BOCA

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOCA
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 443.609.209

Publication

02/06/2014
ÿþHM 2.1

el.k In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

RECI--ITWVAN

ICOOPHAtenTE GENT

111111.Il Ig111111111111

Ondernemingsnr : 0443.609.209

Benaming

(voluit) BOCA

Rechtsvorm: Naamloze Vennootschap

Zetel: Aertstraat 38 te 9870 Zulte

Onderwerp akte: verslag in kader van art 719 W. Venn: neerlegging fusievoorste

UITTREKSEL FUSIEVOORSTEL

Overeenkomstig artikel 719 W. Venn. , hebben de Raad van Bestuur van IMMODORP N.V. en de Raad van Bestuur van BOCA NV, in gezamenlijk overleg een fusievoorstel opgesteld, waarin wordt voorgesteld dat IMMODORP N.V. bij wijze van fusie door overneming, BOCA NV overneemt.

0. OPTIEK EN DOELSTELLING VAN DE VOORGENOMEN GERUISLOZE FUSIE

De verantwoording en wenselijkheid van de voorgenomen geruisloze fusie in het kader van art. 676, 2° W. Venn. , is ontstaan vanuit de idee tot rationalisering van de bestaande vennootschappen, dit zowel op juridisch ais op economisch vlak.

Dit gezien de gelijkaardige en aanvullende activiteiten van de te fusioneren vennootschappen, daar het afzonderlijk naast elkaar voortbestaan van de twee juridische entiteiten geen enkele bijkomende economische nuttigheid verschaft, integendeel slechts enkel bijkomende kosten met zich mee brengt. De huidige verrichting strekt er aldus toe zowel operationeel als structureel één entiteit te vormen.

Samengevat kan gesteld worden dat de voorgenomen geruisloze fusie kadert in een geheel van beleidsbeslissingen die onder meer tot doel hebben:

a)de onderlinge belangen op een meer rationele wijze te beheren

b)de bedrijfsstructuur op commercieel en administratief vlak te vereenvoudigen.

1. RECHTSVORM - NAAM - DOEL - ZETEL

1.1. OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP; BOCA NV

De vennootschap werd opgericht onder dezelfde rechtsvorm en onder dezelfde benaming Pli akte verleden voor notaris Marcel Delodder, destijds te Rumbeke, op 14 maart 1991; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 10 april daarna onder het nummer 910410-18.

Eerste statutenwijziging  inhoudend ondermeer zetelverplaatsing, kapitaalverhoging, aanpassing statuten, ontslag en benoeming blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Marcel Delodder, voornoemd, op 03 januari 1994; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 januari daarna onder nummer 940121-613.

Tweede statutenwijziging  inhoudend kapitaalverhoging, aanpassing statuten  blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Marcel Delodder, voornoemd, op 19 juni 1995; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 06 juli daarna onder nummer 950706-71.

Derde en tot op heden laatste statutenwijziging - inhoudend vaststelling conversie maatschappelijk kapitaal in euro, kapitaalverhoging, herformulering statutaire bepalingen, aanneming nieuwe statuten, herbenoeming bestuurders  blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Kathleen Van den Eynde, te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 15 april 2013; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 april daarna onder nummer 2013-04-29/0066492.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de porso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst bij beslissing van het bestuursorgaan de dato 15 februari 1997, met ingang van zelfde datum, van de Watersportlaan 7 S bus 2 F te 8620 Nieuwpoort naar de Aertstraat 38 te 9870 Zulte/Olsene, zoals bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 maart 1997 onder nummer 970321-292.

De vennootschap heeft de vorm van een Naamloze Vennootschap en draagt de naam "BOCK,

De vennootschap heeft volgend doel:

"De vennootschap heeft tot doel:

A. Alle verrichtingen te doen van onroerende, commerciële of financiële aard, voor eigen rekening, voor rekening van derden of in participatie, zowel in België als in het buitenland.

Zij mag onder andere, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-zelf of door anderen laten oprichten, slopen, voltoolen, omYomen, herwaarderen en urbaniseren, en dit voor eigen rekening of voor rekening van derden of met het oog op de herverkoop of de verhuring van alle gebouwen van welke aard ook, agrarisch of niet;

-het optreden als promotor en het realiseren van alle op te richten goederen, het opstellen van plannen en de uitvoering controleren;

-restaureren en herwaarderen van alle plaatsen en monumenten, al dan niet geklasseerd;

-omvormen van alle onroerende goederen, gebouwd of ongebouwd, hetzij in residentiële wijken, kantoren, opslagplaatsen, verkavelingen, sport- en vakantievelden, of om ze tot agrarische doeleinden te bestemmen; de uitbating ervan te verzekeren na uitvoering van de werken;

-alle bewerkingen te doen die eigen zijn aan studiebu-reaus, inbegrepen degene tot het bekomen van bouwtoelatingen en van verkavelingsvergunningen;

-kopen, verkopen, aanvragen, commercialiseren en uitbaten van alle brevetten, direct of indirect, hetzij in groothandel of in kleinhandel;

-het uitbaten van de vertegenwoordiging, de aankoop, de herverkoop en in het algemeen handel drijven in aile toestellen, materielen, bouwmaterialen, nieuwe en tweedehands materialen en toestellen, hoe ook genaamd, elektrisch, mechanisch, sanitair of andere, en eveneens in aile artikelen bestemd voor de bouwnijverheid;

-het organiseren en uitbaten van alle dienstverleningen en vakantieverblijven, inbegrepen het restaurantwezen en het hotelbedrijf.

Bovenstaande opsomming is uitsluitend enuntiatief en niet limitatief te interpreteren.

B. De vennootschap mag verder, voor eigen rekening of voor rekening van derden:

-kopen, verkopen, ruilen, in huur geven of nemen, in optie geven of nemen, promoveren, beheren en besturen van alle onroerende goederen en het realiseren van alle verrichtingen die hiermee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden, inbegrepen de aan- en verkoop van waarden en mobilaire voorwerpen, alsmede de verhuring van deze laatste en alle verrichtingen doen als tussenpersoon betreffende onroerende goederen;

-alle onroerende goederen beheren, gebouwd of ongebouwd, alle onderhoudswerken uitvoeren, eventueel mits beroep te doen op onderaannemers, de verhuring van gemeubelde kantoren, het secretariaat ervan en alle bijkomende diensten;

-het hypothekeren van aile onroerende goederen tot zekerheid van aile leningen, kredietopnemingen en andere kredietoperaties, hetzij voor eigen rekening, hetzij gezamenlijk of in solidariteit met andere maatschappijen of nie derden, ten voordele van elke vennootschap of elk kredietorganisme of van particulieren;

-oprichten en uitbaten van alle agentschappen in onroerende en in het algemeen, aile activiteiten van handelaar uitoefenen, in het bijzonder het uitbaten van handelsfondsen; de verrichtingen betreffende onroerende goederen die het voorwerp van inbreng in nature en in het algemeen de uitvoering van aile boekhoudkundige verrichtingen, hoe dan ook genaamd.

Bovenstaande opsomming is uitsluitend enuntiatief en niet limitatief te interpreteren.

Zij mag in België zowel als in het buitenland, in het algemeen, alle burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met haar doel of die eenvoudig nuttig zijn om het bereiken van dit doel te vergemakkelijken, hetzij door associatie, inbreng of fusie, door inschrijving, het nemen van participaties, financiële inbrengen of anderszins, in aile bestaande of op te richten vennootschappen, waarvan het doei analoog of verwant is met het hare of die de mogelijkheden bieden een nieuwe afzetmarkt te creëren. Deze opsomming Is niet limitatief te interpreteren.

Zij mag deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het doel vergemakkelijken.

De vennootschap zal kunnen persoonlijke en zakelijke borgstelling verlenen ten voordele van derden, particulieren en vennootschappen.,"

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt 755.000 EUR en wordt vertegenwoordigd door 3.125 aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, elk aandeel 1/3.125ste deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.

De vennootschap BOCA NV heeft als ondememingsnummer 0443.609.209.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De Raad van Bestuur van BOCA NV is samengesteld als volgt;

" Dhr. Bovijn Frans

" Mevr. Heidl Casteele

" Immodorp NV, met ais vaste vertegenwoordiger mevr. Heidi Casteele

De huidige aandeelhouder van de vennootschap, volgens de ons verstrekte gegevens, zijn; IMMODORP NV 3,125

Totaal 3.125

1.2. OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP: IMMODORP N.V.

De vennootschap werd opgericht onder dezelfde rechtsvorm ander de benaming "MULTIROTA" bij akte verleden voor notaris Georges Janssens, destijds te Hamme, op 21 december 1988; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsbfad van 19 januari 1989 onder nummer 890119-294.

Eerste statutenwijziging  inhoudend ondermeer huidige naamwijziging, zetelverplaatsing, doelwijziging, benoemingen - blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Jan Boeykens, te Antwerpen, op 26 november 1995; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 20 januari 1996 onder nummer 960120-369.

Tweede en tot op heden laatste statutenwijziging - inhoudend afschaffing van de nominale waarde der aandelen, vaststelling conversie maatschappelijk kapitaal in euro, kapitaalverhoging, herformulering statutaire bepalingen, aanneming nieuwe statuten, herbenoeming bestuurders  blijkens proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering opgemaakt door notaris Kathieen Van den Eynde, te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 15 april 2013; bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 29 april 2013 onder nummer 2013-04-29/0066493.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap werd verplaatst bij beslissing van het bestuursorgaan de dato 15 december 2000, met ingang van zelfde datum, van de Baron de Vironlaan 60 bus 1 te 1700 Dilbeek naar de Aertstraat 38 te 9870 Zulte/Olsene, zoals bekendgemaakt In de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 15 februari 2001 onder nummer 20010215-34.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een naamloze vennootschap en draagt de naam "IMMODORP"

De vennootschap heeft tot doel:

"De vennootschap heeft tot doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming met derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

-het verwerven, vervreemden, beheren, uitbaten, valoriseren, verkavelen, ordenen, huren en verhuren, het doen bouwen of doen verbouwen, promotie en makelen in onroerende goederen, evenals alle welkdanige onroerende verrichtingen in de meest brede zin.

-de aankoop, verkoop, fabricatie en verwerking van aile producten, toestellen en toebehoren die op welke wijze ook verband houden met het doel.

-het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie geven en nemen van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële activa,

-aile verrichtingen van commerciële, administratieve, industriële, onroerende, roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks op haar doel betrekking hebben of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen. -het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even welke vorm. In dit kader kan zij zich borg stellen of haar aval verlenen, voorschotten toestaan, hypothecaire of andere zekerheden verschaffen. Zij kan alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk vocrbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard; in de ruimste zin, bijstand en diensten verlenen, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

-het op punt stellen van syndicaatsovereenkomsten tussen aandeelhouders.

-Het waarnemen van alle beheersopdrachten, het uitoefenen van mandaten en functies welke rechtstreeks of onrechtstreeks met haar maatschappelijk doel verband houden.

Dit alles zowel in België als in het buitenland,

a

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag bij wijze van inbreng, opslorping, fusie, inschrijving, geldschieting of om op het even welke wijze belangen nemen in andere bedrijven of vennootschappen, die een zelfde, gelijkaardig of aanverwant doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend doch enkel van aanwijzende aard. De raad van bestuur is bevoegd de draagwijdte en de aard van het doel van de vennootschap te interpreteren."

Het huidig maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 89.500,00 EUR, vertegenwoordigd door 360 aandelen zonder nominale waarde, elk aandeel 1/380ste deel van het maatschappelijk vermogen vertegenwoordigend.

De vennootschap IMMODORP N.V. heeft als ondernemingsnummer 0436.200.189.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 lanuari en eindigt op 31 december van ieder jaar.

De Raad van Bestuur van de vennootschap is samengesteld als volgt: .0hr. Bovijn Frans

" Mevr. Heidi Casteele

-BOCA NV, met ais vaste vertegenwoordiger mevr. Heidi Casteele

2. BOEKHOUDING

De datum vanaf welke de handelingen van de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht worden

te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap is vastgesteld op 1 januari 2014.

3. BIJZONDERE RECHTEN

De rechten die de overnemende vennootschap toekent aan de vennoten van de over te nemen vennootschappen, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of jegens hen voorgestelde maatregelen:

-Er zijn in de over te nemen vennootschap geen vennoten met bijzondere rechten, tevens zijn er geen houders van andere effecten dan aandelen.

Er zijn dan ook geen maatregelen die wij hiervoor voorzien.

4. BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE BESTUURSORGANEN

Aan de bestuursorganen van de fuserende vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden

toegekend.

5. Overdracht onroerend goed

De overgenomen vennootschap is eigenaar van diverse onroerende goederen, ingevolge fusie zullen deze overgaan naar de overnemende vennootschap. Voor het detail van deze onroerende goederen verwijzen we naar bijlage 1 tem 4 die integraal deel uitmaken van dit fusievoorstel.

De ondergetekenden verklaren dat op deze onroerende goederen bij hun weten geen inrichting gevestigd is of was of geen activiteit uitgevoerd wordt of werd die opgenomen is in de lijst van Inrichtingen en activiteiten die bodemverontreiniging kunnen veroorzaken zoals bedoeld in artikel 3 § 1, van het bodemsaneringsdecreet. De ondergetekenden bevestigen voor heden op de hoogte te zijn gebracht van de bodemattesten door OVAM afgeleverd, voor de volledigheid worden de bodemattesten integraal opgenomen in bijlage 1 tem 4 van dit fusievoorstel en maken dus integraal deel uit van het fusievoorstel.

6. STATUTENWIJZIGING

De statuten van IMMODORP N.V. zullen gewijzigd worden. De aandeelhouders van IMMODORP N.V.

zullen tenminste beraadslagen en stemmen over een wijziging van het kapitaal.

Ten einde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren zullen de ondergetekende bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de respectieve vennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in flet Wetboek van Vennootschappen en de desbetreffende statuten.

De streefdatum voor de goedkeuring van het fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 14 maart 2014.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen voor een gelijk deel, waarbij elke vennootschap instaat voor de vereffening van de kosten en honoraria van de door haar aangestelde raadslieden.

Op de laatste blz. van Latik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bij goedkeuring worden alle kosten gedragen door IMMODORP N.V..

Het bovenstaande fusievoorstel wordt door de zorgen van ondergetekenden, in hun hoedanigheid van organen van bestuur van de aan de fusie deelnemende vennootschappen neergelegd in het vennootschapsdossfer van elke vennootschap op de desbetreffende griffie.

Elk bestuursorgaan erkent twee door of namens aile bestuursorganen getekende exemplaren te hebben ontvangen, waarvan er een bestemd is om in het vennootschapsdossier te worden neergelegd en het ander om te worden bewaard op de zetel van de respectieve vennootschappen.

In naam van de deelnemende vennootschappen hopen wij dat u de voorgestelde fusie zult goedkeuren. Opgemaakt te Zulte op 27 februari 2014 in vier exemplaren.

--rtee,1,1/4%v\eeure*-.-sLuag_uzalmek._

Lià,ev%£eA(9)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

12/11/2013 : GE185527
28/08/2013 : GE185527
29/04/2013 : GE185527
13/02/2015
ÿþmod 11.1

" In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

A

Voor-

behouder

aan het

Belgisch 5taatsblai













150 9482*



Benaming (voluit) : BOCA



NEERGe.LEriD

03 FEB. 2015

RCCHfeittlre,Atd

vr+nQ~Afms7Ft -rl= 41-.1=NT

Ondernerningsnr : 0443.609.209

(verkort) :

Rechtsvorm naamloze vennootschap

Zetel : Aertstraat 38

9870 Zulte (Olsene)

Onderwerp akte : NV: met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen - uittreksel overgenomen vennootschap

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door Meester Kathleen Van den Eynde, notaris te Roeselare (standplaats Rumbeke), op 16 september 2014, houdende de buitengewone algemene vergaderingen van:

1. de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "IMMODORP" (overnemende vennootschap), waarvan

de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9870 ZultefOlsene, Aertstraat 38;

2. de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "BOCA" (overgenomen vennootschap), waarvan del

maatschappelijke zetel gevestigd is te 9870 Zulte/Olsene, Aertstraat 38,

dat volgende besluiten genomen werden met algemeenheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT: fusie

1. Principieel besluit tot fusie

a. De voorzitter geeft een korte samenvatting van het fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat de vennootschap "BOCA" door fusie overgenomen wordt door de vennootschap "IMMODORP". De bestuursorganen hebben er zich van vergewist en bevestigen dat tussen de datum van het opstellen van het fusievoorstel en de datum van onderhavige vergaderingen zich in de activa en passiva van de betrokken vennootschappen geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan. Vervolgens keuren de vergaderingen het aangekondigde fusievoorstel goed.

b. De algemene vergadering van de vennootschap "BOCA" besluit tot ontbinding van de vennootschap, zonder vereffening, met het oog op voormelde fusie zonder toekenning van aandelen.

c. De algemene vergadering van de vennootschap "IMMODORP" besluit tot fusie door overneming van het gehele vermogen, zonder uitzondering noch voorbehoud, van de vennootschap "BOCK over te gaan. Deze overname wordt verwezenlijkt zonder kapitaalverhoging van de vennootschap "IMMODORP" en zonder omwisseling van aandelen, op basis van een boekhoudkundige staat per 31 december 2013. Alle vanaf 01 januari 2014 door de vennootschap 'BOCK gestelde verrichtingen en handelingen warden vanuit boekhoudkundig standpunt geacht te zijn vervuld voor rekening van de vennootschap "IMMODORP".

Dit besluit wordt door beide vergaderingen in al zijn onderdelen en met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

2. Gevolcien

A. Als gevolg van voormelde fusie gaat thans het gehele vermogen van de vennootschap "BOCA" onder algemene titel, met alle rechten en plichten en zonder uitzondering noch voorbehoud, over op de vennootschap "IMMODORP", Vermits de aandelen van de vennootschap "BOCA", allen in het bezit van de vennootschap "IMMODORP", op naam zijn, worden alle machten verleend aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap "IMMODORP" om het aandelenregister van de overgenomen vennootschap "BOCA" te vernietigen. De overgang geschiedt zonder kapitaalverhoging en zonder omwisseling van aandelen op basis, van een balanstoestand afgesloten op 31 december 2013, bestaande uit:

ACTIVA 31/12/2013

Vaste activa 532.579,08

Materiële vaste activa 532.579 08

Terreinen en gebouwen 464.913,04

Installaties, machines en uitrusting 1.790,53

Meubilair en rollend materieel 65.875, 51

Vlottende activa 673.524,06

Vorderingen op ten hoogste een jaar 135.701,51

Liquide middelen 537.822, 55

Totaal der activa 1.206.103,14

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11,1

4

PASSIVA

Eigen vermogen 1.200.657,15

Geplaatst kapitaal 775.000,00

Wettelijke reserves 77.466,73

Beschikbare reserves 345.000,00

Overgedragen winst 3.190,42

Schulden 5.445,99

Schulden op ten hoogste een jaar 1.237,48

Overlopende rekeningen 4.208,51

Totaal der passiva 1.206.103,14

Aile rechten en plichten, handelingen en verbintenissen ontstaan vanaf 01 januari 2014 worden geacht boekhoudkundig te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap "IMMODORP".

Voor de gedetailleerde beschrijving van de onroerende goederen, welke ingevolge voormelde overgang van vermogen eigendom worden van de overnemende vennootschap "1MMODORP", wordt alhier verwezen naar de expeditie van het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering.

B. Vervolgens stelt de vergadering vast dat:

- enerzijds de fusie door overneming van de vennootschap "BOCA", met zetel te Zulte/Olsene, door de venneotscttag "IMMODORP", met zetel te Zulte(Olsene, verwezenlijkt werd;

- anderzijds de vennootschap "BOCA" definitief opgehouden heeft te bestaan.

Deze vaststellingen worden, in al hun onderdelen, met eenparigheid van stemmen goedgekeurd.

Alle rechten, kosten en erelonen voortvloeiend uit deze fusie door overneming zijn ten laste van de

overnemende vennootschap "IMMODORP".

TWEEDE BESLUIT: Modaliteiten van opstellen en goedkeuren van de jaarrekening, alsmede ontslag en

kwijting aan de bestuurders van de overgenomen vennootschap

De vergadering aanvaardt het ontslag van voormelde bestuurders van de overgenomen vennootschap "BOCA"

en beslist dat de kwijting die op de eerstvolgende algemene vergadering van de overnemende vennootschap

"IMMODORP" na het verlijden van onderhavige akte aan haar bestuursorgaan verleend wordt, automatisch zal

gelden als kwijting voor de bestuurders van de overgenomen vennootschap "BOCA" voor de periode vanaf 01

januari 2014 tot op de datum van de verwezenlijking van de fusie.

(derde tot en met negende besluit enkel met betrekking tot overnemende vennootschap)

TIENDE EN LAATSTE BESLUIT: Opdrachten en volmachten

De vergaderingen geven:

- opdracht en volmacht aan het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap "IMMODORP" tot uitvoering van de genomen besluiten;

- volmacht aan de ondergetekende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel van de gecoördineerde tekst der statuten van de overnemende vennootschap "IMMODORP";

- bijzondere volmacht aan:

o mevrouw PRUVOOST Carine, accountant - belastingconsulent 1AB, kantoorhoudend te 9800 Deinze, Ten Bosse 30;

o de burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "ASKWADRAAT ACCOUNTANTS EN BELASTINGCONSULENTEN' met maatschappelijke zetel te 8570 Anzegem, Domien Veysstraat 53, RPR Kortrijk, ondememings- en BTW-nummer BE 0478.911.603, vertegenwoordigd door de door haar aangewezen persoon,

om, beide met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle noodzakelijke formaliteiten bij om het even welke administratieve diensten en overheden (waaronder de griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten en de diensten van de B.T,W.) te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

afgeleverd om te dienen voor bekendmaking in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad,

De ondergetekende Notaris Kathleen Van den Eynde.

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie proces-verbaal der buitengewone algemene vergadering,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

gehouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/06/2011 : GE185527
28/06/2010 : GE185527
17/07/2009 : GE185527
14/07/2009 : GE185527
12/12/2008 : GE185527
08/05/2008 : GE185527
27/11/2007 : GE185527
03/07/2007 : GE185527
08/06/2005 : GE185527
08/06/2004 : GE185527
08/07/2003 : GE185527
15/05/2003 : GE185527
17/06/2000 : GE185527
08/10/1997 : GE185527
06/07/1995 : VE33008
10/04/1991 : VE33008

Coordonnées
BOCA

Adresse
AERTSTRAAT 38 9870 OLSENE

Code postal : 9870
Localité : Olsene
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande