BOONE JOZIAS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOONE JOZIAS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 546.647.854

Publication

19/02/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

* aan Mevrouw Veerle De Naeyer : zeshonderd zestig aandelen (660). Deze aandelen zijn ten belope van 1/3° volgestort.

7. Boekjaar: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van veertien februari tweeduizend veertien en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend veertien.

8. Betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling na vereffening van het overblijvende saldo: wettelijke bepalingen.

9. Bestuur:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten en al dan niet bezoldigd.

Elke zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ten overstaan van derden zal de vennootschap verbonden zijn door de enkele handtekening van één zaakvoerder.

Aanstelling zaakvoerder: 1/ aantal zaakvoerders: twee; 2/ zaakvoerders: als eerste niet-statutaire zaakvoerders worden benoemd: de heer Jozias BOONE, voornoemd, en mevrouw Veerle DE NAEYER, voornoemd, die verklaren hun opdracht te aanvaarden.

Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd.

10. Er werd geen commissaris benoemd. De aandeelhouders hebben het toezichtrecht.

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

Het uitvoeren van alle mogelijke drukwerken en grafische ontwerpen. Dit kan zowel als hoofduitvoerder of als onderaannemer. De vennootschap mag ook aanverwante activiteiten uitvoeren. Zij kan ook opleidingen en cursussen organiseren.

Deze opsomming is niet beperkend.

De vennootschap mag alle beheers-, commerciële, productieve, financiële, industriële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen, die zich rechtstreeks of onrechtstreeks met voormelde doelstellingen aansluiten of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken, te bevorderen of te beveiligen, dit zowel in België als in het buitenland. Zij mag alle zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of een samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen. Zij mag eveneens zich borg stellen voor zulke ondernemingen, voor zover dit in haar voordeel is.

Zij kan eveneens bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen zijn.

12. Jaarvergadering: De jaarvergadering zal gehouden worden op de vierde vrijdag van de maand mei om tien uur en voor de eerste maal in 2015.

Toelating tot de Algemene Vergadering van Aandeelhouders en uitoefening stemrecht: Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de aandeelhouders en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Coordonnées
BOONE JOZIAS

Adresse
JACOB VAN ARTEVELDESTRAAT 23 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande