BODECO CONSULTING & SERVICES

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BODECO CONSULTING & SERVICES
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.027.673

Publication

30/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 03.05.2014, NGL 24.07.2014 14348-0488-008
17/04/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : ôt-1 'G 0 * -3

Benaming

(voluit) : BODECO Consulting & Services

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9940 EVERGEM, Belzeelsestraat 44

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

ER BLIJKT UIT een akte, verleden voor notaris Tom de SAGHER ter standplaats Evergem, 03 april 2012, met als registratierelaas : "Geregistreerd te GENT 6 de 04 APR 2012 boek 196, blad 6, vak 2. negen rollen, geen verz. Ontvangen : VIJFENTWINTIG euro (¬ 25,00). De Eerstaanwezend Inspecteur, a.i. (getekend) L. MAESSCHALCK.", dat er door :

1. De heer BOGAERT, Patrick Raymond Bertha, informaticus, geboren te Sleidinge (thans Evergem) op 31 mei 1965, echtgenoot van mevrouw DE COCA, Tania Margriet August (identiteitskaart nummer 5910051558.56 - Nationaal nummer 65.05.31-399.71) en wonend te 9940 Evergem, Belzeelsestraat 44 ;

en zijn echtgenote :

2. Mevrouw DE COCO, Tanià Margriet August, personeelsverantwoorde-lijke, geboren te Gent op 07 mei 1968, echtgenote van de heer BOGAERT Patrick (identiteitskaart nummer 591-0051574-72 - - Nationaal nummer 68.05.07-162.24) en wonend te 9940 Evergem, Belzeelsestraat 44.

Comparanten sub 1 en 2 verklarend gehuwd te zijn voor de ambtenaar van de Burgerlijke Stand van de Gemeente Lovendegem op 18 juni 1990 onder het wettelijk huwelijksvermogensstelsel bij gebrek aan voorafgaand huwelijkscontract en aan latere wijzigende akte.

een vennootschap werd opgericht als volgt

1. Vorm  Naam : De vennootschap neemt de vomi aan van een Besloten Vennootschap met Beperkte

Aansprakelijkheid.

Zij draagt de naam : "BODECO Consulting & Services".

De naam moet steeds door de woorden "Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid" of de

initialen "BVBA" worden voorafgegaan of gevolgd.

2. Zetel : De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, Belzeelsestraat 44.

3. Doel : De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, in eigen naam en voor eigen

rekening, evenals in naam en voor rekening van derden :

- IT-consulting in de meest ruime zin ;

- algemene dienstverlening ;

- aan- en verkoop van hard- en software ;

- tuinonderhoud & -aanleg.

4. Duur : De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf het ogenblik waarop zij rechtspersoonlijkheid verkrijgt.

5. Kapitaal : Het geplaatst kapitaal van de vennootschap bedraagt Achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk een fractiewaarde van het geplaatst kapitaal vertegenwoordigend en met stemrecht.

6. Kapitaalverhoging  Kapitaalvermindering :

Tot verhoging van mag het maatschappelijk kapitaal kan besloten worden door de algemene vergadering volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

De aandelen, waarop in geld wordt ingeschreven, moeten eerst aangeboden worden aan de bestaande vennoten, naar evenredigheld van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

De houders van aandelen zonder stemrecht bezitten een voorkeurrecht bij de uitgifte van nieuwe aandelen met of zonder stemrecht, behalve wanneer de kapitaalverhoging geschiedt door de uitgifte van twee evenredige schijven van aandelen, de ene met stemrecht en de andere zonder stemrecht, met dien verstande dat de eerste bij voorkeur worden aangeboden aan de houders van aandelen met stemrecht en de tweede aan houders van aandelen zonder stemrecht.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

NEERGELEGD

Li

-04- it1,2

RECHTB IÇOOPHAiVD ~

e, " -

!ÀL 1 F C;FniT

bsija:1

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het voorkeurrecht kan worden uitgeoefend gedurende een termijn te bepalen door de algemene vergadering, doch zonder dat hij korter zou mogen zijn dan vijftien dagen te rekenen van de dag van openstelling van de inschrijving.

De uitgifte met voorkeurrecht en de termijn waarin dat kan worden uitgeoefend, worden aangekondigd in een bericht dat bij aangetekend schrijven ter kennis wordt gebracht van de vennoten. De verslagen waarvan sprake hiervoor dienen ter griffie te worden neergelegd.

Mits inachtneming van de voorwaarden vervat in de artikelen 317 en 318 van het Wetboek van Vennootschappen mag de algemene vergadering tevens tot kapitaalvermindering overgaan.

7. Aandelen :

a. Overdracht en overgang van aandelen

De beschikkingen met betrekking tot de aandelen en hun afstand of overdracht worden geregeld overeenkomstig de artikelen 249 en 252 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, onder voorbehoud van de hiernavermetde bepalingen.

Op alle aandelen, hetzij dat zij vrijkomen door overlijden van één der vennoten, hetzij dat zij gecreëerd worden, zal bij voorkeur ingeschreven worden door de bestaande eigenaars van aandelen.

Elke afstand onder de levenden of overdracht wegens overlijden, zal slechts mogen plaatsgrijpen met eensgezindheid van de vennoten, eigenaars van de aandelen die niet afgestaan of overgedragen worden.

De weigering geeft geen aanleiding tot beroep voor de rechtbank. De waardebepaling moet vastgesteld worden binnen de twee maanden te rekenen van de schriftelijke aanvraag of de schriftelijke bekendmaking aan de vennootschap van het overlijden van een vennoot.

Tenzij de andere vennoten de aandelen overnemen, mogen de eigenaars van aandelen van wie afstand aan derden geweigerd wordt of de erfgenamen of legatarissen wier inschrijving geweigerd wordt, de ontbinding van de vennootschap aanvragen.

Vanaf het ogenblik van de aanvraag tot ontbinding hebben de andere vennoten het recht de aandelen nog over te nemen. Zij moeten hun beslissing daaromtrent binnen de vijftien werkdagen per aangetekend schrijven aan de vennootschap bekend maken.

De ovemameprijs moet betaald worden binnen de zes maanden na aanvaarding van de aankoop.

In geval meerdere vennoten hun inzicht bekend gemaakt hebben aandelen over te nemen, zal dit, tenzij andersluidend akkoord tussen hen, gebeuren pro rata der aandelen, waar zij op dat ogenblik eigenaar van zijn. Een blote eigenaar kan, op dezelfde gronden, eveneens aandelen overnemen, ter uitsluiting van de vruchtgebruiker, hiervoor is geen voorafgaand akkoord van de vruchtgebruiker vereist.

Indien de aandelen van de vennootschap aan de Belgische Staat toekomen zal de daartoe aangestelde curator, die door het louter feit van zijn benoeming de hoedanigheid van vereffenaar verkrijgt, de vereffening van de vennootschap bewerkstelligen, overeenkomstig hetgeen in de Wet en de statuten bepaald is. De in deze statuten voorgeschreven overdrachtregels zijn eveneens op de overdrachten door of ten voordele van de rechtspersonen van toepassing.

b. Erfgenamen en legatarissen van aandelen

De vruchtgebruiker van een aandeel moet zijn/haar zakelijk recht binnen de maand die volgt op het ontstaan ervan aan de zaakvoerder ter maatschappelijke zetel per aangetekend schrijven bekend maken.

De erfgenamen en legatarissen hebben recht op de tegenwaarde van de overgedragen aandelen, indien zij niet als vennoten worden aanvaard.

De prijs wordt vastgesteld op basis van de laatst opgemaakte jaarrekening, waarbij rekening gehouden wordt met de eventuele meer- en minderwaarden, die in de balans nog niet uitgedrukt zouden zijn en met de evolutie van het vennootschapsvermogen sedertdien.

De waarde van het aandeel zal bij ontstentenis van akkoord, bepaald worden volgens de gebruikelijke normen inzake waardebepaling van aandelen, door een accountant, lid van het Instituut der Accountants en Belastingsconsulenten° (1.A.6 ").

Bij onenigheid zal de waarde bepaald worden door twee accountants, leden van het Instituut der Accountants en Belastingsconsulenten" ("I.A.B").Over meningsverschillen tussen deze twee accountants zal door een deskundige beslist worden die, op verzoek van de meest gerede partij aangewezen wordt door de voorzitter van de rechtbank van Koophandel, waar de maatschappelijke zetel van de vennootschap gevestigd is.

Tegen de beslissing van deze deskundige staat geen rechtsmiddel open. Indien de verschuldigde betaling binnen de zeven maand te rekenen vanaf de overlijdensdatum niet geschied is, hebben de erfgenamen of legatarissen het recht de ontbinding van de vennootschap te eisen.

c. Inkoop van eigen aandelen

De inkoop van eigen aandelen kan enkel geschieden mits de inachtneming van de bepalingen van de artikelen 321 en 331 van het Wetboek van Vennootschappen.

d, Vereniging van alle aandelen in één hand

De vereniging van alle aandelen in handen van één enkele persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. Alsdan Is de vennootschap onderworpen aan de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de éénhoofdigheid van de vennootschappen en in het bijzonder de bepalingen van de artikelen 212, 213, 267 en 279 van het Wetboek van Vennootschappen.

8. Overlijden - faillissement :

Ingeval van overlijden, faillissement of burgerlijke onbekwaamheid van één of meerdere vennoten zal de vennootschap niet ontbonden zijn of de ontbinding niet veroorzaakt kunnen worden, doch zij zal verder bestaan tussen de andere vennoten en de gebeurlijke ovememers van aandelen of de erfgenamen of rechthebbenden van een overledene, indien zij ais vennoten aangenomen werden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

In geval van faillissement of onbekwaam worden van een vennoot houdt deze op vennoot te zijn en zullen de andere vennoten het voorkeurrecht hebben zijn/haar aandelen over te nemen op de wijze en mits betaling zoals bepaald in deze statuten.

9. Schuldeisers :

De persoonlijke schuldeisers en de rechthebbenden van een vennoot zullen nooit de zegels kunnen doen leggen op de goederen en zaken van de vennootschap, noch een bewarend beslag of een uitvoerend beslag op die goederen en zaken leggen of uitvoeren. Zij zullen enkel beslag kunnen leggen op de winst die aan de aandelen van hun schuldenaar verbonden is en mits eerbiediging van de uitbetalingsmodaliteiten die door de jaarvergadering beslist worden, alsook op dat deel dat aan hun schuldenaar toekomt bij de ontbinding van de vennootschap.

10. Begin en einde boekjaar :

Het boekjaar loopt vanaf één januari tot en met eenendertig december van hetzelfde jaar.

Op het einde van leder boekjaar maakt de zaakvoerder een inventaris op, alsmede de jaarrekening overeenkomstig de Wet van 17 juli 1975 op de boekhouding en de jaarrekeningen van de ondernemingen en de besluiten ter uitvoering ervan, voor zover de vennootschap daaraan onderworpen is, en overeenkomstig de bijzondere wettelijke en bestuursrechtelijke bepalingen die daarop van toepassing zijn.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting, en vormt een geheel.

De zaakvoerder stelt bovendien een verslag op waarin hij rekenschap geeft van zijn beleid. Dat verslag bevat een commentaar op de jaarrekening waarbij een getrouw overzicht wordt gegeven van de gang van zaken en van de positie van de vennootschap. Het jaarverslag moet ook informatie bevatten omtrent de belangrijke gebeurtenissen die na het einde van het boekjaar hebben plaatsgevonden en voor zover zij niet van die aard zijn dat zij een ernstig nadeel zouden berokkenen aan de vennootschap, Inlichtingen over de omstandigheden die de ontwikkeling van de vennootschap aanmerkelijk kunnen beïnvloeden. Het jaarverslag bevat ook informatie omtrent de werkzaamheden op het gebied van onderzoek en ontwikkeling.

Tenminste één maand voor de jaarvergadering overhandigt de zaakvoerder de stukken met het jaarverslag aan de commissarissen, die het in de artikelen 143 en 144 van het Wetboek van Vennootschappen, bedoelde verslag moeten opstellen.

11. Resultaatverwerking : Jaarlijks wordt, van de netto-winst vermeld in de jaarrekening, een bedrag van vijf procent ten honderd (5 %) vooraf genomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ieder jaar ter beschikking gehouden van de algemene vergadering, die hierover bij gewone meerderheid van stemmen beslist

Het saldo wordt als dividend verdeeld onder de aandeelhouders, tenzij de algemene vergadering besluit de winst geheel of ten dele te reserveren.

12. Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot,

Zij worden benoemd door de algemene vergadering voor de duur die zij bepaalt

Indien er meerdere zaakvoerders zijn, handelen zij samen.

Tot niet-statutaire zaakvoerder wordt aangeduid :

- De heer BOGAERT, Patrick Raymond Bertha, voornoemd, wonend te 9940 Evergem, Belzeelsestraat 44.

Als een plaats van zaakvoerder openvalt voorziet de algemene vergadering, beraadslagend onder de voorwaarden voorzien voor de wijziging van de statuten, in zijn vervanging. Bij overlijden van de bij deze akte niet-statutaire zaakvoerder zal zijn weduwe van rechtswege niet-statutaire zaakvoerder worden, op voorwaarde dat de bij deze akte benoemde niet-statutaire zaakvoer-der alsdan nog zaakvoerder was.

Zij bepaalt de termijn van de functie en de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerder.

De zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle daden van bestuur en van beschikking te stellen die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

Hij is bevoegd om alle daden te stellen die door de wet of door de statuten niet uitdrukkelijk voor de algemene vergadering zijn voorbehouden.

Benoeming Vast Vertegenwoordiger.

Voor het geval de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BODEGO Consulting & Services" zou worden benoemd als bestuurder, zaakvoer-der of lid van een directiecomité zal er optreden als vast vertegenwoordiger, gelast met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechts-persoon : de heer BOGAERT, Patrick Raymond Bertha, wonend te 9940 Evergem, Belzeelsestraat 44.

Het mandaat van zaakvoerder is in principe onbezoldigd maar kan bij besluit van de algemene vergadering bezoldigd worden.

Alle akten die de vennootschap verbinden, zelfs de akten waarbij een openbaar ambtenaar of een ministerieel officier zijn ambt verleent, worden geldig ondertekend door de zaakvoerder, die nochtans, tegenover derden, niet gehouden is zich te rechtvaardigen door een bijzondere machtiging van de algemene vergadering.

Rechtsvorderingen, hetzij als eisende, hetzij als verwerende partij, worden in naam van de vennootschap door de zaakvoerder behartigd of vervolgd.

a. Dagelijks bestuur

De zaakvoerder mag het dagelijks bestuur van de vennootschap overdragen aan één of meerdere

directeurs of zaakgelastigden, een bepaald gedeelte van zijn bevoegdheden van dagelijks bestuur overdragen,

.dat hij bepaalt en voor duur die hij vaststelt.

b. Tegenstrijdigheid van belangen

1

L Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge Het lid van een college van zaakvoerders dat bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings een persoonlijk belang heeft, tegenstrijdig met dat van met de vennootschap, is gehouden artikel 523 van het Wetboek van Vennootschappen na te komen.

Is er slechts één zaakvoerder en is hij voor die tegenstrijdigheld van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd.

Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

13. Obligaties aan toonder

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid kan geen lening aangaan door uitgifte van obligaties aan order of aan toonder of van in aandelen converteerbare obligaties en evenmin kan zij warrants uitgeven.

14. Minderheidsvordering

De artikelen 290 en 291 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de vennootschapsvordering in verband met aansprakelijkheid ingesteld tegen de bestuurders zijn van overeenkomstige toepassing.

In afwijking van artikel 562 van het Wetboek van Vennootschappen kan de minderheidsvordering voor rekening van de vennootschap worden ingesteld door één of meer vennoten die op de dag waarop de algemene vergadering zich uitspreekt over de aan de zaakvoerders te verlenen kwijting, aandelen bezitten die ten minste één procent ten honderd (1 %) vertegenwoordigen van de stemmen verbonden aan het geheel van de op die dag bestaande aandelen.

15. Toezicht en taak van de commissarissen

De verrichtingen van de vennootschap staan onder controle hetzij van ieder vennoot individueel, welke de onderzoeks- en controlebevoegdheid heeft van een commissaris en die zich kan laten vertegenwoordigen door een accountant, lid van het Instituut der Accountants en Belastingsconsulenten" ("I.A.B."), hetzij door een commissaris, lid van het "instituut der Bedrijfsrevisoren". De algemene vergadering bepaalt het getal van de commissarissen en stelt hun vergoedingen vast.

De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming werd benoemd, of indien deze vergoeding ten haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. ln deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant meegedeeld aan de vennootschap. Op verzoek van één of meer vennoten, is de zaakvoerder of in voorkomend geval het college van zaakvoerders, verplicht de algemene vergadering bijeen te roepen om te beraadslagen over de benoeming van een commissaris, belast met de taak bedoeld in artikel 142 van het Wetboek van Vennootschappen. Indien ten gevolge van overlijden of om het even welke andere reden, het getal van de commissarissen met meer dan de helft is verminderd, moet de zaakvoerder onmiddellijk de algemene vergadering bijeenroepen om in de vervanging van de ontbrekende commissarissen te voorzien.

De commissarissen, voor zover die er zijn, hebben, gezamenlijk of afzonderlijk, een onbeperkt recht van toezicht en controle over alle verrichtingen van de vennootschap. Zij mogen ter plaatse inzage nemen van de boeken, de briefwisseling, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Er wordt hen ieder semester een staat van activa en passiva overhandigd.

Met het oog op de algemene vergadering stellen de commissarissen een omstandig schriftelijk verslag op, opgesteld overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 143 en 144 van het Wetboek van Vennootschappen. In hun verslag vermelden en rechtvaardigen de commissarissen nauwkeurig en duidelijk het voorbehoud en de bezwaren die zij menen te moeten maken. Zo niet vermelden zij uitdrukkelijk dat zij geen voorbehoud noch bezwaren te maken hebben.

De commissarissen mogen zich, op kosten van de vennootschap laten bijstaan door een deskundige teneinde over te gaan tot het nazien van de boeken en rekeningen, overeenkomstig de Wetboek van Vennootschappen.

16. Plaats en datum jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op de eerste zaterdag van de maand mei om tien uur.

indien de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering plaats op de

eerstvolgende werkdag.

De buitengewone algemene vergadering wordt bijeengeroepen telkens ais het belang van de vennootschap "

het vereist. Zij moet bijeengeroepen worden wanneer de vennoten, die samen tenminste één/vijfde van het

maatschappelijk kapitaal bezitten, dit vragen.

De jaarvergadering of de algemene vergaderingen worden gehouden in de maatschappelijke zetel of op de

plaats vermeld in de oproepingen.

Indien de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze alleen de bevoegdheden uit die aan de

algemene vergadering zijn toegekend. Deze bevoegdheden kan hij niet overdragen.

Van de jaarvergadering en van de algemene vergadering worden notulen gehouden die in een bijzonder

daartoe gehouden register worden opgenomen, zelfs indien er slechts één vennoot is.

a. Bijeenroeping

Zowel de jaarvergadering ais de algemene vergaderingen worden gehouden na oproeping door de

zaakvoerder.

Deze oproepingen worden gedaan bij aangetekend schrijven, gericht aan de vennoten, tenminste vijftien

dagen voor de vergadering, op hun laatst aan de vennootschap gekende woonplaats.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge 4 Het bewijs van de bijeenroeping moet niet geleverd worden indien alle vennoten op de jaarrekening of de algemene vergadering aanwezig zijn of rechtsgeldig vertegenwoordigd.

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden. De personen bedoeld in artikel 271 van het Wetboek van Vennootschappen mogen van die besluiten kennis nemen.

Daartoe zal de enige zaakvoerder of de voorzitter van het college van zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit versturen naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluiten goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vernield. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten, zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf, als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen de termijn, bepaalde voorstellen van besluit wei, doch andere niet de éénparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De brief, waarop de stem wordt uitgebracht, dient elk punt van de agenda te vermelden, alsook de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening. Deze dient aangetekend naar de vennootschap verstuurd te worden en moet ten laatste daags véér de vergadering op de zetel toekomen.

b. Vertegenwoordiging

Iedere vennoot mag zich op de algemene vergadering door een volmachtdrager laten vertegenwoordigen, al dan niet vennoot De zaakvoerder mag de formule van de volmachten bepalen en eisen dat zij tenminste vijf werkdagen voor de algemene vergadering op de plaats door hem aangeduid worden neergelegd.

Indien de vennoot de hierboven verplichte vermeldingen niet is nagekomen kan hij, of de door hem aangestelde gevolmachtigde, door de zaakvoerder op de desbetreffende vergadering geweigerd worden.

c. Bureau

Iedere jaarvergadering, als algemene vergadering, wordt door de zaakvoerder voorgezeten, of bij diens ontstentenis, door de oudste (in leeftijd) aanwezige vennoot ; of door de enige vennoot, indien er maar één is.

Indien daartoe mogelijkheid bestaat, stelt de voorzitter de secretaris aan en de vergadering kiest een stemopnemer.

d. Beraadslaging - Recht op antwoord

Geen enkele vergadering kan beraadslagen over punten die niet op de agenda voorkomen.

De zaakvoerder geeft antwoord op de vragen die hem door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag of tot de agendapunten.

De commissarissen, wanneer er zijn, geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders worden gesteld met betrekking tot hun verslag.

Behoudens in de gevallen door de wet of door de statuten voorzien, worden de besluiten genomen bij meerderheid van stemmen, ongeacht het aantal van de op de vergadering vertegenwoordigde effecten.

De vennootschap erkent enkel aan de vruchtgebruiker van een aandeel en dit met uitsluiting van de blote eigenaar, het recht op de dividenden en het stemrecht voor alle agendapunten, zonder enige uitzondering, welke voorkomen op de agenda van een jaarvergadering of een algemene vergadering. Indien bij benoemingen geen enkele kandidaat de volstrekte meerderheid van de stemmen behaalt, wordt er overgegaan tot een herstemming tussen de kandidaten die het grootste aantal stemmen hebben behaald. Bij staken van stemmen bij de herstemming is de oudste kandidaat, in jaren, verkozen.

De stemming gebeurt bij handopsteken of bij naamafroeping tenzij de desbetreffende vergadering er met gewone meerderheid van stemmen anders over beslist.

Elk aandeel geeft recht op één stem onder voorbehoud van hetgeen bepaald is in artikel 330 van het Wetboek van Vennootschappen, met betrekking tot de in pand gegeven aandelen.

Een aanwezigheidslijst waarop de naam van de aandeelhouders en het aantal van hun effecten voorkomen, wordt door ieder van hen of door hun gevolmachtigde ondertekend, alvorens zij ter zitting binnenkomen. 17. Ontbinding en vereffening

In geval van ontbinding van de vennootschap geschiedt de vereffening door de zorg van de zaakvoerder, handelend ais vereffenaar, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars benoemd. De vereffenaars hebben de meest uitgebreide bevoegdheid voorzien door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Wanneer ten gevolge van geleden verliezen het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee

maanden nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, om in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn vastgesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

De zaakvoerder dient zich in dit opzicht te gedragen overeenkomstig de bepalingen van de artikelen 332 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maat-schappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft wan-neer zij wordt goedgekeurd door één/vierde van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

" .

Is de algemene vergadering niet overeenkomstig voormeld artikel 140 van het Wetboek van Vennootschappen bijeengeroepen, dan wordt de door derden geleden schade, behoudens tegenbewijs, geacht uit het ontbreken van de bijeenroeping te vloeien.

ingeval van ontbinding van de vennootschap, ongeacht de reden of het tijdstip, geschiedt dé ,vereffening door de zorg van de vereffenaars, benoemd door de algemene vergadering en bij ontstentenis van dergelijke benoeming wordt de vereffening gedaan door de op dat tijdstip in functie zijnde zaakvoerder, handelend in hoedanigheid van vereffeningcomité.

Te dien einde beschikken de vereffenaars over de meest uitgebreide bevoegdheid toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. De algemene vergadering bepaalt de bezoldiging van de vereffenaars.

Bij toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen dient het voorstel tot vrijwillige ontbinding te worden voorafgegaan door een verslag van de raad van bestuur, waarbij een staat van activa en passiva van ten hoogste drie maanden oud is gevoegd. Een bedrijfsrevisor of een externe accountant maakt hierover verslag op.

Bij toepassing van artikel 193 van het Wetboek van Vennootschappen dienen de vereffenaars jaarlijks een jaarrekening voor te legen aan de algemene vergadering. De jaarrekening dient tevens gepubliceerd te worden. 18. Wijze van vereffening

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffe-naars het netto-actief, in geld of in effecten, onder de aandeelhouders naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten.

Tevens worden de goederen die nog in natura voor handen zijn, op dezelfde wijze verdeeld.

Indien op alle aandelen niet in gelijke verhouding is gestort, moeten de vereffenaars, alvorens over te gaan tot de in vorig lid bepaalde verdeling, met deze toestand rekening houden en het evenwicht herstellen door alle aandelen op een volstrekte voet van gelijkheid te plaatsen, hetzij door inschrijving van bijkomende stortingen ten laste van de aandelen waarop niet voldoende is gestort, hetzij door voorafgaande terugbetaling, in geld of In effecten, ten bate van de in hogere verhouding volgestorte aandelen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tom de Sagher

Notaris

Gelijktijdig hiermee neergelegd :

* Afschrift van de oprichtingsakte dd. 03.04.2012 met aangehecht bankattest.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Coordonnées
BODECO CONSULTING & SERVICES

Adresse
BELZEELSESTRAAT 44 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande