BOUWDROOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWDROOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 508.789.645

Publication

20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 21.11.2014, NGL 15.01.2015 15014-0198-010
10/01/2013
ÿþ Mod Wond 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

z s DEC. 2012

RECHTBANK )a

i~00PHA1DET.T ,

i

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsblac

oiiiii o~

Ondernemingsnr : l ~}g :3ó°J (31/5--

Benaming

(volu'st) : BOUWDROOM

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 9880 Aalter, Léon Bekaertlaan 13

(volledig adres)

Onderwerp akte ; OPRICHTING  STATUTEN - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor ondergetekende notaris KAT1A DENOO te Oostkamp op 14 december 2012, BLIJKT dat door

De heer WAERLOP Stijn Albert Marie Simon, geboren te Brugge op eenendertig augustus negentienhonderd eenentachtig, ongehuwd, wonende te 9880 Aalter, Léon Bekaertiaan 13 (nationaal nummer 810831 03318).

Een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid werd opgericht, met ais

NAAM : BOUWDROOM.

ZETEL : 9880 Aalter, Léon Bekaertlaan 13

DUUR : De vennootschap is aangegaan voor een onbepaalde duur.

KAPITAAL : Het maatschappelijk kapitaal wordt vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00), verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen, op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder éénlhonderdste (1/100e) van het kapitaal vertegenwoordigen, aile onderschreven in geld, en afbetaald ten beiope van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ), zodat de vennootschap uit dien hoofde vanaf heden beschikt over een bedrag van twaalfduizend vierhonderd euro (12.400,00 ¬ ).

Ondergetekende notaris bevestigt de deponering van het gezegde gestorte kapitaal bij de BNP PARiBAS FORTIS BANK, overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen.

Het bedrag van de nog niet volgestorte inbrengen bedragende aldus in hoofde van de oprichter : zesduizend tweehonderd euro (¬ 6,200,00),

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Reserves-winst-vereffeningssaldo: De algemene vergadering houdt jaarlijks een bedrag van ten minste vijf procent (5 %) van de nettowinst in, voor de vorming van een reservefonds ; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds tien procent (10 %) van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt,

Over de bestemming (dividenduitkering, reservering, ...) van het (uitkeerbare) saldo van de nettowinst, zal jaarlijks door de algemene vergadering beslist worden, op voorstel van het bestuursorgaan.

Bij de ontbinding van de vennootschap, om het even om welke reden, zal de vereffening verzekerd worden, door de alsdan in functie zijnde zaakvoerder(s), tenware de algemene vergadering te dien einde één of meer vereffenaars zou aanstellen met vaststelling van hun machten en van hun bezoldiging ; met dien verstande dat, geheel overeenkomstig de Wet, de vereffenaar(s) slechts in functie treden nadat de bevoegde Rechtbank hun benoeming door de algemene vergadering bevestigde. Zij beschikken alsdan over alle door de wet voorziene machten, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering, die evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid kan beperken,

Na aanzuivering of consignatie van het bedrag der schulden aan derden, zal het batig saldo verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat ze bezitten (elk aandeel gevende een gelijk recht) en met de daarop verrichte stortingen,

BESTUUR : De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot. Indien geen zaakvoerder(s) benoemd zijn, heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder,

De zaakvoerders worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, die hun aantal en de duur van hun mandaat bepaalt en ze ten aile tijde kan afzetten. Aftredende zaakvoerders zijn herbenoembaar. Bezoldiging,

Het bedrag van de eventuele (vaste of veranderlijke) bezoldigingen van elke zaakvoerder wordt vastgesteld of bekrachtigd door de algemene vergadering van vennoten en is te boeken bij de algemene kosten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

A Behoudens dergelijke vaststelling of bekrachtiging, wordt het mandaat van zaakvoerder op generlei wijze bezoldigd of vergoed,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge BESTUURSBEVOEGDHEID,

De zaakvoerder(s) hebben de meest uitgebreide bevoegdheid om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, met uitzondering van de handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Es er slechts één zaakvoerder, dan treft hij de besluiten naar eigen inzicht. Zijn er twee zaakvoerders, dan zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren. Zijn er drie of meer zaakvoerders, dan vormen zij een College dat beraadslaagt en besluit volgens de gewone regels van de beraadslagende vergaderingen..

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID.

De zaakvoerder(s) vertegenwoordigen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder - de enige zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in aile rechtshandelingen, in en buiten rechte ;

- indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens twee zaakvoerders vereist en/of voldoende zijn.

Vertegenwoordiging bij (bijzondere) volmacht.

De zaakvoerder(s) mogen gemachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gemachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders) in geval van overdreven volmacht.

DOEL : De vennootschap heeft tot doel:

- een patrimonium bestaande uit eigen roerende en onroerende goederen vetwerven, behouden, in de ruimste zin van het woord beheren en oordeelkundig uitbreiden, en aldus het verwerven als investering, het beheer, de instandhouding, het beleggen en het valoriseren van een roerend en/of onroerend patrimonium.

- alle studiën en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvlceien, zoals het aankopen, verkopen, (laten) bouwen, ver- en/of ombouwen, verkavelen, onder regime van mede-eigendom brengen, uitrusten, opschikken, herstellen, leasen, verhuren, onderverhuren, in pand geven of nemen van aile bebouwde (al dan niet gemeubeld) en onbebouwde onroerende goederen en rechten en tot het sluiten van overeenkomsten met derden in verband met het gebruik en genot van onroerende goederen en rechten ; binnen hetzelfde kader mag de vennootschap onder meer alle roerende goederen en waarden beheren, en belangen nemen -op welke wijze ook- in andere vennootschappen en ondernemingen , zonder dat de vennootschap daarbij aan vermogensbeheer of beleggingsadvies mag doen zoals bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

- het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- het verstrekken van advies en consultancy, met betrekking tot o.m. juridische aangelegenheden, human resources, intellectuele eigendom, onderzoek, en ontwikkeling, strategie, management, vorming. Het voorgaande impliceert ook het geven van lezingen, samenstellen van teams van deskundigen, coördineren van teams, opstellen en uitgeven van teksten (artikels, boeken, blogs, ...), als arbiter geschillen beslechten, uitvoeren van gerechtelijke opdrachten, organiseren van evenementen.

het onderzoeken als studievennootschap van nieuwe bedrijfsopportuniteiten, met het oog op de ontwikkeling van projecten in uiteenlopende sectoren en disciplines (informatietechnologie, vastgoed, recreatie en ontspanning, ...).

De vennootschap mag haar doel overal verwezenlijken, voor eigen rekening en voor rekening van derden, op allerhande manieren, en volgens de wijzen die haar het best geschikt lijken, inbegrepen de vertegenwoordiging, invoer en uitvoer.

In het algemeen zal de vennootschap in het kader van haar werkzaamheden aile niet door de wet verboden bank-, handels-, roerende, onroerende, burgerlijke, nijverheids-, commerciële en financiële handelingen mogen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk, verband houden met haar doel, of die van aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken of uit te breiden, en die daartoe noodzakelijk, nuttig, of zelfs alleen maar bevorderend zijn. Gereglementeerde activiteiten zullen beschouwd worden als geen deel uitmakend van het doel, indien de vennootschap niet aan de voorwaarden terzake voldoet.

Zij kan ook opdrachten uitoefenen in andere vennootschappen, zoals optreden als bestuurder, beheerder, of vereffenaar ; zij kan tevens borg stellen of zakelijke zekerheden verlenen voor derden.

Haar activiteit is niet tot de landsgrenzen beperkt.

De vennootschap zal door middel van inbreng, fusie, inschrijving, of op om het even welke andere wijze, mogen deelnemen aan alle ondernemingen, groeperingen, syndicaten, verenigingen, stichtingen en vennootschappen, bestaande of op te richten, zo in België als in het buitenland, die eenzelfde, aanvullend of gelijkaardig doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de gehele of gedeeltelijke verwezenlijking ervan.

Dit alles in de meest ruime zin.

JAARVERGADERING De jaarvergadering zal gehouden worden de derde vrijdag van de maand november om dertien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan zal de vergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag, op hetzelfde uur. De algemene vergaderingen, waaronder de jaarvergadering, worden gehouden ten zetel van de vennootschap, of op elke andere plaats in de uitnodigingsbrieven aangeduid.

Omirent de voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht, bevatten de statuten geen bijzondere bepalingen.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN.

1, Benoeming van zaakvoerder en eventueel commissaris.

- En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend ais algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire

zaakvoerder voor de duur van de vennootschap : de heer Waerlop Stijn, voornoemd.

Alhier aanwezig en die verklaart de hem verleende opdracht te aanvaarden.

Aan hem worden de machten toegekend zoals voorzien in artikelen 12 en 13 van de statuten.

Vergoedingen.

De comparant, beraadslagende als algemene vergadering, besluit dat de opdracht van de zaakvoerder tot

latere andersluidende beslissing niet zal worden bezoldigd of vergoed.

- Eventuele benoeming van commissarïs(sen),

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, besloten, in acht genomen de

wettelijke criteria en de te goeder trouw geschatte cijfers, bij de oprichting geen commissaris aan te stellen.

2. Afsluiting eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar zal eindigen op 30 juni 2014.

3. Eerste jaarvergadering.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(afgeleverd vóór registratie, enkel ter neerlegging op dë

griffe van de bevoegde Rechtbank van Koophandel)-----

Notaris KATIA DEN00, Oostkamp.

" r Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/02/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 20.11.2015, NGL 29.01.2016 16033-0078-011

Coordonnées
BOUWDROOM

Adresse
LEON BEKAERTLAAN 13 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande