BOFINANCE

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BOFINANCE
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 502.852.453

Publication

08/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behoude aan het Belglsct

Staatsbh

Idod Word 11,7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) : Bofinance

tverkort}

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Parkstraat 25, 9620 Zottegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting Vennootschap onder Frima

ONDERHANDSE AKTE TOT OPRICHTING

Ondergetekenden,

BORLOO Stefaan Remi, geboren te Zottegem op 12 januari 1970, wonende

Parkstraat 25, 9620 Zottegem (NN 70.01.12-375.63)

VAN MELCKEBEKE Tilly geboren te Zottegem op 7 maart 1970, wonende

Parkstraat 25, 9620 Zottegem (NN 70.03.07-266.45)

verklaren hierbij op 12 december 2012 over te gaan tot oprichting van een Vennootschap onder Firma (V.O.F.) met benaming "BOFINANCE", waarvan zij de statuten als volgt vaststellen:

BENAMING-ZETEL-DOEL-DUUR

Artikel 1

De zetel is gevestigd Parkstraat 25 te 9620 Zottegem

Artikel 2

De vennootschap heeft tot doel, voor haar rekening, voor rekening van derden of in samenwerking met derden, zowel in Belgio ais in het buitenland:

°De vorming en het beheer in de ruimste zin van het woord van een patrimonium van roerende en onroerende goederen, daaronder begrepen, het vestigen van zakelijke rechten, onroerende leasing, de huur, verhuring, onderhuur, de uitbating, de herstelling, de verbetering, het onderhoud, de verbouwing, de aankoop, de oprichting en iedere verwerving en verkoop van onroerende goederen;

UHet opnemen van zaakvoerders-, bestuurders-, vereffenaars- of andere mandaten in Belgische en/of buitenlandse bestaande of nog op te richten vennootschappen;

riHet verwerven door inschrijving of aankoop, voor eigen rekening, van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten vennootschappen;

Q'Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering;

Oudenaarde

2 9 JAN. 7013

Griffie

~

Op de laatste blz. van Luik B vonnelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n{en}

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handrekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Q'Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken,

houders van deposito's op korte termijn, spaarbanken, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen;

DDe vennootschap zal op alle wijzen belangen kunnen nemen in alle zaken, ondernemingen of vennootschappen met eenzelfde gelijklopend of aanverwant doel en dat van aard is de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen of haar klantenbestand uit te breiden.

Verder mag de vennootschap alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken of het vergemakkelijken van het maatschappelijk doel.

Bovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze dan ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

Artikel 3

De vennootschap bestaat voor onbeperkte duur en is onderworpen aan de bepalingen vermeld in het Wetboek van Vennootschappen. De vennoten verklaren uitdrukkelijk kennis te hebben van het feit dat zij, in toepassing van artikel 204 van dit Wetboek van Vennootschappen, hoofdelijk aansprakelijk zijn, met hun privé vermogen, voor aile verbintenissen van de vennootschap.

KAPITAAL-AANDELEN

Artikel 4

De vennootschap wordt opgericht met een kapitaal van 1.000 euro. Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde.

BORLOO Stefaan, voornoemd, onderschrijft 51 aandelen en verklaart deze aandelen ten belope van 510 Euro volledig te volstorten door storting op de bankrekening met nummer 103-0288876-78 geopend bij Landbouwkrediet op naam van deze vennootschap.

VAN MELCKEBEKE Tilly onderschrijft 49 aandelen en verklaart deze aandelen ten belope van 490 Euro volledig te volstorten door storting op de bankrekening met nummer 103-0288876-78 geopend bij Landbouwkrediet op naam van deze vennootschap.

In geval van overdracht door sterfgeval of om welke andere reden ook en telkens meerdere personen eigenaar zijn van een aandeel, kan de vennootschap de rechten van dit aandeel op-'schor--ten totdat een enkel persoon als eigenaar aangeduid wordt voor het uitoefenen van al de rechten tegenover de vennoohschap.

De lidmaatschapsrechten worden, bij gebreke van afwijkende overeenkomst uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

BESTUUR

Artikel 5

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders.

Bij alle rechtshandelingen, jegens derden en in rechtszaken als eiseres of verweerster, wordt de

vennootschap gebonden door de handtekening van de zaakvoerders of een door hen gevolmachtigde.

ledere zaakvoerder is afzonderlijk bevoegd om de vennootschap te vertegenwoordigen in en buiten rechte.

De heer BORLOO Stefaan wordt benoemd tot statutaire zaakvoerder voor onbeperkte duur.

Artikel 6

Het mandaat van zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering hierover anders beslist.

s.)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

ALGEMENE VERGADERING

Artikel 7

Elk jaar komen de vennoten bij elkaar in de algemene vergadering die zal worden gehouden op de zetel van de vennootschap en dit telkens op de laatste zaterdag van de maand november met betrekking tot de cijfers van het voorbije boekjaar. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizendveertien.

Artikel 8

De zaakvoerders roepen de algemene vergadering samen en nodigen hiertoe alle vennoten via een schriftelijke oproeping uit met vermelding van de punten op de agenda van de algemene vergadering.

Artikel 9

De algemene vergadering beslist met éénparigheid van stemmen over de te behandelen punten vermeld in de agenda, de goedkeuring van de gevoerde boekhouding van het boekjaar, de bestemming van het resultaat van het boekjaar en de datum en plaats van betaling van de dividenden. Het aandeel in de winst of verliezen van elke vennoot is evenredig met zijn inbreng in de vennootschap.

De algemene vergadering geeft kwijting aan de zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat over het boekjaar.

Artikel 10

Na elke algemene vergadering wordt hiervan een verslag in tweevoud opgemaakt en ondertekend door alle vennoten.

INVENTARIS-BOEKHOUDING

Artikel 11

Elk jaar, op 30 juni, wordt een staat van actief en passief en een resultatenrekening over het boekjaar opgesteld overeenkomstig de wet. De boekhouding wordt gevoerd zoals voorzien in de Wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van ondernemingen.

Het boekjaar loopt van één juli tot dertig juni van elk jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf heden tot 30 juni 2014.

Artikel 12

De opbrengst van de activiteit van de vennootschap, na aftrek van de algemene kosten en maatschappelijke lasten, afschrijvingen op actief, vooruitzichten van commerciële, finanoiële, industriële en fiscale risico's, maakt de zuivere winst uit. Het saldo wordt aangewend volgens beslissing van de algemene vergadering.

ONTBINDING-VEREFFENING

Artikel 13

De vennootschap wordt ontbonden door de wil van één van de vennoten. In dit geval zal de zaakvoerder(s) worden aangesteld als vereffenaar(s). Zij beraadslagen in college. Bij onenigheid hierover zal de rechtbank een vereffenaar(s) aanstellen.

t

VASTSTELLING

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

De oprichters steilen vast dat de V.O.F. " BOFINANCE " is opgericht en het onderschreven kapitaal is volstort.



OVERGANGSBEPALINGEN

In uitvoering ván de wettelijke en statutaire bepalingen met betrekking tot de oprichting en met het oog op de effectieve inwerkingstelling van de vennootschap zijn de verschijners bijeengekomen in een eerste algemene vergadering en hebben de volgende beslissingen genomen:

De vergadering beslist ais bijzondere gevolmachtigde "Lemmens Kurt BVBA", Zonnebloemstraat 4, 9500 Geraardsbergen, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Kurt Leenmens, aan te stellen ten einde alle nodige formaliteiten te verrichten voor de oprichting van de vennootschap, onder meer bij de Kruispuntbank voor Ondernemingen, bij de diensten van de BTW en bij de bevoegde diensten voer het bekomen van alle benodigde attesten, vergunningen, indien vereist.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/02/2013 - Annexes du Moniteur belge Opgemaakt in drievoud te Zottegem, op 12 december 2012.

Berion Stefaan zaakvoerder



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nten)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOFINANCE

Adresse
PARKSTRAAT 25 9620 ZOTTEGEM

Code postal : 9620
Localité : ZOTTEGEM
Commune : ZOTTEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande