BR+CDB

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BR+CDB
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 834.653.623

Publication

30/03/2011
ÿþLuik B

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mod2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

1 8 MAART 2011

Griffie

11

.114.034."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BR+CDB

Rechtsvorm : Vennootschap onder firma

Zetel : Nederenamestraat 121 te 9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : Oprichting

Het blijkt uit een onderhandse akte opgesteld te Oudenaarde In drie originelen op datum 08/03/2011 dat er

tussen:

- Roodhooft Bert, wonende in de Nederenamestraat 121 te 9700 Oudenaarde met nationaal nummer

74.11.15-203.08

en

- De Bleeckere Caroline, wonende in de Nederenamestraat 121 te 9700 Oudenaarde met nationaal nummer

74.04.29-116.14

een vennootschap onder firma is opgericht als volgt : BR+CDB.

TITEL EEN : ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 1 : benaming

De vennootschap heeft de vorm van een vennootschap onder firma. Zij wordt opgericht onder de benaming

"BR+CDB". De benaming moet steeds worden voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding

vennootschap onder firma, afgekort VOF.

Artikel 2 : maatschappelijke zetel en duur

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 9700 Oudenaarde, Nederenamestraat 121. De zetel kan worden overgebracht naar iedere plaats in België bij beslissing van de zaakvoerder.

De vennootschap mag bijhuizen, agentschappen of verkoopsbureaus oprichten in binnen- en buitenland bij beslissing van de zaakvoerder. De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur en haar activiteiten nemen aanvang op 1/4/2011.

Artikel 3 : doel

De vennootschap heeft tot doel:

*De organisatie en de uitoefening van het beroep van kinesitherapeut, als mede van elke activiteit die verband houdt met de lichaamsverzorging, voetverzorging, in de meest ruime zin van het woord, geneeskunde uitgezonderd. Deze doelstelling wordt gerealiseerd door het inrichten, organiseren en uitbreiden van centra, praktijken en kabinetten, waarin deze beroepen worden uitgeoefend.

*Het uitoefenen van het beroep van ergotherapie, osteopathie, podologie, logopedie en psychologie, en de: beroepsactiviteiten die hiermee verband houden, en dit in de meest ruime zin. Dit alles rekeninghoudend met de regelen van de plichtenleer qua uitoefening van het beroep. Om dit te bereiken, kunnen volgende middelen worden aangewend:

° het ter beschikking stellen van de nodige middelen;

° het inrichten van algemene diensten en een secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voormelde activiteiten;

° de aankoop, het huren van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde. activiteiten;

° het aanleggen van reserves om daarmede alle materiële infrastructuur (apparaten en gebouwen) aan te' schaffen, die nodig of nuttig zijn om het beroep uit te oefenen;

° de mogelijkheden scheppen om toe te laten zich verder te bekwamen teneinde in haar discipline aan de spits van de evolutie te blijven;

° het deelnemen aan en het leiden van onderzoeksprojecten, seminaries, studies en lezingen.

*De exploitatie, opleiding, advies- en dienstverlening in en van een instituut voor geestelijk- en: lichaamswelzijn in de meest uitgebreide zin (bijvoorbeeld: welnesscomplex, kuuroord, stoom- en andere baden,;

0834.4S3. G13

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

solariums, allerhande sauna- en badinrichtingen, fitnesscentra, thalasso-therapie, relaxatie, massage, yoga, licht-klank- en kleurentherapie, stressbehandeling, lichaamsgewichtbehandeling kortweg gezondheidszorg, schoonheidsbehandeling, gezichtsverzorging, mani- en pedicure, nagelstudio, esthetiek, aanbrengen van makeup).

*Het adviseren en samenstellen van diëten voor clienten en de begeleiding bij het volgen ervan; het verlenen van dieetadvies en het geven van voedingsvoorlichting door middel van individueel advies, groepsgesprekken, opleidingen, workshops etc.; het scheppen van materiële voorwaarden om de analyse en behandeling van overgewichtsproblematiek op degelijk verantwoorde manier uit te oefenen; de materiële voorwaarden scheppen om de niet-invasieve esthetische - en cosmetische behandelingen op degelijk verantwoorde manier uit te oefenen.

*De handel in, en de ontwikkeling van voedingssupplementen.

*Het uitbaten en organiseren van voordrachten, seminaries, cursussen, manifestaties en evenementen, verblijven, opleidingen en workshops.

*Studiebureau voor de ontwikkeling van producten, merken, training en begeleidingsvormen.

*Het verstrekken van advies aan de organisatie van sport- en andere evenementen; het zelf organiseren van sportevenementen en het beheer ervan; de promotie van sportevenementen, als zelfstandige activiteit of voor rekening van derden; overige ondersteunen diensten bij sportmanifestaties; het verlenen van begeleiding, opleiding, technische en financiële steun aan sportbeoefenaars en bij sportevenementen; het organiseren van cursussen, workshops, infosessies, beurzen, etc. met betrekking tot sport en sportevenementen; het promoten van sport en basiseducatie door middel van sportkampen, themakampen, sportdagen, tomooien en evenementen; het kopen, verkopen, huren en verhuren van alle artikelen met betrekking tot sport en sportevenementen.

De vennootschap kan voor het organiseren van sportwedstrijden of evenementen alle daartoe geschikte en benodigde roerende en onroerende goederen verwerven, hetzij kosteloos of ten bezwarende titel, huren of middels iedere overeenkomst het gebruiksrecht verwerven; een eigen infrastructuur opbouwen, inrichten en exploiteren; giften, sponsorgelden, schenkingen en andere gelden ontvangen en hierover beschikken.

*Het schrijven en uitgeven, denken, uitwerken, en materialiseren van boeken, teksten en scenario's. Publicaties van journalistieke, promotionele, informatieve en culturele aard.

*Uitbaten van een sportwinkel.

*De aan-en verkoop, in-en uitvoer, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoordiging van algemene goederen of specifieke goederen en materialen:

° sportmaterialen;

° roerende goederen;

° hout- en bouwmaterialen;

° rollend materieel.

*De aan-en verkoop, in-en uitvoer, handelsbemiddeling, commissiehandel en vertegenwoordiging van om het even welke goederen en materialen;

*Het verwerven van participaties in eender welke vomi in alle bestaande of op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie, de ontwikkeling van, en de investering in, rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

*Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm, in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten behalve die wettelijk voorbehouden zijn aan kredietinstellingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

*Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

*Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten, nieuwe vormen van technologie en hun toepassingen.

*Het opnemen van mandaten als zaakvoerder, bestuurder en/of vereffenaar, managementactiviteiten van holdings, vertegenwoordigen van bedrijven op grond van bezit of controle over het maatschappelijke kapitaal en andere.

*Het beheer van financiële activa.

*Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van eigen onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot eigen onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan-en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenhuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van eigen onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten.

*Het aanleggen, en oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend vermogen. Alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan-en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; In het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen.

*Beheer van een eigen roerend en onroerend vermogen. Zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een voorafgaandelijke goedkeuring of vergunning van de Commissie voor het Bank- en Financiewezen of die onder het beroep van vastgoed makelaar vallen.

Zij kan deelnemen in of zich op een andere wijze interesseren aan andere vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

r Vocr-

 behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Zij mag zich hiervoor borgstellen of aval verlenen, voorschotten en kredieten toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

TITEL TWEE : KAPITAAL, DEELBEWIJZEN

Artikel 4 : bedrag maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld duizend euro (1.000,00¬ ).

Het is volledig geplaatst en verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen op naam zonder vermelding van de

nominale waarde.

Artikel 5 : inschrijving en volstorting

Het maatschappelijk kapitaal wordt als volgt tegen pari in geld ingeschreven:

voornoemde Roodhooft Bert heeft ingetekend voor vijftig aandelen en zoals hiema blijkt vijfhonderd euro

gestort,

voomoemde De Bleeckere Caroline heeft ingetekend voor vijftig aandelen en zoals hierna blijkt vijfhonderd

euro gestort.

Samen honderd aandelen hetzij voor duizend euro op welk maatschappelijk kapitaal aldus volledig is

ingeschreven.

De inschrijvers verklaren en erkennen dat ieder deelbewijs als Ingeschreven in geldspeciën volledig

afbetaald is zodat de vennootschap van nu af beschikt uit dien hoofde over een bedrag van duizend euro.

TITEL DRIE : BEHEER EN TOEZICHT

Artikel 10 : zaakvoerder

Het beheer van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, welke of derden of

vennoten kunnen zijn. De zaakvoerder wordt benoemd door de vennoten samen handelend, welke hem,

eveneens samen handelend, te allen tijde, zonder hun beslissing te moeten rechtvaardigen, kunnen ontslaan.

TITEL 4 : DE ALGEMENE VERGADERING

Artikel 14 : bijeenkomst

De algemene vergadering wordt jaarlijks gehouden op de derde vrijdag van de maand juni om 20u op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats In België in de uitnodiging aan te duiden. Zo deze dag op een wettelijke feestdag valt, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats op hetzelfde uur. Een buitengewone algemene vergadering mag worden bijeengeroepen door de zaakvoerder, telkens het belang van de vennootschap het vereist. Zij moet worden bijeengeroepen wanneer dit wordt aangevraagd door vennoten die samen minstens één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

TITEL VIJF : BALANSEN EN WINSTVERDELING

Artikel 17 : boekjaar en jaarrekeningen

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde

jaar.

TITEL ZEVEN : DIVERSE BEPALINGEN EN SLOTBEPALINGEN

Artikel 25 : aanstelling zaakvoerder

Als zaakvoerder voor onbepaalde tijd worden benoemd, met ingang vanaf 1/4/2011:

voomoemde Roodhooft Bert en De Bleeckere Caroline, die aanvaarden bij deze hun mandaat.

Artikel 26 : eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in op datum 1/4/2011 en wordt afgesloten op 31/12/2012.

De eerste algemene vergadering zal plaatsvinden op de derde vrijdag van juni om 20u in 2013.

Artikel 27 : overname verbintenissen

De vennootschap neemt alle verbintenissen over die de zaakvoerders in naam en voor rekening van de

vennootschap in oprichting werden aangegaan.

Artikel 28 : volmacht

De oprichters geven bij deze bijzondere volmacht aan LeadService Comm.V, ondernemingsnummer 0821.029.477, met als zaakvoerder Deprez Stephanie, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, de vervulling van alle administratieve formaliteiten inzake de KruispuntBank der Ondernemingen, evenals alle formaliteiten met betrekking tot de BTW en fiscale administraties, alsmede alle verplichtingen inzake het sociaal statuut der zelfstandigen en vergunningen met betrekking tot de uitgeoefende activiteit , te verzekeren.

Opgemaakt in drie (3) exemplaren te Oudenaarde op 08/03/2011.

Roodhooft Bert De Bleeckere Caroline

Oprichter  Zaakvoerder Oprichter - Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BR+CDB

Adresse
NEREDERAMESTRAAT 121 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande