BRO'S PLACE

Divers


Dénomination : BRO'S PLACE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 633.649.431

Publication

17/07/2015
ÿþ MW Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111111911§111

behouder aan het Belgisch 66

Staatsblai





GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPNAffln c rNT

 8 JULI 2015

AFDELING DEilílMONDE

Ondernemingsnr [ 12.. CLS . <-124

Benaming

(voluit) : BRO'S PLACE

(verkort)

Rechtsvorm - GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel KOUTERSTRAAT 25 - 9240 ZELE

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Op drie juli tweeduizend en vijftien heeft besloten :

Dhr. BLANCQUAERT Frederic, wonende te 9240 Zele, Dr Victor Van Cauterenstraat 104 (identiteitsnr. 591-1637205-44)

Dhr. BLANCQUAERT Dominique, wonende te 9240 Zele, Dr Victor Van Cauterenstraat 104 (identiteitsnr. 591-8562813-46)

Mevr. VAN DER WEE Nadine, wonende te 9200 Dendermonde, Zeelsebaan 2 bus 1 (identiteitsnr. 591-7566339-53)

Overeengekomen een handelsvennootschap op te richten onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap, waarvan statuten aldus bepalen:

Het onderschreven maatschappelijk kapitaal bedraagt 2.500,00 Euro (tweeduizend vijfhonderd euro) dat volgestort werd op de financiele rekening van de vennootschap.

Statuten

1.NAAM-DUUR-ZETEL-DOEL

Artikel 1: Naam en zetel

De venootschap is een handelsvennootschap onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap met als naam "BRO'S PLACE".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9240 Zele, Kouterstraat 25.

De zetel kan verplaatst worden naar elke andere plaats in België binnen het Nederlandse taalgebied of het tweetalige gebied Brussel Hoofdstad, zonder dat hiertoe een statutenwijziging vereist is, door een beslissing van de zaakvoerder.

Elke verplaatsing van de zetel van de vennootschap zal bekendgemaakt worden in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto haam en hoedanigheid van de instrumenterende nataràs hetzii vans de pe,so(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ter. aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtel<ening

Bijlagen bij-liet Belgisclï Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 2: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd te rekenen vanaf heden. De bepalingen van artikel 39, 3-5 W.Venn. betreffende de ontbinding en de opzegging van het vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, in haar eigen naam of in naam van derden, voor eigen rekening of voor rekening van derden, prestaties te verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op;

- de groot- en kleinhandel in bloemen en planten, tuinbouwbedrijf,

- aannemer tuinwerk,

- uitbating van een horecabedrijf, van een restaurant, van een snackbar, van een traiteurwinkel of van een nachtwinkel, ... (ook mobiele verplaatsingen),

- afbraak, verbouwing of nieuwbouw van onroerende goeden, in uitgebreide zin,

- onderneming voor het plaatsen van alle wand- en vloerbekleding,

- aanleg, renovatie van gas-, water- of elektriciteitaansluitingen,

- inrichten, renoveren van keukens, badkamers,

- inrichten, renoveren van bedrijfsruimten, ateliers,

- uitvoeren van koeriersdiensten en transport in Belgë en Europa,

- installatie van zonnepanelen,

- aan- en verkoop, beheer, verhuring en terbeschikkingstelling van roerende en onroerende goederen (oa kleding),

- import en export van levensmiddelen, grondstoffen, meubilair, machines,

- schoonmaakbedrijf,

- kapsalon,

- schilderwerken in de meest ruime zin van het woord,

- aan- en verkoop van allerlei materialen (kleinhandel, detailhandel, groothandel),

- facility services, omvattende onder meer de aanvulling van drankautomaten, cafetaria-beheer, receptiediensten,

- multi-services, omvattende onder meer klusjesdienst, ruitenreiniging, onderhoud van parkings, anti-graffiti, car en truck cleaning,

uitbating van een solarium, sauna, relax- en welnesscentrum, kapsalon, schoonheidssalons, bodystyling en powerplate, het verlenen van verzorgingsmassages, van advies op het gebied van de schoonheidszorgen en gezichtszorgen, het verstrekken van dieetadvies, huidverzorging en epileren, diensten van manicure en pedicure,

- handelsbemiddeling in parfums, cosmetica, toiletartikelen, reinigingsmiddelen en kleinhandel hiervan,

~ .

.

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- de groot- en kleinhandel in banden voor alle soorten voertuigen, vervanging en herstelling van banden van moto's, auto's, camions, vrachtwagens, enz.,

- de verhuring, leasing en renting van nieuwe en tweedehands wagens,

- het uitoefenen van management, consulting-, beheers- en beleggingsactiviteiten.

Deze activiteiten omvatten ondermeer, zonder dat deze opsomming beperkend is, het uitoefenen van managementfuncties in diverse ondernemingen , het sluiten van consulting overeenkomsten, het uitoefenen van consulting functies op onafhankelijke wijze en het verlenen van advies, bijstand en leiding aan bedrijven, prive-personen en instellingen, voornamelijk doch niet

uitsluitend op het vlak van marketing, management, financiën en eveneeens hun ontwikkeling, processing en bestuur, eveneens de opvolging van productontwikkeling en procedures.

- Voor eigen rekening en/ of voor rekening van derden, alle handelsverrichtingen stellen, die zowel rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met de aankoop, de verkoop, de in- en uitvoer van grondstoffen en benodigdheden van allerlei ondernemingen

- Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële duurzame activa.

- De vennootschap kan samenwerken met, deennemen in, of op gelijk welke wijze rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

- De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, zaakvoerder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

- De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

- Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel.

- De algemene vergaderingen van vennoten, beraadslagen en instemmend in de voorwaarden vereist voor de wijziging van de statuten, kan het maatschappelijk doel uitleggen, verklaren en wijzigen of uitbreiden. De vennootschappen mag haar doel verwezelijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt achten.

- De vennootschap mag alle commerciëlé, industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel.

- Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, wier doel van aard is dat van de eigen vennootschap te bevorderen.

2. Vennoten, Kapitaal en Aandelen

Artikel 4: Vennoten

De beherende vennoten zijn de heer Blancquaert Frederic en de heer Blancquaert Dominique. Zij zijn onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijk voor alle vennootschapsschulden.

De stille vennoot is mevrouw Van der Wee Nadine. Zij is aansprakelijk ten belope van haar inbreng in de vennootschap.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zowel de stille als de beherende vennoten verbinden zich ertoe geen zelfstandige activiteiten uit te oefenen die op enige manier concurrerend zijn aan die van de vennootschap.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op 2500 euro (tweeduizend vijfhonderd euro).

Artikel 6: Aandelen

Het kapitaal is vertegenwoordigd door 50 aandelen ter waarde van elk 50 Euro. Elk aandeel moet steeds volledig volstort zijn.

Blancquaert Frederic: 25 aandelen, hetzij voor een bedrag van duizend tweehonderd vijftig euro (1250 ¬ ).

Blancquaert Dominique: 24 aandelen, hetzij voor een bedrag van duizend tweehonderd euro (1200 E).

Van der Wee Nadine: 1 aandeel, hetzij voor een bedrag van vijftig euro (50E). Artikel 7: Aandelenregister

De aandelen zijn op naam en voorzien van een volgnummer. Een aandelenregister wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap, dit register bevat:

- de nauwkeurige gegevens betreffende de identiteit van elke vennoot en het aantal aandelen dat hem toebehoort;

- de gedane stortingen;

-de overdrachten van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer (of hun gevolmachtigden) in geval van overdracht onder de levenden en gedagtekend en ondertekend door de zaakvoerder en de rechtsverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van een aandeel op naam wordt bewezen door de oprichtingsakte en de akte van kapitaalverhoging en ook, na overdracht of overgang wegens overlijden, door de inschrijving in het aandelenregister.

De overdracht en de overgang wegens overlijden gelden ten aanzien van de vennootschap'en aan derden pas vanaf de datum van de inschrijving in het aandelenregister.

ledere vennoot mag een bewijs van inschrijving vragén op zijn naam. Dit bewijs is een uittreksel uit het register, getekend door een zaakvoerder enhet vermeldt het aantal aandelen dat een vennoot heeft in de vennootschap.

Artikel 8 : Overdracht van aandelen

Een deelneming mag op straffe van nietigheid niet worden overgedragen onder levenden of overgaan wegens overlijden dan met instemming van drie vierde van de vennoten. De overdracht of de overgang geschiedt bij toepassing van artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek. Bij weigering kan zijn de weigerende vennoten verplicht de participatie zelf in te kopen.

De verkoopprijs van een participatie is gelijk aan de intrinsieke boekwaarde op de dag van de overdracht. De werkelijke waarde wordt bij gebrek aan overeenstemming tussen de partijen vastgesteld door een in onderling overleg aan te stellen deskundige. Bij gebrek aan overeenstemming stelt de voorzifter van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

bevoegde rechtbank van eerste aanleg een deskundige aan op verzoek van een der partijen.

3. Bestuur en Verantwoording

Artikel 9 : Zaakvoerders

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot. Tot niet-statutaire zaakvoerders wordt voor onbepaalde duur genoemd:

De heer BLANCQUAERT Frederic

De heer BLANCQUAERT Dominique

Zij verklaren hun opdracht te aanvaarden onder de bevestiging dat hij niet werd getroffen door enige maatregel die zich hiertegen verzet.

Artikel 10: Bestuursbevoegdheid en vertegenwoordigingsmacht

De zaakvoerders zijn bevoegd voor alle verrichten die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap en heeft daartoe alle machten, met uitzondering van de handelingen die door de wet of door statuten enkel aan de algemene vergadering worden toegekend.

De enige zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap in en buiten rechte. Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, vertegenwoordigen zij: elk afzonder de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Enkel een bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Hun mandaat wordt bezoldigd volgens beslissing van de algemene vergadering.

Voor elke handeling die 6.000,00 euro overschrijdt dienen 2 zaakvoerders gezamenlijk op te treden.

Artikel 11: Toezicht

Het toezicht van de vennootschap wordt uitgeoefend door de vennoten. Iedere vennoot bezit het recht van onderzoek en toezicht op de verrichtingen van de vennootschap. Dit houdt in dat hij inzage mag nemen in al de boeken, de briefwisseling, de processen-verbaal en algemeen in al de geschriften van de vennootschap.

4. Algemene Vergadering

Artikel 12: Algemene vergadering

De gewone algemene vergadering, ook de jaarvergadering genoemd, zal jaarlijks bijeengeroepen worden op 30 juni, op de maatschappelijke zetel behoudens afwijkende vermelding in de uitnodiging. De agenda van de jaarvergadering omvat minstens: de bespreking en de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van de winst en de kwijting van de zaakvoerder(s).

Te allen tijde kan een vergadering worden bijeengeroepen om over een wijziging van de statuten of over andere punten te beraadslagen en te besluiten

De oproeping, met vermelding van de agenda, geschiedt, bij gewone brief, toegezonden aan de vennoten ten minste acht dagen voor de vergadering. De vergadering mag geldig beraadslagen en stemmen over aangelegenheden die niet in de

.

s, ,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

agenda voorkomen wanneer alle vennoten aanwezig of vertegenwoordigd zijn, en hiermee akkoord gaan.

Artikel 13: Besluitvorming

Er wordt gestemd per aandeel waarbij elk aandeel recht heeft op een stem.

Een vennoot kan zich door een andere vennoot laten vertegenwoordigen. ln de vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen. Bij wijziging van de statuten of in geval van ontbinding is drie vierde van de stemmen vereist.

Van elke vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt, deze notulen worden ondertekend door de secretaris en de voorzitter (aangesteld op vergadering). Het register waarin de notulen worden opgetekend wordt op de zetel van de vennootschap wordt gehouden.

5. Boekjaar, Jaarrekening

Artikel 14: Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap vangt aan op 1 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. In afwijking hiervan neemt het eerste boekjaar een aanvang op de oprichtingsdatum en het eindigt op 31 december 2016.

Artikel 15: Jaarrekening

De rekeningen van de vennootschap zullen jaarlijks opgesteld worden overeenkomstig de wetsbepalingen. Op het einde van elk boekjaar worden de boeken afgesloten en maakt dè zaakvoerder de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming er gegeven zal worden aan het resultaat.

6. ontbinding en Vereffening

Artikell6: Ontbinding

Bij vrijwillige ontbinding van de vennootschap of bij ontbinding door de wet voorzien zal de vereffening gedaan worden door een of meer vereffenaars, aangesteld door de algemene vergadering met drie vierde van de stemmen.

De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in de artikelen 186.190 van het Wetboek van Vennootschappen, tenzij de algemene vergadering met drie vierde van de stemmen anders besluit.

Artikel 17: Overlijden van een vennoot

De vennootschap zal niet van rechtswege ontbonden worden wanneer een vennoot komt te overlijden, ze zal door de overlevende vennoot of vennoten voortgezet warden, samen met, in voorkomende geval, de erfgenamen in rechte lijn van de overleden vennoot. Deze laatsten laten zicht ten aanzien van de vennootschap vertegenwoordigen door een gevolmachtigde. Indien er minderjarig erfgenamen zijn, zullen die van rechtswege de hoedanigheid van stille vennoot krijgen.

e

7. Woonplaatskeuze

Artikel 18: Adres buitenlandse zaakvoerder en vereffenaars

leder in het buitenland verblijvend vennoot, zaakvoerder, commissaris, vereffenaar of maatschappelijk lasthebber wordt geacht keuze van woonplaats gedaan te hebben in de zetel van de vennootschap, waar alle mededelingen, aanmaningen en dagvaardingen geldig kunnen geschieden.

BLANCQUAERT Frederic BLANCQUAERT Dominique

Beherend vennoot Beherend vennoot

.

"

4

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





























Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de .nstrumenterende notaris, hetzij van de persofo)n(enl bevoegd de rechtspersoon tt, aanzien van derden te vertegenwoordlgen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
BRO'S PLACE

Adresse
Zetel KOUTERSTRAAT 25 - 9240 ZELE

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande