BO

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BO
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 844.327.788

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.06.2014, NGL 25.07.2014 14349-0417-011
22/03/2012
ÿþ Mod WOtd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*12061151

Oudenaarde

1 2 MAART 2012

Griffie

Ondernemingsnr:~~~~~~$

Benaming

(voluit) : BO

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Warande 14 te 9750 Zingem

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris FRANCOIS VAN INNIS, notaris met standplaats te Zingem, op 7 maart 2012, dat :

De heer BEYAERT Chris Angèle Georges, geboren te Oudenaarde op éénendertig augustus negentienhonderd eenenzeventig, drager van nationaal nummer 71.08.31-139.90, en zijn echtgenote, mevrouw DRIEGHE Marieke Clara Lucienne, geboren te Gent op negenentwintig december negentienhonderd tweeënzeventig, drager van nationaal nummer 72.12.29-066.78, samenwonende te 9750 Zingem, Warande 14 een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "BO". De commerciële benaming luidt "TEGELMAR KT",

ZETEL : te 9750 Zingem, Warande 14. Er is een bijkomende uitbatingszetel te 9750 Zingem, Nederzwalmsesteenweg 40b.

DOEL

De vennootschap heeft tot doel

1. De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor. rekening van derden, als vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon :

Het voeren van detailhandel in keramische en andere vloeren en plavuizen, bouwmaterialen en andere vloerbedekking, parket, laminaat en kurkvloeren, de afwerking van vloeren en wanden, de handelsbemiddeling in hout en bouwmaterialen, de detailhandel en handelsbemiddeling in sanitaire-toestellen en materialen, eveneens toestellen en materialen voor centrale verwarming.

De vervaardiging van en detailhandel in kledingstoffen en huishoudtextiel, modeartikelen, boven en onderkleding, witgoed, textielwaren in de meest ruime zin.

Deze opsomming en aanduiding is niet beperkend doch enkel van indicatieve aard.

2. De vennootschap mag alle roerende, onroerende, financiële, industriële, commerciële of, burgerrechtelijke handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met, haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden en die daartoe noodzakelijk, nuttig of zelfs alleen maar bevorderend zijn.

3, De vennootschap kan alle verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer, de uitbreiding, verfraaiing en transformatie van een eigen roerend en onroerend patrimonium.

4. Daarenboven mag de vennootschap belangen nemen, onder gelijk welke vorm, in alle vennootschappen, ondernemingen, economische samenwerkingsverbanden, beroepsverenigingen of groeperingen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doel nastreven, of die van aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

De vennootschap is bevoegd deel te nemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en controle van ondernemingen met gelijkaardige, aanverwante of aanvullende activiteiten. Ze kan verder alle hulp verlenen aan ondernemingen waarin ze belang stelt onder meer in de vorm van leningen, voorschotten of borgstellingen alsook bij wijze van bijstand inzake bestuur en/of administratie, het waarnemen van mandaten, opdrachten, bestuursmandaten, toezicht en controletaken en het terbeschikkingstellen van personen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrurnenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanwen van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

À» .0 Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/03/2012 - Annexes du Moniteur belge gespecialiseerd in het adviseren en/of besturen en/of controleren van ondernemingen, dit alles in de meest ruime zin.

5. De vennootschap kan optreden als bestuurder of vereffenaar in andere vennootschappen alsmede ten voordele van derden, zaakvoerder(s) en/of vennoten alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren. Zij mag zich eveneens voor hen borg stellen en hun leningen, voorschotten en kredieten toestaan behoudens de wettelijke beperkingen terzake.

BEGIN EN DUUR : De vennootschap is opgericht voor onbeperkte duur.

KAPITAAL : Het gehele geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ê 18.550,00 volstort tot beloop van ¬ 6.200,00, door storting in speciën. Het Is verdeeld in honderd gelijke aandelen zonder nominale waarde.

BESTUUR:

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen. Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden,

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder,

Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ALGEMENE VERGADERING :

leder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders, ook jaarvergadering genoemd, gehouden op de derde zaterdag van de maand juni am tien uur (10u). indien deze dag

een wettelijke feestdag is, verschuift de algemene vergadering naar de eerstkomende werkdag.

BOEKJAAR : gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST :

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van alle lasten, kosten, afschrijvingen en voorzieningen, zoals bepaald door het geldend boekhoudrecht, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Ten minste vijf honderdsten (5%) van de nettowinst wordt afgehouden voor het vormen van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer de wettelijke reserve tien honderdsten (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na het aanhoren van het voorstel van het bestuursorgaan met betrekking tot het saldo van de nettowinst, beslist de algemene vergadering van vennoten over de verdere resultaatsbestemming. Indien tot een winstuitkering wordt besloten, geschiedt de uitbetaling van de dividenden, en in voorkomend geval de tantièmes, op het tijdstip en de wijze bepaald door het bestuursorgaan. Dit geschiedt binnen het jaar na de algemene vergadering waarop tot winstuitkering is besloten. Geen uitkering kan gebeuren indien het netto actief is gedaald of zou dalen beneden de bedragen bepaald door het Wetboek van Vennootschappen.

Alle niet opgevorderde dividenden verjaren in het voordeel van de vennootschap vijf jaar na de datum die voor de uitbetaling werd bepaald.

ONTBINDING  VEREFFENING:

e Voorbehouden

t, aan het r Belgisch Staatsblad

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie vande nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt het netto-actief onder de vennoten verdeeld. Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in het vorige lid bepaalde verdeling, het evenwicht herstellen door alle aandelen op voet van gelijkheid te brengen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetalingen, in geld of effecten, ten bate van de in een hogere verhouding gestorte aandelen.

Het netto actief zal bij voorrang dienen om het bedrag terug te betalen van de inbreng van het kapitaal, desgevallend verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen zonder stemrecht. Vervolgens zal het saldo dienen om het bedrag terug te betalen van de inbreng in kapitaal, desgevallend verhoogd met de uitgiftepremie van de aandelen met stemrecht.

De Liquidatiebonus zal gelijk worden verdeeld tussen de aandeelhouders der beide categorieën, met of zonder stemrecht, verhoudingsgewijs met hun aandeel in het maatschappelijk kapitaal. BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden benoemd tot niet-statutaire zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

de heer BEYAI=RT Chris en mevrouw DRIEGHE Marieke, beiden voornoemd, hier aanwezig en die aanvaarden.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING  EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de derde zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend veertien om tien uur,

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Get. De Notaris

François Van Innis

Tegelijk hiermee neergelegd :

-expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd oe rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en haiidtexening

20/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 20.06.2015, NGL 13.07.2015 15297-0442-010
06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 18.06.2016, NGL 29.08.2016 16521-0483-011

Coordonnées
BO

Adresse
WARANDE 14 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande