BOUWONDERNEMING VAN NUFFEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWONDERNEMING VAN NUFFEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 419.480.953

Publication

10/06/2014
ÿþMud 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vali-de_akte

GRIFFIE RECHT° KUUFA+ANDEL GENT

Vc

behc

aar

Bel! Staal

11 l lUI 011fl lul I II UI Il II

*19119020*

2 8 MEI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0419.480.953

Benaming

(voluit) : Bouwonderneming VAN NUFFEL

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Erpe-Mere, Everdal 1

Onderwerp akte : Ontbinding - in vereffeningstelling

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte, verleden voor Meester Carmen de Vuyst, notaris met standplaats te Herzele op 24 maart 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering bijeengeroepen is van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Bouwonderneming VAN NUFFEL, met zetel te 9420 Erpe-Mere, Everdal 1, hebbende als ondernemingsnummer 0419.480.953. Opgericht bij akte verleden voor notaris Joseph Verbrugghen te Sint-Lievens-Houtem op 5 juni 1979, bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 26 juni daarna, onder nummer 1076-19. Voor het laatst gewijzigd bij akte verleden voor notaris Pierre Michel de Vuyst te Herzele met standplaats te Borsbeke op 25 juni 1990, gepubliceerd in de bijlagen tot het; Belgisch Staatsblad van 20 juni daarna onder nummer 900720-76.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING

De vergadering ontslaat de voorzitter ervan het verslag van de zaakvoerder voor te lezen, waarin het voorstel van ontbinding van de vennootschap wordt toegelicht en waarbij een staat van activa en passiva van de vennootschap die werd vastgesteld per 31 december 2013.

De vergadering ontslaat de voorzitter er tevens van het verslag voor te lezen van de extern accountant, over; de gezegde staat van activa en passiva van de vennootschap.

De vennoot erkent een kopie van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen.

Het besluit van het verslag van de extern accountant luidt als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

"De staat van activa en passiva van de bvba Van Nuffel, waarvan de maatschappelijke zetel gelegen is te 9420 Bambrugge, Everdal 1, dewelke werd opgesteld in het kader van de procedure van vereffening voorzien; door het vennootschapsrecht door de Raad van Bestuur van de vennootschap, afgesloten per 31 december; 2013, zijnde minder dan drie maanden voordien, op basis waarvan de ontbinding wordt voorgesteld, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap geeft een balanstotaal op van; vijfentachtigduizend vierhonderd drieënveertig euro en vijfentwintig cent of 85.443,25 en een positief eigen vermogen van drieënzeventigduizend honderd negenennegentig euro en achtenzeventig eurocent of 73.199,78

E.

Uit de controlewerkzaamheden die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele' normen, blijkt dat deze staat van activa en passiva de toestand van bvba Van Nuffel, volledig, getrouw en juist, weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de Raad van Bestuur met succes zal gerealiseerd worden door; diegenen die het risico van de vereffening zullen dragen.

De wet schrijft voor dat de staat van activa en passiva niet meer dan drie maanden voordien mag zijns vastgesteld. De vervaldag van deze termijn van drie maanden, voorgeschreven door artikel 181 van het Wetboek Vennootschapsrecht is de datum van de buitengewone algemene vergadering die beslist over de ontbinding. Dientengevolge zal dit verslag onbruikbaar worden en de inhoud ervan komen te vervallen indien de, algemene vergadering die beslist over de hoger omschreven verrichting niet heeft plaatsgehad uiterlijk op 31 maart 2014.

Er zijn geen andere inlichtingen die ik ter voorlichting van de aandeelhouders of derden onontbeerlijk acht.

Opgesteld in drie originele exemplaren, één bestemd voor notaris Carmen De Vuyst, met standplaats te Provincieweg 2 te 9552 Borsbeke, één bestemd voor de onderneming en één voor het IAB, dienst bijzondere mandaten.

Gedaan te goeder trouw,

Aalst, 21 maart 2014

Voor FiBel Tax & Accountancy nv

I.A.B. nr. 224123 3 ABN 03

Filip Bellenrans

Extern accountant

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

I.A.B. nr. 10476 N 71"

Ondergetekende notaris attesteert het bestaan en de externe geldigheid van de akten en formaliteiten die krachtens artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen door de vennootschap dienen te worden vervuld.

Dit verslag is opgesteld in het kader van de toepassing van artikel 181 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorafgaandelijk aan de in vereffeningstelling van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden worden aangewend.

TWEEDE BESLISSING

De vergadering beslist de ontbinding van de vennootschap en stelt haar in vereffening, te rekenen vanaf heden.

DERDE BESLISSING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap wordt een einde gesteld aan het mandaat van de huidige zaakvoerder.

De vergadering besluit om over de kwijting van de zaakvoerder te beraadslagen en te besluiten bij de sluiting van de vereffening.

VIERDE BESLISSING

De vergadering benoemt als vereffenaar:

De heer VAN NUFFEL Willy, voornoemd.

-Evenwel dient deze benoeming te worden gemachtigd door de bevoegde Rechtbank van Koophandel. Zodoende is zijn benoeming slechts definitief bij het bekomen van het vonnis tot machtiging van deze voormelde benoerning.

De bevoegde rechtbank is die van het arrondissement waar de vennootschap op de dag van het besluit tot ontbinding haar zetel heeft. Indien de zetel van de vennootschap binnen zes maanden voor het besluit tot ontbinding verplaatst werd, is de bevoegde rechtbank die van het arrondissement waar de vennootschap haar zetel had voor de verplaatsing ervan. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij heeft nagegaan dat de vereffenaar alle waarborgen van rechtschapenheid biedt. De rechtbank oordeelt tevens over de handelingen die de vereffenaar eventueel gesteld heeft tussen zijn benoeming door de algemene vergadering en de bevestiging ervan. Zij kan die handelingen met terugwerkende kracht bevestigen, dan wel nietig verklaren indien ze kennelijk in strijd zijn met de rechten van derden, Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandel wordt bijgevoegd.

Eenieder die werd veroordeeld wegens een inbreuk op de artikelen 489 tot 490bis van het Strafwetboek dan wel wegens diefstal, valsheid, knevelarij, oplichting of misbruik van vertrouwen mag niet tot vereffenaar worden aangewezen, net zomin als enige bewaarder, voogd, bestuurder of rekenplichtige die niet tijdig rekening en verantwoording heeft gedaan en niet tijdig heeft afgerekend. Tot die uitsluiting mag alleen worden besloten binnen een termijn van tien jaar, te rekenen van een definitief vonnis van veroordeling dan wel van het uitblijven van het tijdig rekening en verantwoording doen en tijdig afrekenen.

Tenzij de bevoegde rechtbank daartoe homologatie verleent, mag evenmin tot vereffenaar worden benoemd eenieder die failliet werd verklaard zonder rehabilitatie te hebben verkregen, alsook wie een gevangenisstraf, zelfs met uitstel, heeft opgelopen wegens een van de strafbare feiten die bedoeld worden in 'artikel 1 van het koninklijk besluit nr. 22 van 24 oktober 1934 betreffende het rechterlijk verbod aan bepaalde veroordeelden en gefailleerden om bepaalde ambten, beroepen of werkzaamheden uit te oefenen, wegens een inbreuk op de wet van 17 juli 1975 op de boekhouding van de ondernemingen of op de uitvoeringsbesluiten ervan, of wegens een inbreuk op de fiscale wetgeving.

-De vergadering beslist dat de vereffenaar zijn mandaat onbezoldigd zal uitoefenen.

VIJFDE BESLISSING

De vergadering stelt de machten van de vereffenaar als volgt vast:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandelijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van aile bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

ZESDE BESLISSING

De vergadering beslist aan te stellen als bijzondere lasthebber, met macht van indeplaatsstelling en de bevoegdheid alleen te handelen, teneinde alle nodige of nuttige administratieve formaliteiten te vervullen en al

het nodige te doen bij de Kruispuntbank van Ondernemingen (K.B.O.), bij het rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, bij de B.T.W; administratie, bij de Rijksdienst voor Sociale Zekerheid en bij de Nationale Bank van België, ingevolge de beslissingen van onderhavige buitengewone algemene vergadering: Brysse J. Accountantskantoor BVBA. Accountants & Belastingconsulenten te 9401 Ninove, Nekkersput 15

Voet behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bij deze geef ik, notaris Carmen de Vuyst, de toestemming om voormelde vennootschap te laten doorgaan voor Registratie met doel enkel neerlegging ter griffie.

4

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Carmen de Vuyst

Tegelijk hiermede neergelegd

*uitgifte akte buitengewone algemene vergadering

Carmen de Vuyst

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

07/07/2014
ÿþ >Md 2.1

neb:} In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van do eue

GRIFFIE RECHTBANK VAN

1

Voorbehoud(

aan he

Belgisc Staatsbl

KOOPHANDEL GENT

26 JUNI 2014

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0419.480.953

Benaming

(voluit) : Bouwonderneming Van Nuffei

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Everdal 1 te 9420 Erpe-Mere

Onderwerp akte: Sluiting van de vereffening

In een algemene vergadering, gehouden op 16 juni 2014 te Everdal 1 te 9420 Erpe-Mere, heeft de vergadering beslist na ontvangst en onder de opschortende voorwaarde van het door de rechtbank van koophandel gehomologeerd verdelingsplan, dat de vereffening afgesloten is en dat de BVBA. Bouwonderneming Van Nuffel opgehouden heeft te bestaanvanaf 16 juni 2014, zelfs voor de behoeften vende vereffening, op uitzondering van de eventuele toekomstige controles van diverse fiscale administraties.

De vergadeting verleent volledig en onbeperkt kwijting aan de vereffenaarvoor de uitvoering van zijn mandaat.

De boeken en de stukken van de vennootschap zullen worden toevertrouwd aan de heer Van Nuffel Willy wonende Everdal 1 te 9420 Erpe-Mere ingevolge de machten hem toegekend door de buitengewone algemene, vergadering van verzoekster gehouden op 24 maart 2014, die ze moet bewaren gedurende een termijn van 5 jaar.

*14130318*

Van Nuffel Willy, vereffenaar

Tegelijk neergelegd kopij van het vonnis van de goedkeuring van het verdelingsplan.

. .. , . . .

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

15/07/2013 : DE025110
05/06/2012 : DE025110
13/07/2011 : DE025110
21/06/2010 : DE025110
29/06/2009 : DE025110
02/06/2008 : DE025110
19/06/2007 : DE025110
10/06/2005 : OU025110
11/06/2004 : OU025110
04/07/2003 : OU025110
01/01/1993 : OU25110
01/01/1992 : OU25110
20/07/1990 : OU25110
01/01/1986 : OU25110

Coordonnées
BOUWONDERNEMING VAN NUFFEL

Adresse
EVERDAL 1 9420 BAMBRUGGE

Code postal : 9420
Localité : Bambrugge
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande