BRANSWIJCK QUALITY IT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRANSWIJCK QUALITY IT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.833.063

Publication

07/02/2014
ÿþmod 17.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I11u~uu

4 3729

IR{FFIE RECMT3ANK VAN KOOPHANDEL

29 JAN 2014

DENDERMONDE

Ondernemingsnr : g 3 n 6 Benaming (voluit) : BRANSWIJCK QUALITY IT

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Frankrot 1

9420 AAIGEM

Onderwerp akte :OPRICHTiMG -STATUTEN - BENOEMINGEN

Er blijkt uit een akte verleden op vierentwintig januari tweeduizend veertien, voor Meester 11m CARNEWAL,

geassocieerd notaris te Brussel,

dat

1) De heer Mesud BRANSWIJCK, wonende te 3724 Kortessem, Beekstrat, 35,

2) De heer Johan Flora Eduard DUPONT, wonende te 9400 Ninove, Fonteinstraat, 72,

3) De heer Kim Jozef Martha HENDRICKX, wonende te 9300 Aalst, Bert Van Hoorickstraat 8,

volgende vennootschap hebben opgericht:

RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, Zij':

" draagt de benaming "Branswijck Quatity IT",

ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9420 Aaigem, Frankrot 1.

DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen

" rekening:

IT - softwareontwikkeling en facilitaire dienstverlening in de breedste zin van het woord, IT infrastructuur en outsourcing. Management in de breedste zin van het woord , public relation op het internet , ontwerpen van websites, verkoop via het internet. Ontwerpen en programmeren van computerprogramma's, het al dan niet, permanent verwerken van gegevens, invoeren van gegevens en de volledige verwerking. De organisatie van:

" congressen en seminaries. Consulting en diensten aan privé en ondernemingen, dit alles in de ruimste zin van het woord. De aankoop, de verkoop, de vervaardiging , de verwerking, de uitvoer, de invoer, de verdeling, de verdeling, de vertegenwoordiging, de makelarij, de commissie, de uitwisseling en de handel in al zijn vormen.

De vennootschap heeft eveneens tot doel: a) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de BTW, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten,.,' zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, aile verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking, hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten; b) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren:; van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard; ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van, alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen; c) uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van', leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen. De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen, De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarbcrg van : verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, . inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, handelingen verrichten in,

rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de

"

verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

DUUR.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en begint te werken op datum van vierentwintig:

januari tweeduizend veertien.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

d u "

foor-behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

KAPITAAL.

Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00). Het is vertegenwoordigd door 100 (honderd) gelijke aandelen, op naam, zonder aanduiding van een nominale waarde. De aandeelhouders hebben op de aandelen ingeschreven als volgt ;

- de Fleer Mesud Branswijck, tekent in voor vijftienduizend euro (¬ 15.000,00) (vijftienduizend euro), waarvoor hem 75 (vijf en zeventig) aandelen worden toegekend

- de Heer Johan Dupont, tekent in voor drieduizend euro (¬ 3.000,00) waarvoor hem 15 (vijftien) aandelen worden toegekend

- de Heer Kim Hendrickx, tekent in voor tweeduizend euro (¬ 2.000,00) waarvoor hem 10 (tien) aandelen worden toegekend.

Het kapitaal werd volledig volgestort.

BANKATTEST.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het ; Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE70 7310 36438225 bij de KBC, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 22 januari 2014 afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal blijven.

ALGEMENE VERGADERING.

De jaarvergadering zal gehouden worden op de derde donderdag van mei te 19 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats,

De jaarvergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of in de gemeente van de zetel van de vennootschap.

VERTEGENWOORDIG1NG

Elke vennoot kan zich op de algemene aandeelhoudersvergadering laten vertegenwoordigen door een volmachtdrager, al dan niet vennoot. De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek).

De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering. Daarenboven mag de zaakvoerder eisen dat zij op de door hem aangeduide plaats worden neergelegd drie werkdagen voor de algemene vergadering.

Zaterdagen, zondagen en wettelijke feestdagen worden voor de toepassing van dit artikel niet als werkdagen beschouwd.

AANWEZIGHEIDSLIJST.

Alvorens aan de vergadering deel te nemen, zijn de vennoten of hun volmachtdragers verplicht de aanwezigheidslijst, met aanduiding van de naam, de voorna(a)m(en) en de woonplaats of de maatschappelijke benaming en de statutaire zetel van de vennoten en van het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, te ondertekenen.

STEMRECHT.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Schriftelijk stemmen is toegelaten. In dit geval vermeldt de brief waarop de stem wordt uitgebracht elk punt van de agenda en de eigenhandig geschreven woorden "aanvaard" of "verworpen", gevolgd door de handtekening ; hij wordt aangetekend aan de vennootschap gestuurd en moet ten laatste daags voor de vergadering op de zetel toekomen,

BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid,

VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger,

BOEKJAAR.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

er .

t'oor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

WINSTVERDELING. __________

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de

" vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve

één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo

van de nettowinst.

ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter',

bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen.

Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van

vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan

evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort, herstellen de vereffenaars het evenwicht, '

hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

$LOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

EERSTE BOEKJAAR

$ij wijze van uitzondering zal het eerste boekjaar beginnen op het ogenblik dat de rechtspersoon ontstaat en

eindigen op éénendertig december tweeduizend veertien.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Werden benoemd tot zaakvoerders en dit voor onbepaalde duur:

1/ De heer Mesud BRANSWIJCK, wonende te 3724 Kortessem, Beekstrat, 35.

Zijn mandaat is onbezoldigd.

2/ De heer Johan Flora Eduard DUPONTwonende te 9400 Ninove, Fonteinstraat, 72.

Zijn mandaat is bezoldigd,

OVERNAME VERBINTENISSEN VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De oprichters verklaren dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van

Vennootschappen, de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in

oprichting zijn aangegaan te rekenen vanaf vijftien december 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren

zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen, aangegaan in de

tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, en dienen,

eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

VOLMACHT RECHTSPERSONENREGISTER, BTW ADMINISTRATIE en KRUISPUNTBANK van

ONDERNEMINGEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan SBB Accountants, te Aalst, evenals aan har bedienden,

aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot in de plaatsstelling, teneinde de vervulling van de

formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de "

Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingstoket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de

Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, twee volmachten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Registratierechten.

Tim CARNEWAL

Geassocieerd Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/02/2015
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL GENT



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

1111111111

*15020604*

2 7 JAN. 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : I3RANSWIJCK QUALITY IT

(verkort)

Rechtsvorm : E3esloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9420 Aaigem, Frankrot 1

(volledig adres)

Onderwerp akte : BEVESTIGING OVERDRACHT AANDELEN

Er blijkt uit een akte verleden voor meester Harold POPPE, notaris te Gent op 13 januari 2015, neergelegd

ter publicatie, voor registratie, dat

Eerste beslissing -- bevestiging overdracht aandelen

De vergadering stelt vast dat de heer Mesud Branswijck al zijn 75 aandelen heeft overgedragen aan de

naamloze vennootschap "BRANSWIJCK GROUP", met zetel te 9420 Erpe-Mere (Aaigem), Frankrot 1,

ingeschreven in het rechtspersonenregister te Dendermonde onder nummer 0824.128.232.

Aldus is de huidige aandelenverhouding de volgende:

1) de naamloze vennootschap "BRANSWIJCK GROUP", voornoemd: 75 aandelen;

2) de heer Johan Dupont:15 aandelen;

3) mevrouw Kim Hendrickx: 10 aandelen.

Voormelde aandelenoverdracht zal in het aandelenregister worden genoteerd,

Tweede beslissing  Machtiging aan de zaakvoerder

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit

te voeren.

H. POPPE

Notaris

Tegelijk hiermee neergelegd

Expeditie van de akte Bevestiging overdracht aandelen met aangehechte volmachten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/02/2015 - Annexes du Moniteur belge

0544.833.063

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BRANSWIJCK QUALITY IT

Adresse
FRANKROT 1 9420 AAIGEM

Code postal : 9420
Localité : Aaigem
Commune : ERPE-MERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande