BU

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BU
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 894.647.727

Publication

30/09/2013
ÿþ Mad Word 11.1

ln de bilagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsar : 0894.647.727

Benaming

(voluit) : BU

(verkort)

1131 14iM~~uuu~iwi~~u~

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

R .w+,W.. ~. =~ = G ~

g SEP. 2,013

Mt t dl,sVAiv k{1()'iI11`i iL"reGENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Victor Braeckmanlaan 111 te 9040 Gent (Sint-Amandsberg) (volledig adres)

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering: ontbinding en vereffening in een akte

UITTREKSEL: ONTBINDING EN VEREFFENING IN EEN AKTE

Uit een akte verleden voor ons, meester Joost Vercouteren, notaris niet standplaats te Beveren op 13:

september 2013, geregistreerd, blijkt dat:

WORDT GEHOUDEN:

De buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BU", met maatschappelijke zetel te 9040 Gent (Sint-Amandsberg), Victor Braeckmanlaan 111, hierna "de vennootschap" genoemd.

De vennootschap werd opgericht krachtens akte verleden voor notaris Philippe KLUYSKENS te Gent, Sint Amandsberg op 21 december 2007, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 11 januari 2008 onder nummer 2008011-0007788 en de zetel werd het laatst gewijzigd ingevolge de beslissing van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 01 december 2011, bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van 21 februari 2012 onder nummer 20120221-0042165 en waarvan de statuten niet meer werden gewijzigd tot op heden.

Deze buitengewone algemene vergadering heeft met éénparigheid van stemmen de volgende beslissingen genomen:

Vaststelling van de vervulling van de wettelijke formaliteiten

Met betrekking tot de formaliteiten, die door de Vennootschap moeten worden vervuld, stelt de voorzitter het:

volgende vast :

a) op 18 augustus 2013 heeft het bestuursorgaan van de Vennootschap een verslag opgesteld, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen; bij dat verslag werd een staat van activa en passiva van de Vennootschap gevoegd, die niet meer dan drie maanden voordien is vastgesteld; dit verslag werd opgesteld conform de waarderingsregels vastgesteld ter uitvoering van het artikel 92 van het Wetboek van vennootschappen.

b) op 27 augustus 2013 heeft de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap JH Accountancy, gevestigd te 9120 Beveren-waas, Marcel Van der Aastraat, 44,' vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de heer Jef Herrygers, Accountant-Belastingconsulent, optredende als extern accountant, overeenkom-'stig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen een verslag opgesteld.

De conclusies van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

CONCLUSIES ;

Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een commanditaire vennootschap JH: Accountancy, gevestigd te 9120 Beveren-waas, Marcel Van der Aastraat, 44, vertegenwoordigd door de heer' Jef Herrygers, Accountant-Belastingconsulent, werd aangesteld op 18 augustus 2013 door de zaakvoerder va de BVBA BU, met maatschappelijke zetel te 9040 Sint-Amandsberg(Gent),Victor Braeckmanlaan, 111, ingeschreven in het rechtspersonenregister met ondernemingsnummer 0894.647,727, gekend op de rechtbank; te Gent, met als opdracht het verslag op te stellen, voorgeschreven bij artikel 181, §1 W, Venn. bij het voorstel` tot ontbinding van de vennootschap, verklaart dat in het kader van de procedure van vereffening voorzien door' het vennootschapsrecht de zaakvoerder van de BVBA BU een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 juni 2013 opgesteld heeft, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap,:

............., een balanstotaal opgeeft van ¬ 51.599,41 en een netto-actief van ¬ 49.481,91.

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, onder voorbehoud van eventuele navorderingen inzake vennootschapsbelasting, BTW en eventuele andere schulden die op heden nog niet werden gevestigd of aan de vennootschap betekend maar die wel tijdens de vereffeningsprocedure zouden kunnen ontstaan, en in zoverre de vooruitzichten van het bestuursorgaan met succes gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Beveren, 27 augustus 2013.

JH Accountancy Comm.V., voor wie optreedt Jef Herrygers, Accountant.

Oproepingen

1/ Met betrekking tot de aandeelhouders

De aandeelhouder en zaakvoerder zijn aanwezig, of vertegenwoordigd zoals gezegd alsook de verzakingsbrief heeft ondertekend, zodat het bewijs van hun oproeping niet moet worden voorgelegd.-

Gelet op het ontbreken van oproepingen, verklaart de aandeelhouder/zaakvoerder formeel te verzaken aan de toepassing van artikel 181, § 2 en artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen; hij verzaakt tevens aan de toezending van de stukken die hem moeten ter beschikking gesteld worden overeenkomstig artikel 181, § 2 en artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

2/ Met betrekking tot de overige personen die dienden opgeroepen te worden

De voorzitter verklaart en de vergadering erkent dat er noch een commissaris, noch houders van obligaties op naam, noch houders van certificaten op naam die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, zijn.

VASTSTELLING DAT DE VERGADERING GELDIG KAN BERAADSLAGEN

Deze uiteenzetting wordt nagegaan en juist bevonden door de vergadering; deze erkent dat ze bevoegd is om over de onderwerpen op de agenda te beraadslagen.

De aandeelhouder verklaart dat de aandelen waarmee hij deelneemt aan deze buitengewone algemene vergadering niet het voorwerp uitmaken van enige inpandgeving noch van enige andere beperking die de vrije uitoefening van hun stemrecht zou beletten.

BESLISSINGEN

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende beslissingen:

EERSTE BESLISSING - Verslaggeving

De vergadering beslist de voorzitter te ontslaan van de voorlezing van het verslag opgesteld door het bestuursorgaan, houdende voorstel tot ontbinding van de Vennootschap, en van het verslag opgemaakt door voornoemde bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Bij het verslag van het bestuursorgaan is een staat van activa en passiva gevoegd afgesloten per 30 juni 2013.

De vergadering verklaart kennis te hebben genomen van gezegde verslagen en staat van activa en passiva, om er voorafgaandelijk dezer een afschrift van te hebben ontvangen,

TWEEDE BESLISSING _ ONTBINDING

De vergadering beslist, gelet op de bijzondere omstandigheden eigen aan de Vennootschap en de eenvoud van de vereffening, toepassing te willen maken van de mogelijkheid geboden door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen, zoals gewijzigd door de wet van 19 maart 2012 tot wijziging van het Wetboek van vennootschappen wat de vereffeningsprocedure betreft, tot ontbinding en vereffening in één akte.

Voormeld artikel iaat de ontbinding en vereffening in één akte toe als aan volgende voorwaarden is voldaan

1. er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2. er zijn geen passiva (schulden) luidens de staat van activa en passiva zoals bedoeld in artikel 181 van het

Wetboek van vennootschappen;

3 alle aandeelhouder(s) of venno(o)t(en) zijn aanwezig of vertegenwoordigd op de algemene vergadering en

besluiten met eenparigheid van stemmen;

4. de terugname van het resterend actief gebeurt door de venno(o)t(en) zelf.

Na vastgesteld te hebben dat er geen passiva (schulden) tegenover derden zijn luidens de staat van activa en passiva, beslist de vergadering niet éénparigheid van stemmen tot de ontbinding van de vennootschap met dadelijke in vereffeningstelling zonder benoeming van een vereffenaar.

Voor zover er bij de vereffening ongekende activa vergeten werden worden zij toebedeeld aan de enige aandeelhouder.

Indien er na de vereffening onbetaalde schulden van de vennootschap overblijven, worden zij eveneens toebedeeld aan de enige voornoemde aandeelhouder.

DERDE BESLISSING  Sluiting van de vereffening

De aandeelhouder beslist, gezien het voorgaande, de vereffening onmiddellijk te sluiten.

Vervolgens stelt de vergadering vast dat de Vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

VIERDE BESLISSING  Bewaring van boeken en bescheiden

De vergadering beslist daarenboven dat de boeken en be-'scheiden van de Vennoot-ischap zullen worden neergelegd en bewaard gedurende de bij de wet verplichte termijn op volgende adres: bij de heer Hoff Gerard te Nederland, 14111V Naarden, B. van Rooijenstraat, 3.

De vergadering stelt vast dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van gelden en waarden die toekomen aan schuldeisers en die hen niet konden worden afgegeven.

VOOR BEKNOPT EN BEREDENEERD UITTREKSEL OP ONGEZEGELD PAPIER VOOR DE

BEKENDMAKING IN HET BELGISCH STAATSBLAD.

Getekend; Notaris Joost Vercouteren.

Tegelijk hierbij neergelegd: afschrift van de akte, volmacht, verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de extern accountant.

Vetor-'behouden .aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/09/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik 8 ve snelden " Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/02/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.01.2013, NGL 14.02.2013 13036-0303-011
21/02/2012
ÿþ Mal 2,1

IL:41717,e ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte





Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





- ~ FEes. ~12



" 12042165*

-f,rrC'rlTBAie:" á ,_-AN

KOOPHAivDEL. TE GENT

ri le





Ondernemingsnr : 0894 647 727

Benaming

(voruit) : BU

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : ANTWERPSESTEENWEG 1026 - 9040 GENT - SINT AMANDSBERG

Onderwerp akte : WIJZIGING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 1 december 2011 heeft beslist de maatschappelijke zetel - met onmiddellijke ingang - te wijzigen naar

VICTOR BRAECKMANLAAN 111

9040 GENT- SINT AMANDSBERG

GERARD HOFF

ZAAKVOERDER

--------------- - ------------------------------------------------------ -

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

16/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 31.01.2012, NGL 13.02.2012 12032-0252-012
01/09/2011
ÿþ_  7 Motl 2.1

~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~~~~

 17/».---

!"

A

NEERGELEGD

.2 2 Alk. 2011

E2EC1-lT,,L,-a~K VAN

K.00P» ~E GENT

.~ ~

*ui3sa~i*

ber

aa Be Star

Ih

Ondernemingsnr : 0894 647 727

Benaming

(voluit) : BU

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : VICTOR BRAECKMANLAAN 111 - 9040 GENT - SINT AMANDSBERG

Onderwerp akte : Wijziging maatschappelijke zetel

De bijzondere algemene vergadering gehouden op 2 mei 2010 heeft beslist de maatschappelijke zetel - met onmiddellijke ingang - te wijzigen naar :

ANTWERPSESTEENWEG 1026

9040 SINT AMANDSBERG

GERARD HOFF

ZAAKVOERDER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/09/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

17/02/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 31.01.2011, NGL 14.02.2011 11032-0336-012
19/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 30.01.2010, NGL 12.02.2010 10043-0255-012

Coordonnées
BU

Adresse
VICTOR BRAECKMANLAAN 111 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande