BUBUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BUBUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 454.333.845

Publication

08/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.08.2013, NGL 31.10.2013 13652-0346-013
06/01/2015
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flhII

+1500 96+

NEERGELEGD

2.3 In. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEILKU 4ENT

Ondernemingsnr : 0454.333.845

Benaming

(voluit) : BUBUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Molenweidestraat 8, 9070 Heusden

(volledig adres)

Onderwerp akte : Neerlegging fusievoorstel

VOORSTEL VAN EEN MET FUSIE DOOR OVERNEMING GELIJKGESTELDE VERRICHTING IN DE ZIN. VAN ARTIKEL 676, 1° VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN TUSSEN BUBUS BVBA EN' GUARANTEE INSURANCE NV

1.Voorafgaande uiteenzetting

Bubus BVBA en Guarantee Insurance NV hebben de intentie om een aan de fusie door overneming; gelijkgestelde verrichting (hierna genoemd de "vereenvoudigde fusie") door te voeren, waarbij het gehele vermogen (zowel de rechten als de verplichtingen) van Guarantee Insurance NV door ontbinding zonder. vereffening zal overgaan op Bubus BVBA, overeenkomstig artikel 671, juncto artikel 676, 1° van het Wetboek, van vennootschappen (hierna "W. Venn,").

Op 17 december 2014 wordt, overeenkomstig artikel 719 W. Venn., door de bestuursorganen van Bubus BVBA en Guarantee Insurance NV, in gemeenschappelijk overleg, het hierna geformuleerde voorstel tot. vereenvoudigde fusie door overneming opgesteld.

De bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen verbinden zich jegens elkaar om alles te doen wat, in hun macht ligt om een vereenvoudigde fusie tot stand te brengen tegen de hierna vermelde voorwaarden en leggen bij deze het fusievoorstel vast dat ter goedkeuring zal worden voorgelegd aan de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de betrokken vennootschappen.

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen verklaren kennis te hebben genomen van de wettelijke verplichting om voor iedere vennootschap die aan de vereenvoudigde fusie deelneemt, minstens 6 weken váár de algemene vergadering die zich over de fusie moet uitspreken, het fusievoorstel ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel neer te leggen en bij uittreksel bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad (artikel 719, laatste lid W. Venn.).

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen zijn tenslotte van oordeel dat de vooropgestelde vereenvoudigde fusie, waarbij Guarantee Insurance NV zal worden overgenomen door Bubus BVBA, voordelig is, dit zowel vanuit economisch ais vanuit financieel oogpunt aangezien:

-de bij de fusie betrokken vennootschappen tot dezelfde groep behoren;

-de vennootschappen gelijkaardige activiteiten hebben;

-de groepsstructuur door de voorgenomen fusie vereenvoudigd zal worden;

-door de fusie de activiteiten gecentraliseerd zullen worden in één vennootschap en zo

efficiënte en transparante wijze kunnen worden uitgeoefend;

-de administratie en het beheer van de vennootschappen door de fusie vereenvoudigd zullen worden.

De voorgenomen verrichting beantwoordt dan ook aan rechtmatige behoeften van economische en financiële aard.,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

op een meer

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Vanuit een bedrijfseconomisch standpunt is het bijgevolg verantwoord dat de betrokken vennootschappen in één juridische entiteit worden ondergebracht.

2,De rechtsvorm, de naam, het doel en de zetel van de te fuseren vennootschappen (artikel 719,1° W. Venn.)

De aan de voorgestelde vereenvoudigde fusie door overneming deelnemende vennootschappen zijn: 2.1.De Overnemende Vennootschap

BUBUS BVBA, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid met maatschappelijke zetel te Molenweidestraat 8, 9070 Heusden.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent) onder het nummer 0454.333.845. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving

"De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, aile hoegenaamde industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het administratief beheer voor derden, het ontwerpen, opmaken voor zichzelf of voor derden, verkopen van alle publicitaire mailings, het ontwerpen, plaatsen en verwerven van alle publiciteit, personeelsbeheer voor derden, boekhouding, tekstverwerking voor derden, algemeen secretariaatswerk,

-0e verlening van diensten aan ondernemingen en privé-personen in de meest brede betekenis. Dit omvat ondermeer commerciële tussenkomsten, consultancy, studiewerk, bureauwerk, evenals diverse opdrachten inzake handels-, financiële en organisatorische aangelegenheden.

-Het optreden ais tussenpersoon in de handel.

-De in- en uitvoer, de aan- en verkoop, de groot- en kleinhandel, zowel voor zichzelf als voor derden, de agentuur van alle antikwiteiten en kunstvoorwerpen, het organiseren, ontwerpen, uitvoeren van tentoonstellingen en beurzen, het organiseren van openbare verkopingen, het verlenen van raadgevingen voor binnenhuisinrichting en decoratie, het opmaken van aile expertises, schattingen en verdelingen.

-De aan- en verkoop, de verhuring, de ruiling van alle onroerende goederen, in de meest brede betekenis van het woord,

De vennootschap handelt voor zichzelf en voor derden, in consignatie, als agent of als commissionair.

De vennootschap mag om het even welke gelijkaardige of aanverwante handelingen stellen, die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten, die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap mag op welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk of samenhangend doel hebben, of die de ontwikkeling van haar onderneming kunnen bevorderen, haar grondstoffen kunnen leveren of de afzet van haar produkten kunnen vergemakkelijken.

Zij mag alle roerende of onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van haar doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, verkopen of ruilen, alle vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alles verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De zaakvoerders van deze vennootschap zijn de volgende:

" Buysschaért Régine

" Saverys Bruno

Zij wordt hierna'Bubus', of de 'Overnemende Vennootschap' genoemd.

2.2.De Over te Nemen Vennootschap:

GUARANTEE INSURANCE NV, naamloze vennootschap met maatschappelijke zetel te Molenweidestraat 8, 9070 Heusden.

De vennootschap is ingeschreven in het rechtspersonenregister (Gent) onder het nummer 0447.430.514. Deze vennootschap heeft overeenkomstig artikel 3 van haar statuten de volgende doelomschrijving:

"De Vennootschap heeft tot doel, voor haar eigen rekening ais voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de onderschrijving, de aanvaarding, de bemiddeling, de overname of het beheer van garantieverplichtingen van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

derden, hetzij alleen, hetzij in combinatie met derden, het beheer en optreden als bemiddelaar van leasing, dit alles in de meest brede zin van het woord.

-De verlening van diensten aan ondernemingen en privé-personen in de meest brede betekenis. Dit omvat ondermeer commerciële tussenkomsten, consultancy, studiewerk, bureauwerk, evenals diverse opdrachten inzake handels-, financiële en organisatorische aangelegenheden.

-Het optreden als tussenpersoon in de handel.

-De aan- en verkoop, de verhuring, de ruiling van alle onroerende goederen, in de breedste betekenis,

-De vennootschap handelt voor zichzelf en voor derden, in consignatie, als agent of als commissionair.

De vennootschap mag om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van aard zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij mag haar doel verwezenlijken op gelijk welke plaats of op gelijk welke wijze en volgens de modaliteiten, die haar het best geschikt lijken.

De vennootschap mag, rechtstreeks of onrechtstreeks belangen nemen door inbreng, afstand, fusie, inschrijving of aankoop van effecten, financiële tussenkomst of op welke andere wijze ook, in zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die eenzelfde, gelijkaardig of samenhangend doel nastreven of eenvoudig nuttig zouden zijn tot de verwezenlijking van haar doel.

Zij mag alle roerende of onroerende goederen die nodig zijn tot de verwezenlijking van haar doel kopen, in huur nemen, verpachten, oprichten, verkopen of ruilen, alle vergunningen nemen, bekomen, aankopen en afstaan en in het algemeen alles verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar maatschappelijk doel aansluiten of van die aard zijn de verwezenlijking ervan te vergemakkelijken.

De raad van bestuur van deze vennootschap is als volgt samengesteld:

" Bubus BVBA Bestuurder

Vast vertegenwoordigd door Buysschaert Régine

" Buysschaert Régine Bestuurder

Zij wordt hierna 'Guarantee Insurance' of 'Over te Nemen Vennootschap' genoemd.

Bubus zal, ais Overnemende Vennootschap, het gehele vermogen verkrijgen van Guarantee Insurance,

3.De datum vanaf welke de handelingen van de Over te Nemen Vennootschap boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening van de Overnemende Vennootschap (artikel 719, 2° W. Venn.)

Voor wat betreft juridische en boekhoudkundige doeleinden, zal de fusie in werking treden op 1 oktober 2014.

4.De rechten die de Overnemende Vennootschap toekent aan de vennoten van de Over te Nemen Vennootschap, die bijzondere rechten hebben, alsook aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hen voorgestelde maatregelen (artikel 719, 3° W. Venn.)

Er zijn in de Over te Nemen Vennootschap geen vennoten die bijzondere rechten hebben, dan wel houders van andere effecten dan aandelen.

5.leder bijzonder voordeel toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de te fuseren vennootschappen (artikel 719, 4° W, Venn.)

Aan de bestuurders van de Overnemende Vennootschap en de Over te Nemen Vennootschap wordt geen bijzonder voordeel toegekend.

6.Statutenwijzigingen (artikel 724 W. Venn.)

De zaakvoerders van de Ovememende Vennootschap achten het noodzakelijk om overeenkomstig artikel 724 W. Venn. haar statuten te wijzigen teneinde haar doel uit te breiden naar aanleiding van deze fusie om het in overeenstemming te brengen met het doel en de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap, aangezien de activiteiten van de Over te Nemen Vennootschap niet binnen de huidige doelomschrijving van de Overnemende Vennootschap vallen,

7.Bodemsanering

De Over te Nemen Vennootschap bezit geen onroerend goed en heeft geen zakelijke rechten op enig onroerend goed gelegen in België zodat de geplande vereenvoudigde fusie niet kwalificeert als een "overdracht van grond" in het kader van de Belgische bodemsaneringswetgeving.

~

Y

boor= behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

8. Procedure

Overeenkomstig de procedure bij met fusie door overneming gelijkgestelde verrichtingen, zoals omschreven in de artikelen 719 11m 727 van het Wetboek van vennootschappen, dient in het kader van de vooropgestelde vereenvoudigde fusie geen bijzonder fusie  of revisoraal verslag te worden opgemaakt.

9.Algemene vergaderingen

De streefdatum voor de goedkeuring van het vereenvoudigd fusievoorstel door de onderscheiden algemene vergaderingen is 28 februari 2015. De algemene vergaderingen van de bij de vereenvoudigde fusie betrokken vennootschappen zullen alsdan beslissen dat de fusie voor juridische en boekhoudkundige doeleinden uitwerking zal hebben op 1 oktober 2014.

Indien het vereenvoudigde fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle origineel overgemaakte bescheiden die de bij de fusie betrokken vennootschappen aanbelangen door de andere vennootschap aan de respectieve vennootschap terugbezorgd, zodat elke vennootschap haar eigen bescheiden terugkrijgt en worden alle kosten verband houdende met de verrichting gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, ieder voor een gelijk deel.

10. Neerlegging

De bestuursorganen van de betrokken vennootschappen stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, Johan Vanovenberghe met woonplaats te Weistraat 12B, 9750 Zingein, met recht van substitutie, teneinde alle formaliteiten te vervullen en documenten te ondertekenen met het oog op de neerlegging van het fusievoorstel ter griffie van de Rechtbank van Koophandel van Gent, en dit uiterlijk zes weken voor de geplande vereenvoudigde fusie-akte, te weten uiterlijk op 31 december 2014.

11.Fiscale verklaringen

De ondergetekenden verklaren dat deze fusie door overneming zal beantwoorden aan de vereisten gesteld : door de artikelen 117 en 120 van het Registratiewetboek en de artikelen 183 bis, 211 en 212 van het Wetboek Inkomstenbelasting 1992, evenals de artikelen 11 en 18 § 3 van het B.T.W.-Wetboek.

Johan Vanovenberghe

Bijzonder gevolmachtigde

A

ffie4,(1 mernr Yttotel'aotM

11/02/2013 : DE052262
09/11/2012 : DE052262
14/11/2011 : DE052262
06/12/2010 : DE052262
17/03/2015
ÿþr Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken

kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD

O MAART 2015

RECHTE WAN

KOOPHAND ENT

NIN

15 0283*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0454333845

Benaming

(voluit) : BUBUS

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel 9070 Destelbergen (Neusden), Molenweidestraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte :BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  GERUIZLOZE FUSIE

Op de buitengewone algemene vergadering gehouden voor het ambt van Geassocieerd Notaris Jean Francis Claerhout te Gent op 26 februari 2015, blijkt dat:

1/ verzaking aan ter beschikking stellen van tussentijdse cijfers.

2/ Lezing en onderzoek van volgend stuk, waarvan alle aandeelhouders kosteloos een afschrift konden verkrijgen:

- Het FUSIEVOORSTEL door de zaakvoerders opgesteld op 17 december 2014 conform artikel 719 van het Wetboek van Vennootschappen en neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel op 23 december daarna;

3/ Besluit tot fusie overeenkomstig voornoemd fusievoorstel door overneming door onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUBUS", overnemende vennootschap, overeenkomstig de modaliteiten en de voorwaarden bepaald in dit fusievoorstel, van de naamloze vennootschap "GUARANTEE INSURANCE", met zetel te Destelbergen (Heusden), Molenweidestraat, 8, RPR Gent, ondernemingsnummer 0447.430.514; opgericht bij akte verleden voor ondergetekende notaris op 13 mei 1992, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 5 juni daarna, onder nummer 920605-413; de statuten werden laatst gewijzigd bij procesverbaal opgemaakt door ondergetekende notaris op 29 juni 2000, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 21 juli daarna, onder nummer 20000721-12; overgenomen vennootschap; Al de verrichtingen door deze overgenomen vennootschap zijn voor rekening en risico van de overnemende vennootschap vanaf 1 oktober 2014.

41 Vaststelling dat onderhavige besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BUBUS" op heden de enige aandeelhouder is van de naamloze vennootschap "GUARANTEE INSURANCE", zodat het om een niet fusie gelijkgestelde verrichting gaat in de zin van artikel 676, 2° van het Wetboek van Vennootschappen (een geruisloze fusie) gaat, waarbij het gehele vermogen, zowel de rechten als de plichten van de overgenomen vennootschap "GUARANTEE INSURANCE" TEN ALGEMENE TITEL overgaan op de onderhavige overnemende vennootschap "BUBUS" als gevolg van een ontbinding zonder vereffening van de naamloze vennootschap "GUARANTEE INSURANCE".

Overgang van het geheel vermogen van de overgenomen vennootschap TEN ALGEMENE TITEL naar de overnemende vennootschap.

51 Bepaling dat de statuten van de onderhavige overnemende vennootschap volgende wijzigingen zullen ondergaan in het kader van de fusie: uitbreiding van het maatschappelijk doel door toevoeging van volgende bepalingen, genomen uit het doel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derdën te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e ti

van de overgenomen vennootschap, teneinde het doel van beide vennootschappen samen te voegen:

"Voor haar eigen rekening als voor rekening van derden, in België en in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden om het even welke industriële, commerciële, financiële, burgerlijke, roerende en onroerende verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met de onderschrijving, de aanvaarding, de bemiddeling, de overname of het beheer van garantieverplichtingen van derden hetzij alleen, hetzij in combinatie met derden, het beheer en optreden als bemiddelaar van leasing, dit alles in de meest brede zin van het woord.

De verlening van diensten aan ondernemingen en privé-personen in de meest brede betekenis. Dit omvat ondermeer commerciële tussenkomsten, consultancy, studiewerk, bureauwerk, evenals diverse opdrachten inzake handels-, financiële en organisatorische aangelegenheden."

Overeenkomstig artikel 287 van het Wetboek van Vennootschappen wordt in het kader van deze doelwijziging een verslag van de zaakvoerders voorgelegd, met een staat van activa en passiva de dato 31 december 2014.

61 Coördinatie van de statuten met vervanging van de verwijzingen naar de gecoördineerde wetten op de vennootschappen door verwijzing naar het Wetboek van Vennootschappen.

71 Bevoegdheden verlenen aan de zaakvoerders voor de uitvoering van de besluiten over de voorgaande punten van de agenda.

8/ Vaststelling van de verdwijning van de overgenomen naamloze vennootschap "GUARANTEE INSURANCE".

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL Notaris Jean Francis Claerhout.

Tegelijk hiermee neergelegd : afschrift akte dd 26 februari 2015

-verslag van de zaakvoerders met staat van actie fen passief

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notais, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor->pou-en dan het Belgisch Staatsblad

08/12/2009 : DE052262
09/12/2008 : DE052262
07/12/2007 : DE052262
13/10/2006 : DE052262
28/10/2005 : DE052262
09/02/2005 : DE052262
11/10/2004 : DE052262
12/11/2003 : DE052262
14/10/2002 : DE052262
09/10/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 28.08.2015, NGL 30.09.2015 15641-0112-013
09/11/2001 : DE052262
10/11/2000 : DE052262
26/05/2000 : DE052262
24/02/2000 : DE052262
06/05/1998 : DE52262
10/10/2016 : ME. - JAARREKENING 31.03.2016, GGK 26.08.2016, NGL 30.09.2016 16640-0166-012

Coordonnées
BUBUS

Adresse
MOLENWEIDESTRAAT 8 9070 HEUSDEN(O-VL)

Code postal : 9070
Localité : Heusden
Commune : DESTELBERGEN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande