BOREAS & ZEPHYR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOREAS & ZEPHYR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 475.931.686

Publication

03/02/2014
ÿþy

na neerlegging ter griffie

.  %



~ 2 0 DEC. 2013

~ i ti ~ RECHTBANK VAN

KOOPHAND .. GENT

Motl Wad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

Vc behc M

aar

Belt Staal

u 11 I.NRgIU1 11







Ondernemingsnr: 0475931686

Benaming

(voluit) : BOREAS & ZEPHYR

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : HAVENLAAN 38, 9060 ZELZATE

(volledig adres)

Onderwerp akte ; VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De zaakvoerder heeft beslist om met ingang van 1 december 2013 de maatschappelijke zetel te verplaatsen; naar:

f-fofbouwstraat 90 a

9930 Zomergem

De Smet Frederik

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

09/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 30.08.2013 13558-0097-011
06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.08.2012 12532-0214-011
07/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 30.08.2011, NGL 31.08.2011 11509-0332-011
16/02/2011
ÿþ Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

0 4 FEB. 2011

RECHTBANK VAN

KOOPHAXIIffterE CENT

" iioassaa*

bel a: 8E Sta

Ondernemingsnr : 0475.931.686

Benaming

(voluit) : BOREAS & ZEPHYR

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Havenlaan 38 te 9060 Zelzate

Onderwerp akte : Kapitaalsvermindering

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op 26 januari 2011, door Meester Alex DE WULF, geassocieerd notaris te Oostakker, Stad Gent, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DE WULF & VERBIST GEASSOCIEERDE NOTARISSEN", met zetel te 9041 Gent (Oostakker), Christiaan Van der Heydenlaan 2, 0825.268.377 RPR Gent, neergelegd ter registratie:

dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid `BOREAS & ZEPHYR", met zetel te 9060 Zelzate, Havenlaan 38, BTW (BE) 0475.931.686 RPR Gent; volgende beslissingen genomen heeft:

EERSTE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om de nominale waarde van de aandelen af te schaffen en te vervangen door een fractiewaarde en de jaarvergadering te verplaatsen naar de laatste woensdag van de maand juli om 11 uur.

TWEEDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten dat de functie van bestuurder onbezoldigd wordt uitgeoefend, behoudens andere beslissing van de algemene vergadering. DERDE BESLISSING

1. Principieel besluit

a). Het huidige maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderd twintigduizend euro (¬ 220.000,00).

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten om het maatschappelijk kapitaal te verminderen met een bedrag van tweehonderd en één duizend vierhonderd euro (¬ 201.400,00) om het te brengen naar een bedrag van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

De terugbetaling van kapitaal vindt plaats aan de enige aandeelhouder en heeft enkel betrekking op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal

b). De kapitaalvermindering geschiedt door de aanpassing van de fractiewaarde van de aandelen. Als gevolg hiervan vertegenwoordigen duizend (1.000) aandelen het nieuw bepaalde maatschappelijk kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), elk voor een/duizendste (1/1.0005t`) '

2. Uitvoering

De aandeelhouder verklaart dat, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van Vennootschappen inzake reële kapitaalvermindering, de schuldeisers, wier vordering ontstaan is voor de bekendmaking in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van de bij dit proces verbaal besliste kapitaalvermindering, het recht hebben om binnen de twee maanden na gezegde bekendmaking een zekerheid te eisen voor de vorderingen die op het tijdstip van

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

~ Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge die bekendmaking nog niet zijn vervallen, en dat aan de aandeelhouders bijgevolg geen terugbetaling in het kader van de hierboven besliste kapitaalvermindering kan gebeuren v66r het verstrijken van de hierboven bedoelde termijn van twee maanden. ~l

De vergadering besluit het op deze manier vrijgekomen bedrag voorlopig niet uit te keren aan de aandeelhouders, maar het te boeken op een bijzondere rekening gedurende een termijn van minstens twee (2) maanden ingaand op het ogenblik van bekendmaking van de kapitaalvermindering in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad en geeft de Raad van Bestuur opdracht nadien met gezegde rekening te handelen als naar recht.

VIERDE BESLISSING

De statuten worden aangepast aan de locatie van de maatschappelijke zetel, dewelke in het Nederlandstalig taalgebied is gelegen.

Hiertoe wordt met eenparigheid van stemmen beslist om de statuten om te vertalen naar het Nederlands.

VIJFDE BESLISSING

Met eenparigheid van stemmen wordt besloten de statuten aan te passen aan de hiervoor genomen besluiten.

De statuten wordt vervangen door de hierna vermelde tekst:

"NAAM-ZETEL-DUUR-DOEL

Artikel 1

De vennootschap is een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; zij

draagt als naam: "BOREAS & ZEPHYR" , afgekort "B& Z".

Deze naam zal in beide landstalen gebruikt worden.

Alle stukken die van de vennootschap uitgaan moeten de volgende vermeldingen

bevatten:

-de naam van de vennootschap;

-de vermelding "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of afgekort

"BVBA ";

-de nauwkeurige aanduiding van de zetel van de vennootschap;

-het ondernemingsnummer;

-het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR ", gevolgd door de vermelding van de zetel van de rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

-in voorkomend geval, het feit dat de vennootschap in vereffening is.

Artikel 2

De zetel van de vennootschap is thans gevestigd te 9060 Zelzate, Havenlaan 38.

De zetel van de vennootschap kan naar om het even welke plaats in het Vlaams Gewest of in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest overgebracht worden bij gewoon besluit van de zaakvoerder(s), gezamenlijk beslissend indien er meerder zijn. Zulk besluit is geen statutenwijziging.

De zetel van de vennootschap kan naar een ander taalgebied overgebracht worden mits er een buitengewone algemene vergadering wordt gehouden die de statuten in de andere landstaal stelt.

De zaakvoerder zorgt voor de bekendmaking van dit besluit in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

Indien zij het wenselijk acht kan de vennootschap bijhuizen, agentschappen, kantoren, opslagplaatsen inrichten in België of in het buitenland bij eenvoudig besluit van de zaakvoerder.

Artikel 3

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zelfstandig of in samenwerking met derden:

het beheer van roerende en onroerende goederen.

Zij mag onder meer alle onroerende goederen verwerven of vevreemden onder welke juridische vorm ook, bouwen, opschikken, uitrusten, verbouwen, huren en al dan niet

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge J uitgerust of gemeubeld verhuren. Zij zal slechts de activiteit van vastgoedmakelaar zoals opgesomd bij Koninklijk Besluit van zes september negentienhonderd drieënnegentig (Belgisch Staatsblad dertien oktober negentienhonderd drieënnegentig), kunnen uitoefenen voor zover zij daartoe wettelijk werd erkend. Zij mag als promotor optreden van onroerende projecten.

Zij mag alle beschikbare middelen beleggen in roerende goederen en waarden, deze verwerven onder welke juridische vorm ook, huren en verhuren.

- het deelnemen in de financiële, administratieve en commerciële leiding van ondernemingen alsmede het bijstand verlenen op juridisch, fiscaal, administratief economisch of personeelstechnisch vlak. Het opmaken van rapporten in deze materies en daarover onderhandelingen voeren met welkdanige geïnteresseerden.

De vennootschap kan daarbij de functie van bestuurder, zaakvoerder, bewindvoerder of vereffenaar van andere vennootschappen waarnemen;

- alle fabrieksmerken, patenten en vergunningen nemen, bekomen, toestaan, aankopen of afstaan; alle plaatsingen verrichten in roerende waarden, belangen nemen bij middel van associatie, inbreng, onderschrijving, samensmelting, deelneming, financiële tussenkomst of op om het even welke manier, in alle bestaande of op te richten vennootschappen en ondernemingen.

Deze opsomming is aanwijzend en niet limitatief

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband hebben met het maatschappelijk doel of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te bevorderen.

Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van nature is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

Artikel 4

De duur van de vennootschap is onbepaald. Zij kan wanneer ook worden ontbonden. Zij kan verbintenissen aangaan of in haar voordeel bedingen, waarvan de uitvoering haar duur overtreft.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, de interdictie, het faillissement of het onvermogen van een vennoot of zaakvoerder.

Zij blijft bestaan, ofwel tussen de overlevende vennoten, ofwel met de erfgenamen of legatarissen van de overleden vennoot welke als vennoot zullen aangenomen worden.

Behoudens door de rechter, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

KAPITAAL  AANDELEN  OVERDRAAGBAARHEID VAN DE AANDELEN Artikel 5

Het geplaatst kapitaal bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD euro (6 18.600, 00) en is verdeeld in duizend (1.000) gelijke aandelen op naam, zonder een nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/duizendste (1/1.000ste) van het kapitaal.

Elk aandeel heeft recht op een stem.

Artikel 6

De stortingen op de niet-volledig volgestorte aandelen moeten gebeuren op plaats en datum bepaald door de zaakvoerder(s), die hierover alleen mag beslissen; de uitoefening van het stemrecht verbonden aan deze aandelen wordt geschorst zolang de stortingen, behoorlijk opgevraagd en invorderbaar, niet zijn gedaan.

De zaakvoerder(s) kan, na een ingebrekestelling bij aangetekend schrijven dat gedurende één maand zonder gevolg is gebleven, de vennoot vervallen verklaren en de

J . .j aandelen waarop de stortingen niet zijn gebeurd, verkopen, hetzij rechtstreeks aan de andere vennoten, hetzij door tussenkomst van een wisselagent.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge In dit geval wordt de prijs van de overdracht vastgesteld op basis van het netto-actief van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd.

De betaling moet geschieden volgens de voorwaarden door de zaakvoerder vastgesteld.

Artikel 7

Het geplaatst kapitaal kan worden verhoogd of verminderd bij een besluit van de algemene vergadering die beraadslaagt volgens de wettelijke bepalingen dienaangaande. Voor de verhoging van het geplaatst kapitaal moeten de formaliteiten en de voorwaarden voorgeschreven voor de oprichting van de vennootschap eveneens worden vervuld.

Ingeval van kapitaalverhoging door geldelijke inbreng hebben de vennoten de voorkeur om in te tekenen naar verhouding van het getal aandelen dat ze reeds bezitten.

De wijze waarop dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend, zal door de algemene vergadering bepaald worden, doch de termijn om dit recht uit te oefenen bedraagt minstens vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving; dit alles wordt ter kennis gebracht aan de vennoten in de bij aangetekende brief verzonden oproeping.

Ingeval er zou overgegaan worden tot verhoging van het kapitaal door een inbreng van een derde niet vennoot, zal deze laatste echter slechts vennoot kunnen worden indien alle vennoten van de vennootschap hiermee instemmen.

Bij kapitaalvermindering zal gehandeld warden overeenkomstig de artikelen 316 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel 8

De aandelen zijn steeds op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar ten opzichte van de vennootschap, die in geval van onverdeeldheid het recht heeft de aan de aandelen verbonden rechten te schorsen totdat jegens haar één van de mede-eigenaars schriftelijk wordt aangeduid als de enige eigenaar.

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars, en pandhoudende schuldeisers en schuldenaars dienen zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon. Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gemeenschappelijke gerechtigden.

Indien de aandelen bezwaard zijn met vruchtgebruik, komt het stemrecht toe aan de vruchtgebruiker, behoudens andersluidende overeenkomst.

Enkel de blote eigenaar heeft het recht in te schrijven op nieuwe aandelen gecreëerd naar aanleiding van een kapitaalverhoging en het voorkeurrecht uit te oefenen behoudens andersluidende overeenkomst tussen hem en de vruchtgebruiker bij aangetekende brief bekendgemaakt aan de vennootschap in haar zetel.

De lidmaatschapsrechten verbonden aan aandelen ingeschreven op naam van een echtgeno(o)t(e) gehuwd onder het beheer van gemeenschap van goederen, komt uitsluitend toe aan deze echtgeno(o)t(e) op wiens naam de aandelen zijn ingeschreven, ongeacht of deze aandelen toebehoren aan zijn /haar persoonlijk vermogen dan wel aan het gemeenschappelijk vermogen dat bestaat tussen hem / haar en zijn / haar echtgeno(o)t(e).

Artikel 9

De rechten van iedere vennoot blijken uit de oprichtingsakte, uit de akten houdende wijziging daarvan, en uit het register van aandelen dat gehouden wordt in de zetel van de vennootschap overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gelden ten aanzien van de vennootschap en derden pas vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

Dit certificaat, ondertekend door de zaakvoerder, maakt melding van de naam, de voornaam, woonplaats van de vennoot, van het aantal en de volgnummers van de hem toebehorende aandelen.

Artikel 10

De aandelen worden onder de levenden of bij overlijden slechts tussen de vennoten overgedragen behoudens unaniem akkoord van de bestaande aandeelhouders; indien, bij overlijden van een vennoot, een of meerdere van zijn erfgenamen actief is/zijn in de schoot van de vennootschap, worden de aandelen van de overleden vennoot geërfd door deze erfgenaam(en), ter uitsluiting van alle anderen.

De houder van aandelen van de vennootschap kan zijn pakket aandelen overdragen aan een vennootschap waarvan hij hoofdaandeelhouder is, zonder dat de toestemming van de andere aandeelhouder(s) vereist is.

BESTUUR-VERTEGENWOORDIGING

Artikel 11

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, door de algemene vergadering te benoemen bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze vertegenwoordiger moet aan dezelfde voorwaarden voldoen en is burgerrechtelijk aansprakelijk en strafrechtelijk verantwoordelijk alsof hij zelfde betrokken opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou volbrengen, onverminderd de hoofdelijke aansprakelijkheid van de rechtspersoon die hij vertegenwoordigt. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Het overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement van een zaakvoerder, brengt van rechtswege het einde van zijn ambt mee, maar heeft de ontbinding van de vennootschap niet tot gevolg; in dat geval wordt door de algemene vergadering voorzien in de benoeming van een nieuwe zaakvoerder en bepaalt zij bij gewoon besluit de duur van zijn mandaat.

Het mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering (buitengewone eventueel) bij gewone meerderheid genomen.

Artikel 12

Iedere zaakvoerder is bevoegd om, overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behalve die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Indien er meer dan één zaakvoerder is, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen.

Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare ambtenaren alsmede handelingen in rechte door de zaakvoerder. De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden alsmede in rechte, zowel als eiser en als verweerder. Indien er meer dan één zaakvoerder is, zullen ze elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerder, zelfs indien die handelingen buiten het doel van de vennootschap vallen, tenzij zij bewijst dat de derde wist dat de handeling de grenzen van het doel van de vennootschap overschreed of hiervan,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

gezien de omstandigheden, hiervan niet onkundig kon zijn; bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs.

Zij wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door haar bijzondere mandatarissen binnen de begrenzing van hun mandaten.

Het lid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing van of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, moet dit mededelen aan de andere zaakvoerders vôôr het college van zaakvoerders een besluit neemt. Zijn verklaring, alsook de rechtvaardigingsgronden betreffende voornoemd strijdig belang moeten worden opgenomen in de notulen van het college van zaakvoerders dat de beslissing moet nemen. Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc. Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen. De tussen hem en de vennootschap gesloten overeenkomsten worden, tenzij het courante verrichtingen betreft die onder normale omstandigheden plaatsvinden, opgenomen in het stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Ingeval de vennootschap een of meer commissarissen heeft benoemd, moet de betrokken zaakvoerder tevens die commissarissen van het strijdig belang op de hoogte brengen.

Artikel 13

De beraadslagingen van de zaakvoerder(s) worden vastgelegd in notulen, die worden ondertekend door de meerderheid van de leden die bij de beraadslaging en bij de stemmingen aanwezig waren. Die notulen worden ingeplakt in een speciaal register. De lastgevingen alsook de schriftelijk of per telegram uitgebrachte adviezen en stemmingen worden eraan toegevoegd.

De in rechte of elders voor te leggen afschriften of uittreksels worden door de voorzitter of door twee zaakvoerders ondertekend.

Artikel 14

De zaakvoerder(s) kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen.

Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

Het behoort tot de bevoegdheid van de algemene vergadering het aantal zaakvoerders te verhogen of te verminderen en de machten van de nieuwe zaakvoerders te bepalen.

TOEZICHT

Artikel 15

Zolang de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar voldoet aan de criteria voor de zogenaamde "kleine vennootschappen'; zoals bepaald in artikel 15 van het Wetboek van Vennootschappen, is zij niet verplicht een of meer commissarissen te benoemen; in dat geval bezit elke vennoot individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris; hij kan zich laten vertegenwoordigen door een accountant.

Van zodra de vennootschap voor het laatst afgesloten boekjaar niet meer aan bedoelde criteria voldoet, is de zaakvoerder verplicht op de eerste gewone algemene vergadering na dat boekjaar de benoeming van een of meer commissarissen aan te kondigen

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

die zullen worden gekozen uit de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. Zulke commissaris wordt benoemd voor een hernieuwbare termijn van drie jaar en bij zijn benoeming of herbenoeming bepaalt de algemene vergadering zijn bezoldiging.

Iedere vennoot heeft het recht onbeperkt controle uit te oefenen op alle verrichtingen van de vennootschap. Hij kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 16

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten.

Ze beraadslaagt en besluit over alle zaken die de vennootschap aanbelangen.

Haar besluiten gelden dan ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen, mits de door de wet en de statuten opgelegde voorwaarden om geldig te beraadslagen en te besluiten zijn nageleefd.

Artikel 17

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden op de zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats aangeduid in het bericht van bijeenroeping, op de laatste woensdag van de maand juli om 11 uur, waarop moet worden besloten over de goedkeuring van de jaarrekening.

Is deze dag een wettelijke feestdag dan heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats.

De gewone en de bijzondere algemene vergadering hoort het jaarverslag, het verslag van de commissaris en behandelt de jaarrekening.

Zij verleent kwijting overeenkomstig artikel 284 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zij is verder nog bevoegd om te beraadslagen over de bestemming van de beschikbare winst, de benoeming, het ontslag van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, de vaststelling van het salaris van de zaakvoerders en in voorkomend geval van de commissarissen, het instellen van de vennootschapsvordering tegen de zaakvoerders en de commissarissen.

Buitengewone algemene vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerder of door de commissaris; zij moeten worden bijeengeroepen wanneer dit gevraagd wordt door de vennoten die samen tenminste één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en dit binnen de drie weken na postdatum van het aangetekend schrijven dat met opgave van de aan de orde te stellen onderwerpen aan de zaakvoerder(s) is gericht.

De buitengewone algemene vergadering is bevoegd om wijzigingen aan te brengen aan de statuten, en met name te besluiten tot : ongevraagd ontslag van de statutaire zaakvoerder om gewichtige redenen, vervroegde ontbinding van de vennootschap en in voorkomend geval verlenging van haar duur, verhoging of vermindering van het kapitaal, fusie met een of meer vennootschappen, wijziging van het doel van de vennootschap, omzetting van de vennootschap in een vennootschap met een andere rechtsvorm.

De vennoten worden voor elke algemene vergadering opgeroepen bij aangetekende brief tenminste vijftien dagen vôôr de vergadering. De oproeping moet de volledige dagorde bevatten. Over daarin niet vermelde punten kan slechts geldig worden besloten indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan. De vennoten mogen evenwel vrijwillig, zonder oproeping of tijdsbeperking en zonder formaliteiten vergaderen indien alle vennoten aanwezig zijn, voor zover de vennoten er unaniem mee instemmen de algemene vergadering te houden zonder oproeping en akkoord gaan met de voorgestelde agenda.

Artikel 18

De algemene vergadering kan onder haar leden bij gewone meerderheid van stemmen een voorzitter en een secretaris alsmede stemopnemers aanstellen.

Artikel 19

v

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens schorsing. Iedere vennoot mag persoonlijk aan de stemming deelnemen of zich laten vertegenwoordigen door een lasthebber die al dan niet vennoot is.

Artikel 20

De besluiten van de algemene vergadering worden genomen bij meerderheid van de uitgebrachte stemmen, welk ook het aantal aandelen mag wezen dat op de algemene vergadering vertegenwoordigd is.

Wanneer echter moet gestemd worden over een wijziging van de statuten, verhoging of vermindering van het kapitaal, ontbinding van de vennootschap, fusie of splitsing van de vennootschap of inbreng van een algemeenheid of van een bedrijfstab dan is de vergadering slechts regelmatig samengesteld indien de aanwezige en vertegenwoordigde vennoten samen tenminste de helft van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, zoniet moet een nieuwe algemene vergadering worden gehouden, die echter geldig zal besluiten wat ook het aantal aanwezige of vertegenwoordigde vennoten zij, maar in elk geval is voor het nemen van de genoemde besluiten een meerderheid van drie/vierden der uitgebrachte stemmen vereist.

Bij verkrjging van eigen aandelen door inkoop of ruiling is bovendien vereist dat minstens de helft van de vennoten die samen ten minste drie/vierde van het kapitaal bezitten, na aftrek van de te verwerven rechten, hiermee instemmen.

Artikel 21

De processen verbaal van de algemene vergadering worden getekend door de voorzitter van de vergadering en de vennoten die het wensen. De afschriften en uittreksels ervan worden getekend door de zaakvoerder(s), behalve wanneer de beraadslagingen der algemene vergadering bij authentieke akte zijn vastgelegd.

INVENTARIS-JAARREKENING-RESULTAATBESTEMMING

Artikel 22

Elk boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van datzelfde kalenderjaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris en de jaarrekening (balans, resultatenrekening en toelichting)

op.

De jaarrekening moet in bijzonderheden en bij name de schulden opgeven van de vennoten aan de vennootschap en van de vennootschap aan de vennoten.

De jaarrekening wordt aan de commissaris overgemaakt, ten laatste een maand voor de jaarvergadering en samen met het verslag van de commissaris aan de vennoten toegestuurd terzelfdertijd als de oproeping tot die vergadering.

Is er geen commissaris dan wordt de jaarrekening aan de vennoten toegestuurd, terzelfdertijd als de oproeping tot de jaarvergadering.

De gewone algemene vergadering hoort, zo dit bestaat, het verslag van de commissaris, beraadslaagt over de goedkeuring van de jaarrekening en doet daartoe uitspraak, alsook bij afzonderlijke stemming over de decharge van aansprakelijkheid van de zaakvoerder.

De jaarrekening moet binnen dertig dagen nadat zij door de algemene vergadering is goedgekeurd, samen met de wettelijk voorziene stukken, door de zaakvoerder bij de Nationale Bank van België worden neergelegd.

Artikel 23

Het batig saldo dat de jaarrekening aanwijst, nadat alle lasten, algemene onkosten, eventuele vergoeding aan de zaakvoerder en de afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt tenminste één/twintigste voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds totdat dit één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Wordt deze verhouding naderhand om een of andere reden niet meer bereikt, dan dient de gezegde afhouding opnieuw toegepast te worden tot de

Vvo;-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



reserve weer op peil is. De bestemming van het saldo wordt overgelaten aan het besluit van de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen.

Nochtans mag geen uitkering geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, gedaald is of ingevolge de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet uitgekeerd mogen worden, alsook met het bedrag van de nog niet-afgeschreven oprichtingskosten en kosten van onderzoek en ontwikkeling.

ONTBINDING-VEREFFENING

Artikel 24

De vennootschap kan steeds ontbonden worden. Indien ten gevolge van geleden verlies het netto aktief minder dan de helft bedraagt van het geplaatst kapitaal, zorgt de zaakvoerder ervoor dat de algemene vergadering bijeenkomt binnen de twee maand nadat het verlies is vastgesteld of had moeten vastgesteld worden, om over de ontbinding van de ; vennootschap te beraadslagen, zoals voor de wijziging van de statuten. De zaakvoerder verantwoordt zijn voorstellen in een verslag dat vijftien dagen voor de vergadering ter beschikking ligt van de vennoten. Hetzelfde geschiedt wanneer het netto aktief tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal is gedaald, met dien verstande dat de ontbinding plaats heeft op voorstel van één/vierde van de uitgebrachte stemmen.

Indien tengevolge van het verlies het netto aktief gedaald is tot minder dan zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00), kan de vennootschap ontbonden worden op verzoek van elke belanghebbende.

Artikel 25

In geval van ontbinding benoemt de algemene vergadering de vereffenaar(s) die al dan niet vennoten kunnen zijn, bepaalt hun bevoegdheden, hun aantal en hun bezoldiging, alsook de wijze van vereffening. De vereffenaar(s) tre(e)d(t)(en) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is of zijn de zaakvoerders die op het tijdstip van de ontbinding in functie is of zijn, van rechtswege vereffenaars.

Nadat de schulden van de vennootschap en de kosten van de vereffening zijn betaald, wordt het batig saldo gescheiden en verdeeld onder de vennoten, naar verhouding van ieders aandelen, in zover ze volgestort zijn; zijn ze het niet, dan wordt eerst de gelijkheid onder de vennoten hersteld door terugbetaling of bijstortingen ter keuze van de vereffenaar(s).

Artikel 26

Voor alles wat in deze statuten niet uitdrukkelijk anders geregeld is, zijn de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen van toepassing."

ZESDE BESLISSING

De vergadering geeft de Notaris opdracht tot uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap. Hij moet deze nadien neerleggen ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel.





















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/02/2011 - Annexes du Moniteur belge

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL

ALEX DE WULF



Tegeliik hiermee neergelegd:

-expeditie van het PV dd. 26 januari 2011;

-lijst van publicaties;

-gecoördineerde statuten.







Op de laatste b z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.06.2010, NGL 31.08.2010 10510-0369-012
05/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 26.08.2008, NGL 28.08.2008 08666-0210-010
12/12/2007 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2006, APP 25.09.2007, DPT 04.12.2007 07822-0029-011
22/10/2007 : TO088260
02/01/2007 : TO088260
05/10/2005 : TO088260
27/07/2004 : TO088260
15/07/2003 : TO088260
07/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 30.06.2015, NGL 01.10.2015 15635-0284-013

Coordonnées
BOREAS & ZEPHYR

Adresse
HOFBOUWSTRAAT 10A 9930 ZOMERGEM

Code postal : 9930
Localité : ZOMERGEM
Commune : ZOMERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande