BOUWONDERNEMING JOZEF TRENSON

Divers


Dénomination : BOUWONDERNEMING JOZEF TRENSON
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 430.190.149

Publication

26/06/2014
ÿþ Mod word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neeriegging ter griffie van de akte

C~EERGELEG;~

1 7 JUNI 20111

i ~ ó~Hál~ó~~~~:

~

<191239791Eill

be

a

Bc Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr: 0430.190.149

Benaming (voluit) : Bouwonderneming Jozef Trenson

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Molenstraat 95 - 9991 Adegem (Maldegem)

Onderwerp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

Er blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Lieven Demolder te Eeklo op 05 juni 2014, nog niet geregistreerd van de buitengewone algemene vergadering van de de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING JOZEF TRENSON" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95.

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0430.190.149 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer B.T.W BE. 0430.190.149. RPR Gent

Opgericht bij akte verleden voor het ambt van notaris Jozef Dauwe te Eeklo de dato 21 januari 1987, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 februari daaropvolgend ander het nummer 870212-197, waarvan de statuten gewijzigd zijn:

- door de buitengewone algemene vergadering der vennoten gehouden voor notaris Jozef Dauwe op 28 december 2010 gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 27 januari 2011, onder nummer 11014908;

- door de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Lieven Demolder te Eeklo op 27 juni; 2012, gepubliceerd als voor op 19 juli daarna, onder nummer 0127787, houdende geruisloze fusie door overname van de naamloze vennootschap "Algemene Bouwwerken Trenson".

door de buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Lieven Demolder te Eeklo op 31 december 2013, gepubliceerd als voor op 17 februari 2014, onder nummer 14044107, houdende' kapitaalsverhoging.

Dat na vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld bij afzonderlijke stemming volgende beslissingen werden genomen:

EER TE BESLUIT -- VOORLF.7ING FUSIEVOORSTEL.

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de over te nemen en de overnemende vennootschap dienden te worden vervuld, stelden de aandeelhouders van zowel de over te nemen als de overnemende vennootschap het volgende vast:

a) Dat de zaakvoerders van de overnemende vennootschap, "Bouwonderneming Jozef Trenson", heeft samen met de gedelegeerd bestuurder van de over te nemen vennootschap "Trepo", op datum van 10 februari 2014, een fusievoorstel opgemaakt.

Dit fusievoorstel werd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent neergelegd:

- voor de over te nemen vennootschap op 3 april 2014 en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 14073167.

- voor de overnemende vennootschap op 3 april 2014 en bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad onder nummer 140073165.

b) De voorzitter gaf een korte samenvatting van het fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat de voornoemde vennootschap "Trepo" door fusie wordt overgenomen door de voornoemde vennootschap " Bouwonderneming Jozef Trenson " naar aanleiding van het verwerven door " Bouwonderneming Jozef Trenson " van alle aandelen van de vennootschap "Trepo".

Het betreft hier een "geruisloze fusie" waarbij het gehele vermogen van "Trepo" zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgenomen door " Bouwonderneming Jozef Trenson ", vanaf 1 januari 2014; Alle verrichtingen verwezenlijkt sedert deze datum worden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

c) De zaakvoerders van de overnemende vennootschap en de raad van bestuur van de over te nemen vennootschap hadden zich ervan vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

d) De zaakvoerders van de over te nemen vennootschap verklaarden dat de over te nemen vennootschap:

geen publiek beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen;

geen obligaties heeft uitgegeven

-- de volgende onroerende goederen bezat, hierna verder omschreven.

TWEEDE BESLUIT  GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL.

De vergadering van de over te nemen vennootschap keurde het fusievoorstel goed en besloot de vennootschap "Trepo" te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder de opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering van de vennootschap "Bouwonderneming Jozef Trenson", tot eenzelfde besluit komt.

De vergadering van de overnemende vennootschap keurde het fusievoorstel goed en besloot de vennootschap "Trepo" over te nemen.

Bijgevolg zal is het vermogen van de vennootschap "Trepo" met alle rechten en plichten overgegaan ONDER ALGEMENE TITEL op de vennootschap 'Bouwonderneming Joze£Trenson" .

De bestanddelen van het eigen vermogen, en de bestanddelen van activa en passiva worden volgens de gebruikelijke regels aan hun boekwaarde behouden en zullen bij de overnemende vennootschap "Bouwonderneming Jozef Trenson", na fusie als dus&nig worden verwerkt

Gezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap reeds vóór de fusie in eigendom toebehoorden aan de aandeelhouders van de overnemende vennootschap, heeft er geen kapitaalsverhoging plaats en worden alle aandelen van overgenomen vennootschap, onmiddellijk vernietigd.

De aandeelhouders van de overnemende vennootschap `Bouwonderneming Jozef Trenson" verzochten mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en verzochten hen te notuleren dat het overgegane vermogen onder meer de volgende actief- en passiefbestanddelen omvatte, die hierna worden omschreven, zonder dat deze opsomming Ifmitatief mag worden geïnterpreteerd:

1) Algemene omschri/ving van de overgegane vermogensbestanddelen.

Volgens de balans opgemaakt op 31 december 2013 omvat het vermogen van de overgenomen

vennootschap de volledige activa en pas siva-bestanddelen.

2) de vermogensbestanddelen onderworpen aan hypothecaire publiciteit.

Stad Gent

In een appartementsgebouw genaamd "Residentie Illias", op en met grond staande en gelegen te 9000

Gent, Leopold II laan 28;

1. de praktijkruimte op gelijkvloers, kelder 5, berging en ruimte met private trap.

2. het appartement op de eerste verdieping aangeduid als "Appartement 1"

3. het appartement op de tweede verdieping aangeduid als "Appartement 2"

4. het appartement op de derde verdieping aangeduid als "Appartement 3"

DE E BESLUIT  ONTSLAG  KWIJTING - MACHTIGINGEN.

Ingevolge het voormelde fusiebesluit heeft de overgenomen vennootschap `Trepo", naamloze

vennootschap, opgehouden te bestaan en eindigen van rechtswege de bestuurdersmandaten, in de

overgenomen vennootschap van:

- de Heer Jozef Denis Trenson, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95.

- Mevrouw Carina Irma Juliana Pots, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95. Met dien verstande dat zij wel gelast blijven met de uitvoering van de hierboven genomen beslissingen. De beide vergaderingen verleenden tevens met éénparigheid van stemmen kwijting van hun bestuur. De beide vergaderingen beslisten met éénparigheid van stemmen de nodige machten te verlenen:

- aan de Raad van Bestuur van de overgenomen vennootschap en aan de zaakvoerder van de overnemende vennootschap om de hoger genomen beslissingen te verwezenlijken;

aan de ondergetekende notaris om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de neerlegging van ondermeer onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel, de statuten te coördineren in overeenstemming met de genomen besluiten, en te zorgen voor de publicatie in het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

~

Luik la - vervnln

Afgeleverd v66r de formaliteit van registratie van de akte-oprichting overeenkomstig artikel 173-1°bis van het wetboek van registratierechten en is enkel bestemd om neergelegd te worden op de Rechtbank van Koophandel.

(getekend)

Geassocieerd notaris Lieven Demolder

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

Een expeditie van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd 05 juni 2014.

- De historiek.

- De Balans.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-l6ehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

03/04/2014
ÿþOndernemïngsnr 0430.190.149

Benaming (voluit) : Bouwonderneming Jozef Trenson (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Molenstraat 95 - 9991 Adegem (Maldegem)

Onderwerp(en) akte : Neerlegging Fusievoorstel

Mededeling:

Neerlegging van het fusievoorstel met het oog op fusie door overname van de NV TREPO, naamloze vennootschap met zetel te 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95, ondememingsnummer 0456.735.188 (overgenomen vennootschap), door de BVBA Bouwonderneming Jozef Trenson, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95, ondememingsnummer 0430190.149., waarvan de inhoud luidt als volgt:

VOORSTEL TOT PUSTE DOOR OVERNEMING VAN DE NV TREPO DOOR DE BVBA BOUWONDERNEMING JOZEF TRENSON

Met het oog op het doorvoeren van een met een fusie door overneming gelijkgestelde verrichting in overeenstemming met de artikelen 676 e.v. van het Wetboek der Vennootschappen ( hierna W. Venn.) zijn de bestuurders van de Naamloze Vennootschap Trepo en de zaakvoerders van de Bvba

Bouwonderneming Jozef Trenson op 10 maart 2014 samengekomen met het oog op het gezamenlijk, opstellen van een voorstel tot fusie dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke Algemene Vergaderingen van de aandeelhouders van deze vennootschappen en waarvan hierna de tekst volgt:

I1-J>á,~;~.~ .~

Iti

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod Word 11,t

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie y

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

De aan de fusie deelnemende vennootschappen zijn de volgende :

NV TREPO

Naamloze Vennootschap te 9991 Adegem, Molenstraat 95

Ondernemingsnummer 0456.735.188

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Jozef Dauwe te Eeklo op 11 december 1995,

Gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 29 december

onder nummer 951229-440.

namens haar tekenen haar bestuurders :

Mr. Jozef Trenson

- Mw. Canna Pots

BVBA BOUWONDERNEMING JOZEF TRENSON

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te 9991 Adegem,

Molenstraat 95

Ondernemingsnummer 0430.190.149

Opgericht bij akte verleden voor Notaris Jozef Dauwe te Eeklo op 21 januari 1997,

Gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 februari 1997 onder nummer 870212-197

namens haar tekenen haar zaakvoerders :

Mr. Jozef Trenson

Mw, Carina Pots

VOORAFGAANDELIJKE TOELICHTING

De ovememende vennootschap is houder van alle aandelen van de over te nemen vennootschap.

De bestuurders van de betrokken vennootschappen hebben het initiatief genomen ertoe strekkende een met

een fusie door onderneming gelijkgestelde verrichting (hierna : fusie) door te voeren waarbij het hele vermogen van de over te nemen vennootschap zal overgaan op de ovememende vennootschap en dit volgens de vereenvoudigde procedure ingesteld bij artikelen 676 e.v. van het W. Venn. Ingevolge deze procedure verbinden de bestuurders van bovenvernoemde vennootschappen er zich jegens elkaar toe te doen wat in hun macht ligt om tussen de voornoemde vennootschappen een fusie tot stand te brengen tegen de na gemelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast, dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de respectievelijke algemene vergaderingen van aandeelhouders van deze vennootschappen,

IDENTIFICATIE VAN DE BIJ DE FUSIE BETROKKEN VENNOOTSCHAPPEN

De fusie zal worden doorgevoerd door :

Op de laatste blx. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~

Voor- Luik B - Ve.rvnla

behouden aan het Belgisch

Staatsblad



1. De Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid Bouwonderneming Jozef Trenson C overnemende vennootschap)

Maatschappelijke zetel : 9991 Adegem, Molenstraat 95

Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot deel het leveren en plaatsen van elektrische installaties en toestellen, het leveren en plaatsen van sanitaire installaties en toestellen, het aan- en verkopen van gronden en gebouwen, het bouwen van woningen op eigen gronden en gronden van derden, het uitvoeren van verbouwingen. Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap zal alle roerende en onroerende goederen, materieel en inrichting mogen aankopen, in pacht nemen, huren, bouwen, verkopen of ruilen.

Zij kan bovendien aile commerciële, industriële, roerende, onroerende of financiële handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

2. De naamloze vennootschap Trepo (overgenomen vennootschap )

Maatschappelijke zetel : 9991 Adegem, Molenstraat 95

Maatschappelijk doel :

De vennootschap heeft tot doel het aan- en verkopen van gronden en gebouwen, het bouwen van woningen, appartementen en utiliteitsgebouwen op eigen gronden en gronden van derden, het installeren van binneninstallaties en volledig afwerken van gebouwen en handel in bouwmaterialen benevens sloop- en delfwerken.

Deze opsomming is geenszins beperkend doch enkel aanwijzend.

Het ondernemen en verrichten van alles wat in de ruimste zin met het voorgaande geacht kan worden verband te houden en het verrichten van alles wat het doel van de vennootschap kan bevorderen dit in de meest uitgebreide zin.

Zij mag alle handels-, financiële, roerende of onroerende verhandelingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan te bevorderen.

De vennootschap mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen aan alle ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven of waarvan het doel met hare verband houden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak deelnemen in alle andere Belgische of Buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk, verwant, verknocht of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het Buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

BOEKHOUDKUNDIGE RETROACTIVITEIT

Ten gevolge van de ontbinding zonder vereffening van de over te nemen vennootschap wordt het gehele vermogen van deze vennootschap, zowel activa als passiva, overgedragen aan de ovememende vennootschap.

Beide vennootschappen hebben een jaarrekening opgesteld die werd afgesloten op 31 december 2013. Vanaf 1 januari 2014 worden de verrichtingen gesteld door de over te nemen vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de overnemende vennootschap.

NEERLEGGING

De bestuursorganen van respectievelijk de ovememende en de over te nemen vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting overeenkomstig artikel 719 van het W. Venn. Om, voor elke bij de fusie betrokken vennootschap, het fusievoorstel ten minste zes weken voor de Algemene Vergadering van aandeelhouders die over de fusie moet besluiten, ter griffie van de rechtbank van koophandel van elk der betrokken vennootschappen neer te leggen.

Zij verklaren dat het bovenstaande fusievoorstel door de zorgen van de ondergetekenden, in hun hoedanigheid van bestuurders, zal neergelegd worden in het vennootschapsdossier van elke vennootschap. Adegem, 10.03.2014,



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

(getekend)

Zaakvoerders Jozef Trenson en Carina Pots

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- het fusievoorstel de dato 10 maart 2014.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

7

.

28/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 14.02.2014, NGL 25.02.2014 14050-0114-011
17/02/2014
ÿþMod Wand 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

-(P(

À

al~~~c~e ~ ~ ~

1





Vol

beha» aan Belg

Staalt

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

NlTEIlR BBL E NEERGELEGD

I 0 -02- 2014 2 9 JAK, 2014

SCH STAA SB ., RECHTgptiff1gAN

KOOPHANDEL TE GENT

Ondememingsnr; 0430.190.149

Benaming (voluit) : Bouwonderneming Jozef Trenson

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Molenstraat 95 - 9991 Adegem (Maldegem)

Onderwerpen) akte : OMZETTING IN EURO  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND -- KAPITAALS-VERHOGING  TWEEDE KAPITAALSVERHOGING & INLIIJVING UITGIFTEPREMIES  BENOEMING -- WIJZIGING STATUTEN , MACHTIGINGEN.

Er blijkt uit de notulen, opgemaakt voor geassocieerd notaris Lieven Demolder te Eeklo op 31 december 2013, geregistreerd te Eeklo op 13 januari 2014 vijf bladen één verzendingen. Boek 664 blad 58 vak 17. Ontvangen: vijftig euro (50,00 EUR). (get) T. GATT T.P,Z adviseur al.  E.a. inspecteur a.i.

Van De Buitengewone Algemene vergadering der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOUWONDERNEMING JOZEF TRENSON" waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95. Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0430.190.149 en onderworpen aan de B.T.W. onder; nummer B.T.W BE. 0430.190.149. RPR Gent. Opgericht bij akte verleden voor het ambt var, notaris Jozef Dauwe te Eeklo de dato 21 jannari 1987, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 12 februari daaropvolgend onder het nummer 87.02.12-197, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door de buitengewone algemene vergadering gehouden voor. notaris Lieven Demolder te Eeklo op 27 juni 2012, gepubliceerd als voor op 19 juli daarna, onde nummer 0127787.

Na vaststelling dat de vergadering geldig is samengesteld, werd telkens bij afzonderlijke stemmingen, met éénparigheid van stemmen, navolgende beslissingen genomen:

EERSTE BESLUIT  UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND.

De vergadering besliste met éénpatigheid van stemmen over te gaan tot de uitkering van een tussentijds dividend voor een bedrag ten belope van drie miljoen zevenhonderd drieëndertigduizend euro (¬ 3.733.000,00) aan alle vennoten in verhouding tot hun. aandelenbezit.

Dit tussentijds dividend zal worden afgenomen van de belaste reserves van de vennootschap en gebeurt in toepassing van de bepalingen van artikel 537 WIB 92.

De vergadering stelde vast:

- dat de belaste reserves die uiterlijk op 31 maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering deze zijn welke opgenomen zijn in de balans van de vennootschap afgesloten op 30 september 2012;

- dat in voormelde balans een bedrag aan beschikbare reserves voorkomt van ¬ 3.767.314,98;

- dat deze beschikbare reserves op heden niet zijn gedaald;

- dat in toepassing van de wettelijke bepalingen op de uitkering van dit tussentijds dividend een roerende voorheffing verschuldigd is van 10%, hetzij een som van driehonderd drieënzeventigduizend driehonderd euro (¬ 373.300,00);

dat het netto-bedrag van het tussentijds dividend bijgevolg beloopt op drie miljoen, driehonderd negenenvijftigduizend zevenhonderd euro (¬ 3.359.700,00).

Op de laatste blz. van Luik B. vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

r td e

u

*14094107*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

dat de vennootschap de 'vijf (5) voorafgaande belastbare tijdperken geen dividenden heeft uitgekeerd.

De vergadering besloot met éénparigheid van stemmen de nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de hoger genomen beslissing te verwezenlijken, en in het bijzonder de roerende voorheffing ten belope van driehonderd drieënzeventigduizend driehonderd euro (¬ 373.300,00) te betalen en de fiscale formaliteiten (Aangifteformulier 274/A invullen en doorsturen) in dit verband te vervullen).

Het netto bedrag werd niet uitgekeerd aan de vennoten, doch zal een vordering van de vennoten worden jegens de vennootschap ingeschreven onder de rubriek rekening-courant. TWEEDE BESLUIT - KAPITAALSVERHOGING.

a) Verslag bedrijfsrevisor.

De vergadering nam kennis van het door de wet vereiste verslag opgesteld door Mevrouw Martine Buysse, bedrijfsrevisor te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, hiertoe aangesteld door de zaakvoerder, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

"Ondergetekende, Martine Buysse, bedrijfsrevisor, kantoor houdend te 9052 Zwijnaarde, Eedstraat 80, werd op 11 december 2013 aangesteld door de zaakvoerders van de besloten vennootschap met beperkte aanbrakelijkheid BOUWONDERNEMING JOZEF TBENSON om verslag uit te brengen in toepassing van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen over de voorgenomen kapitaalverhoging door inbreng in natura van de schuldvordering ten laste van de vennootschap voor een totaal bedrag van 3.359.700,00 Euro.

Ons verslag werd opgesteld onder volgende cumulatieve opschortende voorwaarden:

* de algemene vergadering hee vooraf besloten tot de kapitaalverhoging beoogd in onderhavig verslag door toekenning van een tussentijds dividend ten belope van 3.733.000,00 Euro in toepassing van de in artikel 537 W73 92 bedoelde procedure;

* de algemene vergadering heft besloten om het dividendbedrag na aftrek van de in artikel 537 WIB 92 bedoelde merende voorhfng van 10%, op te nemen in de kolom "edit" van een schuldrekening op naam van de aandeelhouder.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, en onder de hierboven beschreven cumulatieve opschortende voorwaarden, dijn wij van oordeel dat:

* de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de zaakvoerders van BOUWONDERNEMING JOZEF TRENSON BVBA verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor uitkering van reserves met inhouding van een merende voorhfng van 10%;

* de beschrijving van de inbreng aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid beantwoordt;

* de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

* de waardebepaling waartoe deze methode leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde vermeerderd met het agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De werkelijke vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit de inschrijving van 13.380 nieuwe aandelen BOUWONDERNEMING JOZEF TRENSON BVBA op naam van de inbrengers, de heer en mevrouw Jozef Trenson-Pots Canna, voornoemd. Deze vergoeding werd berekend op basis van een conventionele waarde.

Dit verslag werd overeenkomstig de bepalingen van artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen opgesteld teneinde aan de buitengewone algemene vergadering de nodige informatie te verstrekken met betrekking lot de inbreng in natura. Dit verslag mag dan ook niet voor andere doeleinden gebruikt worden. Tenslotte wil ik er tevens op wijzen dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen omtrent de rechtmatigheid en bilij kheid van de verrichting.

Opgemaakt te Zwijnaarde op 26 december 2013".

b) 1erslag zaakvoerder.

De vergadering nam kennis van het door de wet vereiste bijzonder verslag van de zaakvoerder.

Neerlegging verslagen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een exemplaar van beide voormelde verslagen wordt samen met een uitgifte van onderhavig proces-verbaal neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Gent.

e Kapitaalsverhoging.

De vergadering besloot vervolgens met éénparigheid van stemmen, een eerste kapitaalsverhoging door te voeren ten bedrage van driehonderd éénendertigduizend achthonderd vierentwintig euro (¬ 331.824,00) om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op driehonderd vijftigduizend vierhonderd vierentwintig euro (¬ 350.424,00) door inbreng in natura en mits creatie en uitgifte van dertienduizend driehonderd tachtig (13.380) nieuwe aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van drie miljoen driehonderd negenenvijftigduizend zevenhonderd euro (¬ 3.359.700,00), inbegrepen een uitgiftepremie van drie miljoen zevenentwintigduizend achthonderd zesenzeventig euro (¬ 3.027.876,00) welke geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitpJepremief.

d) Beschrijving van de ingebrachte aandelen.

De echtgenoten Trenson  Pots, werden door instrumenterende notaris op de hoogte gebracht van het feit dat de uitkering die aan hen gedaan werd v66r heden, een dividenduitkering is, welke toekomt aan de huwgemeenschap Trenson  Pots.

Zij verklaarden dit te aanvaarden en verzochten ons notaris vervolgens bij akte vast te stellen dat de schuldvordering in rekening/courant welke zij aanhouden jegens de vennootschap "Bouwonderneming Jozef Trenson" terug ingebracht wordt in de vennootschap in ruil voor aandelen, die bijgevolg zullen toebehoren tot het gemeenschappelijk huwvermogen bestaande tussen de echtgenoten Trenson  Pots.

Volgende inbrengen worden aldus gedaan:

- door de huwgemeenschap Trenson  Pots, voor wie de Heer Trenson Jozef Denis, geboren te Adegem op 19 juni 1953, echtgenoot van mevrouw Pots Carina, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95 , optrad, die verklaarde in de vennootschap in te brengen:

Een schuldvordering in rekening/courant welke de huwgemeenschap aanhoudt jegens de vennootschap `Bouwonderneming Jozef Trenson", ten belope van één miljoen zeshonderd negenenzeventigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 1.679.850,00);

door de Duwgemeenschap Trenson Pots, voor wie Mevrouw Pots Carina Irma Juliana, geboren te Eeklo op 20 juni 1953, echtgenote van de heer Trenson Jozef, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95, optrad, die verklaarde in de vennootschap in te brengen: Een schuldvordering in tekening/courant welke de huwgemeenschap aanhoudt jegens de vennootschap `Bouwonderneming Jozef Trenson", ten belope van één miljoen zeshonderd negenenzeventigduizend achthonderd vijftig euro (¬ 1.679.850,00).

Verklaringvan de inbrengers.

De inbrengers verklaarden dat de huwgemeenschap Trenson-Pots rechtmatige eigenaars zijn van de door hen ingebrachte vermogensbestanddelen en bevestigden deze goederen vrij te kunnen overdragen.

Vergoeding.voor de inbreng in natura.

Het vermogensbestanddeel ingebracht door de huwgemeenschap Trenson-Pots vertegenwoordigde een globale waarde van drie miljoen driehonderd negenenvijftigduizend zevenhonderd euro (¬ 3.359.700,00). De bedrijfsrevisor, voornoemd, heeft de waarde van voormelde goederen ten belope van in totaal drie miljoen driehonderd negenenvijftigduizend zevenhonderd euro (¬ 3.359.700,00) aanvaardbaar verklaard zoals blijkt uit haar hoger aangehaald verslag.

Als vergoeding van deze inbreng werd er aan de huwgemeenschap Trenson - Pots, dertienduizend driehonderd tachtig (13.380) volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde toegekend als volgt:

- ten belope van zesduizend zeshonderd negentig (6.690) nieuwe aandelen voor wie, de Heer Jozef Trenson, voornoemd, optrad en aanvaarde;

- ten belope van zesduizend zeshonderd negentig (6.690) nieuwe aandelen voor wie, Mevrouw Carina Pots, voornoemd, optrad en aanvaarde;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Deze dertienduizend driehonderd tachtig (13.380) nieuwe aandelen zullen volledig gelijk zijn aan de bestaande aandelen en zullen deelnemen in de resultaten van het lopende boekjaar pro rata temporis.

Overeenkomstig artikel 1401, 5° van het Burgerlijke Wetboek, zullen de lidmaatschapsrechten van deze dertienduizend driehonderd tachtig (13.380) nieuwe aandelen ingeschreven worden op naam van en uitgeoefend worden overeenkomstig artikel 1401, 5° B.W.:

- door de heer Jozef Trenson, voornoemd, ten belope van zesduizend zeshonderd negentig (6.690) nieuwe aandelen;

door Mevrouw Carina Pots, voornoemd, ten belope van zesduizend zeshonderd negentig (6.690) nieuwe aandelen.

Algemene voorwaarden van de inbrengen in natura.

De vennootschap kreeg de eigendom, genot en gebruik van de ingebrachte vermogensbestanddelen te rekenen vanaf 31 december 2013 en zal er ook vanaf dat tijdstip alle hoe genaamde lasten, taksen en belastingen moeten van dragen.

Plaatsing van de uitgiftepremies.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen dat het verschil tussen de inschrijvingsprijs van drie miljoen driehonderd negenenvijftigduizend zevenhonderd euro (¬ 3.359.700,00) en het nominaal bedrag van de kapitaalsverhoging van driehonderd éénendertigduizend achthonderd vierentwintig euro (¬ 331.824,00), hetzij drie miljoen zevenentwintigduizend achthonderd zesenzeventig euro (¬ 3.027.876,00), te plaatsen als ";ritgiftepremier" op een rekening onbeschikbare reserve, die slechts zal kunnen verminderd worden of opgeheven worden bij een beslissing van de Algemene vergadering genomen op de wijze voorzien door het Wetboek van vennootschappen.

DERDE BESLUIT - 'i'WEEDE KAPITAALSVERHOGING  INLIJVING XIITGIFTEPREMIES.

De vergadering besloot met éénparigheid van stemmen een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van drie miljoen zevenentwintigduizend achthonderd zesenzeventig euro (¬ 3.027.876,00) om het kapitaal te brengen van driehonderd vijftigduizend vierhonderd vierentwintig euro (¬ 350.424,00) op drie miljoen driehonderd achtenzeventigduizend driehonderd euro (¬ 3378.300,00) door inlijving van de onbesrhikbare rekening "uitgrftepremief ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen VIERDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING.

De vergadering stelde met éénparigheid van stemmen vast en verzocht ons, notaris, bij akte vast te stellen:

dat de kapitaalsverhoging volledig werd ingeschreven, en volledig afbetaald werd voor een bedrag van drie miljoen driehonderd negenenvijftigduizend zevenhonderd euro (¬ 3.359.700,00).

dat er naar aanleiding van de kapitaalsverhoging nieuwe aandelen werden uitgegeven;

- dat de fractiewaarde van de aandelen in evenredigheid niet werd verhoogd.

- dat het kapitaal werd verhoogd tot drie miljoen driehonderd achtenzeventigduizend

driehonderd euro (¬ 3.378.300,00), gesplitst in veertienduizend honderd dertig (14.130)

aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

VIJFDE BESLUIT  WIJZIGING STATUTEN.

De vergadering besliste met éénparigheid van stemmen de statuten van de vennootschap aan te

passen aan de hierboven genomen beslissingen als volgt:

De tekst van artikel 4 werd geschrapt en vervangen door volgende tekst:

"I-let geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt drie miljoen driehonderd

achtenzeventigduizend driehonderd euro (¬ 3.378.300, 00). Het is verdeeld in

veertienduizend honderd dertig (14.130) gegke aandelen ronder aanduiding van nominale waarde,

die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Iet kapitaal kan worden verhoogd en verlaagd onder de wettelfrk bepaalde vormen en voorwaarden."

ZESDE BESLUIT - MACHTIGINGEN.

De vergadering besloot met éénparigheid van stemmen de nodige machten te verlenen:

aan de zaakvoerder om de hoger genomen beslissingen te verwezenlijken;

Voer- '" 4' Luik B - Vervnla

behouden aan het Belgisch - aan de ondergetekende notaris om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de

Staatsblad neerlegging van ondermeer onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel, de statuten te

coördineren in overeenstemming met de genomen besluiten, en te zorgen voor de publicatie in

het Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend)

Geassocieerd notaris Lieven Demolder





Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- De notulen van het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering dd 31/12/2013.

- De gecoördineerde tekst der statuten alsmede de historiek.

Het verslag van de zaakvoerder;

- Het revisoraal verslag.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge









Op de laatste lalz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 09.02.2013, NGL 27.02.2013 13051-0185-011
19/07/2012
ÿþMod Woed 11.{

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

10 JULI 2012

RECHTerrt g VAN

KOOPHANDEL GENT

1111111 111111 fl111 111111fl 1111111111111 1111

*izia~~e~"

e st:

Ondernemingsnr Benaming (voluit) : 0430.190.149

(verkort) : Bouwonderneming Jozef Trenson

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel (volledig adres) : Molenstraat 45 - 9991 Adegem (Maldegem)

Ondertverp(en) akte : FUSIE DOOR OVERNEMING

"Er blijkt uit de akte opgemaakt door Lieven DEMOLDER, geassocieerd notaris ter standplaats. Eeklo, vennoot van de Burgerlijke Vennootschap onder de vorm van een Besloten Vennootschap: met Beperkte Aansprakelijkheid "Dauwe & Demolder, geassocieerde notarissen", te Eeklo, op zevenen-twintig juni tweeduizend en twaalf, Geregistreerd: 12 bladen geen renvooien te' Eeklo, Boek 659 blad 74 vak 17 op 06/07/2012. Ontvangen: vijfentwintig euro (E 25,00). De e.a.: inspecteur (get) T. GafIlez.

Van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "BOUWONDERNEMING JOZEF TRENSON", waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95 (voorheen 45).

Ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0430.190.149 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 0430.190.149.

Opgericht bij akte verleden voor notaris Jozef Dauwee te Eeklo op 21 januari 1987, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 12 februari daarna, onder nummer 870212/197, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering verleden voor notaris Jozef Dauwe te Eeklo op 28 december 2010, bekendgemaakt; alsvoren op 27 januari 2011, met nummer 11014908.

Na' vaststelling dat alle vennoten, welke de totaliteit van de aandelen bezitten, aanwezig waren; werden de hierna vermelde besluiten telkens bij afzonderlijke stemming met eenparigheid van: stemmen genomen:

EERSTE BESLUIT  VOORLEZING FUSIEVOORSTEL.

De aandeelhouders stelden het volgende vast met betrekking tot de formaliteiten, die door de

overnemende vennootschap moeten worden vervuld:

a) De zaakvoerders van de overnemende vennootschap, "Bouwonderneming Jozef Trenson", hadden samen met de gedelegeerd bestuurder van de over te nemen vennootschap "Algemene Bouwwerken, Trenson", op datum van 15 maart 2012, een fusievoorstel opgemaakt.

Dit fusievoorstel werd ter griffie van de Rechtbank van Koophandel neergelegd:

- voor de overnemende vennootschap te Gent op 30 maart 2012 en bekendgemaakt in de bijlage tot, het Belgisch Staatsblad op 12 april daarna, onder nummer 12072326.

b) De voorzitter gaf een korte samenvatting van het fusievoorstel waarin voorgesteld wordt dat de naamloze vennootschap "Algemene Bouwwerken Trenson" door fusie werd overgenomen door de. voornoemde vennootschap "Bouwonderneming Jozef Trenson" naar aanleiding van het verwerven door de BVBA "Bouwonderneming Jozef Trenson" van alle aandelen van de NV "Algemene, Bouwwerken Trenson".

Het betreft hier een "geruisloze fusie" waarbij het gehele vermogen van " Algemene Bouwwerken; Trenson " zowel de rechten als de verplichtingen, worden overgenomen door "Bouwonderneming' Jozef Trenson", vanaf 1 januari 2012;

Alle verrichtingen verwezenlijkt sedert deze datum werden geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

c) De zaakvoerders van de overnemende vennootschap en de raad van bestuur van de over te nemen` vennootschap hebben zich ervan vergewist, dat sinds de datum van opstelling van het fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

en de datum van huidige algemene vergadering zich in de activa en passiva van de respectieve vermogens van beide vennootschappen, geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan.

d) De raad van bestuur van de over te nemen vennootschap verklaarde dat de over te nemen vennootschap:

- geen publiek beroep doet of heeft gedaan op het spaarwezen;

- geen obligaties heeft uitgegeven

- de volgende onroerende goederen bezit, hierna verder omschreven.

TWEEDE BESLUIT  GOEDKEURING FUSIEVOORSTEL.

De vergadering van de over te nemen vennootschap keurde het fusievoorstel goed en besloot de vennootschap "Algemene Bouwwerken Trenson" te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie, onder de opschortende voorwaarde dat de algemene vergadering van de vennootschap "Bouwonderneming Jozef Trenson", tot eenzelfde besluit komt.

De vergadering van de overnemende vennootschap keurde het fusievoorstel goed en besloot de vennootschap "Algemene Bouwwerken Trenson" over te nemen.

Bijgevolg gaat gans het vermogen van de vennootschap "Algemene Bouwwerken Trenson" met alle rechten en plichten over ONDER ALGEMENE TITEL op de vennootschap "Bouwonder-neming Jozef Trenson".

De bestanddelen van het eigen vermogen, en de bestanddelen van activa en passiva worden volgens de gebruikelijke regels aan hun boekwaarde behouden en zullen bij de overnemende vennootschap "Bouwonderneming Jozef Trenson", na fusie als dusdanig worden verwerkt.

Gezien alle aandelen van de overgenomen vennootschap reeds véâr de fusie in eigendom toebehoorden aan de overnemende vennootschap `Bouwonderneming Jozef Trenson", heeft er geen kapitaalsverhoging plaats en worden alle aandelen van overgenomen vennootschap, onmiddellijk vernietigd.

De aandeelhouders van de overnemende vennootschap "Bouwonderneming Jozef Trenson" verzochten mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en verzoekt hen te notuleren dat het overgegane vermogen onder meer de volgende aktief- en passiefbestanddelen omvat, die hierna worden omschreven, zonder dat deze opsomming limitatief mag worden geïnterpreteerd:

1) Algemene omschriiving van de overgegane vermogens-bestanddelen.

Volgens de balans opgemaakt op 31 december 2011 omvat het vermogen van de overgenomen vennootschap "Algemene Bouwwerken Trenson", de volgende activa en passiva-bestanddelen, zoals gehecht aan voormelde akte `Fusie door overneming'.

2) Omschrijving van de vermogensbestanddelen onderworpen aan hypothecaire publiciteit. BESCHRIJVING VAN DE GOEDEREN

I. GEMEENTE KOKSIJDE

In het appartementsgebouw genaamd "Residentie Ephedra", opgericht op een perceel grond gelegen te 8670 Koksijde, Koninklijke Baan 175-177; De BERGINGEN genummerd "2" tot en met "13" en de berging "17" omvattende telkens:

De GARAGES genummerd "2" tot en met "20", de GARAGE genummerd "39", de APPARTEMENTEN genummerd "GV/01", "GV/02", "GV/03", "GV/04", "01/01", "01/02",

"01/03", "01/04", "02/01", "02/02", "02/03", "03/01", "03/02" en "04/02",

2. GEMEENTE GAVERE

Vijfhonderd éénenveertig/duizendsten (541/100051tn) in de GROND, (met uitzondering van alle opgerichte constructies boven of onder de grond), gelegen te 9840 Gavere, Molenstraat 31-33-35, welke duizendsten verbonden zijn aan de privatieven deel uitmakende van het er opgerichte appartementsgebouw genaamd "Residentie Permeke".

3. GEMEENTE MERELBEKE.

Vijfhonderdduizendsten (500/100051en) in de GROND, (met uitzondering van alle opgerichte constructies boven of onder de grond), gelegen te 9820 Merelbeke, Hundelgemsesteenweg 130/A en + 132, welke duizendsten verbonden zijn aan de privatieven deel uitmakende van het er opgerichte appartementsgebouw genaamd "Residentie Rosas".

4. STAD BREDENE.

Een BUILDING op en met grond, staande en gelegen te 8370 Bredene, Brusselstraat 24;

5. GEMEENTE MALDEGEM (ADEGEM).

vijfhonderdduizendsten (500/1000sten) in de GROND, (met uitzondering van alle opgerichte

constructies boven of onder de grond), gelegen te 9991 MaIdegem (Adegem), Staatsbaan 82, welke

~

2 `-d '

Luik Q - Vervnfn

'

duizendsten verbonden zijn aan de privatieven deel uitmakende van het er opgerichte appartementsgebouw genaamd "Residentie Acacia".

6. GEMEENTE MALDEGEM (ADEGEM).

A/ In het appartementsgebouw genaamd "Residentie Mimosa I en Mimosa II", gelegen te 9991 Maldegem (Adegem), aan de Kallestraat 8. Het appartement gelegen op de l' verdieping "Al", links met garage "G4"

BI Een perceel GROND, gelegen te 9991 Maldegem (Adegem), achteraan de hoger vermelde "Residentie Mimosa I en Mimosa II", met uitweg naar de Kallestraat.

7. GEMEENTE MALDEGEM.

Een BUILDING op en met grond, staande en gelegen te 9990 Maldegem, Vakekerkweg 50-52,

Karreweg 27/A en 27/B;

8. STAD EEKLO.

1. Een perceel grond, te 9900 Eeklo, aan de Pastoor De Nevestraat;

2. Een perceel grond, te 9900 Eeklo, aan de Molenstraat;

DERDE BESLUIT  ONTSLAG  KWIJTING.

Ingevolge het voormelde fusiebesluit zal de overgenomen vennootschap "Algemene Bouwwerken

Trenson", naamloze vennootschap, opgehouden hebben te bestaan en eindigen van rechtswege de

bestuurdersmandaten, in de overgenomen vennootschap van:

Blijven statutaire zaakvoerders van de overnemende vennootschap:

- De Heer Jozef Trenson, wonende te 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95;

- Mevrouw Carina Pots, wonende op hetzelfde adres.

VIERDE BESLUIT - MACHTIGINGEN

De beide vergaderingen beslissen met éénparigheid van stemmen de nodige machten te verlenen:

- aan de zaakvoerders van de overnemende vennootschap om de hoger genomen beslissingen te

verwezenlijken;

- aan de ondergetekende notaris om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op de

neerlegging van ondermeer onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel, de statuten te

coördineren in overeenstemming met de genomen besluiten, en te zorgen voor de publicatie in het

Belgisch Staatsblad.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Lieven Demolder

Geassocieerde notaris.

Tegelijkertijd hiermede neergelegd: uitgifte akte, balans, historiek.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

dijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

12/04/2012
ÿþr Mod Word 11.1

;ii.-- < =~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



NEERGELEGD

30 MAZ 2012

RECHTBANK VAN

KO1PNDEL TE GENT

I 1I1I I11 111VW1I11II1IY1

*12072326*

l

Ondernemingsar : 0430.190.149

Benaming

(voluit) : Bouwwerken Jozef Trenson

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95

(volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

Mededeling:

Neerlegging van fusievoorstel met het oog op fusie door overname van de NV Algemene Bouwwerken Trenson, te 9991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95, ondernemingsnummer 0447.815.049 (overgenomen vennootschap), door de BVBA Bouwonderneming Jozef Trenson, te 991 Maldegem (Adegem), Molenstraat 95, ondernemingsnummer 0430190.149 (overnemende vennootschap).

(getekend)

Geassocieerd notaris Lieven Demolder

Tegelijk hiermee neergelegd voor de rechtbank.

- het fusievoorstel de dato 15 maart 2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

28/03/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 11.02.2012, NGL 23.03.2012 12068-0476-011
30/01/2012 : GE146124
27/01/2011 : GE146124
24/06/2010 : GE146124
03/06/2009 : GE146124
01/08/2008 : GE146124
10/08/2007 : GE146124
03/07/2006 : GE146124
04/11/2005 : GE146124
12/10/2004 : GE146124
27/11/2003 : GE146124
25/10/2002 : GE146124
24/07/2001 : GE146124
21/10/1999 : GE146124
01/01/1997 : GE146124

Coordonnées
BOUWONDERNEMING JOZEF TRENSON

Adresse
Zetel (volledig adres) : Molenstraat 95 - 9991 Adegem (Maldegem)

Code postal : 9991
Localité : Adegem
Commune : MALDEGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande