BLUESUGAR

Société en commandite simple


Dénomination : BLUESUGAR
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.510.067

Publication

17/07/2013
ÿþMod WoN 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

T

Ondernemingsnr " 0 5 3 6, 5) 0, O6 ÷

Benaming

(voluit) : BLUESUGAR

(verkort) :

Rechtsvorm ; Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Georges Dheedenestraat 14 te 9870 Zulte

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Ondergetekenden,

De heer Guy Roels, bediende, wonend te 9870 Zulte, Georges Dheedenestraat 14  rijksregistemummer

63.06.04 495-71., berekend vennoot

En

Mevrouw Chantai De Snoeck bediende , wonend te 9870 Zulte, Georges Dheedenestraat 14 

rijksregistemummer 67.12.11-326.59 stille vennoot

Zijn overeengekomen om een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van Gewone Commanditaire Vennootschap waarvan de statuten bepaald worden als volgt

STATUTEN

1.De vennootschap draagt de naam : BLUESUGAR. Ze heeft de vorm van een gewone commanditaire vennootschap en in alle akten die de vennootschap verbinden, moet onmiddellijk voor of na de handtekening van de persoon die de vennootschap vertegenwoordigt, vermeld worden in welke hoedanigheid hij optreedt.

2.De zetel van de vennootschap zal gevestigd zijn te 9870 Zulte , Georges Dheedenestraat 14. De vennootschap kan bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder(s) worden overgebracht, iedere verandering van de zetel wordt door de zorgen van de zaakvoerder(s) bekend gemaakt in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad.

3.De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming met derden, zelf of door bemiddeling van elke natuurlijke  enfof rechtspersoon in België of in het buitenland, alle verrichtingen te stellen of te laten stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op :

" het voeren van handel en van handelsbemiddeling, voor groot - en kleinhandel, de aan- en verkoop ervan te verzorgen, patenten en octrooien en licenties te nemen, te kopen en te verkopen op te treden als commissionair, bemiddelaar en deel te nemen aan alle gelijkaardige activiteiten, verrichtingen die haar doel kunnen verbeteren of verwezenlijken;

.deelnemen aan beurzen, zelfs het organiseren ervan.

.de vennootschap kan onroerende goederen verwerven.

" Het nemen van participaties onder eender welke vorm, in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en ondernemingen, evenals het verlenen van aile managementbijstand, het beheren van vennootschappen, optreden ais bestuurder van vennootschappen, tijdelijke verenigingen in de ruimste zin van het woord.

" Advies, bijstand, en know how verlenen in aile domeinen waarin zij competent is, zoals marketing, verkoop, promotie, ontwikkeling, research, design, handel en productie, secretariaat, bedrijfsbeheer en alles wat. daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

" Alle dienstverlening, gegevens analyseren , handelsbemiddeling , opleiding in verlichting, elektronica en elektronische displays, zonder beperkend te zijn, alsook in elektrisch materiaal, -toestellen, - randapparatuur, hardware als in software. Zowel de aan  en verkoop, uitvoer en invoer ervan, het nemen en aanbieden van patenten en octrooien als ook licenties,consultancy geven en als consultant optreden.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

1

*13110795"

NtERG~ E

-8 JULI 2013

KOOF'HANGf Yiffffi GENT _

1

RECHTBANK VAN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

" De organisatie van business meetings, handelsmissies, professionele contacten, zowel in binnen- als in

buitenland, en alles wat daarmee verband houdt.

Deze opsomming is richtinggevend doch niet beperkend,

4.De vennootschap neemt een aanvang op heden, datum van ondertekening van de oprichtingsakte en wordt opgericht voor onbepaalde duur. De handelsactiviteiten zullen starten op de tweede juli tweeduizend en dertien..

5.De vennoten hebben een minimum kapitaal vastgelegd op 18.500 EUR, ( achttienduizend vijfhonderd Euro). En wordt voor 1.500 E (duizend vijfhonderd euro) voor elk de helft volstort. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, het kapitaal zal worden gestort bij middel van speciën op een daartoe speciaal geopende financiële rekening. De comparanten verklaren een volmaakte kennis te hebben van de samenstelling van het kapitaal.

De zaakvoerder en de algemene vergadering en of bijzondere vergadering kan de op eenvoudig verzoek het niet volstort kapitaal op vragen.

8.De vennootschap wordt bestuurd door de vennoten - oprichters. Elke zaakvoerder heeft tegenover derden de volledige vertegenwoordigingsbevoegdheid.

10. De algemene jaarvergadering van de vennoten wordt ieder jaar bijeengeroepen op de eerste maandag

van de maand juni om 14.00 uur in de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aangeduid in

de oproepingsbrief tot de algemene jaarvergadering, die in geval het nodig is minstens veertien dagen voor de

datum van de jaarvergadering aangetekend dient te worden verstuurd aan de vennoten.

Te allen tijde kan iedere vennoot het initiatief nemen om een bijzondere algemene vergadering op

behoorlijke wijze samen te roepen.

Alle behoorlijk bijeengeroepen vergaderingen dienen met unanimiteit te beslissen over de punten van de

dagorde van de vergaderingen.

Alle vennoten dienen aanwezig of vertegenwoordigd te zijn op de behoorlijk bijeengeroepen ver-

gaderingen, elke vennoot kan zich laten vertegenwoordigen door een advocaat, door een accoun-tant of één

gevolmachtigde die over een schriftelijke volmacht beschikt met de vermelding van de punten van de agenda

van de vergadering.

De algemene vergadering is bevoegd voor

-het vaststellen & goedkeuren van de jaarrekening en de toelichting ervan ;

-de bestemming van het resultaat;

-de wijziging van de statuten;

-het verplaatsen van de zetel van de vennootschap;

-de overdracht van aandelen onder levenden.

11.Het boekjaar zal gevoerd worden per burgerlijk jaar vanaf de éérste januari tot éénendertig december van elk jaar.

Overgangsbepalingen en slotbepalingen

Werden benoemd tot zaakvoerder de heer Guy Roels, hiervoor vernoemd en dit voor de duur van de vennootschap en ingevolge zijn overlijden zal ambtshalve worden benoemd in zijn vervanging mevrouw Chantal De Snoeck in dezelfde omstandigheden;

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd. Behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering;

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van de statuten op de Griffie tot en met éénendertig december tweeduizend en veertien, nadien vanaf één januari tot éénendertig december van elk jaar.

De comparanten verklaren dat alle verbintenissen aangegaan door de oprichters in naam van de huidige vennootschap in oprichting, voor haar oprichtingsdatum te bekrachtigen en te beschouwen ais dat deze zijn gedaan geweest bij oprichting en dit bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dit tot zes maand voor de oprichting.

Voor alle andere verrichtingen die betrekkingen zouden hebben op de werking van de vennootschap zullen de vennoten een interne reglement opstellen waarnaar zij zich zullen houden

en indien nodig zullen zij dit reglement aanpassen teneinde een vlotte samenwerking te kunnen waarborgen in de schoot van de vennootschap. Het intern reglement is eveneens bindend voor eventuele nieuwe vennoten, zij zullen daarvan een afdruk bekomen bij hun intrede.

De oprichters geven volmacht aan de Fiduciaire Dieber en Partners bv o.v.v cvba bv, met ondememingsnummer 0809.489.546 met als adres Staatsbaan 107-109, 9870 Zulte en heren Dieter Verhalle, Bert Verhalle en/of Ignace Verhalle, en/of aangestelden, aan wie de macht verleend wordt met de mogelijkheid van in de plaatsstelling, om alle nodige stukken te ondertekenen, in verband met de inschrijving in het ondememingsloket, Belastingen over de Toegevoegde Waarde en de Sociale Zekerheid.

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

..

Aldus opgemaakt in vier exemplaren te Zulte, op twintig juni tweeduizend en dertien, (2010612013), elke partij heeft één origineel ontvangen, het derde origineel wordt neergelegd bij de Registratie en het vierde op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent, de Publicatie in de Bijlagen tot het Belgische Staatsblad van ' de oprichting zal door de oprichters - vennoten worden verricht

De oprichters Mevrouw Chantal De Snoeck

De heer Guy Roels Stille vennoot

Beherend vennoot

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BLUESUGAR

Adresse
GEORGES DHEEDENESTRAAT 14 9870 ZULTE

Code postal : 9870
Localité : ZULTE
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande