BOAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 506.642.975

Publication

10/12/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

bureau inzake bouwaangelegenheden

* Onderneming voor het snijden en snoeien van bomen; het uitvoeren van diverse land- en tuinbouwwerken en werken i.v.m. de veeteelt van derden; het verhuren van land- en tuinbouwmachines; het verhuren van divers materieel; het ontginnen van bossen (hakken en kappen van bomen + opruiming takken).

* Onderneming voor het aanleggen en onderhouden van parken, tuinen en sportvelden, met inbegrip van de aanplantingen; het plaatsen van afsluitingen en omheiningen.

* Onderneming voor slopingswerken van gebouwen en kunstwerken; het bewerken van stenen en steenafval, die niet aan een groeve is gehecht; de montage van metalen constructies, bruggen en vakwerk; het bouwen van niet-metalen kunstwerken, met uitzondering van de zee- en rivierwerken; het optrekken van gebouwen

(ruwbouw en onder dak zetten); algemene bouwonderneming; het optrekken van fabrieksschouwen, nijverheidsovens en soortgelijke werken; het plaatsen van afsluitingen.

* Onderneming voor grondwerken, boringen, peilingen en uitdiepingen; het aanleggen van speelpleinen, sportvelden, parken en tuinen; fundering, heien van palen en damplanken en versterkingswerken van de bodem; draineringswerken; grote irrigatiewerken en regeling van waterlopen; het bouwen, herstellen en onderhouden van wegen en spoorwegen; rioleringswerken; het leggen van kabels en diverse leidingen; het aanbrengen van verkeerssignalisatie en wegmarkeringen.

* Onderneming voor de aanneming, de uitvoering, de productie, de installatie en coördinatie van alle timmerwerk, schrijnwerk, poorten, meubelmakerij en alle aanverwante bewerkingen, onverschillig de aangewende grondstoffen zoals hout, metaal en andere diverse kunststoffen.

* Onderneming voor het uitbaten van een werkplaats voor fabricage van timmerwerk, van schrijnwerk voor het bouwbedrijf, van rolluiken, poorten, zonneblinden en vliegramen, voor fabricatie en garnering

Alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium, zoals onroerende goederen aanwerven, laten bouwen, laten opschikken, laten uitrusten, ombouwen; onroerende goederen vervreemden met het oog op wederbelegging en opbrengst; beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden; het nemen van participaties in derde ondernemingen.

Het geheel van dit maatschappelijk doel dient begrepen te worden in de meest ruime zin vat het woord.

Tevens mag de vennootschap om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

In het algemeen zal de vennootschap alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband met haar maatschappelijk doel of van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, deelneming nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen in België of in het buitenland, die eenzelfde, een gelijkwaardig of samenhangend doel nastreven of van die aard zijn de ontwikkeling van haar doel te bevorderen.

4. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoer¬ders, al dan niet vennoot.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een ver¬rich¬ting een tegen¬strijdig belang met de vennootschap, dan moet hij de vennoten daarvan op de hoogte brengen en mag de verrichting slechts door een lasthebber ad hoc voor reke¬ning van de vennootschap worden gedaan.

Zijn er verscheidene zaakvoerders, dan is de zaakvoerder die bij een ver¬richting, die de goedkeuring van het college der zaakvoerders behoeft, een tegenstrijdig belang heeft met de vennootschap, verplicht het college daarvan op de hoogte te brengen en zijn verklaring te doen opnemen in de notulen van de vergadering. Hij mag aan de behandeling van dat punt niet deelnemen. In de eerstvolgende algemene vergadering wordt van de ver¬richting bedoeld in het voor¬gaand lid, verslag gedaan voordat over enig ander punt wordt gestemd.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwe¬zenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzonde¬ring van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de be¬stuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of tegen derden niet worden tegengeworpen.

De zaakvoerder (of de zaakvoerders elk afzonderlijk handelend indien er meer dan één werd benoemd) vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rech¬te.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, tenzij algemene vol¬macht verleend door de alge¬mene vergadering met een meerderheid van

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

drie/vierden van de stemmen. De gevolmachtigden verbinden de vennoot-schap binnen de perken van de hun verleende volmacht onver¬minderd de ver-antwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdre¬ven vol¬machten.

5. De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarverga¬dering ge¬noemd, wordt

gehouden in de zetel van de vennootschap op laatste maandag van de maand september om 10.00 uur.

6. Elk aandeel geeft recht op één stem.

7. Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 juli en eindigt op 30 juni.

8. Het batig saldo, dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennoot¬schap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering die op voorstel van de zaakvoerder(s) de bestemming ervan bepaalt. Ingeval tot vorming van een reserve wordt beslist, moet dit besluit goedgekeurd worden met eenparigheid van stemmen.

Bij ontbinding met vereffening van de vennootschap worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Zij kunnen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel hun benoeming heeft bevestigd. Als de rechter de benoeming van een vereffenaar niet wil bevestigen of homologeren, stelt hij zelf een vereffenaar aan, eventueel op voordracht van de algemene vergadering. De vereffenaar(s) beschik(t)(ken) over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder bijzonder machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volstort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen. De vereffenaar(s) moet(en) tijdens de zesde en de twaalfde maand van het eerste jaar van vereffening verslag uitbrengen bij de rechter door middel van een vereffeningstaat. Vanaf het tweede jaar van vereffening volstaat één staat per jaar.

Voor zij de vereffening afsluiten, moet(en) de vereffenaar(s) een plan met de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voorleggen aan de rechtbank die uitdrukkelijk zijn instemming moet betuigen met dit plan.

Het batig saldo van de vereffening wordt verdeeld onder de aandeelhouders a rato van hun aandelenbezit.

Tijdelijke bepalingen

1. Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar gaat in vanaf de neerlegging van het uittreksel van de statuten op de griffie van

de bevoegde Rechtbank van Koophandel en eindigt op 30 juni 2016.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand september in het

jaar 2016 om 10.00 uur.

3. Benoeming van de eerste zaakvoerders

Worden als onbezoldigde, niet-statutaire zaakvoerders aangesteld:

- De heer De Coninck Boudewijn, voormeld, aanvaardend;

- Mevrouw De Clercq Ann, voormeld, aanvaardend.

4. De verschijner en de aldus benoemde zaakvoerder stelt, onder de opschortende voorwaarde van neerlegging van het uittreksel uit onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, de hierna genoemde vennootschap aan als bijzondere gevolmachtigde, aan wie de macht verleend wordt om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen, het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen, en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde fiscale instanties, de rechtbank van koophandel en andere overheidinstanties, met name de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Camfisc, te 9870 Olsene, Grote Steenweg 131, vertegenwoordig door de heer CAMPE Wim. Notaris Peter De Proft te Deinze.

Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

04/03/2015
ÿþs

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mod wosd 1i.1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0506642975

Benaming

(voluit) : Boan

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Paalstraat 5, 9700 Oudenaarde

(volledig adres)

Onderwerp akte : Aanstelling bijkomende zaakvoerder

Blijkens Proces-Verbaal van de Bijzondere Algemene Vergadering dd 22/01/2015 werd met eenparigheid van stemmen beslist dat dhr André De Clercq aangesteld wordt als bijkomende zaakvoerder vanaf 26/01/2015, dit mandaat is onbezoldigd.

De Coninck Boudewijn, zaakvoerder

De Clercq Ann, zaakvoerder

De Clercq André, zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

vII I I IIII I II IIII IWI

*15034378*

Gent

Afdeling Oudenaarde

2 0 FFB. 2015 Griffie

Coordonnées
BOAN

Adresse
PAALSTRAAT 5 9700 OOIKE(OUDENAARDE)

Code postal : 9700
Localité : Ooike
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande