deze expert wordt aangeduid met haar toestemming of indien deze vergoeding haar ten laste wordt gelegd krachtens gerechtelijke beschikking; in deze laatste gevallen, worden de opmerkingen van de expert-boekhouder overgemaakt aan de vennootschap.

Indien het toezicht van de vennootschap moet worden toevertrouwd aan een commissaris, of indien de vennootschap zelf deze beslissing neemt, wordt de commissaris benoemd voor een hemieuwbare termijn van drie jaar dcor de algemene vergadering volgens de wettelijke voorschriften. Zijn emolumenten bestaan uit een vaste som bepaald door de algemene vergadering op het begin en voor de duur van het mandaat,

ALGEMENE VERGADERING

JAARVERGADERI NG,

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de eerste maandag van de maand april om tien uur op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats in België in de uitnodiging aan te duiden.

Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur.

Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder(s), telkens het belang van de vennootschap het vereist Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt gevraagd door vennoten die te samen minstens een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

In geval er slechts één vennoot is die tevens zaakvoerder is dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de Algemene Vergadering niet te worden gedaan, onverminderd de verplichting een bijzonder verslag en in voorkomend geval openbaar te maken volgens de voorschriften van de wet,

BIJEEN ROEPING

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt bij aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen %te& de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen. De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris, alsook aan de andere personen die erom verzoeken,

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem. De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behalve in de gevallen waar de wet of de statuten een andere meerderheid voorzien.

BOEKJAAR.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van hetzelfde jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE,

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één twintigste afgenomen voor de vorming van het wettelijk reservefonds.

Deze voorafname is niet meer verplichtend wanneer het reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt

De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan de beslissing van de algemene vergadering.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld te worden naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

ONTBINDING - VEREFFENING

ONTBINDING.

De vennootschap wordt ontbonden in geval van onderling akkoord tussen de vennoten met de vereiste meerderheid en in de gevallen voorzien door de artikels 332 en 333 van het Wetboek van Vennootschappen. VEREFFEN ING.

Bij de ontbinding van de vennootschap zal de vereffening geschieden door de zorg van één of meer vereffenaars al dan niet vennoten, die worden aangesteld door de algemene vergadering die hun vergoeding vaststelt.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot aile verrichtingen vermeld in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit. Na de betaling van alle schulden en lasten van de vennootschap, zal het batig saldo verdeeld worden naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

De vennootschap zef conform artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel.Onmiddellijk neemt de oprichter niet eenparigheid van stemmen de volgende beslissingen

' 1) Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste maandag van de maand april 2016 te tien uur. 2) Eerste boekjaar.

Bij uitzondering zal het eerste boekjaar een aanvang nemen op heden en eindigen op 31 december 2015. VERKLARINGEN.

A/ De oprichter verklaart dat uit te goede trouw verrichte schatting blijkt dat de vennootschap voor het eerste boekjaar niet valt onder de voorwaarden waardoor de aanstelling van een of meerdere commissarissen verplicht wordt en dat de vergadering geen commissaris wenst te benoemen zodat geen afzonderlijk orgaan van controle wordt ingesteld.

B/ De oprichter verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

C/ De oprichter verklaart dat de ondergetekende notaris zijn aandacht heeft gevestigd op het feit dat de vennootschap, met betrekking tot de uitoefening van haar maatschappelijk doel, gelet op het bestaan van de tiuldige reglementering inzake de uitoefening van het beroep, de nodige voorafgaande toelatingen of . vergunningen dient te bekomen of verplicht zal zijn verscheidene voorwaarden te vervullen.

VOLMACHT

De oprichter verleent bijzondere volmacht, met recht van indeplaatsstelling, aan de heer BRUGGEMAN Peter, partner bij VGD Brussel, te 1090 Brussel, Burgemeester E. Demunterlaan 5 bus 4, alsook zijn aangestelden, om aile formaliteiten te vervullen bij de bevoegde diensten zoals de belasting over de toegevoegde waarde, het ondernemingsloket en alle andere nodige formaliteiten met betrekking tot de huidige oprichtingsakte.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS MICHEL WILLEMS

Wordt tegelijk hiermee neergelegd

- afschrift oprichtingsakte dd. 27/08/2014

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 30.06.2016, NGL 31.08.2016 16571-0225-011

Coordonnées
BLACK HELICOPTERS

Adresse
KOUTER 107 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande