BOUWWERKEN VAN HOECK GERT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWWERKEN VAN HOECK GERT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.462.321

Publication

31/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 25.07.2014 14355-0443-014
01/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.06.2013, NGL 25.07.2013 13356-0480-014
18/01/2012
ÿþMod Word 11.1

CÏ(rttiii=~ i I In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerleggingter griffie van de akte

Vol

behou

aan

Belgi

Staats

1iI IIIIIIY flll 111111 I

*12015779*









Ondernemingsnr : áy 2 4 6.. 3 Li

" Benaming

" '(voluit) : " BOUWWERKEN VAN HOECK .GERT' (verkort) :

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : 9404 Ninove (Aspelare), Cyriel Prieëlsstraat 116

(volledig .adres)

E RECI-t ; ~ÏP,ht

VAN KOOPHANDEL

6: 01. 2012

DENDERMONDE

Unttle

Op de iaatsle

Onderwerp akte : oprichting

Uit een akte verleden voor. geassocieerd notaris lr grid EVENEPOEL, te Ninove, de " dato 4 januari 2012;

blijkt:. - . "

- 1/ Dat door de heer VAIR HOECK Gert, geboren te Ninove op 7 oktober 1982, ongehuwd, wonende te 9404:

" Ninove (Aspelare), Cyriel Prieëlsstraat. 116, een. besloten vennootschap. met beperkte aansprakelijkheid_ werd;

opgericht met 'ais naam BOUMNERKEN VAN HOECK GERT, met zetel te 9404 Ninove (Aspelare), Cyriel

Prieëlsstraat 116.' "

-

" ' 2/ Dat het doel van dé vennootschap in de oprichtingsakte letterlijk als volgt wordt-omschreven:

"De vennootschap heeft tot doel alle verrichtingen die-rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op; zowel in België als in het bùitenland, industriële, commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen; die verwant zijn met de" bouwondememing, roet herstellingen in het algémeen,'voor zover het openbare of" privé werken, nijverheidswerken, rioleringswerken of eendere welke andere speciale opdracht betreft.

De verkoop en " aankoop van' nieuwe of oude gebouwen, 'de handel " en" de produktie-van bouwmaterialen:? Alle onroerende verrichtingen, alsook het verkavelen en de makelarij en de" verhandeling voor eigen en derden;

van elke onroerende eigendom.. " . " . . . . " . .

" - Het onderhouden,.het beheer van. elk willekeurig gebouw of materiaal en" al wat-daarmede rechtstreeks of: "

:. onrechtstreeks verband.houdt.. .. " . ." - " " . " " . " . . .

. .De vennootschap zal in het algemeen .alle commerciële, industriële, financiële; roerende of onroerende; .. handelingen.. mogen verrichten in. rechtstreeks of onrechtstreeks verband .met haar .maatschappelijk doel ofj. welke van aard zouden zijn het bereiken ervan.geheel of ten dele te vergemakkelijken.

. Zij mag deelnemen bij wijze.van inbreng, versmelting, inschrijving of andere tussenkomst in alle bestaande= of op te richten vennootschappen, zowel in België als in het buitenland,. waarvan het doel gelijkaardig .of: aanverwant is ,aan het hare, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar: grondstoffen kùnnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

De vennootschap kan bovendien persoonlijke of zakelijke waarborgen verstrekken tegen vergoeding tot zekerheid van schulden en verbintenissen', aangegaan tegenover derden door verbonden ondernemingen, door; andere ondernemingen " waarmee een participatieverhouding bestaat en door de bestuurders van de onderneming, en zij mag zekerheden stellen zoals borg, hypotheek en andere tot waarborg van verbintenissen:

van derden. '"

Deze opsomming is verklarend en niet beperkend en moet verstaan worden in de uitgebreidste zin." " -

3/ Dat het geheel geplaatste kapitaal is vastgesteld op 18.600 euro, vertegenwoordigd door 186 aandelen= zonder nominale waarde, volledig volstort door inbreng in geld.

4/ Dat zij opgericht werd voor onbepaalde duur, aanvangende op datum van de neerlegging van de; oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

5/ Dat de vennootschap intern wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, dewelke collegiaal: beschikken, aan wie volledige bestuursbevoegdheid is toegekend.

" 6/ Dat extern iedere zaakvoerder de vennootschap individueel vertegenwoordigt jegens derden en namens haar optreedt in en buiten rechte.

7/ Dat als niet-statutaire zaakvoerder, voor. onbepaalde duur, is aangesteld: de heer Van Hoeck Gert, voornoemd. In geval van overlijden of vacature van de functie van zaakvoerder, is benoemd tot opvolgend: zaakvoerder: mevrouw Van De Velde Sotie, wonende te 9404 Ninove (Aspelare), Cyriel Prieëlsstraat 116..

8/ Dat het boekjaar loopt van 1 januari tot 31 december van ieder jaar; Dat het eerste boekjaar is beginnen te lopen op de dag van de oprichting en zef eindigen op 31 december 2012, met dien verstande dat de& vennootschap alle verrichtingen sedert 1 januari 2012 namens haar aangegaan door de oprichters, bekrachtigt en voor haar rekening neemt.

blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

9/ Dat de jaarvergadering ieder jaar wordt gehouden op de laatste zaterdag van de maand mei om 10.00 uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in het bericht van bijeenroeping vermeld; Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering verlegd naar de volgende werkdag, zelfde plaats en uur.

10/ Dat de algemene vergadering beslist op voorstel van de zaakvoerders over de bestemming van het resultaat. De netto-winst zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van dé wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefonds en de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag. Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dal blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle. reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek van vennootschappen.

11/ Dat als bijzondere gevolmachtigde, met macht van in de plaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de.vennootschap bij het rechtspersonenregister en de kruispuntbank van ondernemingen, via een ondernemingsloket, en bij de B.T.W.-administratie: de heer Jürgen Brysse, zaakvoerder van Brysse J. Accountantskantoor BVBA, Nekkersput 15 te 9401 Pollare

Voor-be hbtee* aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

" Geassocieerd notaris.Ingrid Evenepoel, te Ninove.

. Tegelijk hiermee neergelegd: de expeditie van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOUWWERKEN VAN HOECK GERT

Adresse
CYRIEL PRIEËLSTRAAT 116 9404 ASPELARE

Code postal : 9404
Localité : Aspelare
Commune : NINOVE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande