BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.636.662

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 20.06.2014, NGL 03.07.2014 14270-0429-014
03/01/2014
ÿþVoor behoud aan he Belgise Staatsti

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Won! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Mhll alii iuio miiim

*iaooasis*



~VÁN KOOPHANDEL



i 2 3 BEC. 2013



DENDERMONDE

Griffie







Ondernemingsnr . 0536.636.662

Benaming

(voluit) : BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT

(verkort) '

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9300 Aalst, Merestraat 100

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING IN TOEPASSING VAN ARTIKEL 537 WIB192.

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, notaris Frédéric Bauwens te Haaltert, op achttien december tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT", met zetel te 9300 Aalst, Merestraat 100, opgericht bij akte verleden voor ondertekende notaris op elf juli tweeduizend dertien, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van drieëntwintig juli erna, onder nummer 0114423, waarvan de statuten nog niet gewijzigd zijn, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0536.636.662, ressorterend onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, beslist heeft met algemene stemmen:

1. KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN GELD

Kapitaalverhoging met honderd zevenennegentigduizend negenhonderd euro (EUR 197,900,00), om het kapitaal van vijfhonderdduizend euro (EUR 500.000,00) te verhogen tot zeshonderd zevenennegentigduizend negenhonderd euro (EUR 697.900,00), door inbreng in geld zonder uitgifte van nieuwe aandelen doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

De kapitaalverhoging zal worden volgestort ten belope van honderd ten honderd (100 %).

2. INSCHRIJVING OP DE KAPITAALVERHOGING EN VOLSTORTING

Inschrijving op de kapitaalverhoging voor het volledige bedrag van honderd zevenennegentigduizend negenhonderd euro (EUR 197.900,00) met de gelden voortkomend uit voornoemde tussentijdse dividenduitkering., door mevrouw Monique Schelfhout.

De voorzitter verklaart en de vennoot op de vergadering erkent dat de kapitaalverhoging waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd ten honderd (100 %).

De inbreng in geld werd overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen gestort op een bijzondere rekening op naam van de vennootschap.

De vennoot aanvaardt dat in ruil voor de gedane geldinbreng de fractiewaarde van de bestaande aandelen die haar toebehoren evenredig wordt verhoogd.

3. VASTSTELLING DAT DE KAPITAALVERHOGING IS VERWEZENLIJKT

Vaststelling dat voormelde kapitaalverhoging daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderd zevenennegentigduizend negenhonderd euro (EUR 697.900,00), vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) kapitaalaandelen, zonder nominale waarde.

4. AANPASSING VAN ARTIKEL 5 VAN DE STATUTEN (KAPITAAL)

De vergadering beslist om de tekst van artikel vijf van de statuten aan te passen aan voormelde

kapitaalverhoging.

Artikel vijf van de statuten zal voortaan luiden als volgt: "Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderd'

zevenennegentigduizend negenhonderd euro (697,900,00 ¬ ).

Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd (500) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder

één/ vijfhonderdste (1/500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

5. MACHTIGING AAN DE ZAAKVOERDER TOT UITVOERING VAN DE GENOMEN BESLISSINGEN Bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te voeren.

6. VOLMACHT COORDINATIE STATUTEN.

Volmacht aan ondergetekende notaris om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake,

7. BIJZONDERE VOLMACHT VOOR ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Vaar-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijzondere volmacht aan de heer Ludo Vander Haeghen kantoor houdend te 9700 Oudenaarde, Aalststraat

2, met mogelijkheid van indeplaatsstelling, om aile administratieve formaliteiten - waaronder doch niet beperkt

tot ondernemingsloket en sociaal verzekeringsfonds - te vervullen die met deze akte gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd

1. Expeditie van de akte statutenwijziging.

2. Bankattest.

3. Gecoördineerde statuten.

EREDERIC BADWENS

NOTARIS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto , Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

23/07/2013
ÿþr

Mod Ward 1 t

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voer- u ie oui i molli

behouden " 13114923*

aan het

Belgisch

Staatsblad

A







Ondernemingsnr Benaming

(voluit) : BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 9300 Aalst, Merestraat 100

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING

Uit een proces-verbaal, opgesteld door ondergetekende, Frédéric Bauwens, notaris te Haaltert, op elf juli; tweeduizend dertien, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de aandeelhouders van de naamloze vennootschap "SCHELFHOUT", met zetel te 9300 Aalst, Moutstraat 12, opgericht bij akte verleden voor notaris Willem Ballet* te Aalst op éénendertig maart negentienhonderd tweeëntachtig, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van twintig april erna, onder nummer 79014, waarvan de statuten laatst; gewijzigd zijn bij proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders, opgesteld; door notaris Frédéric Caudron te Aalst-Erembodegem op éénentwintig december tweeduizend en elf, gepubliceerd als voormeld op tien januari tweeduizend en twaalf, onder nummer 0007311, ingeschreven in het Rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0422.548.331, ressorterend onder de bevoegdheid van de Rechtbank van Koophandel te Dendermonde, beslist heeft met algemene stemmen:

1. Splitsingsvoorstel.

Kennisname en bespreking van voorstel tot partiële splitsing door oprichting overeenkomstig artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen in toepassing van artikel 743 van het Wetboek van Vennootschappen, opgesteld op 10 april 2013, waarvan iedere aandeelhouder kosteloos een afschrift kon verkrijgen.

2. Vaststelling dat de artikelen 745, 746, 747 en 748 §2, 2° en 5° van het Wetboek van Vennootschappen niet van toepassing zijn gezien de aandelen van de nieuwe op te richten verkrijgende vennootschap "SCHELFHOUT BOUWMATERIALEN" worden uitgegeven aan de aandeelhouders van de gesplitste vennootschap "SCHELFHOUT' evenredig aan hun rechten in het kapitaal van deze gesplitste vennootschap,' zoals blijkt uit het splitsingsvoorstel.

3. Besluit tot partiële splitsing.

De vergadering keurt het voormelde splitsingsvoorstel goed en beslist de partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap, overeenkomstig het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen, door inbreng in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT'.

De activa- en passiva bestanddelen die verband houden met de exploitatie van de activiteiten van groothandel en kleinhandel in bouwmaterialen (ruwbouw) worden afgesplitst,

De schulden en lasten verbonden aan de partieel te splitsen vennootschap die op heden nog niet bekend , zijn of die niet op de splitsingsbalans voorkomen alsook alle hangende gerechtelijke procedures zowel ten voordele als ten nadele, zullen gedragen en betaald worden door respectievelijk ten bate of ten laste komen van de vennootschap tot wie zij behoren op basis van de tak van werkzaamheden (indien zij betrekking hebben op de handel in ruwbouw worden ze toegewezen aan "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT", indien niet aan

"SCHELFHOUT). Het geheel van de splitsingskosten zal integraal verdeeld worden over beide

vennootschappen.

Het criterium waarop de verdeling is gebaseerd is de waardering aan netto-boekwaarde in de partieel te splitsen vennootschap.

Bij eventuele onduidelijkheden die zouden ontstaan doordat een bepaald actief of passief niet op de splitsingsbalans terug te vinden is en er geen bepalingen over opgenomen werden in bovenstaande tekst, wordt bepaald dat aile niet expliciet voorkomende of vermelde zaken, zullen toekomen aan de vennootschap tot wie zij behoren op basis van de tak van werkzaamheden (indien zij betrekking hebben op de handel in ruwbouw warden ze toegewezen aan "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT", indien niet aan "SCHELFHOUT).

De handelingen van de partieel te spitsen of nog inbrengende vennootschap zullen sinds 1 januari 2013 boekhoudkundig en fiscaal geacht worden te zijn verricht voor rekening van de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegemwoordsgen

Verso : Naam en handtekening.

GRIFFIE fLC1ITC3ANK

VAN KOOPHANDEL

12 JULI 2013

DENDERMONDE

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

SU. 53G, G62

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De inbreng ingevolge de partiële splitsing in de nieuw op te richten verkrijgende vennootschap is meer omstandig beschreven en gewaardeerd in het voorstel van partiële splitsing waarnaar voor zoveel ais nodig, wordt verwezen.

4. Verslaggeving met het oog op de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT" ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap.

a)Verslag opgesteld op 17 juni 2013 door de Burg. BVBA NIELANDT, FRANKEN & CO BEDRIJFSREVISOREN, vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt, bedrijfsrevisor, in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen, aangaande de inbreng in natura in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT", De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor luiden als volgt:

"De inbreng in natura bij de op te richten vennootschap Bouwmaterialen Schelfhout BVBA bestaat uit de inbreng van de netto-boekwaarde van diverse vermogensbestanddelen.

Vanuit boekhoudkundig en fiscaal oogpunt wordt de verrichting geacht voor rekening van Bouwmaterialen Schelfhout BVBA gedaan te zijn vanaf 1 januari 2013.

In overeenstemming met artikel en 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 zullen de Ingebrachte vermogensbestanddelen worden geboekt tegen boekwaarde, zoals ze door Schelfhout NV op de datum van de overdracht geboekt zijn. De netto-boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen zal dus EUR 947.420,81 bedragen.

Op basis van het voorstel inzake partiële splitsing zullen de aandelen, die Bouwmaterialen Schelfhout BVBA zal uitgeven als tegenprestatie voor de inbreng van de ingebrachte vermogensbestanddelen, worden toegekend aan de beide vennoten van Schelfhout NV. De voorgenomen verrichting van de partiële splitsing geeft aanleiding tot het toekennen van 500 aandelen van de verkrijgende vennootschap Bouwmaterialen Schelfhout BVBA.

Het kapitaal van Bouwmaterialen Schelfhout BVBA zal EUR 500.000,00 bedragen, welk bedrag is samengesteld deels uit kapitaal , te weten EUR 470.997,69 , deels uit beschikbare Reserves te weten EUR 29.002,31, van de partieel te splitsen vennootschap .

Als gevolg van de partiële splitsing zal het kapitaal van Schelfhout NV worden verminderd tot 470.977,70

EUR en het zal onmiddellijk na de partiële splitsing terug verhoogd naar EUR 500.000,00 door incorporatie van de beschikbare reserves.

Op basis van de resultaten van onze controleprocedures, die wij hebben toegepast voor de beoogde verrichting, zoals in dit verslag beschreven, luidt ons oordeel als volgt.

1.de verrichting is onderzocht in overeenstemming met de controlenormen van het instituut van de Bedrijfsrevisoren die op inbrengen in natura van toepassing zijn, waarbij het bestuursorgaan evenwel verantwoordelijk blijft voor de waardering van de ingebrachte vermogensbestanddelen evenals voor de bepaling van het aantal van de aandelen die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgereikt;

2.de beschrijving van de inbreng voldoet aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid en is van die aard dat ze voorziet in de behoefte aan informatie;

3.de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden voldoen aan de toepasselijke wetgeving en reglementering wanneer rekening gehouden wordt met het wettelijk kader volgens hetwelk de inbreng in natura dient te worden verantwoord, zijnde het continuïteitsbeginsel en artikel 80 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001. De netto-boekwaarde van de ingebrachte vermogensbestanddelen ad EUR 947.4201,81 komt dus overeen met minstens het aantal en de fractiewaarde van de aandelen, die als tegenprestatie voor de inbreng zullen worden uitgegeven_

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht erin bestaat om een uitspraak te doen over de beschrijving, de waardering en de vergoeding van de inbreng in natura en niet over de rechtmatigheid en de billijkheid van de verrichting.

Dit controleverslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van het artikel 219 §1 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen oprichting door inbreng in natura van Bouwmaterialen Schelfhout BVBA onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van Schelfhout NV; het huidige controleverslag mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Perk, 17 Juni 2013

(handtekening)

Nielandt, Franken & Co Bedrijfsrevisoren BVBA,

vertegenwoordigd door de heer Wouter Nielandt

bedrijfsrevisor".

b) Verslag van de oprichters in toepassing van artikel 219 van het Wetboek van Vennootschappen aangaande de inbreng in natura in de nieuw op te richten besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT'. -

5, Oprichting en goedkeuring van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT".

De vergadering beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT" op te richten, en zulks naar aanleiding van de partiële splitsing van de vennootschap.

Als gevolg van de splitsing wordt het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT", vastgesteld op vierhonderd zeventigduizend negenhonderd zevenennegentig euro negenenzestig cent (¬ 470.997,69).

Er wordt onmiddellijk overgegaan tot formele kapitaalverhoging door incorporatie van beschikbare reserves, ten belope van negenentwintigduizend en twee euro éénendertig cent (¬ 29.002,31) zodat het kapitaal gebracht

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

wordt van vierhonderd zeventigduizend negenhonderd zevenennegentig euro negenenzestig cent (¬ 470.997,69) op vijfhonderd duizend euro (¬ 500.000,00).

Er wordt eveneens onmiddellijk overgegaan tot verhoging en afronding van de wettelijke reserve door incorporatie van overgedragen winst ten belope van tweeduizend negenhonderd euro drieëntwintig cent (¬ 2.900,23) zodat de wettelijke reserve gebracht wordt van zevenenveertigduizend negenennegentig euro zevenenzeventig cent (¬ 47.099,77) op vijftigduizend euro (¬ 50.000,00).

De statuten van de nieuwe vennootschap luiden ais volgt:

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9300 Aalst, Merestraat 100.

De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het buitenland:

-Aan- en verkoop, import- en export, op- en overslag, alsook fysieke distributie van alle bouwmaterialen.

-Productie van cementgebonden bouwmaterialen (gestabiliseerd zand en beton) en profielen voor de bouw (dakgoten en andere bouwprofielen uit koper en zink).

-Industriële verwerking van bouwmaterialen, meer bepaald het verzagen van natuursteen, kunststoffen, hout en metalen, alsook het verpakken van sier- en bouwgranulaten.

-Het verlenen aan derden van dienstprestaties in de meest ruime zin, met inbegrip doch niet beperkt tot het beheer en advies op administratief, financieel, juridisch, commercieel en technisch vlak.

-Het verrichten van aile handelingen van roerende en onroerende aard in de meest ruime zin, met inbegrip doch niet beperkt tot het aankopen en verkopen, het huren, leasen, verhuren of onderverhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen; het beheer, het verwerven, het in standhouden en de valorisatie van het onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede aile handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen.

-Het besturen van vennootschappen, ongeacht hun doel, het deelnemen in en het directie voeren over ondernemingen, vennootschappen en andere rechtspersonen, alsook de aankoop, verkoop en ruiling van effecten, het optreden van vereffenaar in vennootschappen en andere rechtspersonen.

-Het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participaties of investering. De vennootschap mag daarenboven belangen nemen, hetzij door deelneming, inbreng, overname of elke andere wijze in aile vennootschappen en andere rechtspersonen, bestaande of nog op te richten, die een gelijkluidend, aanvullend of soortgelijk doe! nastreven of die van die aard zijn de ontwikkeling van haar onderneming te bevorderen.

-Het toestaan van leningen en kredieten aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm, De vennootschap kan zich in dit kader borg stellen of haar aval verlenen.

-Het ontwikkelen, kopen, verkopen, beheren, in waarde stellen, in licentie nemen of geven van brevetten, fabrieks- of handelsmerken,

vergunningen, patenten, octrooien, knowhow en andere intellectuele rechten.

Alle bovenvermelde activiteiten kunnen worden uitgevoerd zowel in eigen beheer als door onderaannemers of gemandateerden, al dan niet in deelname met derden of als tussenpersoon, rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staande met het maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar dcel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het meest geschikt acht.

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur,

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt vijfenvijftigduizend euro (55.000,00 ¬ ). Het wordt vertegenwoordigd door vijfhonderd aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder éénNijihonderdste (11500ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten, De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van bestuurder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, voor zover de rechtshandeling en/of transactie een waarde van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 ¬ ) niet overtreft.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Indien de rechtshandeling enfof transactie een waarde van twaalfduizend vijfhonderd euro (12.500,00 ¬ ) overtreft, dan is de handtekening van minimum twee zaakvoerders vereist, zodra er twee of meer zaakvoerders zijn,

De jaarvergadering van de vennootschap gaat door op de derde vrijdag van juni om achttien uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

De vennootschap kan worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering volgens de regelen voorzien voor een wijziging van de statuten.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering, overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij gebreke aan geldige beslissing, worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd,

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Mevrouw Monique Scehifhout, wonend te Affligem (Hekelgem), Terlindenstraat 11 wordt voor onbepaalde duur tot zaakvoerder aangesteld.

Het eerste boekjaar loopt tot éénendertig december tweeduizend dertien.

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in het jaar tweeduizend veertien.

6. Toekenning van aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT'.

Verklaring dat de inbreng in de nieuw op te richten vennootschap ingevolge splitsingsverrichting aanleiding geeft tot het toekennen van vijfhonderd (500) aandelen op naam van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT' aan de vennoten, zijnde de houders van alle drieduizend achthonderd (3.800) aandelen van de naamloze vennootschap "SCHELFHOUT'. Iedere aandeelhouder van de naamloze vennootschap "SCHELFHOUT" ontvangt per aandeel dat zil aanhoudt in voomoemde vennootschap 0,13158 nieuwe aandelen in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT".

Deze aandelenverdeling zal door de zaakvoerder worden ingeschreven in het aandelenregister van de nieuwe vennootschap.

Deze aandelen zullen deelnemen in het bedrijfsresultaat en zullen dividendgerechtigd zijn vanaf heden en zullen allemaal dezelfde rechten op winstdeelname hebben in de nieuwe vennootschap.

Volmacht.

Bij deze wordt aan de heer Ludo Vander Haeghen, kantoor houdend te Oudenaarde, Aalststraat 2, een bijzondere volmacht gegeven om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de diensten van het ondernemingsloket alsook voor de vervulling van alle andere mogelijke administratieve formaliteiten die met deze oprichting gepaard gaan.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Tegelijk hiermee neergelegd :

1.Expeditie van de akte statutenwijziging.

FREDERIC BAUWENS

NOTARIS

Voor-bahouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 17.06.2016, NGL 23.06.2016 16214-0461-014

Coordonnées
BOUWMATERIALEN SCHELFHOUT

Adresse
MERESTRAAT 175 9300 AALST

Code postal : 9300
Localité : AALST
Commune : AALST
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande