BRICSYS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BRICSYS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 897.739.453

Publication

22/07/2014
ÿþmod 11.1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffe van de akte

NEERGELEGD

10 JULi 20%

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

O ndernemi ngsn r : 0897.739.453 Benaming (voluit) : BRICSYS

,

(verkort)

, Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5 bus 201 9050 Gent (Ledeberg)

11 íl

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van de naamloze; vennootschap "BRICSYS", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 201 (opgericht; blijkens akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent op 23 april 2008), welk proces-verbaal werd opgemaakt door meester lise De Brauwere, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke; vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; "Notariskantoor Bael - De Brauwere" te Gent op vier juli tweeduizend veertien, hetgeen volgt

* De vergadering heeft beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in "Bricsys Services".

il * De vergadering heeft beslist om artikel 1 van de statuten in die zin aan te passen zodat artikel 1

voortaan zal luiden als volgt:

"Artikel 1.- Aard - Rechtsvorm - Naam

De vennootschap wordt als naamloze vennootschap opgericht onder de naam "BRICSYS; SERVICES".

Deze naam moet voorkomen in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven; orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden "naamloze vennootschap" of door de afkorting "N V. " met nauwkeurige aanwijzing; van de zetel van de vennootschap en onder toevoeging van het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR , gevolgd door het ondernemingsnummer en de vermelding van de zetel van de: rechtbank van koophandel in welk rechtsgebied de vennootschap haar zetel heeft."

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Uit de minuut waarin geen bepalingen

of voorbehoud strijdig met de inhoud

van tegenwoordig uittreksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Ilse De Brauwere

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. Uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 04/07/2014;

2. Coördinatie van de statuten van 08/07/2014,

Op de laatste blz. van LuiK BB vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

09/07/2013
ÿþ " Mod Word t7.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I l ll1

*1310503

f3ndernerningsnr : D897.739.453 Benaming

(voluit) : BRICSYS

(verkort) :

.tEEFiiGELEC.'~

2 0 JUiv1 2013 1

F F-;;1-3TBARl6C VAN

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 9050 GENT, Bellevue 5 bus 201

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder

De bijzondere algemene vergadering d.d. 29.01.2013 aanvaardt het ontslag met ingang van heden van

Mark VAN DEN BERGH, wonende te 9040 GENT, Verkortingstraat 30, van de vennootschap als bestuurder..

In zijn plaats wordt AKKOLADE B.V.B.A., met maatschappelijke zetei te 9040 GENT, Verkortingstraat 30, ingeschreven in het R.P.R. te GENT met als ondememingsnummer 0502.792.768 benoemd als bestuurder, met als vaste vertegenwoordiger Mark VAN DEN BERGH.

Het mandaat loopt tot de algemene vergadering over het boekjaar dat zal eindigen op 31.12.2015.

STARCK B.V.B.A.,

vertegenwoordigd door

Eric DE KEYSER,

gedelegeerd bestuurder.

Op de laatste blz. van Lulk B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2012
ÿþOndernemingsnr : 0897.739.453

Benaming (voluit) : BRICSYS

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Bellevue 5 bus 201

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte :WIJZIGING VAN DE STATUTEN

Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap "BRICSYS", met zetel te 9050 Gent (Ledeberg), Bellevue 5 bus 201 (opgericht'' blijkens akte verleden voor notaris Jan Bael te Gent op 23 april 2008), welk proces-verbaal werd: opgemaakt door meester Jan Bael, geassocieerd notaris, met zetel van de burgerlijke vennootschap. onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Notariskantoor Bael; - De Brauwere" te Gent op tweeëntwintig juni tweeduizend en twaalf, hetgeen volgt:

- De vergadering heeft beslist om de bestaande tekst van artikel 8 volledig te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Artikel 8.- Overdracht van aandelen. obligaties en warrants

8.1.Definities

in deze statuten en meer bepaald voor de toepassing van de bepalingen van dit artikel 8 wordt: bedoeld met:

- "Controle" controle zoals omschreven in de artikelen 5 tot en met 9 van het Wetboek van: Vennootschappen.

- "Effecten": (i) aandelen, warrants, converteerbare obligaties, winstbewijzen en andere effecten' van de vennootschap die al dan niet het kapitaal vertegenwoordigen en al dan niet stemrecht verlenen; (ii) alsook effecten die recht geven op inschrijving of op verwerving van dergelijke effecten of op omzetting in dergelijke effecten.

- "Overdracht': het verkopen, aanbieden, verkopen op termijn, in pand geven van Effecten (zoals hiervoor gedefinieerd) of er een vruchtgebruik of enig ander recht op verlenen of het toestaan van opties tot aankoop of verkoop van Effecten of het hierover op een andere wijze beschikken, of het sluiten van enige swap of andere overeenkomst die geheel of gedeeltelijk de economische voordelen of de eigendom van Effecten overdraagt, ongeacht of dergelijke overdracht geschiedt tegen betaling of om niet, bij wijze van algemene rechtsopvolging of op een andere manier en ongeacht of dergelijke verrichting afgehandeld wordt door middel van levering van effecten, in speciën of op een andere manier. De uitdrukking "Overdracht van Effecten" of "Overdracht van aandelen" heeft tevens betrekking op de Overdracht aan derden van andere rechten verbonden aan ° dergelijke Effecten of aandelen, zoals het stemrecht of het recht op dividenden. Het werkwoord "Overdragen" dient op dezelfde wijze geïnterpreteerd te worden.

- "Werkdag": elke dag, uitgezonderd zaterdag, zondag of wettelijke feestdag.

8.2. Voorkooprecht

Wanneer een houder van Effecten (de "Overdrager') wenst over te gaan tot de Overdracht van het geheel of een gedeelte van zijn Effecten en hij daartoe een bona fide aanbod heeft ontvangen van een houder van Effecten van de vennootschap (de "Overnemer'), moet hij deze Effecten vooreerst aanbieden aan de (andere) aandeelhouders van de vennootschap (de " Andere Aandeelhouders'), voor hij zijn Effecten aan de Overnemer kan overdragen (het "Voorkooprecht"). In geval van bona fide aanbod door een derde partij, hebben 'alle aandeelhouders, een Voorkooprecht als Andere Aandeelhouders..

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

1

Lo' i~ ~r- ;-~ ~ ~ ~_ ~ ~ Q'

mod 11.1

~

1

Lm~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I1llIiM11111IWn11111l11

bE

E St

':!r)ti.-;I,',ai

NI< VAN

TE GENT

Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor' behouden aan het Belgisch Staatsblad



De Andere Aandeelhouders beschikken over het Voorkooprecht volgens de verhouding van hun respectieve aantal aandelen tot het geheel van de aandelen die worden gehouden door aile Andere Aandeelhouders.

b. Resultaat uitoefening Voorkooprecht

indien het totaal aantal Effecten waarvoor een Voorkooprecht is uitgeoefend, gelijk is aan het totaal aantal aangeboden Effecten, moet de Overdrager al deze Effecten overdragen aan de Andere Aandeelhouders die hun Voorkooprecht hebben uitgeoefend.

Indien het totaal aantal Effecten waarvoor een Voorkooprecht is uitgeoefend, lager is dan het totaal aantal aangeboden Effecten moet de Overdrager de aangeboden Effecten overdragen aan de Overnemer.

c, Prijsbepaling

Bij uitoefening van het Voorkooprecht, worden de betrokken Effecten verworven aan dezelfde prijs ais deze die de Overnemer te goeder trouw heeft geboden, vermeld in de kennisgeving (waarvan sprake in 8.5).

8.3. Procedure

Bij elke Overdracht van Effecten waarvoor de uitzonderingsbepalingen van artikel 8.4. niet gelden, moet volgende procedure worden gevolgd.

a. Kennisgeving

De houder(s) van Effecten die wenst (wensen) over te gaan tot een Overdracht die onderworpen is aan het Voorkooprecht (de "Overdrager(s)') (of één of meer personen door hem/hen aangeduid), moet(en) daarvan voorafgaandelijk kennis geven (per aangetekende brief of brief verzonden per koerier en bevestigd per e-mail of fax) aan de raad van bestuur, de andere aandeelhouders (in dit Artikel 8.3. de "Andere Aandeelhouders" genoemd) en, indien van toepassing, de houders van andere Effecten. De poststempel of de documenten van de koerierdienst gelden als datum van de Kennisgeving. Deze kennisgeving moet het volgende vermelden: (i) het aantal Effecten dat de Overdrager wenst over te dragen; (ii) de identiteit van de persoon die de Effecten wenst over te nemen (de "Overnemer"); (iii) de prijs geboden door de Overnemer; (iv) enige andere voorwaarden van de voorgenomen Overdracht; (de "Kennisgeving").

b. Uitoefening van het Voorkooprecht

Binnen dertig (30) dagen na de Kennisgeving door de Overdrager, laten de Andere Aandeelhouders, door middel van een aangetekende brief of een brief verzonden per koerier gericht aan de Overdrager, weten: (i) of zij hun Voorkooprecht uitoefenen met vermelding van het aantal Effecten dat zij wensen te verwerven (hierbij eveneens rekening houdend met de mogelijkheid dat de overige Andere Aandeelhouders hun Voorkooprecht (gedeeltelijk) niet uitoefenen);. De poststempel of de documenten van de koerierdienst gelden als datum van uitoefening vanhet Voorkooprecht. Net ontbreken van een antwoord binnen deze termijn van dertig (30) dagen wordt onweerlegbaar gelijkgesteld aan een verzaking aan het Voorkooprecht.

De Andere Aandeelhouders kunnen tevens uitdrukkelijk verzaken aan hun Voorkooprecht bij aangetekende brief of bij brief verzonden per koerier die aan de Overdrager wordt gericht binnen dezelfde termijn.

c. Beslechting van geschillen omtrent de prijs

Een eventueel geschil omtrent de prijs tegen dewelke het Voorkooprecht zal uitgeoefend worden, zal zoveel mogelijk worden opgelost tussen partijen waarbij de prijs die door POLZER NV werd aanvaard, bindend is voor de andere aandeelhouders. Indien geen overeenstemming kan worden bereikt, wordt het dispuut op een definitieve wijze - met uitsluiting van enige beroepsmogelijkheid -, naar keuze van de raad van bestuur, worden beslecht door: (i) een gerespecteerde zakenbank met ervaring in het domein van de vennootschap en die niet verbonden is met één van de houders van Effecten; of (ii) de commissaris van de Vennootschap of een onafhankelijke bedrijfsrevisor aangesteld door de raad van bestuur (maar dit laatste enkel als er geen commissaris is of indien de commissaris weigert dergelijk geschil te beslechten).

d. Eigendomsoverdracht

De prijs moet door, of naargelang het geval, aan de Andere Aandeelhouders worden betaald binnen een termijn van dertig (30) dagen na het einde van de periode van dertig (30) dagen waarin de Andere Aandeelhouders de mogelijkheid hadden om de Overdrager in kennis te stellen van de uitoefening van het Voorkooprecht (. De raad van bestuur kan evenwel, naargelang de omstandigheden, beslissen dat deze periode van dertig (30) dagen verlengd wordt (bivoorbeeld' indien de Overdracht aanleiding geeft tot een concentratiemelding of als er redelijkerwijze geen financiering kan gevonden worden binnen deze termijn)."

- De vergadering heeft beslist om artikel 23, eerste est tweede alinea te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden, waaronder steeds de voorzitter van de raad van bestuur tegenwoordig of vertegenwoordigd is op een bijeengeroepen vergadering;"















Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1



- De vergadering heeft beslist tot schrapping van artikel 23, vierde alinea om deze te vervangen

door volgende tekst:

"De besluiten worden genomen met gewone meerderheid van de stemmen uitgebracht door de

aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, behoudens andersluidende dwingende bepalingen en

behoudens de hierna opgesomde beslissingen waarvoor een gekwalificeerde meerderheid vereist

is.

- De vergadering heeft beslist om volgende alinea toe te voegen aan artikel 23:

"De volgende beslissingen van de raad van bestuur vereisen steeds de goedkeuring van de

meerderheid van zijn leden, waaronder steeds de voorzitter van de raad van bestuur:

° niet gebudgetteerde uitgaven/aansprakelijkheid of verhoging van schuld boven ¬ 200.000

° aannemen van een nieuw jaarbudget

° benoeming en ontslag van senior medewerkers

° niet gebudgetteerde wijzigingen in verloning van de senior medewerkers

° enig andere materiële verrichting met een impact van meer dan ¬ 900.000 dat niet in het

jaarbudget is voorzien en met een impact op het normale bedrijf van de vennootschap.

De volgende beslissingen van de raad van bestuur vereisen steeds de goedkeuring van een twee

derde meerderheid van zijn leden, waaronder steeds de voorzitter van de raad van bestuur:

° verwerven of vervreemden van bedrijfsactiviteiten

° gehele of gedeeltelijke verkoop van het bedrijf.

° gehele of gedeeltelijke verkoop van dochtervennootschappen."

Ingevolge hetgeen bepaald onder de punten b), c) en d) zal artikel 23 luiden als volgt:

"Artikel 23.- Besluitvorming - Vertegenwoordiging van afwezige leden

De raad van bestuur kan slechts geldig beraadslagen indien de meerderheid van zijn leden,

waaronder steeds de voorzitter van de raad van bestuur tegenwoordig of vertegenwoordigd is op ,

een bijeengeroepen vergadering

De bestuurder die belet is, kan bij eenvoudige brief, telegram, telex, telefax of e-mail volmacht

geven aan één van zijn collega's van de raad, maar slechts voor één vergadering. Nochtans kan een

bestuurder slechts één medelid van de raad vertegenwoordigen.

De besluiten worden genomen met gewone meerderheid van de stemmen uitgebracht door de

aanwezige of vertegenwoordigde bestuurders, behoudens andersluidende dwingende bepalingen en

behoudens de hierna opgesomde beslissingen waarvoor een gekwalificeerde meerderheid vereist is.

Met een besluit van de raad van bestuur staat gelijk een gedagtekend stuk dat door alle

bestuurders is ondertekend.

In uitzonderlijke gevallen wanneer de dringende noodzakelijkheid en het belang van de

vennootschap zulks vereisen, kunnen de besluiten van de raad van bestuur worden genomen

zonder daadwerkelijke vergadering bij éénparig schriftelijk akkoord van de bestuurders. Deze

procedure kan echter niet worden gevolgd voor de vaststelling van de jaarrekening of de

aanwending van het toegestaan kapitaal.

De besluiten van de raad van bestuur worden vastgelegd in notulen die ondertekend worden door

de voorzitter van de vergadering, de secretaris en de leden die zulks verlangen. Deze notulen

worden ingelast in een speciaal register. De volmachten worden gehecht aan de notulen van de

vergadering voor dewelke ze zijn gegeven.

De afschriften of uittreksels die bij een rechtspleging of eiders moeten worden voorgelegd,

worden geldig ondertekend door de voorzitter, de gedelegeerd bestuurder of door twee bestuurders.

De volgende beslissingen van de raad van bestuur vereisen steeds de goedkeuring van de

meerderheid van zijn leden, waaronder steeds de voorzitter van de raad van bestuur:

° niet gebudgetteerde uitgaven/aansprakelijkheid of verhoging van schuld boven ¬ 200.000

° aannemen van een nieuw jaarbudget

° benoeming en ontslag van senior medewerkers

° niet gebudgetteerde wijzigingen in verloning van de senior medewerkers

enig andere materiële verrichting met een impact van meer dan ¬ 900.000 dat niet in het

jaarbudget is voorzien en met een impact op het normale bedrijf van de vennootschap.

De volgende beslissingen van de raad van bestuur vereisen steeds de goedkeuring van een twee

derde meerderheid van zijn leden, waaronder steeds de voorzitter van de raad van bestuur;

e verwerven of vervreemden van bedrijfsactiviteiten

° gehele of gedeeltelijke verkoop van het bedrijf

° gehele of gedeeltelijke verkoop van dochtervennootschappen."

- De vergadering heeft beslist tot ontslag van de volgende bestuurders met ingang vanaf

tweeëntwintig juni tweeduizend en twaalf:

* de naamloze vennootschap Partners@Venture, met zetel te 8400 Oostende, Heilig Hartplein

10, met ondernemingsnummer 0460.130.386, met als vaste vertegenwoordiger de heer Luc

Synaeghel, wonende te Zwitserland, Chemin de Roches 5;

Voor'

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden _ Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi; van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

A

Bipageir bit het BelgischStaiitelâtr='09107/2OIZ-Annexes dü 1VIoniteur belge

mod 11.1

* de naamloze vennootschap Privast Capital Partners, met zetel te 1140 Brussel (Etterbeek), Hanswijkstraat 37A bus 4, met ondernemingsnummer 0466.490.618, met als vaste vertegenwoordiger de heer Willem Prinselaar, wonende te 1330 Rixen-sart, Rue du Baillois 53;

* de heer Michel Vander Eecken, wonende te 1150 Sint-Pieters-Woluwe, Orbanlaan 81;

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starck, met zetel te 9080 Lochristi, Slagmanstraat 9, met ondernemingsnummer 0477.031.053, met als vaste vertegenwoordiger de , heer Eric De Keyser, wonende te 9080 Lochristi, Slagmanstraat 9;

* de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Smarttec, met zetel te 2570 Duffel, Mijlstraat 141, niet ondernemingsnummer 0863.342.263, met als vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Depraetere, wonende te 2570 Duffel, Mijlstraat 141.

- De vergadering heeft beslist tot benoeming van de bestuurders voor een periode van vier jaar:

- de naamloze vennootschap Polzer, met zetel te 9050 Gent (Leàeberg), Bellevue 5 bus 201, met ondernemingsnummer 0846.256.902, met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik De Keyser voornoemd.

- de heer VAN DEN BERGH Mark Frans, geboren te Mechelen op vijf september negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Verkortingstraat 30, ongehuwd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Starck", met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik De Keyser voornoemd;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Smarttec", met als vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Depraetere voornoemd.

RAAD VAN BESTUUR

- De vergadering heeft beslist te benoemen tot gedelegeerd bestuurder, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Starck met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik De Keyser voornoemd, die deze benoeming heeft aanvaard. Deze benoeming gebeurt, voor de duur van haar mandaat van bestuurder.

- De vergadering heeft beslist te benoemen tot voorzitter, de naamloze vennootschap Poizer voornoemd met als vaste vertegenwoordiger de heer Erik De Keyser voornoemd, die deze benoeming heeft aanvaard. Deze benoeming gebeurt, voor de duur van haar mandaat van bestuurder.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

uit de minuut waarin geen bepa-

lingen of voorbehoud strijdig met

de inhoud van tegenwoordig uit-

treksel voorkomen.

Geassocieerd notaris Jan Bael

Tegelijk hiermee neergelegd:

1. uitgifte van proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering van 22/06/2012;

2. Coordinatie van de statuten van 26/0612012.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste biz, van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/05/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 23.04.2012, NGL 15.05.2012 12117-0258-019
15/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 02.06.2011, NGL 07.06.2011 11154-0169-019
10/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 07.06.2010 10155-0206-019

Coordonnées
BRICSYS

Adresse
BELLEVUE 5, BUS 201 9050 LEDEBERG(GENT)

Code postal : 9050
Localité : Ledeberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande