BROOD EN BANKET MARIE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BROOD EN BANKET MARIE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 839.606.165

Publication

24/12/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 19.12.2013 13692-0116-016
31/12/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 03.12.2012, NGL 21.12.2012 12677-0338-016
06/10/2011
ÿþ moe 2.1



fl(fl

~._..~

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Benaming : Brood en Banket Marie

(voluit)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsplein 3

9500 Geraardsbergen

Onderwerp akte : BVBA: oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Wivine Brusselmans te Geraardsbergen op 23 september 2011, neergelegd ter registratie; blijkt dat de heer KETSMAN Steve Gaston, geboren te Geraardsbergen op'; 14 februari 1975 en juffrouw VAN PAMEL Maria Gerard, geboren te Willebroek op 18 november 1976,'! samenwonende te 9500 Geraardsbergen (Overboelare), Groteweg 357, een besloten vennootschap met.; beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, onder de benaming "Brood en Banket Marie".

Vorm - naam

De vennootschap neemt de vorm aan van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam «Brood en Banket Marie».

Maatschappelijke zetel

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9500 Geraardsbergen, Stationsplein 3.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetallg gebied Brussel Hoofdstad of!'

,; in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde;;

op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen,

werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in België of in het buitenland.

Maatschappelijk doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening';

van derden, of door deelname van dezen:

- Het uitbaten van één of meerdere handelszaken in de sector van de bakkerij.

- Het uitbaten van brood- en banketbakkerijen, alsmede de industriële en ambachtelijke aan- en verkoop;' van confiserie-artikelen, pralines, chocolade en chocoladefantasie, speculoos, patisserie, petits-fours,' consumptieijs en roomijs, alsmede de verpakking hiervoor bestemd (koude bakker).

- De verkoop en de bereiding van belegde broodjes, kleine etenswaren, spaghetti's, croques, koffie en andere snacks, met of zonder verbruik ter plaatse.

- De verkoop van allerlei voedingswaren in de meest brede zin.

- Spijshuis.

- Verbruiksalon, tearoom.

Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze opsomming niet limitatief Is.

" Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Algemene beoalinq;

In de mate dat voor de vermelde activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheld, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam er. hoedanigheid van de i,tistrumeatervnoe notaris. het2.ij van de persota)ntenl

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

I lI IIflhlI 111hfl hll h N

" 1115004Z"

Oudenaarde

2 fi SEP. 2011

Griffie

Ortdsrnerrairtasnr : 0355. G (2)(.....(.9 S

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



Duur

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur, en begint te werken op datum vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

Maatschappelijk kapitaal

Bij de oprichting, is het maatschappelijk kapitaal vastgesteld op ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18.600,00).

Het kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, zonder vermelding van " nominale waarde, met een fractiewaarde van één/honderdste van het maatschappelijk kapitaal.

Op de honderd (100) aandelen werd onmiddellijk in geld ingetekend, aan de prijs van honderdzesentachtig euro (E 186,00) per stuk, als volgt:

- door KETSMAN Steve: vijftig (50) aandelen

- door VAN PAMEL Maria: vijftig (50) aandelen

Hetzij in totaal: honderd (100) aandelen of de totaliteit van het kapitaal

Op elk aandeel waarop werd ingetekend, werd een storting gedaan ten bedrage van één/derde door storting in speciën en dat het bedrag van deze stortingen, hetzij zesduizend tweehonderd euro (6.200,00 EUR), is gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer 363-0924375-05, geopend namens de vennootschap in oprichting bij de bank ING.

Ondergetekende Notaris bevestigt dat deze deponering heeft plaatsgevonden overeenkomstig de wet. Bestuur

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Bevoegdheden

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder alleen optredend alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als ; verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste maandan van de maand december, om 18.00 uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste maandag van de maand december van het jaar 2012.

Beraadslagingen

§ 1. Op de algemene vergadering geeft ieder aandeel recht op één stem, onder voorbehoud van de wettelijke en statutaire bepalingen betreffende de aandelen zonder stemrecht.

Indien de vennootschap maar één vennoot telt, dan kan deze de bevoegdheden die aan de algemene vergadering zijn toegekend alleen uitoefenen.

Elke vennoot kan aan ieder andere persoon, al dan niet vennoot, door alle middelen van overdracht, een schriftelijke volmacht geven om zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering en daar in zijn plaats te stemmen.

§ 2. Alle algemene vergaderingen mogen aaléén beslissen over de voorstellen die zijn opgenomen in de agenda, behalve als alle personen die moeten worden opgeroepen, aanwezig of vertegenwoordigd zijn en, in het laatste geval, op voorwaarde dat de volmachten dit uitdrukkelijk vermelden.

§ 3. Behalve in de door de wet bepaalde gevallen, kan de algemene vergadering beslissen welke ook de : vertegenwoordigde fractie van het kapitaal mag zijn en bij absolute meerderheid van stemmen.

§ 4. In geval van opsplitsing van het eigendomsrecht van een aandeel tussen vruchtgebruiker en blote

eigenaar(s), worden de eraan verbonden stemrechten door de vruchtgebruiker uitgeoefend.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stel(len)(t) de

zaakvoerder(s) een inventaris en de jaarrekening op waarvan zij (hij), na goedkeuring door de algemene

vergadering, de bekendmaking verzorgt (verzorgen), overeenkomstig de wet.

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt

afgesloten op 30 juni 2012.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid aan de instrumenterende notaris. heizij van de nerso(o)n(enj

bevoegd de rechtspersoon tan eanzien var derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/10/2011- Annexes du Moniteur belge

(Md 2.1

Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast Is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Ontbinding - Vereffening

De vennootschap kan op elk moment worden ontbonden door beslissing van de algemene vergadering beslissende in de vormen vereist voor de statutenwijziging.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening verzorgd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van aile schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, ' hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld. Buitengewone algemene vergadering: benoeming zaakvoerder

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee.

Worden benoemd tot niet-statutair zaakvoerders voor een onbepaalde duur:

- KETS MAN Steve, hier aanwezig en die aanvaardt.

- VAN PAMEL Maria, hier aanwezig en die aanvaardt.

Hun mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Volmachten

Fiscaal Consult, te 9500 Geraardsbergen, Astridlaan 140, vertegenwoordigd door de Heer Jan De Smet Van Damme, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

Door Meester Wivine BRUSSELMANS, notaris ter standplaats Geraardsbergen.

Werden gelijktijdig neergelegd: een uitgifte van de akte.

Dit uittreksel werd neergelegd voor registratie, met als enig doel de neerlegging ter griffie van de

rechtbank van koophandel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : 5eceo : FL'azm en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij var de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

01/06/2015
ÿþ.%

mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

w

(1#

-J

Ondememingsnr : 0839.606.165

:' Benaming (voluit) : Brood en Banket Marie

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Stationsplein 3

950Q Geraardsbergen

Onderwerp akte :Statutenwijziging

Uittreksel uit een akte verleden voor notaris Wivine Brusselmans te Geraardsbergen op 13 mei 2015, ter registratie aangeboden.

i De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging volgende beslissingen met eenparigheid van;

:: stemmen :

1, UITBREIDING VAN HET DOEL

a) De algemene vergadering verklaart kennis genomen te hebben en keurt met eenparigheid van; stemmen het verslag goed van de zaakvoering van 6 mei 2015 dat de voorgestelde doeiswijziging omstandig; :; verantwoord is, waaraan een staat van activa en passiva van niet meer dan drie maanden oud wordt gehecht,

b) De algemene vergadering beslist artikel 3 van de statuten te wijzigen als volgt:

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening;

:: van derden, of door deelname van dezen:

- Het uitbaten van één of meerdere handelszaken in de sector van de bakkerij. _

:: - Het uitbaten van brood- en banketbakkerijen, alsmede de industriële en ambachtelijke aan- en verkoop; van confiserie-artikelen, pralines, chocolade en chocoladefantasie, speculoos, patisserie, petits-fours, consumptieijs en roomijs, alsmede de verpakking hiervoor bestemd (koude bakker).

- De verkoop en de bereiding van belegde broodjes, kleine etenswaren, spaghetti's, croques, koffie en, andere snacks, met of zonder verbruik ter plaatse,

- De verkoop van allerlei voedingswaren in de meest brede zin.

' - Spijshuis.

- Verbruiksalon, tearoom.

- Detailhandel in niet-gespecialiseerde winkels waarbij voedings- en genoismiddelen overheersen.

- Overige detailhandel in voedingsmiddelen in gespecialiseerde winkels. Detailhande in zuivel en eieren.

- Detailhande in artikelen, andere dan voedingsmiddelen: telefoonkaarten.

- Detailhande in wijnen en geestrijke dranken.

- Detailhande in dranken,

- Detailhande in tabaksproducten.

- Detailhande in kranten en kantoorbehoeften.

- Detailhande in bloemen, planten, zaden en kunstmeststoffen

- Detailhande in souvenirs, ambachtelijke producten, enz.

- Detailhande in spellen en speelgoed.

11 - Activiteiten in verband met de verkoop van loterijbriefjes, het afleveren en ? deelnemingsformulieren, enz.

Dit alles in de meest ruime zin, vermits deze opsomming niet limitatief is.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om aile handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

lI 507678 VJIIII!Ill

~--

Gent

Afdeling Oudenaarde

Griffie 2 0 MEI 2015

inzamelen van;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

~

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Algemene bepaling:

In de mate dat voor de vermeide activiteiten bijzondere erkenningen, machtigingen en/of vergunningen vereist zijn of opgelegd werden door de bevoegde overheid, kunnen deze door de vennootschap slechts uitgeoefend worden van zodra deze erkenningen, machtigingen en/of vergunningen werden bekomen.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

2. MACHTIGING

De algemene vergadering verleent de machtiging aan de raad van bestuur om voorgaande beslissingen

uitte voeren.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

3. COÔRDINATIE VAN DE STATUTEN

De vergadering geeft ondergetekende notaris opdracht tot coördinatie van de statuten, zoals ze gewijzigd

werden in voorgaande besluiten en tot neerlegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van

Koophandel.

Deze beslissing wordt genomen met éénparigheid van stemmen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BROOD EN BANKET MARIE

Adresse
STATIONSPLEIN 3 9500 GERAARDSBERGEN

Code postal : 9500
Localité : GERAARDSBERGEN
Commune : GERAARDSBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande