BR TELECOM

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BR TELECOM
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 840.412.750

Publication

23/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 22.06.2013, NGL 19.08.2013 13438-0024-011
31/10/2011
ÿþiuuumomu~~mu~n~~~u

*1116480Q*

Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

19 OKT. 2011

RECHT VAN

KOOPHANDEL TE GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : ()%40 . 4 ÀL. So

l enatvtiingi

(voluit) : BR TELECOM

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9041 Gent (Oostakker), Bertha Boonantsstraat 13

Ondereoar% akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Lieve DEBRABANDERE met standplaats te Melle op 10 OKTOBER 2011, neergelegd ter registratie, dat door :

1) de heer ROGGEMANS Benny Achiel Jeanne, zelfstandige, geboren te Gent op 4 oktober 1973, van Belgische nationaliteit, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Bertha Boonantsstraat 13 , en

2) Mevrouw RAMAN Nancy Marie Marcel, bediende, geboren te Sint-Amandsberg op 7 oktober 1976, van

Belgische nationaliteit, wonende te 9041 Gent (Oostakker), Bertha Boonantsstraat 13;

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht met als:

NAAM : BR TELECOM

ZETEL : 9041 Gent (Oostakker), Bertha Boonantsstraat 13

DUUR : de vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd,

DOEL : de vennootschap heeft lot doel:

- Aansluiting (TV, Internet, Telefoon ) in onderaanneming van Belgacom

- Straatreinigingen en sneeuwruimen

- Reinigen van treinen, bussen, vliegtuigen enzovoort -- inclusief olietankers, zonder dat deze opsomming

limitief hoeft te zijn

- Reinigen van het interieur van allerlei gebouwen: kantoren, fabrieken, winkels, scholen, appartements-

gebouwen

- Industriële reinigingen

- Andere reinigingsactiviteiten

- Algemene reiniging van gebouwen

De vennootschap mag de functie van bestuurder uitoefenen in elke onderneming.

Zij mag alle handels-, nijverheids-, roerende- of onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel en voorts deelnemen in, het voeren van beheer over, het financieren van en samenwerken met andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen, van welke aard ook.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen leveren, of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken.

KAPITAAL : Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd zesentachtig (186) gelijke aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/honderdzesentachtigste (1/1865te) van het kapitaal van de vennootschap vertegenwoordigen.

INSCHRIJVING - VOLSTORTING

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt ingeschreven:

- De Heer Benny Roggemans, voornoemd sub 1), schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen die hij alle ten belope van één/derde volstort,

- Mevrouw Nancy Raman, voornoemd sub 2), schrijft in op drieënnegentig (93) aandelen die zij alle ten belope van één/derde volstort,

Totaal: honderd zesentachtig (186) aandelen of alle aandelen van de vennootschap, alle onderschreven in geld en alle ten belope van één/derde volstort, hetzij voor een totaal bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

BANKATTEST

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, bij toepassing van artikel 224 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE49 001 6536534 71 bij

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

demo : Naarn en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

BNP Paribas Fortis met zetel te Brussel, zoals blijkt uit het bankattest, afgeleverd door voormelde financiële instelling op 10 oktober 2011.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

RESERVES - WINSTVERDELING :

Het batig saldo van de resultatenrekening, opgesteld overeenkomstig de wet, vormt de netto-winst van de vennootschap. Van deze winst wordt jaarlijks een bedrag van ten minste ééntwintigste afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze verplichting tot afneming houdt op wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

Het saldo wordt ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die op voorstel van de zaakvoering de besteding ervan bepaalt.

VEREFFENING :

Bij de ontbinding van de vennootschap is de zaakvoerder die op dat tijdstip in functie is, van rechtswege vereffenaar, tenzij de algemene vergadering met gewone meerderheid van stemmen één of meerdere vereffenaars benoemt met vaststelling van hun bevoegdheden en van de aan hun opdracht verbonden vergoeding.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

Het batig saldo van de vereffening, na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt tussen de vennoten verdeeld naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd.

BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, die geen vennoot hoeven te zijn.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De algemene vergadering mag altijd, zonder de vormen en voorwaarden vereist voor het wijzigen der statuten te moeten naleven, maar met het akkoord van de statutaire zaakvoerders indien er bestaan, overgaan tot het benoemen van niet-statutaire zaakvoerders. In dit laatste geval bepaalt zij de duur van deze opdrachten en gebeurlijk de bevoegdheden van de nieuwe zaakvoerders.

De algemene vergadering beslissend met eenvoudige meerderheid, bepaalt de wedde en vermeerdert of vermindert deze van de zaakvoerder(s).

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder elkaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

JAARVERGADERING :

Ieder jaar de vierde zaterdag van de maand juni om tien uur wordt de jaarvergadering van de vennoten gehouden. Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden op hetzelfde uur.

Behalve wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, die tevens de enige zaakvoerder is, geschiedt de oproeping tot de algemene vergadering door de zaakvoering bij aangetekende brief, toegezonden aan de vennoten, de zaakvoerders en in voorkomend geval de commissaris(sen) tenminste vijftien dagen voor de vergadering. Samen met de oproepingsbrief worden de bij wet bepaalde stukken toegezonden.

Ieder aandeel geeft recht op één stem.

OVERGANGSBEPALINGEN:

Het eerste boekjaar van de vennootschap begint op 10 oktober 2011 en eindigt op 31 december 2012. De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

BENOEMING ZAAKVOERDER

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet statutair zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur : de Heer Benny ROGGEMANS, voornoemd sub 1).

De Heer Benny ROGGEMANS verklaart het mandaat van zaakvoerder te aanvaarden en bevestigt dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is ingevolge enige wettelijke maatregel.

Zijn mandaat is onbezoldigd, dit behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering. COMMISSARIS(SEN)

De comparanten verklaren dat de vennootschap niet verplicht is één of meer commissaris(sen) te benoemen, gezien uit ter goeder trouw verrichte schattingen blijkt dat deze vennootschap voor het eerste boekjaar zal voldoen aan criteria, opgesomd in het Wetboek van Vennootschappen.

Er worden bijgevolg geen commissarissen benoemd.

BEKRACHTIGING

De vergadering keurt alle handelingen goed, alsook alle verbintenissen die zouden aangegaan zijn in naam van de vennootschap in oprichting sedert één januari tweeduizend en tien, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel.

Notaris Lieve DEBRABANDERE

Tegelijk hiermede neergelegd : expeditie oprichtingsakte

Voor. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 27.06.2015, NGL 19.08.2015 15439-0465-011

Coordonnées
BR TELECOM

Adresse
BERTHA BOONANTSSTRAAT 13 9041 OOSTAKKER

Code postal : 9041
Localité : Oostakker
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande