BOODTS NATURALS-PRODEVA NATURALS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOODTS NATURALS-PRODEVA NATURALS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 414.261.759

Publication

27/10/2011
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

(r-r\ Motl 2,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder aan het Belgisch

Staatsblai

Ondernemingsnr : 0.414.261.759

Benaming

(voluit) : BOODTS NATURALS - PRODEVA NATURALS

Rechtsvorm :

Zetel : 9840 De Pinte - Grote Steenweg 6 Onderwerp akte : Geruisloze fusie

Uitreksel uit het proces-verbaal van gezamenlijke buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "TAMACE CONSULT & INVEST", en de naamloze vennootschap "BOODTS NATURALS  PRODEVA NATURALS" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COSMOPOLE"opgesteld door notaris Jean-François AGNEESSENS, te Nazareth op 30 augustus 2011, dragende de melding: "Geregistreerd, zeven bladen, te Deinze, op 2 september 2011, boek 505, blad 8, vak 17, ontvangen 25 euro, getekend , de ea.lnspecteur Colombie Koen, waarbij volgende beslissing werd genomen:

De vergadering neemt de volgende beslissingen:

1.De vergaderingen ontslaan de voorzitter van de voorlezing van het fusievoorstel. De aanwezige aandeelhouders bevestigen voldoende kennis te hebben van de inhoud van het fusievoorstel en verklaren dat zij geen opmerkingen wensen te formuleren en zij bijgevolg instemmen met de gegevens en besluiten, die erin: vervat zijn. Gezien alle aandelen van de over te nemen vennootschappen in één hand zijn verenigd is het niet vereist om een verslag op te stellen door de respectievelijke bestuursorganen noch om een commissarisverslag voor te leggen zoals omschreven in artikel 722 van het wetboek van vennootschappen.

2. De vergaderingen van de respectievelijke voormelde "

vennootschappen keuren de respectievelijke aangekondigde fusievoorstellen goed. Zij besluiten aldus dat' het gehele vermogen, zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel, van de besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "COSMOPOLE", voormeld en de naamloze vennootschap, "BOODTS NATURALS  PRODEVA NATURALS", voormeld, zowel de rechten als de verplichtingen, als gevolg van de ontbinding zonder vereffening, overgaan in de naamloze vennootschap "TAMACE CONSULT & INVEST, voormeld, die houdster is van alle 3000 aandelen van de BVBA "COSMOPOLE" en de 2.025 aandelen' van de NV "BOODTS NATURALS  PRODEVA NATURALS"

Als gevolg van de fusieverrichting beslist de vergadering tot ontbinding van de overgenomen vennootschap voormeld onder Il en de overgenomen vennootschap voormeld onder III zonder vereffening en zonder kapitaalsverhoging binnen de overnemende vennootschap. Aangezien de overnemende vennootschap; houdster is van alle aandelen van de overgenomen vennootschappen worden alle aandelen van de overgenomen vennootschappen onder Il en III vernietigd.

Ingevolge de fusieverrichting sub A, stelt de vergadering de eigendomsoverdracht van het vermogen van de' overgenomen vennootschap sub . Il en de vennootschap sub III naar de overnemende vennootschap sub 1 vast.

Gezien alle activa en passiva van de overgenomen vennootschappen overgaan op basis van de balansen, afgesloten op 31 december 2010, wordt voor de samenvattende beschrijving van het overgegane vermogen verwezen naar deze balansen welke als bijlage zijn gehecht aan het fusie voorstel.

De vergadering verklaart de inhoud van deze stukken te kennen en de ondergetekende Notaris te ontslaan: van de aanhechting van deze stukken aan huidige akte.

Algemene voorwaarden van de overgang:

1. De verkrijgende vennootschap zal de eigendom hebben van alle lichamelijke en onlichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit novatie kan voortvloeien, in de plaats gesteld worden in alle. overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf 1 januari 2011. Zij zal hiervan het genot hebben vanaf de voormelde datum. De overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschappen op de overnemende vennootschap omvat tevens haar activiteiten met daaraan' verbonden vergunningen, erkenningen, en/of het voordeeel van de registratie ervan, het recht de (handels)naam, de merken, de logo's van de overgenomen vennootschap te gebruiken, haar clienteel, het voordeel van haar bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, kortom: alle immateriële bestanddelen eigen aan en verbonden met de algemeenheid.

Ook omvat de vermogensovergang die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel alle lopende overeenkomsten.

I, T , -~,r, z : , - ~, ~

i

G ~ V.1"a : 2 ei'ûC

`" :.N

i: :'iCsrtf~il+Tr GENT

NN

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

2. De verkrijgende vennootschap zal vanaf 1 januari 2011 alle belastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en -bijdragen, en in het algemeen alle lasten, hierin begrepen de gewone of buitengewone lasten van mede-eigendom, die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan, dragen.

3. De verkrijgende vennootschap zal de overgemaakte goederen overnemen in de staat waarin zij zich nu bevinden zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen de overgenomen vennootschap voor welke reden dan ook, meer bepaald gebreken in de constructies allerhande, het gebruik of slechte staat van het materiaal, de inrichting, het gereedschap en de roerende voorwerpen, dwaling omtrent de omschrijving en de inhoud, insolvabiliteit van de schuldenaars.

4. De schulden van de overgenomen vennootschappen zullen van rechtswege overgaan op de verkrijgende vennootschap, die in dal opzicht, zonder dat hieruit vernieuwing voortvloeit, in de plaats zal zijn gesteld in de rechten en verplichtingen van de overgenomen vennootschappen. Bijgevolg zal zij in de plaats van de overgenomen vennootschappen voor het ganse passief, dat betrekking heeft op de haar gedane inbreng, instaan; zij zal meer bepaald de betaling van de interesten en de terugbetaling van alle overeengekomen en door de overgenomen vennootschappen ingebrachte schulden en leningen verzekeren, dit alles op de tussen deze laatste en haar schuldeisers overeengekomen vervaldagen.

De zakelijke en persoonlijke, wettelijke of conventionele zekerheden die er het accessorium van zijn, zullen niet worden getroffen door onderhavige fusieverrichting, zonder verplichting van betekening, endossement of inschrijving voor de panden op het handelsfonds, of van overschrijving.

5. De verkrijgende vennootschap zal alle transacties, kopen, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren, aangezien alle contracten van de overgenomen vennootschappen werden overgedragen, hierin begrepen de contracten intuitu personae en de contracten en welke verbintenissen ook, afgesloten met het door haar betrokken personeel, zoals deze contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de fusie.

6. Welke algemene betwistingen en rechtsvorderingen ook, gerechtelijk of niet, zowel in de hoedanigheid van eiser als van verweerder, zullen door de verkrijgende vennootschap worden vervolgd, die hieruit profijt zal trekken of er de nadelige gevolgen van zal dragen.

7. De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

a)alle rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en

buitengerechtelijke vorderingen, administratieve verhalen, voordelen uit

eventuele lopende onteigeningen, persoonlijke waarborgen en waarborgen

waarvan om welke reden dan ook de overgenomen vennootschap tegenover alle

derden, hierin begrepen de openbare administraties, geniet of titularis is; tevens deze

bestaande ten laste van de overgenomen vennootschappen, ongeacht of ze door hypotheek en andere

zekerheden en voorrechten zijn gewaarborgd gaan over op de overnemende vennootschap die het voordeel

ervan geniet, respectievelijk instaat voor de vereffening ervan.

b)de last van het ganse passief van de overgenomen vennootschap

tegenover derden, hierin begrepen het passief later voortvloeiend uit

verplichtingen aangegaan voor de datum van onderhavige notulen, alsook de

uitvoering van alle verplichtingen van de overgenomen vennootschappen

tegenover elke derde, om welke reden dan ook;

c)de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende het

overgedragen vermogen, met last voor de verkrijgende vennootschap om ze

te bewaren.

8. De doelactiviteiten van de overnemende vennootschap moeten

ingevolge deze overgang worden aangepast en/of uitgebreid met de activiteiten

van de overgenomen vennootschappen zoals hieronder vermeld onder het derde

en vierde besluit.

Overgang van onroerende goederen

In huidige fusieverrichting zijn géén onroerende goederen betrokken.

Boekhoudkundige verwerking vermogensovergang

De voorzitter verzoekt ondergetekende notaris vast te stellen dat de overgegane actief- en

passiefbestanddelen van de overgenomen vennootschappen, overeenkomstig het boekhoudkundig

continuïteitsbeginsel (zoals vastgelegd door het KB van 30 januari 2001), geboekt zullen worden in de

overnemende vennootschap en dit op grond van een toestand per 31 december 2010. De diverse

vermogensbestanddelen van de overgenomen vennootschappen warden in de boekhouding van de

overnemende vennootschap opgenomen in vervanging van de aandelen van de overgenomen

vennootschappen welke aandelen naar aanleiding van deze fusie desgevallend zullen vernietigd worden.

3. De vergadering beslist om het doel van de overnemende vennootschap onder I te verruimen ingevolge de

fusie van de 2 overgenomen vennootschappen.

De vergadering beslist het doel van de vennootschap te omschrijven als

volgt:"Net doel van de vennootschap is:

-Consultancy aan en management van vennootschappen, verenigingen en ondernemingen in het

algemeen;

-verwerven en beheren van onroerende goederen of zakelijke rechten daarop;

-vormen en beheren, uitsluitend voor eigen rekening, van een roerend patrimonium bestaande uit

lichamelijke en onlichamelijke roerende goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/10/2011- Annexes du Moniteur belge

-huren, verhuren, in erfpacht of gebruik nemen van onroerende goederen en/of roerende goederen;

-het deelnemen in vennootschappen, bedrijven of associaties door inbreng, participaties, voorschotten;

-het waarnemen, bekleden en uitoefenen van mandaten en functies van bestuur en/of controle in

vennootschappen of bedrijven.

-zowel voor eigen rekening als voor derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met ,

derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen

die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

Het ontwerp, de productie, de verkoop, de commercialisatie van producten die een positieve invloed hebben

op het levenscomfort.

Inzonderheid wordt ook bedoeld producten op basis van planten en vitaminen en mineralen die omschreven

worden als voedingssupplementen.

De verdeling kan rechtstreeks of onrechtstreeks gebeuren in alle distributiekanalen in België en buitenland.

Import zowel als export kunnen plaatsgrijpen.

- alle mogelijke investeringen noodzakelijk zijn voor de werking van het bedrijf ook op vlak

van immobiliën.

-het concipiëren, formuleren, op punt stellen, rijp maken voor fabricage en testen van natuurlijke

" componenten in alle marktsegmenten maar met prioriteit in de cosmetische-dermatologische sfeer;

-groothandel in: dieetwaren, biologische producten, schoonheidproducten en toiletartikelen, omvat onder

meer de reukwerken, cosmetische artikelen, zeep en tandpasta; farmaceutische producten,

-invoerhandel van diverse goederen;

-uitvoerhandel van diverse goederen.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of

onrechtstreeks, belangen aangaan, onroerende goederen kopen of verkopen, kredieten en leningen aangaan

en toestaan, zich voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de

eigen handelszaak.

Kortom zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of wat van aard is de verwezenlijking

ervan te bevorderen."

4. De vergadering beslist de inhoud van artikel 3 der statuten van de

naamloze vennootschap TAMACE CONSULT & INVEST te schrappen en integraal te vervangen door de

tekst zoals aangegeven in de voorgaande beslissing.

5. De vergadering aanvaardt het ontslag van de statutair zaakvoerder van de overgenomen vennootschap onder Il, de BVBA "COSMOPOLE": de Heer Paul Boone, voornoemd.

De vergadering aanvaardt het ontslag van de raad van bestuur van de overgenomen vennootschap onder Ill, de NV "BOODTS NATURALS - PRODEVA NATURALS":

-De naamloze vennootschap Boone Consult & Invest, voormeld.

-De Heer Paul Boone, voornoemd.

-Mevrouw Van Deyck Maria, voornoemd.

De vergadering beslist om geen nieuwe bestuurders meer te benoemen in de overnemende naamloze vennootschap "TAMACE CONSULT & INVEST", voormeld.

De vergadering verleent de voormalig statutair zaakvoerder van de overgenomen vennootschap onder Il en

de voormalige raad van bestuur van de overgenomen vennootschap onder III kwijting en dankt hen voor bewezen diensten.

6. De vergadering verleent volmachten aan:

-De raad van bestuur van de overnemende vennootschap voormeld onder 1 om de genomen beslissingen uit te voeren, met name de fusieverrichting en de vernietiging van de aandelen van de overgenomen vennootschappen;

-De ondergetekende notaris om de formaliteiten te volbrengen in verband met de coördinatie van de statuten, de publicatievereisten in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en de neerlegging op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel;

-B'n D Accountants BVBA, Diestsestraat 10 bus 1, 3540 Herk-de-Stad, evenals haar bedienden, aangestelden en lasthebbers om met mogelijkheid tot indeplaatstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten te verzekeren.

Al deze besluiten worden genomen en goedgekeurd met eenparigheid van stemmen door de respectievelijke algemene vergaderingen.

Ten gevolge van deze fusie houden de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

"COSMOPOLE" en de naamloze vennootschap "BOODTS NATURALS  PRODEVA NATURALS", voormeld vanaf heden op te bestaan.

Vodr-behouden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Notaris Jean-François Agneessens te Nazaret

Tegelijk hiermede neergelegd: Expeditie PV dd. 30 augustus 201

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naa

bevo

Verso : Naam instrumentere =e1jgris, -t2'- de perso(o)n(en) ten aanzien van derden té Verte. n oordigen

30/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 27.05.2011, NGL 26.08.2011 11445-0536-010
12/07/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ni

11.111.11j IIIIIV~041=

Ondememingsnr : 0414.261.759

Benaming BOODTS NATURALS - PRODEVA NATURALS

(voluit) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Grote Steenweg 6, 9840 De Pinte, België

Onderwerp akte : neerlegging fusievoorstel opgesteld overeenkomstig artikel 719 W.Venn.

Neerlegging fusievoorstel de dato 24 juni 2011 van de met fusie gelijkgestelde verrichting door NV TAMACÉ CONSULT & INVEST van de BVBA COSMOPOLE en de NV BOODTS NATURALS - PRODEVA NATURALS

De gedelegeerd bestuurder, Paul BOON E

be

a. BE Sta

IIQ

~

Griffie

Annexes dû-Moniteur berge

Bij1ugeiTüij $étBéigist$ Sta-atsblect =12/D7/20tY

10/02/2011
ÿþI.Iod 2.1

13

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" uoaaaaa*

r

" _--,~ K». " tt~~ a.FF~~^^z, ~

d ^f~ r ~~IYTM.iL.:L" :.7.22....1

--- -- --' w ~

3 1 MI 2011

Griffie" ,

_. " .. Nt" Gri!'T .

..».-~.a. r»~...,.`

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm :

Zetel :

Onderwerp akte

0414.261.759

BOODTS NATURALS - PRODEVA NATURALS

Naamloze vennootschap

Grote Steenweg 6, 9840 De Pinte, België

Benoeming bestuurders -dagelijks bestuur

Uit het processen-verbaal van de algemene vergadering en raad van bestuur dd. 28/05(2010 2010 blijkt het volgende:

A. Beslissing van de algemene vergadering dd. 28/05/2010:

De vergadering herbenoemt als bestuurder voor een termijn van zes jaar :

- De NV TAMACE CONSULT & INVEST, Lippenslaan 139 bus 5 te 8300 Knokke

vertegenwoordigd door de heer Paul Boone

- De heer PAUL BOONE, Grote Steenweg 6 te 9840 De Pinte

- Mevrouw MARIA VAN DEYCK, Grote Steenweg 6 te 9840 De Pinte

B. Beslissing van de raad van bestuur dd. 28/05/2010:

Met éénparigheid van stemmen wordt er beslist te benoemen tot :

1. GEDELEGEERD - BESTUURDER

De Heer BOONE Paul, Grote Steenweg 6 te 9840 De Pinte

Mevrouw VAN DEYCK Maria, Grote Steenweg te 9840 De Pinte

2. VOORZITTER VAN DE RAAD VAN BESTUUR

De Heer BOONE Paul, Grote Steenweg 6 te 9840 De Pinte

voor eensluidend uittreksel

Paul Boone

gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

27/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 28.05.2010, NGL 25.08.2010 10438-0276-013
06/10/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 29.05.2009, NGL 29.09.2009 09788-0355-014
30/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 30.05.2008, NGL 23.09.2008 08745-0381-015
10/05/2007 : ME. - JAARREKENING 31.10.2006, GGK 31.03.2007, NGL 04.05.2007 07130-0395-016
04/05/2006 : ME. - JAARREKENING 31.10.2005, GGK 31.03.2006, NGL 27.04.2006 06130-0091-015
26/05/2005 : ME. - JAARREKENING 31.10.2004, GGK 31.03.2005, NGL 19.05.2005 05160-3038-016
05/08/2004 : HA063845
06/04/2004 : HA063845
15/01/2004 : HA063845
23/12/2003 : HA063845
18/07/2003 : HA063845
31/08/2002 : HA063845
18/07/2002 : HA063845
01/07/1999 : HA063845
03/10/1998 : HA63845
07/03/1996 : HA63845
01/01/1986 : HA63845

Coordonnées
BOODTS NATURALS-PRODEVA NATURALS

Adresse
GROTE STEENWEG 6 9840 DE PINTE

Code postal : 9840
Localité : DE PINTE
Commune : DE PINTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande