BLIZ IT & DESIGN

Société en commandite simple


Dénomination : BLIZ IT & DESIGN
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 897.205.557

Publication

02/07/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

II

*14127378*

HhI

nerei,

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsbladletteraken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte tkeietc),,

'Weil 0

2 s JUNI 2014

ter griftie ver, cie Alecierlencistalige rechtbehk van koo,ohandel &rues

Griffie

Mod POF 11,1

Ondememingsnr : Benaming (voluit) 0897,205.557

(verkort) : BLIZ 1T & DESIGN

Rechtsvorm: Gewone commanditaire vennootschap

Zetel: STEENWEG OP AALST 84, 1745 Opwijk, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Zetelverplaatsing + ontslag zaakvoerder

Tekst:

Verslag van de zaakvoerders dd 30 mei 2014

Bij verslag van de zaakvoerders op 30 mei 2014 wordt de maatschappelijke zetel vanaf 15 juni 2014 van Steenweg op Aalst 84 te 1745 Opwijk overgebracht naar Steenvoordestraat 184 te 9070 lieusden(Destelbergen).

Lizelot VERSTEEG

Zaakvoerder

Uittreksel uit het verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 30 mei 2014 gehouden op de maatschappelijke zetel

De Vergadering beslist met éénparigheid van stemmen om de heer Sebastiaan KREEFTENBERG (wonende Steenweg op Aalst 84 te 1745 Opwijk) te ontslaan als zaakvoerder van BLIZ IT & DESIGN COMM.V. en dit met ingang vanaf30 juni 2014. Hij wordt bedankt voor zijn trouwe inzet,

Lizelot VERSTEEG

Zaakvoerder

03/12/2014
ÿþV 11

Mod POF 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

JR BELGE

NEERGELEGD

1- 2014 2 4 OKT. 2014

'7" AAT3EL.\DCQO HÁND~E~TE GENT

h II tuit MONITE



26-

BELGISCH



Ondernemingsnr : 0897.205.557

Benaming (voluit) : BLIZ IT & DESIGN

(verkort) :

Rechtsvorm Zetel

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Ontbinding en vereffening in één akte Tekst

Gewone commanditaire vennootschap

STEENVOORDESTRAAT 184, 9070 Heusden (0.-VI.), België

Uittreksel uit de notulen van de Buitengewone Algemene Vergadering der vennoten op de maatschappelijke zetel dd 29/09/2014.

ONTBINDING EN VEREFFENING

De Buitengewone Algemene Vergadering van de gewone commanditaire vennootschap " BLIZ IT & DESIGN", met zetel te 9070 HEUSDEN, Steenvoordestraat 184 is bijeengekomen op 29.09.2014.

Opgericht bij onderhandse akte d.d. 01.04.2008, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 23.04.2008 ondernummer 20080423/0060931, waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd op 10.08.2009 en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsbladvan04.09.2009 ondernummer 20090904/0125722.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister van BRUSSEL met ondernemingsnummer 0897.205.557, met btw-nummer BE 0897.205.557.

BUREAU

De vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap op 29.09.2014 om 16.00 uur onder voorzitterschap van Sebastiaan KREEFTENBERG.

Lizelot VERSTEEG zal de functies van secretaris waarnemen. Gelet op het beperkt aantal aanwezigen werden geen stemopnemers aangeduid.

SAMENSTELLING VAN DE VERGADERING

Zijn aanwezig of vertegenwoordigd de nagemelde vennoten die verklaren eigenaar te zijn van het hierna vermelde aantal aandelen:

1. Sebastiaan KREEFTENBERG, wonende te Nederland,7241 CL Lochem, Koedijk

168.

Die verklaart eigenaar te zijn van zeventig (70) deelbewijzen.

2. Lizelot VERSTEEG, wonende te Nederland,7241 CL Lochem, Koedijk 168. Die verklaart eigenaar te zijn van dertig (30) deelbewijzen.

Op de laatste blz. váîï l tik vermelde.: -Rtécta : Náam en hoedanighéidf vin dé"instrïirriéniérende notaris, fietzijvan de pérsci(ó)ri(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

N ff

voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij_ het Belgisch_Staatsblad -_Q311212Q14_- Annexes du Moniteur--belge

Lut!!t B - vervolg Mod PDF 11.1

Samenhonderd(100) deelbewijzen, hetzij de algeheelheid vanhetmaatschappelijkkapitaal. De partijen en de comparanten bevestigen dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn en het volledigemaatschappelijk kapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

Samenhonderd (100) deelbewijzen, hetzij de algeheelheid van het maatschappelijkkapitaal. De partijen en de comparanten bevestigen dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigdzijn en het volledigemaatschappelijkkapitaal aanwezig of vertegenwoordigd is.

UITEENZETTING DOOR DE VOORZITTER

De voorzitter zet uiteen en stelt vast wat volgt:

A. De vergadering van vandaag heeft volgende agenda:

1. Ontbinding van de vennootschap.

2. Ontslag van de zaakvoerder.

3. Vaststelling dat alle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige

gelden

daartoe werden geconsigneerd.

4. Beslissing tot sluiting van de vereffening. Bestemming van de resterende activa.

5. Volmacht, met mogelijkheid vanindeplaatsstelling, om de nodige formaliteiten te vervullen en de nodige rechtshandelingen te stellen na de sluiting van de vereffening, onder meer in verband met de Kruispuntbank van Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de belasting over de toegevoegde waarde en eventuele andere administraties.

B. Uit de samenstelling van de vergadering blijkt dat alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, zodat geen rechtvaardiging moet worden gegeven omtrent de oproepingen en de vergadering geldig kan beraadslagen en beslissen over de voorstellen voorkomend op de agenda.

VASTSTELLING VAN DE WETTELIJKE VERPLICHTINGEN OM TE KUNNEN BESLUITEN TOT ONTBINDING EN SLUITING IN EEN AKTE

Overeenkomstig artikel 184, paragraaf 5, eerste lid van het Wetboek van Vennootschappen, zijn een ontbinding vereffening in één akte slechts mogelijk mits naleving van de voorwaarden:

1. Er mag geen vereffenaar worden aangeduid

2. AIle schulden ten aanzien van derden zijn terugbetaald of de nodige gelden

om

die te voldoen werden geconsigneerd

3. Alle vennoten zijn op de Algemene Vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en de besluiten moeten met eenparigheid van stemmen worden genomen

BERAADSLAGINGEN BESLISSINGEN

Deze uiteenzetting wordt door de vergadering nagegaan en juist bevonden. De vergadering stelt vast dat ze geldig is samengesteld en dat ze bevoegd is om over de agenda te beraadslagen en te beslissen. Alle aanwezigevennotenbevestigen dat zij vrijwillig zijn samengekomen en verklaren te verzaken aan de oproepingsformaliteiten en -termijnen, evenals aan het ter beschikking stellen van de stukken, zoals voorzien in het Wetboek van Vennootschappen, en het instellen van een eventuele nietigheidsvordering wegens een onregelmatigheid naar de vorm overeenkomstig artikel 64, 1 ° van het Wetboek van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luit B - vervolg

Vennootschappen.

Vervolgens wordt de agenda behandeld.

Nabespreking enberaadslagingworden nagemelde beslissingen genomen.

Mod POF 11,1

koor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

EERSTE BESLISSINGENREEKS

De Algemene Vergadering beslist met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen tot de ontbinding van de vennootschap, te rekenen vanaf heden.

TWEEDE BESLISSINGENREEKS

Ten gevolge van de ontbinding van de vennootschap, neemt de Algemene Vergadering kennis van het ontslag van de zaakvoerder, te weten:

1. Mevrouw Lizelot VERSTEEG, voornoemd.

De Algemene Vergadering verklaart volledige en algehelekwijting te verlenen, zonder enig voorbehoud of beperking, aan de zaakvoerder van de ontbonden vennootschap voor de uitoefening van zijn opdracht.

DERDE BESLISSINGENREEKS

Luidens de staat van activa en passiva d.d. 31 augustus 2014 blijken er nog schulden tegenover derden. De Algemene Vergadering stelt vast dat deze schulden vereffend werden tussen de datum van de staat van activa en passiva en het houden van deze Vergadering. Er blijkt enkel nog schuld lastens de administratie der Directe Belastingen. Gezien het geringe bedrag ad. 48,10 EUR beslist de Algemene Vergadering met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen dat er geen bijzondere maatregelen dienen genomen te worden voor de consignatie van gelden voor deze schuld.

VIERDE BESLISSINGENREEKS

De Algemene Vergadering beslist daarop met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen tot de sluiting van de vereffening van de vennootschap, verklaart de vereffening voor afgesloten en stelt vast dat de vennootschap vanaf heden definitief heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering beslist eveneens dat de vorderingen van de vennootschap en de overige vorderingen lastens de administraties der Belasting-over-de-toegevoegde-waarde en der Directe belastingen teruggenomen en overgedragen worden aan de vennoten proportioneel aan hun aandelenbezit welke aldus gerechtigd zullen zijn om gezegde vorderingen ten persoonlijke titel te laten gelden.

Er dienen geen bijzondere maatregelen genomen te worden voor de consignatie van gelden en waarden die aan schuldeisers of vennoten toekomen en die hen niet kunnen worden afgegeven.

De Algemene Vergadering bevestigt dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit. De Algemene Vergadering beslist dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende minstens vijfjaar bij en door Lizelot VERSTEEG, voornoemd.

Al deze beslissingen worden genomen met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen.

VIJFDE BESLISSINGENREEKS

Met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen wordt bijzondere volmacht verleend aan HELLINCK Philip, Gedelegeerd-bestuurder van SR FIDUCIAIRE CVBA, met zetel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, heizij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luiut B - vervolg Mod PDF 11,1

te 9070 HEUSDEN, Steenvoordestraat 184, of zijn gevolmachtigde, die kan optreden, met recht van indeplaatsstelling, om alle formaliteiten te vervullen en de nodige verrichtingen uit te voeren met betrekking tot de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de belasting over de toegevoegde waarde en eventuele andere administraties, naar aanleiding van deze akte en alle formaliteiten te vervullen in verband met de fiscale aangiften, hiertoe alle pleegvormen te vervullen en documenten te ondertekenen.

x ,

STEMMING

Ailevoormeldebeslissingen door de AlgemeneVergadering werden genomenbij afzonderlijke stemming en met eenparigheid en algemeenheid van alle stemmen. Daar de agenda aldus is afgehandeld wordt de zitting geheven.

Opgemaakt te Heusden, op de hoger vermelde datum.

VERSTEEG Lizelot

Zaakvoerder

.00r- r1 behouden aan hot Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 30.08.2011 11501-0197-011

Coordonnées
BLIZ IT & DESIGN

Adresse
STEENVOORDESTRAAT 184 9070 DESTELBERGEN

Code postal : 9070
Localité : DESTELBERGEN
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande