BOUWWERKEN BULTINCK ADELIN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWWERKEN BULTINCK ADELIN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 834.248.993

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 31.05.2014, NGL 27.06.2014 14234-0186-013
12/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 07.06.2013 13158-0375-013
03/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 30.05.2012, NGL 29.06.2012 12231-0585-013
04/07/2011
ÿþ Moc12.4

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





NEERGELEGD

2 2 JUNI 2011

REciri lebswfiey AN

KOOPHANDT_E.:11, GENT

Voor- 111111111111111111 1ff I ID II

behouden *11099796*

aan het

Belgisch

Staatsblad

r-

Ondernemingsnr 0834.248.993

Benaming

(voluit) : BOUWWERKEN BULTINCK ADELIN

Rechtsvorm B.V.B.A.

Zetel Lokouter 8 te 9880 Aalter

Onderwerp akte : Benoeming zaakvoerder

De algemene vergadering van 30 april 2011 heeft benoemd tot zaakvoerder vanaf 01 april 2011: de Heer Bultinck Guy, wonende te 9880 Aalter, Lokouter nr 2

gel Bultinck Adelin

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/07/2011 - Annexes du Moniteur belge

15/03/2011
ÿþ MOd 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Voor- behoudd

aan he

Belgisc Staatsbl

III 1111111 lU Il I I IHI lU N

*11040529*

; Ondernemingsnr : * o %.3t4 5 3

_...~.:,... ~.~

F-7'~~~ r~ ~ ~~~.~~ G D

[7--0 3 -113-MU~. ..~~a._.,

(~1?ï= ï;íiTBp,~.~6

KOPHA1~DUL fEGENT

Benaming:

(voluit): BOUWWERKEN BULTINCK ADEL1N

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 9880 Aalter (Lotenhulle), Lokouter 8

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Roel MONDELAERS, te Aalter, op 1 maart 2011 dat:

1/ De heer BULTINCK Adelin Aimé, geboren te Aalter op 28 januari 1961 (nationaal nummer 61.01.28 297-54, identiteitskaart nummer 590-1551096-92), ongehuwd, en verklarende geen verklaring van wettelijke samenwoning te hebben afgelegd, wonende te 9880 Aalter (Lotenhulle), Lokouter 8.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht, onder de benaming BOF]WHERKEN BULTINCK ADELIN.

Zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9880 Aalter (Lotenhulle),

Lokouter 8.

Doel

Deze vennootschap heeft tot doel :

1. aannemer van metsel- en betonwerken;

2. projectontwikkeling in de immobiliensektor alsmede bouwpromotie;

3. uitvoeren van sleutel-op-de-deur projecten;

4. projectontwerp en coordinatie;

5. handel in onroerende goederen, zowel in eigen naam als in opdracht van derden;

6. verhuurder van allerhande materialen, materieel, machines en uitrustingen dienstig in de bouwsektor;

7. tussenpersoon in de handel en rechtstreekse partij voor verkoop van allerhande materialen, materieel, machines en uitrustingen dienstig in de bouwsektor.

De vennootschap zal in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Zij mag deelnemen bij wijze van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst aan alle bestaande of op te richten vennootschappen, zowel in België als in buitenland en waarvan het doel gelijkaardig of aanverwant is aan het hare, alsmede kan zij optreden als bestuurder in andere vennootschappen.

Deze opsommingen zijn aanwijzend en niet beperkend en moeten verstaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

._Bélpc

Staatsblad

Luik B - vervolg

=worden in de uitgebreidste zin.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen nominale waarde, die ieder één/honderdste van vertegenwoordigen.

!Op de 100 kapitaalaandelen werd in geld ingeschreven

il/ De heer BULTINCK Adelin, voornoemd, zeshonderd euro (¬ 18.600,00) achttienduizend euro (¬ 18.000,00) aandelen zonder vermelding van waarde als vergoeding ontvangt.

IDe vennootschap beschikt uit dien hoofde over een bedrag van achttienduizend euro (¬ 18.000,00).

Algemene vergadering

'De jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste zaterdag van mei om

veertien uur.

;Aanwezigheidslijst

Alvorens aan de vergadering deel te nemen zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de +naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij =vertegenwoordigen, te ondertekenen.

{Bestuursorgaan

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke lof rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

IDe zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

op naam, zonder)

het kapitaal=

als volgt: E

ten belope van achttienduizend! in contanten, volgestort voor in ruil waarvoor hij honderd (100)

Bestuursbevoegdheid

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is. Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

'Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een ivoorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

IDe zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de ivennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht (gezamenlijk gegeven te worden. 'De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Voorbehouden

aan het "feeTgiscfi Staatsblad

Luist B - vervolg

1Vertegenwoordigingsbevoegdheid 1

'Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of' als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Boekjaar

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van

elk jaar.

Winstverdeling

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar ten minste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming dis niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

0p voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Ontbinding

De vennootschap mag te allen tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten.

De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap tot beloop van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het nettoactief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire .bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens !de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen ent Ite besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over landere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld. Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft het in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die het overweegt te nemen tot herstel van de financiële toestand van de vennootschap. Dat, verslag wordt in de agenda vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van ;vennootschappen. 1Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het nettoactief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, met dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het nettoactief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 333 van het Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Ontbinding en en vereffening.

!In geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk!

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

-Bëigiscli

Staatsblad

Luik B - vervolg

tijdstip ook, geschiedt de vereffening door de vereffenaars benoemd door dei algemene vergadering. Bij gebreke van dergelijke benoeming, geschiedt de! vereffening door de zaakvoerder(s).

Behoudens andersluidend besluit, treden de vereffenaars gezamenlijk op. De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is1 overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van= de algemene vergadering. De rechtbank gaat pas over tot de bevestiging van de benoeming nadat zij! heeft nagegaan dat de vereffenaars alle waarborgen van rechtschapenheid bieden. !Een akte houdende benoeming van een vereffenaar kan slechts geldig worden! neergelegd overeenkomstig artikel 74 wanneer er een afschrift van de beslissing tot bevestiging of homologatie door de rechtbank van koophandels wordt bijgevoegd.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon' die hem vertegenwoordigt voor de uitoefening van de vereffening, in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide machten genoemd in de artikelen 186 en volgende van het wetboek van vennootschappen, zonder! bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering! kan evenwel te allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaars.

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor; akkoord voor aan de rechtbank van koophandel.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, !wordt het nettoactief vooreerst aangewend om, in geld of in natura, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te !betalen. Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al del 'aandelen.

'Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate! !zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in! !mindere mate werden volgestort of doen ze ten last van deze laatste eens !aanvullende oproeping van kapitaal.

3

Benoeming niet-statutaire zaakvoerder

=Onmiddellijk heeft de oprichter beslist te benoemen tot eerste, niet-! !statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur:

=1. De heer BULTINCK Adelin Aimé, geboren te Aalter op 28 januari 1961! ?(nationaal nummer 61.01.28 297-54, identiteitskaart nummer 590-1551096-92), !wonende te 9880 Aalter (Lotenhulle), Lokouter 8, die aanvaardt, en! !bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen! verzet !Zijn mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Eerste boekjaar

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op éénendertig december tweeduizend en elf (31/12/2011).

Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend en twaalf (2012).

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, opgemaakt uitsluitend voort

neerlegging op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel. !

ti

Voor-

behouden

aan het

Staatsblad

Luik B - vervolg

(Getekend)

IR. MONDELAERS

Notaris

Werd gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de oprichtingsakte

I I~

I I

i I

.___ _~--------_ __--

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/03/2011 - Annexes du Moniteur belge

08/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 28.05.2016, NGL 03.08.2016 16398-0438-013

Coordonnées
BOUWWERKEN BULTINCK ADELIN

Adresse
LOKOUTER 8 9880 AALTER

Code postal : 9880
Localité : AALTER
Commune : AALTER
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande