BOUWWERKEN VERMIESCH

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BOUWWERKEN VERMIESCH
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 837.343.986

Publication

24/03/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 15.03.2014, NGL 18.03.2014 14067-0323-015
08/04/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 16.03.2013, NGL 29.03.2013 13079-0543-014
08/07/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor behouc aan hi Belgis Staatsb

Ondememingsnr : Benaming

(voluit) : BOUWWERKEN VERMIESCH

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9870 Zulte-Machelen, Brandstraat, 1OA

Onderwerp akte :

OPRICHTING - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uit een akte verleden voor het ambt van Notaris PASCAL DENYS te Zwevegem de dato 24/06/2011 werd een BVBA opgericht als volgt

Vennoten :

1/De heer VERMIESCH Francky, ongehuwd, geboren te Deinze op eenentwintig juli negentienhonderd negenenzeventig (identiteitskaart nummer 591-0765668-52 - rijksregister nummer 79.07.21-321.78), wonende te 9870 Zulte, Brandstraat, 10 A.

2/Mevrouw CORIJN Vanessa, ongehuwd, geboren te Waregem op vijftien maart negentienhonderd vierentachtig (identiteitskaart nummer 590-4913499-87 - rijksregister nummer 84.03.15-296.69), samenwonende te 9870 Zulte, Brandstraat 10 A.

Naam : De vennootschap is opgericht als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam : "BOUWWERKEN VERMIESCH".

Duur : onbepaald

Zetel. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9870 Zulte-Machelen, Brandstraat, 10A.

Doel. De vennootschap heeft tot doel:

Aankoop en verkoop, groothandel en kleinhandel, vervaardigen en plaatsen, zowel voor zichzelf als voor

rekening van derden van alle metsel- en betonwerken, voeg-, vloer- en faiencewerken en metalen schrijnwerken in de meest brede zin, hierin begrepen het vervaardigen, plaatsen, verkopen en kopen van alle materialen, dienstig voor het verbouwen, bouwen, renoveren en herstellen van alle roerende en onroerende goederen, en dit in de meest brede zin en in al haar toepassingen.

Verder kan de vennootschap optreden als promotor en het realiseren van alle op te richten goederen, het opstellen van plannen en de uitvoering ervan, en het opmaken van bestekken, alle beslissingen te nemen en de uitvoering te controleren en te leiden.

Alle immobiliaire operaties of ermee verband houdende verrichtingen met name: de aankoop, verkoop, ruiling, het bouwen, het laten bouwen, het huren, verhuren, ter beschikking stellen van gebouwen en gronden, de omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen, in voorkomend geval door middel van verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing, alle activiteiten van makelaar in onroerende goederen.

Het beheren van een onroerend patrimonium en het valoriseren van dit patrimonium door het stellen van alle bestuursdaden.

Alle handel in bouwmaterialen, het verkavelen, de huur en verhuur van materieel en materialen.

Zij mag deelnemen op welke wijze ook aan alle ondernemingen, privaatpublieke samenwerkingen, en handelszaken, die haar doel nastreven of dit kunnen bevorderen, zowel in binnen- als in buitenland.

Tot het bereiken van dit doel mogen alle onroerende, roerende, handels-, nijverheids- en financiële verrichten (waaronder leasing) gedaan worden.

Het bestuur waarnemen van andere vennootschappen of ondernemingen en daarvoor vergoedingen ontvangen.

Het beheren van een roerend patrimonium inzonderheid van het verwerven en verhandelen van effecten, de participatie in andere vennootschappen en/of ondernemingen, het stellen van zakelijke of persoonlijke waarborgen in het voordeel van derden.

De vennootschap mag obligatieleningen uitgeven en voor deze leningen alle waarborgen toestaan, zelfs gebeurlijk zakelijke banden.

De vennootschap mag zich borgstellen of zakelijke zekerheden verstrekken ten voordele van derden of ondernemingen of vennootschappen waarin zij belangen bezit als mede-eigenaar, vennoot, schuldeiser of op andere wijze.

Zij mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

~ I

o 3.* " 3 -i3 . gij~

1111!111.11,11.11.11,1,1!31111141!1!1111

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/07/2011- Annexes du Moniteur belge

De vennootschap zal haar doel op alle plaatsen, zowel in België als in het buitenland mogen nastreven, op alle wijzen en volgens de modaliteiten die haar het best geschikt voorkomen.

Zij mag ondermeer en zonder dat de navolgende opsomming beperkend is, alle industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel in verband staan of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken, zich door vereniging, inbreng of fusie, inschrijvingen, participaties, financiële tussenkomst of op het even welke wijze interesseren in alle bestaande of op te richten vennootschappen waarvan het doel hetzelfde of verwant aan het hare zou zijn of die haar bedrijvigheid in de hand zouden kunnen werken of bevorderen en uitbreiden, en er het bestuur van voeren.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Dit alles in de meest ruime zin.

Deze opsomming en aanduiding zijn niet beperkend, doch enkel van indicatieve aard.

In de algemene regel mag de vennootschap alle daden stellen van burgerlijke, commerciële, roerende, onroerende, industriële of financiële aard, welke rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk in verband staan met het doel.

Kapitaal Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) vertegenwoordigd door 186 gelijke aandelen, zonder nominale waarde, onderschreven in geld en volstort ten belope van 6.200 euro. Het bankattest inzake de deponering der gelden werd overhandigd aan de notaris teneinde bewaring in het vennootschapdossier.

De aandelen zijn steeds op naam.

De aandelen zijn ondeelbaar. Zijn er verschillende eigenaars voor een aandeel, dan heeft de zaakvoerder(s) het recht de uitoefening van de daarbij behorende rechten te schorsen tot dat één enkele persoon wordt aangewezen als eigenaar van het aandeel tegenover de vennootschap.

Is de eigendom ervan gesplitst tussen een blote eigenaar en een vruchtgebruiker, dan zal de blote eigenaar van het aandeel ten opzichte van de vennootschap vertegenwoordigd worden door de vruchtgebruiker, behoudens ingeval van uitoefening van het voorkeurrecht.

Benoeming - Ontslag.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en de beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met eenparig akkoord van de vennoten, mei inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is.

Zijn opdracht kan, om gewichtige redenen, geheel of gedeeltelijk worden herroepen, door een besluit van de algemene vergadering, met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

De opdracht van de zaakvoerder wordt kosteloos vervuld, zolang de algemene vergadering, daartoe uitsluitend bevoegd, niet uitdrukkelijk een salaris heeft toegekend.

Bestuur.

De zaakvoerder zal overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen, alle handelingen van bestuur verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, en dit in de meest brede zin van het woord, met uitzondering uiteraard van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Indien er verschillende zaakvoerders zijn aangesteld, zijn zij ieder afzonderlijk bevoegd.

Bijzondere volmachten.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap, al of niet vennoten, aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmachten, onverminderd de verantwoordelijkheid van zaakvoerder, ingeval van overdreven volmacht.

Gewone, bijzondere en buitengewone algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de derde zaterdag van de maand maart om veertien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25/Bis van deze statuten, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

J

J'

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot.

Elk aandeel geeft recht op één stem, behoudens de aandelen zonder stemrecht.

Hetzelfde geldt voor de vruchtgebruiker van een aandeel, met uitsluiting van de blote eigenaar, behoudens voor wat betreft het voorkeurrecht bij een kapitaalverhoging.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door de gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet is gedaan, blijven alle aan die aandelen verbonden rechten geschorst.

In afwijking van het Wetboek van Vennootschappen wordt bepaald dat vennoten hun stem niet schriftelijk of per brief mogen uitbrengen.

Boekjaar _ Jaarrekening.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van het daaropvolgend jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

Bestemming van de winst Reserve.

De "te bestemmen winst" zoals deze wordt bepaald door het geldend boekhoudrecht, wordt verdeeld door de algemene vergadering, doch steeds met in achtname van het geldend vennootschapsrecht en boekhoudrecht.

Benoeming van vereffenaars.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de ontbinding in functie is, van rechtswege vereffenaar. De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone meerderheid van stemmen, één of meer vereffenaars benoemen, of ontslaan.

Bevoegdheden van vereffenaars.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering bij gewone meerderheid van stemmen anders besluit.

KEUZE VAN WOONPLAATS.

Alle zaakvoerders, commissarissen en vereffenaars, die hun woonplaats in den vreemde hebben, worden geacht woonplaats te kiezen in de zetel van de vennootschap waar hun alle dagvaardingen, betekeningen en kennisgevingen kunnen worden gedaan betreffende de zaak van de vennootschap.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste algemene vergadering - eerste boekjaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van een uittreksel van de oprichtingsakte en zal eindigen op 30 september 2012.

De eerste algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en dertien.

De vennootschap bekrachtigt en neemt overeenkomstig artikel 60 van het wetboek van vennootschappen, alle verbintenissen over die in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan door de oprichter sedert 01/04/2011 tot heden, onder de opschortende voorwaarde van verkrijging van rechtspersoonlijkheid door neerlegging van het uittreksel uit de onderhavige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, zoals voorgeschreven door het Wetboek van vennootschapen.

Deze verbintenissen en overeenkomsten worden derhalve geacht oorspronkelijk door de vennootschap te zijn aangegaan. Ondergetekende Notaris wijst erop dat verbintenissen aangegaan vanaf heden tot op de dag dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, achteraf nog door het bestuursorgaan dienen bekrachtigd te worden.

2. Commissaris. De vergadering stelt vast dat de vennootschap niet onderworpen is aan de verplichting één

of meer commissarissen aan te stellen, daar zij de bij de wet gestelde criteria niet overschreden heeft.

Zij gaat bijgevolg niet over tot de aanstelling van een commissaris.

3. Benoeming zaakvoerder. De comparanten benoemen tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap de Heer Vermiesch Francky, voornoemd, die aanvaardt. Zelfde Heer Vermiesch Francky, die aanvaardt wordt tevens aangesteld als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap.

4. Volmacht administratie.

Er wordt volmacht gegeven aan Accountantskantoor Abofisc Bultinck BVBA met zetel te 9850 Nevele, Vaart Links 31 voor het vervullen van alle administratieve formaliteiten voor de inschrijving, wijziging en schrapping in de kruispuntenbank voor ondernemingen en activering BTW nummer.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL afgeleverd voor registratie teneinde neerlegging op de rechtbank van koophandel te Gent.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte de datp 24/06/2011

Notaris PASCAL DENYS

Avelgemstraat, 59/B

8550 ZWEVEGEM

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persololn(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BOUWWERKEN VERMIESCH

Adresse
BRANDSTRAAT 10A 9870 MACHELEN(O-VL)

Code postal : 9870
Localité : Machelen
Commune : ZULTE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande