BRUTA 74

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BRUTA 74
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 539.938.127

Publication

14/10/2013
ÿþMod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F NEERGELEGD -3 OKT. 2013

RECU! I BANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

G' d Fi --

u

Vc behc aan Belç Staal

+13155562+

i

Ondernemingsnr : o S 3 g, 9 3 `a " A 211

Benaming

(voluit) : BRUTA 74

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Adolf Dhavélaan 18, 9940 Evergem

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60. Ingeschreven in, het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op 1 oktober 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1/De heer REUNES Bruno Marcel Jérôme,4, geboren te Gent op 8 maart 1974, in huwelijk met mevrouw De Cuyper Tamara, hierna vermeld, wonend te 9940 Evergem, Adolf Dhavélaan 18.

2/Mevrouw DE CUYPER Tamara Laura Hervé, geboren te Deinze op 1 mei 1974, in huwelijk met de heer Reunes Bruno, voornoemd, wonend te 9940 Evergem, Adolf Dhavélaan 18.

De echtgenoten Bruno Reunes  De Cuyper Tamara, voornoemd zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract en verklarende dit huwelijksstelsel tot op heden niet te hebben gewijzigd, doch te hebben aangevuld bij akte verleden voor Meester Jan Verstraeten, notaris te Assenede op 24 april 2013.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "BRUTA 74" waarvan het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters hebben verklaard dat het kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig is geplaatst en door hen volledig werd onderschreven in speciën als volgt;

-door de heer Reunes Bruno, voornoemd, werden vijftig (50) aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro, (¬ 9.300,00).

-door mevrouw De Cuyper Tamara, voornoemd, werden vijftig (50) aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro. (¬ 9.300,00),

Hetzij in totaal honderd (100) aandelen voor een totaal bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Op de aldus onderschreven aandelen werden volgende storting en gedaan:

-door de heer Reunes Bruno, voornoemd, werd een bedrag gestort van negenduizend driehonderd euro. (E 9.300,00). Hij is bijgevolg op de door hem onderschreven aandelen niets meer verschuldigd.

-door mevrouw De Cuyper Tamara, voornoemd, werd een bedrag gestort van negenduizend driehonderd euro. (E 9.300,00). Zij is bijgevolg op de door haar onderschreven aandelen niets meer verschuldigd.

Het totaal bedrag der stortingen, hetzij achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00) werd gestort op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP Panbas Fortis te Brussel, agentschap Evergem, met ais nummer BE76 001707543138, zodat de vennootschap op heden beschikt over een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro. (E 18.600,00).

Een attest van deze deponering in datum van twintig september tweeduizend en dertien werd door de oprichters aan ondergetekende notaris overhandigd.

Financieel plan

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters de notaris een financieel plan overhandigd' waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRUTA 74" hebben verantwoord.

Dit stuk wordt door de notaris bewaard overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Overname van verbintenissen

De oprichters hebben verklaard bij toepassing van artikel zestig Wetboek van Vennootschappen, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRUTA 74" alle verbintenissen overneemt die voor. rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één juli tweeduizend en dertien.

Statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ e 1 De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm, naam, zetel :

De venncotschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: "BRUTA 74".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, Adolf Dhavélaan 18,

De zetel kan zonder statutenwijziging in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied

Brussel-Hoofdstad worden overgebracht, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders dat wordt gepubliceerd in

de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap zowel in België als in het buitenland

bijhuizen, agentschappen, depots of exploitatiezetels oprichten.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor

rekening van derden:

-het participeren, onder welke vorm ook, in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere. Het stimuleren, het plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen en ondernemingen.

-het verwerven van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving,

aankoop, aankoopoptie, verhandeling of op eender welke andere wijze.

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

-het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen.

-het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen: het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie geven of nemen van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

-de aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito' op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

-het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalbestuur, met uitsluiting van het verlenen van vermogens- en/of beleggingsadvies aan derden.

-het uitvoeren van alle managementopdrachten.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht) zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, De aan- en verkoop, huur en verhuur van rcerende goederen betreffende de inrichtingen uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

-in het algemeen het aanleggen en het oordeelkundig uitbouwen van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven dcor Belgische of buitenlandse emittenten,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken. Ze kan leningen of schulden aangaan bij derden, met inbegrip van haar aandeelhouders en bestuurders of zaakvoerders en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kapitaal, aandelen :

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur,

Behoudens eenparig goedvinden van de vennoten worden de zaakvoerders die zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Tot statutair zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd:

Mevrouw De CuyperTamara, voornoemd.

leder zaakvoerder kan alleen optredend alle handelingen van dagelijks bestuur stellen alsmede alle handelingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Evenwel zal, indien er meerdere zaakvoerders zijn, voor aile authentieke akten, voor alle kredieten, leningen en onroerende verrichtingen de handtekening van een tweede zaakvoerder noodzakelijk zijn.

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Deze beperkingen en verdeling kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook niet al zijn ze openbaar gemaakt.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze bijzondere volmachten dienen beperkt te warden tot een bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden kunnen de vennootschap verbinden, binnen de perken van de hun verleende opdracht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering en voorwaarden voor toelating tot de vergadering, uitoefening van het stemrecht:

De algemene vergadering van de vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

Het bestuursorgaan van de vennootschap, en de commissarissen indien die er zijn, kunnen de algemene vergadering samenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering dienen de agenda te vermelden,

De oproepingen worden verzonden volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerders moeten antwoord geven op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard Is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschiedt, geschorst.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

" De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

4. F 3 Elke vennoot kan zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot dient te zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen. Zij zullen hun stem uitbrengen voor elk agendapunt afzonderlijk, in een aangetekend schrijven dal véér de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De uitoefening van het stemrecht kan geregeld worden door overeenkomsten afgesloten tussen de vennoten. Bij het opmaken van dergelijke overeenkomsten dienen de voorschriften van artikel 281 Wetboek van Vennootschappen nageleefd te worden.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de aan deze aandelen verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen daar alle gerechtigdere. Zolang deze aanwijzing niet is gebeurd, blijven de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij anders wordt overeengekomen tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand maart om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand maart tweeduizend en vijftien om zeventien uur.

De vergadering gaat door in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De vennoten mogen kennis nemen van de in artikel 283 Wetboek van Vennootschappen opgesomde

stukken, vijftien dagen voor algemene vergadering.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag, in voorkomend geval het verslag van de commissarissen, en behandelt de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De gewone algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde en aanwezige aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en veertien. (30.09.2014).

Winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen.

Ontbinding -- Vereffening

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken, Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

«

, Voor-s behouden

aan het

F3eIgIsch Staatsblad

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden warden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

V6ár de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen,

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts am het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

indien de vennootschap voldoet aan alle wettelijke voorwaarden, kan de ontbinding en vereffening gebeuren in één notariële akte.

ZAAKVOERDERS

Mevrouw De Cuyper Tamara, voornoemd, benoemd tot statutair zaakvoerder, heeft verklaard haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod,

Werd benoemd tot niet  statutair zaakvoerder;

De heer Reunes Bruno, voornoemd, dewelke heef verklaard zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Het mandaat van de heer Reunes Bruno wordt onbezoldigd uitgeoefend.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

Werd benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap;

Mevrouw De Cuyper Tamara, voornoemd, welke verklaart dit mandaat te aanvaarden.

COMMISSARIS

Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Met het oog op het vervuilen van alle formaliteiten inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de kas voor zelfstandigen en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde werd een bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Linfisc" met zetel te 9940 Evergem, Hoeksken 51 A, haar organen en aangestelden, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Frank De Raedt

Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste lez. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F NEERGELEGD -3 OKT. 2013

RECU! I BANK VAN

KOOPHANDEL TE GENT

G' d Fi --

u

Vc behc aan Belç Staal

+13155562+

i

Ondernemingsnr : o S 3 g, 9 3 `a " A 211

Benaming

(voluit) : BRUTA 74

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Adolf Dhavélaan 18, 9940 Evergem

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte opgemaakt door Meester Frank De Raedt, notaris ter standplaats Waarschoot, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, "Notaris Frank De Raedt", met maatschappelijke zetel te 9950 Waarschoot, Schoolstraat 60. Ingeschreven in, het rechtspersonenregister te Gent met als ondernemingsnummer 0821.838.834, op 1 oktober 2013, neergelegd ter registratie, blijkt dat:

1/De heer REUNES Bruno Marcel Jérôme,4, geboren te Gent op 8 maart 1974, in huwelijk met mevrouw De Cuyper Tamara, hierna vermeld, wonend te 9940 Evergem, Adolf Dhavélaan 18.

2/Mevrouw DE CUYPER Tamara Laura Hervé, geboren te Deinze op 1 mei 1974, in huwelijk met de heer Reunes Bruno, voornoemd, wonend te 9940 Evergem, Adolf Dhavélaan 18.

De echtgenoten Bruno Reunes  De Cuyper Tamara, voornoemd zijn gehuwd onder het wettelijk stelsel bij gebrek aan huwelijkscontract en verklarende dit huwelijksstelsel tot op heden niet te hebben gewijzigd, doch te hebben aangevuld bij akte verleden voor Meester Jan Verstraeten, notaris te Assenede op 24 april 2013.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming "BRUTA 74" waarvan het maatschappelijk kapitaal achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) bedraagt, vertegenwoordigd door honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De oprichters hebben verklaard dat het kapitaal van achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00) volledig is geplaatst en door hen volledig werd onderschreven in speciën als volgt;

-door de heer Reunes Bruno, voornoemd, werden vijftig (50) aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro, (¬ 9.300,00).

-door mevrouw De Cuyper Tamara, voornoemd, werden vijftig (50) aandelen onderschreven, hetzij voor een totaal bedrag van negenduizend driehonderd euro. (¬ 9.300,00),

Hetzij in totaal honderd (100) aandelen voor een totaal bedrag van achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00).

Op de aldus onderschreven aandelen werden volgende storting en gedaan:

-door de heer Reunes Bruno, voornoemd, werd een bedrag gestort van negenduizend driehonderd euro. (E 9.300,00). Hij is bijgevolg op de door hem onderschreven aandelen niets meer verschuldigd.

-door mevrouw De Cuyper Tamara, voornoemd, werd een bedrag gestort van negenduizend driehonderd euro. (E 9.300,00). Zij is bijgevolg op de door haar onderschreven aandelen niets meer verschuldigd.

Het totaal bedrag der stortingen, hetzij achttien duizend zeshonderd euro (E 18.600,00) werd gestort op een rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij de BNP Panbas Fortis te Brussel, agentschap Evergem, met ais nummer BE76 001707543138, zodat de vennootschap op heden beschikt over een bedrag van achttien duizend zeshonderd euro. (E 18.600,00).

Een attest van deze deponering in datum van twintig september tweeduizend en dertien werd door de oprichters aan ondergetekende notaris overhandigd.

Financieel plan

Voor het verlijden van de oprichtingsakte hebben de oprichters de notaris een financieel plan overhandigd' waarin zij het bedrag van het kapitaal van de op te richten besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRUTA 74" hebben verantwoord.

Dit stuk wordt door de notaris bewaard overeenkomstig de voorschriften van het Wetboek van Vennootschappen.

Overname van verbintenissen

De oprichters hebben verklaard bij toepassing van artikel zestig Wetboek van Vennootschappen, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BRUTA 74" alle verbintenissen overneemt die voor. rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert één juli tweeduizend en dertien.

Statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

~ e 1 De statuten van de vennootschap werden vastgesteld als volgt:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge Rechtsvorm, naam, zetel :

De venncotschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij draagt de benaming: "BRUTA 74".

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9940 Evergem, Adolf Dhavélaan 18,

De zetel kan zonder statutenwijziging in het Nederlandstalig gedeelte van België of in het tweetalig gebied

Brussel-Hoofdstad worden overgebracht, bij eenvoudig besluit van de zaakvoerders dat wordt gepubliceerd in

de bijlage tot het Belgisch Staatsblad.

Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders kan de vennootschap zowel in België als in het buitenland

bijhuizen, agentschappen, depots of exploitatiezetels oprichten.

Duur

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, zowel voor eigen rekening ais voor

rekening van derden:

-het participeren, onder welke vorm ook, in de oprichting, de ontwikkeling, de omvorming en de controle van alle ondernemingen, Belgische of buitenlandse, commerciële, financiële, industriële of andere. Het stimuleren, het plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen en ondernemingen.

-het verwerven van eender welke titels of rechten door middel van participatie, inbreng, onderschrijving,

aankoop, aankoopoptie, verhandeling of op eender welke andere wijze.

-het bevorderen van de oprichting van vennootschappen door inbreng, participatie of investering.

-het beheer van eigen beleggingen en vermogens.

-het verlenen van adviezen van financiële, technische, commerciële of administratieve aard in de ruimste zin, het verlenen van bijstand en diensten, rechtstreeks of onrechtstreeks, op het vlak van administratie en financiën, verkoop, productie en algemeen beheer.

-het waarnemen van alle bestuursopdrachten, het uitoefenen van opdrachten en functies in andere vennootschappen en/of ondernemingen.

-het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen: het ontwikkelen, kopen en verkopen, in licentie geven of nemen van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa.

-de aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

-het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels- en financiële operaties verrichten, behalve deze welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito' op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen.

-het optreden als tussenpersoon bij onderhandelingen door gehele of gedeeltelijke overname van aandelen, in de meest ruime betekenis, het deelnemen aan emissieverrichtingen van aandelen en vastrentende waarden door intekening, waarborg plaatsing, verhandeling of anderszins, alsmede het verwezenlijken van om het even welke verrichtingen inzake portefeuille of kapitaalbestuur, met uitsluiting van het verlenen van vermogens- en/of beleggingsadvies aan derden.

-het uitvoeren van alle managementopdrachten.

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht) zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten en het maken van studies met betrekking tot immobiliën, De aan- en verkoop, huur en verhuur van rcerende goederen betreffende de inrichtingen uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

-in het algemeen het aanleggen en het oordeelkundig uitbouwen van een roerend vermogen, aile verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties, obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven dcor Belgische of buitenlandse emittenten,

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken. Ze kan leningen of schulden aangaan bij derden, met inbegrip van haar aandeelhouders en bestuurders of zaakvoerders en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voor zover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Kapitaal, aandelen :

Het geheel geplaatste kapitaal van de vennootschap bedraagt achttien duizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00).

Het is verdeeld in honderd (100) gelijke aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk een gelijk gedeelte van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan,

De zaakvoerders worden door de algemene vergadering benoemd voor een bepaalde tijd of zonder beperking van duur,

Behoudens eenparig goedvinden van de vennoten worden de zaakvoerders die zonder beperking van duur benoemd zijn in de akte van oprichting, geacht benoemd te zijn voor de duur van de vennootschap. Hun opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Het mandaat van de zaakvoerders is onbezoldigd, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Tot statutair zaakvoerder van de vennootschap wordt benoemd:

Mevrouw De CuyperTamara, voornoemd.

leder zaakvoerder kan alleen optredend alle handelingen van dagelijks bestuur stellen alsmede alle handelingen die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens de handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Evenwel zal, indien er meerdere zaakvoerders zijn, voor aile authentieke akten, voor alle kredieten, leningen en onroerende verrichtingen de handtekening van een tweede zaakvoerder noodzakelijk zijn.

ieder zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of verweerder.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. De zaakvoerders kunnen de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Deze beperkingen en verdeling kunnen niet aan derden worden tegengeworpen, ook niet al zijn ze openbaar gemaakt.

De vennootschap is verbonden door de handelingen van de zaakvoerders, zelfs indien die handelingen buiten haar doel vallen, tenzij zij bewijst dat de derde daarvan op de hoogte was of er, gezien de omstandigheden, niet onkundig van kon zijn. Bekendmaking van de statuten is echter geen voldoende bewijs.

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Deze bijzondere volmachten dienen beperkt te warden tot een bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen. De gevolmachtigden kunnen de vennootschap verbinden, binnen de perken van de hun verleende opdracht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders in geval van overdreven volmacht.

Jaarvergadering en voorwaarden voor toelating tot de vergadering, uitoefening van het stemrecht:

De algemene vergadering van de vennoten heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om de handelingen die de vennootschap aangaan, te verrichten of te bekrachtigen.

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, oefent deze de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Hij kan deze niet overdragen.

Het bestuursorgaan van de vennootschap, en de commissarissen indien die er zijn, kunnen de algemene vergadering samenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen wanneer vennoten die een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproepingen tot de algemene vergadering dienen de agenda te vermelden,

De oproepingen worden verzonden volgens de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen. Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

De zaakvoerders moeten antwoord geven op de vragen die hun door de vennoten worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard Is dat zij ernstig nadeel zou berokkenen aan de vennootschap, de vennoten of het personeel van de vennootschap.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Zolang de behoorlijk opgevraagde en opeisbare stortingen niet gedaan zijn, wordt het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop die stortingen niet zijn geschiedt, geschorst.

De notulen van de algemene vergaderingen worden ondertekend door de leden van het bureau en door de vennoten die erom verzoeken.

Afschriften voor derden worden ondertekend door een zaakvoerder.

" De beslissingen van de enige vennoot, die handelt in de plaats van de algemene vergadering, worden vermeld in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bijgehouden.

4. F 3 Elke vennoot kan zich op een algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een lasthebber, die zelf vennoot dient te zijn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen. Zij zullen hun stem uitbrengen voor elk agendapunt afzonderlijk, in een aangetekend schrijven dal véér de opening van de vergadering in het bezit van de vennootschap dient te zijn.

Met uitzondering van de beslissingen te nemen in het kader van de toepassing van artikel 332 Wetboek van vennootschappen en de beslissingen welke bij authentieke akte moeten worden verleden, kunnen de vennoten eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren. Daartoe zal door de zaakvoerders een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of op enige andere plaats in het rondschrijven vermeld. Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben gekregen van de vennoten.

De uitoefening van het stemrecht kan geregeld worden door overeenkomsten afgesloten tussen de vennoten. Bij het opmaken van dergelijke overeenkomsten dienen de voorschriften van artikel 281 Wetboek van Vennootschappen nageleefd te worden.

Wanneer één of meer aandelen op naam toebehoren aan verscheidene personen of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, dan kunnen de aan deze aandelen verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts worden uitgeoefend door één enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen daar alle gerechtigdere. Zolang deze aanwijzing niet is gebeurd, blijven de aan deze aandelen verbonden rechten geschorst.

Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, tenzij anders wordt overeengekomen tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar.

De gewone algemene vergadering, ook jaarvergadering genoemd, dient ieder jaar te worden bijeengeroepen op de tweede vrijdag van de maand maart om zeventien uur.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering gehouden op de eerstvolgende werkdag.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede vrijdag van de maand maart tweeduizend en vijftien om zeventien uur.

De vergadering gaat door in de zetel van de vennootschap of op een andere plaats aangewezen in de oproeping.

De vennoten mogen kennis nemen van de in artikel 283 Wetboek van Vennootschappen opgesomde

stukken, vijftien dagen voor algemene vergadering.

De algemene vergadering hoort het jaarverslag, in voorkomend geval het verslag van de commissarissen, en behandelt de jaarrekening. Na goedkeuring van de jaarrekening beslist de vergadering bij afzonderlijke stemming over de aan de zaakvoerders en commissarissen te verlenen kwijting.

Het bestuursorgaan heeft het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

De gewone algemene vergadering beraadslaagt en besluit op geldige wijze ongeacht het aantal vertegenwoordigde en aanwezige aandelen. De besluiten worden genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Boekjaar:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één oktober en eindigt op dertig september van ieder jaar.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel en zal worden afgesloten op dertig september tweeduizend en veertien. (30.09.2014).

Winstverdeling

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, kosten, provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, vormt de winst van de vennootschap. De algemene vergadering beslist over de bestemming van deze winst, rekening houdend met alle toepasselijke wettelijke bepalingen.

Ontbinding -- Vereffening

Het voorstel tot ontbinding wordt toegelicht in een verslag dat door het bestuursorgaan wordt opgemaakt en dat vermeld wordt in de agenda van de algemene vergadering die zich over de ontbinding moet uitspreken, Bij dat verslag wordt een staat van activa en passiva gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld.

De commissaris of, bij zijn ontstentenis, een bedrijfsrevisor of een externe accountant die door het bestuursorgaan wordt aangewezen, brengt over deze staat verslag uit en vermeldt inzonderheid of daarin de toestand van de vennootschap op volledige, getrouwe en juiste wijze is weergegeven.

Een afschrift van voormelde verslagen en de staat van activa en passiva wordt aan de vennoten verzonden.

«

, Voor-s behouden

aan het

F3eIgIsch Staatsblad

Onverminderd de mogelijkheid tot gerechtelijke ontbinding kan de vennootschap slechts ontbonden warden door een besluit van de algemene vergadering volgens de regels voor een statutenwijziging.

V6ár de beslissing tot ontbinding van de vennootschap bij authentieke akte wordt vastgesteld, moet de notaris na onderzoek het bestaan en de externe wettigheid bevestigen van de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap gehouden is. In de akte dienen de conclusies van de commissaris, bedrijfsrevisor of accountant overgenomen te worden.

De vennoten en de rechthebbenden of de rechtverkrijgenden kunnen de vereffening van de vennootschap niet vorderen, noch de verzegeling of de verdeling van het maatschappelijk bezit vorderen, noch op eender welke wijze ook tussenkomen in het bestuur van de vennootschap. Voor de uitoefening van hun rechten moeten zij zich houden aan de boeken en geschriften en aan de beslissingen van het bestuursorgaan en de algemene vergadering.

De algemene vergadering benoemt één of meerdere vereffenaars.

De vereffenaars treden evenwel pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming ingevolge de beslissing van de algemene vergadering.

De vereffenaars beschikken over de meest uitgebreide bevoegdheden hun toegekend door de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

De vereffenaars moeten de algemene vergadering van de vennoten bijeenroepen wanneer vennoten die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen en zij moeten de algemene vergadering van obligatiehouders bijeenroepen wanneer obligatiehouders die één vijfde van het bedrag van de in omloop zijnde obligaties vertegenwoordigen, het vragen,

De vereffenaars zenden in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening over aan de griffie van de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarin de vennootschap haar zetel heeft. Die staat vermeldt onder meer de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen en geeft aan wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening wordt die omstandige staat slechts am het jaar aan de griffie overgezonden en bij het vereffeningsdossier gevoegd.

Onverminderd de rechten van de bevoorrechte schuldeisers, betalen de vereffenaars alle schulden naar evenredigheid en zonder onderscheid tussen opeisbare en niet opeisbare schulden, onder aftrek, wat deze betreft, van het disconto. Zij mogen echter op eigen risico eerst de opeisbare schulden betalen, ingeval de baten de lasten aanmerkelijk te boven gaan of de schuldvorderingen op termijn voldoende gewaarborgd zijn, onverminderd het recht van de schuldeisers om zich tot de rechtbank te wenden,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten leggen de vereffenaars het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van koophandel van het arrondissement waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft.

Na betaling van de schulden of consignatie van de nodige gelden om die te voldoen verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk verdeeld kunnen worden. Zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden.

indien de vennootschap voldoet aan alle wettelijke voorwaarden, kan de ontbinding en vereffening gebeuren in één notariële akte.

ZAAKVOERDERS

Mevrouw De Cuyper Tamara, voornoemd, benoemd tot statutair zaakvoerder, heeft verklaard haar mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod,

Werd benoemd tot niet  statutair zaakvoerder;

De heer Reunes Bruno, voornoemd, dewelke heef verklaard zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enig beroepsverbod.

Het mandaat van de heer Reunes Bruno wordt onbezoldigd uitgeoefend.

VASTE VERTEGENWOORDIGER

Werd benoemd tot vaste vertegenwoordiger van de vennootschap;

Mevrouw De Cuyper Tamara, voornoemd, welke verklaart dit mandaat te aanvaarden.

COMMISSARIS

Er werd geen commissaris benoemd.

VOLMACHT

Met het oog op het vervuilen van alle formaliteiten inzake de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het Ondernemingsloket, de kas voor zelfstandigen en de Administratie van de Belasting op de Toegevoegde Waarde werd een bijzondere volmacht verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Boekhoudkantoor Linfisc" met zetel te 9940 Evergem, Hoeksken 51 A, haar organen en aangestelden, met recht van indeplaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte.

Frank De Raedt

Notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -14/10/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste lez. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BRUTA 74

Adresse
ADOLF DHAVELAAN 18 9940 EVERGEM

Code postal : 9940
Localité : EVERGEM
Commune : EVERGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande