BOUWCONSTRUCTIES PROVECO

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BOUWCONSTRUCTIES PROVECO
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 437.629.851

Publication

04/09/2014
ÿþ mod Word =

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



11111111111 111111

*14165088*

l

b.

E

~

NEERGELEGD 2 6 AUG. 2014

REci-liuNK VAN

KO0PHfflareTE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-'---~~~

Ondernemingsnr : 0437~29.851 Benaming

(voluit) ; BOUWCONSTRUCTIES PROVECO (verkort} :

Rechtsvorm Naamloze Ven

Zetel : Martelaarslaan 286 bus 302 te 9000 Gent

adres)

Onderwerp akte: ONTBINDING

Ingevolge proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van meester Astrid De Wulf, notaris met

standplaats te Dendermonde, juli 2014, dragende de melding "Geregistreerd 4 bladen geen verzendingen

te Dendermonde op 24 jull 2014 reg.5 boek 136 bled 34 vak 10. Ontvangen: vijftig euro (¬ 50). Getekend De Ontvangen M.Kindermans", houdende de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de Naamloze Vennootschap "BOUWCONSTRUCTIES PROVECO" met zetel te 9000 Gent, Martelaarslaan 286 B 302., opgericht bij akte verleden voor notaris Christian De Wulf te Dendermonde op 16 juni 1989, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 8 juli daama onder nummer 890708278, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn bij akte verieden voor notaris Astrid De Wulf te Dendermonde op 30 mei 2013, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 19 juni daarna onder nummer 13092887. Waarvan het vennootschapsdossier wordt gehouden op de Rechtbank van Koophandel te Gent en ingeschreven is in het rechtspersonenregister onder nummer 0437.629.851, waaruit blijkt dat volgende beslissingen werden genomen:

1. BEKRACHTIGING ZETELVERPLAATSING

Do

algemene vergadering besluit met éénparigheid van stemmen om de zeteiveqo|aatsing van 9200 Dandennonde, Ringstraat 61 naar 9000 Gent, Martelaarslaan 280 bus 302, zoals bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 23 januari tweeduizend veertien onder nummer 14023166 te bekrachtig en.

De algemene vergadering besluit dienvolgens met éénparigheid van stemmen om artikel twee van da. statuten aan te passen als volgt: "De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Martelaarslaan 286 bus 302. Bij eenvoudige beslissing van de raad van bestuur, bekend gemaakt in de bijlagen tot het Belgisch 8tautdb|ad, mag de maatschappelijke zetel naar een andere plaats in België in hnt`zwihjatua|gabied of in het tweetalige gebied Brussel-Hoofdstad worden overgebracht? 2 VE~@LAGVAN OERA~D\A~N BBSTUURENVAN ~~BED~|JPGREViSOROVEREENKST|G' ' ARTIKEL 181 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN a.Vaststelling dat aan artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd voldaan

Comparanten verklaren dat: ` !

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Ve otsohap en verslag van de Raad van Bestuur

inzake de ontbinding van de vennootschap werd opgemaakt op 26 juni tweeduizend veertien. -overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een verslag werd opgemaakt door de:

Burgerlijke ootsnb onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakel 'Dei

Neof&Portnem^,vertegomwocvdigddoordæhearOoNeofVYU|y.budrijfommbmr,kanhoorhuudundeby01OOS|nt-~ Sint-Niklaas, AugusteBoeuh~hoa~1bu~~op~5juU%wæedu~andvaeÓien

' '

-bij dit verslag een staat van actief en passief gevoegd is die niet meer dan drie maanden voor de ondertekening dezer is opgemaakt en die is afgesloten op éénendertig mei tweeduizend veertien.

-overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen een afschrift van het verslag van de| Raad van Bestuur werd overgemaakt aan de aandeelhouders,

-de aandeethouders verklaren van voormelde verslagen een afschrift te hebben ontvangen en de notaris ontslaan van de voorlezing van deze verslagen.

b.Besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek von' Vennootschappen.

Het besluit van het verslag dat overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen werd opgemaakt door de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte'

--- ------`-`-`----`--- -`----..... --`.....

 `-`-` -----`----` `-

Opua laatste blz. van LUI( B vermelden : Recto : Naam en hoeda instrumenterende notaris. helzij van de per.so(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

Aansprakelijkheid "De Neef & Partners", vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, kantoor houdende te 9100 Sint-Niklaas, August de Boeckstraat 1 bus 5, luidt letterlijk als vole

"8. BESLUIT

Ondergetekende, de Burgerlijke Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, De Neef & Partners, Bedrijfsrevisoren, August de Boeckstraat 1 bus 5 te 9100 Sint-Niklaas, vertegenwoordigd door de heer Willy De Neef, bedrijfsrevisor, aangesteld om het verslag op te stellen overeenkomstig art. 181, §1 W. Venn., verklaart dat:

-in het kader van de procedure van ontbinding, voorzien door het vennootschapsrecht, de raad van bestuur van de Naamloze Vennootschap 'BOUWCONSTRUCTIES PROVECO" een staat van activa en passive per 31 mei 2014 heeft opgesteld, die rekening houdend met de vooruitzichten van ontbinding van de vennootschap:

-een balanstotaal heeft van achthonderd zevenendertigduizend tweehonderd zesentachtig euro achtenveertig cent (837.286,48E).

-een netto-actief vermeldt van zeshonderd zesentachtigduizend zeshonderd vijfendertig euro vierendertig cent (686.635,34E).

-uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat van actief en passief de toestand van de vennootschap  behoudens de kosten met betrekking tot de ontbinding  op juiste wijze voortvloeit uit de boekhouding van de vennootschap. Anderzijds lijken de vooruitzichten van de vereffening ons, gelet op de hangende geschillen, uitermate aleatoir, zodat het ons niet mogelijk is op een redelijke wijze te bepalen in welke mate de vermelde staat de toestand van de vennootschap in het vooruitzicht van de vereffening volledig en getrouw weergeeft.

-er geen verdere inlichtingen zijn welke onontbeerlijk zijn ter voorlichting van vennoten en/of derden,

Sint-Niklaas, 15 juli 2014

(getekend)

W. DE NEEF."

2. ONTBINDING EN IN VEREFFENINGSTELLING VAN DE VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering besluit met eenparigheid van stemmen dat de Naamloze Vennootschap

"BOUWCONSTRUCTIES PROVECO", met maatschappelijke zetel te 9000 Gent, Martelaarslaan 286 bus 302, wordt ontbonden, en dit vanaf heden,

3. BENOEMING VAN DE VEREFFENAAR

De algemene vergadering besluit als vereffenaar te benoemen: de heer Everaert Kris, voornoemd, onder

voorbehoud van bevestiging van zijn benoeming door de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel.

4. BEVOEGDHEDEN VAN DE VEREFFENAAR

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat, meer bepaald kan hij aile rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen worden voorzien.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe aile roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen of toe te bedelen aan de vennoten, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, aile uitstel en rentevoet te bepalen, aile zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van aile inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor aile rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal elle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van de vereffenaar vrij zou komen door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

De algemene vergadering zal later de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

Dit alles mits naleving van de pleegvormen overeenkomstig artikel 184 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

5.COÔRDINATI E

De vergadering besluit met éénparigheid van stemmen de Notaris te gelasten met de uitwerking en de neerleg ging ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap.

6.0NTSLAG RAAD VAN BESTUUR

Ten gevolge van de ontbinding neemt de algemene vergadering tenslotte kennis van het ontslag van volgende bestuurders

"de heer Everaert Kris, wonende te 9000 Gent, Koning Leopold Il laan 66;

"de heer Van Cauwenberge Harold, wonende te 9630 Zwalm, Borstekouterstraat 73;

"Mevrouw Buysse Godelieve, wonende te 8560 Gullegern, Driemasteristraat 58.

De eerstvolgende jaarvergadering zal zich uitspreken over de hen te verlenen kwijting.

7.VOLMACHT

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/09/2014 - Annexes du Moniteur belge

-----"--- - - ------- izîËiütiKKib----------

Er wordt een bijzondere volmachtverleendaan - , me maatschappelijke

zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, om, met mogelijkheid tot indeplaatssteiling, de vennootschap te

vertegenwoordigen bij één of meer ondernemingsloketten teneinde daar alle verrichtingen te doen,

verklaringen af te leggen, nodig voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de; vennootschap als handelsonderneming bij de Kruispuntenbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles, te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd:

- expeditie akte

- verslag van de raad van bestuur

- volmachten

- verslag van de bedrijfsrevisor

- beschikking van de rechtbank van koophandel te Gent dd 20/8/2014

" C.ceuL Yoceíe

Op de laatste blz. van kijik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

23/01/2014 : DE043785
19/06/2013 : DE043785
06/05/2013 : DE043785
10/04/2013 : DE043785
28/03/2012 : DE043785
29/03/2011 : DE043785
07/04/2010 : DE043785
06/04/2009 : DE043785
30/04/2008 : DE043785
31/05/2007 : DE043785
13/03/2007 : DE043785
21/03/2006 : DE043785
04/04/2005 : DE043785
24/06/2004 : DE043785
29/03/2004 : DE043785
14/04/2003 : DE043785
15/03/2002 : DE043785
12/06/2001 : DE043785
25/03/2000 : DE043785
17/03/1999 : DE043785
01/01/1997 : DE43785
14/12/1995 : DE43785
01/01/1993 : DE43785
01/01/1992 : DE43785
08/07/1989 : DE43785

Coordonnées
BOUWCONSTRUCTIES PROVECO

Adresse
MARTELAARSLAAN 286, BUS 302 9000 GENT

Code postal : 9000
Localité : GENT
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande