BLUET

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BLUET
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 548.674.362

Publication

08/04/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Uni in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2140884 na neerlegging ter griffie van de akte

N E E R ~Ga ~-~;.,.. EG r.)

i

i

*140761 1*

MONITEUR BELGE e fiUT 2014

/2 -04- 2014

RE Ëvi: VA!'~_

KooPH~~L TE G~ry:NT

BELGFSOH-ST-AATSBLAD

Ondernemingsnr : O'54 8 CV 4 362.

Benaming (voluit) : BLUET (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Lange Kruisstraat 6L

(volledig adres) 9000 Gent

Onderwerp(en) akte : OPRICHTING

;; Uittreksel afgeleverd vóór registratie om neer te leggen ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te!

; Gent.

Het blijkt uit een akte van oprichting van vennootschap verleden voor Frank Liesse, geassocieerd notaris!

;; te Antwerpen, op 14 maart 2014, dat:

1. Rechtsvorm - naam: De vennootschap is een handelsvennootschap die de rechtsvorm van een; :! besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft met als naam: "BLUET".

2. Zetel: Gent, Lange Kruisstraat 6L,

,

3, Oorichters: '"

1. De heer DEPOORTERE Jan Frank Henk, geboren te Roeselare op I februari 1976, wonende te 7911 Frasnes-lez-Anvaing (Moustier), Route de Grandmetz 20;

2. De heer VANDERHAEGHE Wouter Günter Cornelius, geboren te leper op 25 oktober 1976, wonende!

te 8670 Koksijde, Felicien Ropsweg 1 bus 101; "

3. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ELTROVO", rechtspersonenregisterl Brussel 0863.786.582, met zetel te 1730 Asse, Hoogstraat 56.

Conform artikel 17 van haar statuten vertegenwoordigd door een zaakvoerder, alleen bevoegd, te weten ;; de heer VERHASSELT Steven, geboren te Gent op 10 november 1976, wonende te 1745 Opwijk, Broevink 39 ;A."

4. Kapitaal: 46.000,00 euro."

5. Gestorte bedrag: 46.000,00 euro.

6. Samenstelling: in geld.

7, Boekiaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december. Het eerste:

boekjaar eindigt op 31 december 2015,

"

8. Verdeling van de winst: Jaarlijks houdt de algemene vergadering een bedrag in van ten minste een; twintigste van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op; wanneer het reservefonds een tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

"

Omtrent het overschot zal de jaarvergadering ieder jaar soeverein besluiten maar mits inachtneming van! een gelijk recht voor elk aandeel.

Indien de aandelen niet allemaal in gelijke mate volgestort zijn, zal voor de berekening van het dividend; per aandeel steeds rekening moeten worden gehouden met de op het betreffende aandeel gedane volstorting ('pro rata liberationis') op datum van de beslissing tot dividenduitkering.

9. Verdeling vereffeningsaldo: Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na; consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars het liquidatiesaldo onder de; ; vennoten rekening houdend met een gelijk recht per aandeel en rekening houdend met hun volstorting.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij; voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van;

stortingen. "

;9 10. Externe vertegenwoordiginq: De enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens;

;i derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er meerdere zaakvoerders worden aangesteld, dienen

steeds met twee samen op te treden voor alle handelingen. "

Het bestuursorgaan dat overeenkomstig het voorgaande de vennootschap vertegenwoordigt, kan; ;; gevolmachtigden aanstellen voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden; ;; verbinden de vennootschap, binnen de perken van hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoorde-:

lijkheid van de betrokken zaakvoerders jrigeval van overdreven volmacht.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

11. Niet-s atutaire zaakvoerders: voor onbepaalde termijn, op elk ogenblik herroepbaar:

(a) de heer DEPOORTERE Jan, voornoemd;

(b) de heer VERHASSELT Steven, voornoemd.

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd.

12. Corn issarissen: geen.

13. Doel: De vennootschap heeft tot doel:

A. ln hoofdorde:

Alle activiteiten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de uitbating van een bloemen-

en plantenzaak in de ruimste zin van een woord en met de uitbating van een tuinaanleg- en tuinbouwbedrijf, waaronder onder meer maar niet uitsluitend:

- de groot- en kleinhandel in, de handelsbemiddeling in en de in- en uitvoer van, evenals de huur en verhuur, de productie, de verwerking, de distributie en de promotie op enigerlei wijze van alle bloemisterijartiketen, bloemen, snijbloemen, planten, kamer- en sierplanten, bloemstukken, gedroogde bloemen, kunstbloemen, vazen, bloempotten, manden en decoratieartikelen; alsook van alle tuinartikelen in de breedste zin, waaronder planten, bloembollen, stekmateriaal, zaai- en plantgoed voor bloemen, meststoffen en ander voedsel, tuinbouwgerief, machines, mest- en sproeistoffen, tuinuitrusting, tuinhuizen, serres, bloempotten en -bakken, en andere gelijkaardige of -soortige artikelen; evenals van aile aanhorigheden, toebehoren en aanverwante artikelen van het voorgaande, inclusief alle aanverwante interieurartikelen in glaswerk, kristal, porselein en aardewerk, houtsnijwerk, rietwerk, ijzer-, koper-, zilver- en goudwerk, kunstvoorwerpen, antiquiteiten, schilderijen, gravures, beelden, kaarsen, allerhande geschenkartikelen niet betrekking tot woninginrichting;

- consultancy en adviesverlening op het gebied van groenvoorziening en het verlenen van alle daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks gerelateerde diensten zoals de inrichting met beplantingen van gebouwen zowel interieur als exterieur, daaronder mede begrepen het uitvoeren van studies, onderzoeken, het maken van ontwerpen en creaties, de organisatie, de uitvoering en/of het verlenen van bijstand bij de plaatsing, de aanleg, de inrichting en het onderhoud van interieurbeplantingen, vegetale creaties, tuinen en terrassen, inclusief het ontwikkelen en uitvoeren van totale groenprojecten.

B. In ondergeschikte orde:

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volte eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coordinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, alsmede haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, niet inbegrip van het handelsfonds in pand stellen en dit zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

Het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, met uitzondering van adviezen inzake beleggingen en geldplaatsingen; bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen bestuur.

Alle activiteiten die gewoonlijk worden verricht en uitgevoerd door tussenpersonen in de handel, verkoopagentschappen, andere op commissiebasis werkzame tussenpersonen en vertegenwoordigers die uitsluitend op commissiebasis werken, met inbegrip van merchandisingactiviteiten.

Het waarnemen van alle bestuursopdrachten, waaronder het uitoefenen van opdrachten en functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen.

Het verhuren of huren van roerende goederen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

C. In het algemeen:

Bovenvermelde opsommingen zijn niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de bijzondere wetten en koninklijke besluiten die de financiële markten en de financiële markten regelen en die betrekking hebben op de gereglementeerde activiteiten van vermogensbeheer en beleggingsadvies.

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ijlagenbi j Tiet Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden , aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

a Y e

mod 11.1

Alle verrichtingen waarvoor bijzondere toelatingen, machtigingen, vergunningen of erkenningen vereist' zijn, zal de vennootschap maar mogen uitoefenen na het bekomen ervan en nadat de daarmee overeenstemmende inschrijving bij het ondernemingsloket werd bekomen.

De vennootschap zal zich dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet, onverminderd de mogelijkheid van de vennootschap om die werkzaamheden in onderaanneming te laten verrichten door derden die wel beschikken over de nodige vergunningen en/of toelatingen.

14. Gewone algemene vergadering: De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, heeft plaats de derde dinsdag van de maand juni om veertien uur; indien die dag een wettelijke feestdag is op de eerstvolgende werkdag, zelfde uur.

De jaarvergadering wordt gehouden, behoudens andersluidende bijeenroeping, op de zetel van de vennootschap.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar 2016.

Er zijn geen voorwaarden voor de toelating tot een algemene vergadering noch voor de uitoefening van het stemrecht.

15. Volmachten: Nihil.

16. De bevestiging door de instrumenterende notaris van de deponering van het gestorte kapitaal overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen als bleek uit het attest afgeleverd door Delta Lloyd.

17. Bijzondere volmacht: Er werd aan:

- de heer MARIEN Koen, geboren te Antwerpen op 12 oktober 1968, erkend boekhouder-fiscalist "BIBP", wonende te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 26;

- de burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "M&P Boekhouders", in het kort "M&P", rechtspersonenregister Antwerpen 0448.083.679, met zetel te 2018 Antwerpen, Montebellostraat 26;

elk afzonderlijk bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht gegeven om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondememingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR UITTREKSEL (ondertekend)

Frank Liesse

Een geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift akte.

' " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

01/04/2014
ÿþ mod 11.1



E Big In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

2140884 na neerlegging ter griffie van de akte

1 ~ 1

NEERGELEGD

1 9 MAO 2014

Rrr~~ ~~NKVAi~~ .

KOOP~i~~L T~ O~(" `1

Ondernemingsnr : 0548.674.362

Benaming (voluit) : BLUET

; (verkort) :.

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; Lange Kruisstraat 6L

li (volledig adres) 9000 Gent

Onderwerp(en) akte ; BIJZONDERE VOLMACHT

; Bij eenparig besluit van de zaakvoerders de dato 19/03/2014 werd bijzondere volmacht gegeven aan;

hierna genoemde personen om de vennootschap te vertegenwoordigen en te verbinden bij alle hierna vermelde:, handelingen of reeks handelingen voor zover die het bedrag vermeld na de naam van de lasthebber niet; overschrijden, met name aan de volgende lasthebbers:

ij (1) de heer DEPOORTERE Jan Frank Henk, geboren te Roeselare op 1 februari 1976, wonende te 7911;

Fresnes-lez-Anvaing (Moustier), Route de Grandmetz 20: alleen handelend bevoegd tot een bedrag van; tienduizend euro (¬ 10.000,00);

1Y (2) de heer VERHASSELT Steven, geboren te Gent op 10 november 1976, wonende te 1745 Opwijk,;

il Broevink 39 A: alleen handelend bevoegd tot een bedrag van tienduizend euro (¬ 10.000,00); (3) de heer DEPREZ Daniël Roger, geboren te Kortrijk op 17 juli 1976, wonende te 9000 Gent, Onderstraat 63: alleen handelend bevoegd tot een bedrag van vijfduizend euro (¬ 5.000,00),

Hun bevoegdheid omvat aile volgende verrichtingen:

Het voeren van briefwisseling, de aankoop en verkoop van koopwaren en grondstoffen en het afsluiten; van contracten in verband met het doel van de vennootschap; alle bankverrichtingen zoals betalingen uitvoeren met aile middelen en onder meer via overschrijvingen en het ondertekenen van alle mandaten, cheques, ii orderbrieven en alle nuttige documenten; het ontvangen van alle sommen en waarden die aan de vennootschap; toekomen vanwege openbare en private besturen, vennootschappen of welke personen ook en daaromtrent! kwijting verlenen; de vennootschap vertegenwoordigen bij alle overheden, openbare of privé instellingen,; ;; waaronder onder meer maar niet uitsluitend de post, de douane, alle telefoon- en andere; ;; telecommunicatiemaatschappijen, aile maatschappijen voor nutsvoorzieningen (zoals water, gas, elektriciteit),: alle fiscale administraties (zoals directe en indirecte belastingen, BTW), alle sociale zekerheidsinstanties, deal ;; Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, en aldaar alle stukken in ontvangst nemen ondertekenen en alle inschrijvingen en aanvragen verrichten.

Er wordt uitdrukkelijk op gewezen dat voor alle bedragen boven tienduizend euro (¬ 10.000,00) in alle; gevallen de gezamenlijke handtekening van de twee zaakvoerders, hoger genoemd sub (1) en (2) vereist is; ;; conform artikel 15 van de statuten van de vennootschap.

VERHASSELT Steven Zaakvoerder

,, 1

,

1

1

:1A

~Y 11

IY 1

Y ;

1,

I

:Y 1

Y 1

1: Y;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

DEPOORTERE Jan

Zaakvoerder

Coordonnées
BLUET

Adresse
LANGE KRUISSTRAAT 6L 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande