BUIJSSE INTERNATIONAL

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BUIJSSE INTERNATIONAL
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 567.742.978

Publication

14/11/2014
ÿþOp de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Het overschot wordt in beginsel onder de aandeelhouders verdeeld, tenzij de jaarvergadering, op voorstel van de raad van bestuur, beslist dat dit saldo voor het geheel of voor een gedeelte een andere bestemming zal krijgen, onder meer voor het vormen van een buitengewoon reservefonds of het overbrengen naar het volgend boekjaar.

Bij beslissing van de raad van bestuur kunnen er interimdividenden toegekend worden mits naleving van de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

9. Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een raad van bestuur, bestaande uit ten minste drie leden en maximum vier leden, al dan niet aandeelhouders van de vennootschap.

Wanneer de vennootschap evenwel is opgericht door twee personen of wanneer op een algemene vergadering van aandeelhouders van de vennootschap is vastgesteld dat de vennootschap niet meer dan twee aandeelhouders heeft, mag de raad van bestuur uit slechts twee leden bestaan tot de dag van de gewone algemene vergadering die volgt op de vaststelling door alle middelen dat er meer dan twee aandeelhouders zijn.

De bestuurders worden benoemd bij de oprichtingsakte of door de algemene vergadering der aandeelhouders; de uittredende bestuurders zijn herkiesbaar.

De voordracht van de bestuurders zal geschieden als volgt:

-de aandeelhouders die houder zijn van aandelen categorie A hebben het recht om kandidaten voor te dragen voor de aanstelling van twee bestuurders, zijnde de A-bestuurders;

-de aandeelhouders die houder zijn van aandelen categorie B hebben het recht om kandidaten voor te dragen voor de aanstelling van twee bestuurders, zijnde de B-bestuurders.

Werden benoemd tot bestuurders voor een periode van 6 jaar te rekenen vanaf het verlijden van de oprichtingsakte:

1)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid I.NEO, met zetel te 9250 Waasmunster, Marktwegel 13, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0844.810.414, bevoegde rechtbank Gent, afdeling Dendermonde, BTW-nummer 844.810.414, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Patrick Buijsse, voornoemd, daartoe benoemd bij beslissing van haar zaakvoerder op vijf november tweeduizend veertien, als B-bestuurder;

2)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid PE-CO, met zetel te 9250 Waasmunster, Vinkenlaan 2, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0844.809.919, bevoegde rechtbank Gent, afdeling Dendermonde, BTW-nummer 844.809.919, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, mevrouw Petra Buijsse, voornoemd, daartoe benoemd bij beslissing van haar zaakvoerder op vijf november tweeduizend veertien, als B-bestuurder;

3)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Q-MAN, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Stefaan Dewulf voornoemd, daartoe benoemd bij beslissing van haar zaakvoerder op vijf november tweeduizend veertien, als A-bestuurder;

4)de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEVAG, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de heer Anthony Geerinckx, voornoemd, daartoe benoemd bij beslissing van haar zaakvoerder op vijf november tweeduizend veertien, als A-bestuurder.

Hun mandaat is onbezoldigd tot de algemene vergadering hierover anders beslist.

De raad van bestuur kiest onder haar leden een voorzitter. Deze leidt de vergaderingen. Telkens de voorzitter belet of afwezig is, wordt hij vervangen door het oudste lid.

De raad van bestuur vergadert zo vaak als de belangen van de vennootschap het vereisen, minstens één keer per trimester en tevens wanneer minstens één bestuurder hierom verzoekt.

De vergaderingen worden gehouden op de plaats, de datum en het uur in de oproepingsbrieven vermeld. De oproepingen dienen steeds ten minste drie werkdagen op voorhand en schriftelijk te gebeuren. Ook zonder dat een oproeping heeft plaats gehad kan de vergadering worden gehouden indien alle bestuurders persoonlijk of bij volmacht aanwezig zijn.

Een bestuurder kan zich op de raad doen vervangen door een andere bestuurder, mits hiervoor, per vergadering, een schriftelijke volmacht te geven.

De raad van bestuur kan enkel geldig beslissen wanneer minstens één A-bestuurder en één B-bestuurder aanwezig of vertegenwoordigd zijn.

Beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen. Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter niet beslissend.

De raad van bestuur heeft de meest uitgebreide machten inzake het bestuur van de vennootschap. Zij heeft onder meer het recht om zonder raadpleging van de algemene vergadering, alle contracten te sluiten, dadingen en compromissen aan te gaan, roerende en onroerende goederen te kopen, te verkopen, te huren en te verhuren, toe te stemmen in hypothecaire inschrijvingen, opheffing te verlenen met of zonder betaling, te ontslaan van het nemen van ambtshalve inschrijving, alle leningen en kredietopeningen aan te gaan, gedwongen tenuitvoerlegging te bedingen en te vervolgen, te ruilen, in rechte op te treden, te eisen en zich te verweren, dit alles zonder dat deze opsomming beperkend zou zijn.

De raad kan één of meer gedelegeerd-bestuurders benoemen bij wijze van indeplaatsstelling, hun

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

bevoegdheden en hun bezoldiging bepalen en tot de herroeping van hun aanstelling beslissen. De raad van bestuur kan tevens het dagelijks bestuur toevertrouwen aan één of meerdere directeuren of gevolmachtigden, aandeelhouders of niet. Bij delegatie stelt de raad van bestuur de machten en de vergoedingen vast, verbonden aan deze functie.

Alle akten en alle verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag van minder dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00) zullen geldig ondertekend zijn door de handtekening van één bestuurder, aldus handelend namens de vennootschap, die noch tegenover derden, noch tegenover de hypotheekbewaarder, het bewijs van zijn bevoegdheid moet leveren.

Alle akten en alle verrichtingen die de vennootschap verbinden voor een bedrag gelijk aan of meer dan vijfduizend euro (¬ 5.000,00) zullen geldig ondertekend zijn door twee bestuurders, waarvan minstens één A-bestuurder en één B-bestuurder, aldus handelend namens de vennootschap, die noch tegenover derden, noch tegenover de hypotheekbewaarder, het bewijs van hun bevoegdheden moeten leveren.

De raad van bestuur en de gedelegeerd-bestuurders mogen specifieke en afgebakende bevoegdheden, voor één of meer opdrachten, bij wijze van bijzondere volmacht, toekennen aan personen die zij daartoe geschikt achten.

10. Commissarissen : -

11. Doel:

De vennootschap heeft tot doel :

1.Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- adviesbureau op het gebied van bedrijfsvoering en beheer waaronder onder meer maar niet uitsluitend het verlenen van advies en praktische hulp aan bedrijven in verband met public relations en communicatie, het verlenen van adviezen en hulp aan het bedrijfsleven en de overheid op gebied van bijvoorbeeld planning, organisatie, efficiëntie en toezicht, het verschaffen van informatie aan de bedrijfsleiding, het berekenen van de kosten en baten van de voorgestelde maatregelen op het gebied van planning, organisatie en efficiëntie, het verlenen van adviezen op het gebied van beheer in het algemeen;

- het tussenkomen in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels-,

bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

2. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, ter beschikkingstellen, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

3. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

4. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

5. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito s op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondernemingen. Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

12. Jaarvergadering : De jaarvergadering zal gehouden worden op de tweede woensdag van de maand mei om 19.00 uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de uitnodiging bepaald, en voor de eerste maal in 2016.

Er zijn geen speciale voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

13. Er werd volmacht verleend aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid A&F Bedrijfsrevisoren met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Plezantstraat 8b, vertegenwoordigd door de heer Geert Van Hemelryck, teneinde het nodige te doen voor de formaliteiten inzake ondernemingsloket, aanvraag van vergunningen, btw-nummer en andere verplichtingen die te vervullen zijn bij het opstarten van de vennootschap.

14. Ondergetekende notaris bevestigt de storting van 833.333,00 euro voor de vennootschap in

oprichting bij de naamloze vennootschap Belfius Bank.

VOOR BEREDENEERD UITTREKSEL.

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk hiermee neergelegd : expeditie van de oprichtingsakte.

07/05/2015
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

5 69828*

Ondernerningsnr : 0567.742.978

Benaming

(voluit) : BUIJSSE INTERNATIONAL

Rechtsvorm : NV

Zetel : Spinnerslaan 3, 9160 Lokeren

Onderwerp akte : benoeming gedelegeerd bestuurder en voorzitter Raad van bestuur

GRIL-rit 176C 76ANK VAN

KOOPHANDEL GENT

2 4 APR. 2015

AFDELINGFERMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 18 december 2014.

De volgende beslissingen werden met eenparigheid van stemmen genomen

De raad van bestuur beslist om met ingang vanaf heden als voorzitter van de raad van bestuur aan te stellen : BVBA Q-MAN, gevestigd te 8500 Kortrijk, Bessenlaan 5, RPR Gent, afdeling Kortrijk, ondernemingsnummer 0862.444.222., met als vaste vertegenwoordiger de heer Stefaan Dewulf, wonende te 8500 Kortrijk, Bessenlaan 5.

De raad van bestuur beslist om met ingang vanaf heden ais gedelegeerd bestuurder aan te stelten : BVBA PE-CO, gevestigd te 9250 Waasmunster, Vinkenlaan 2, RPR Gent, afdeling Dendermonde, ondernemingsnummer 0844.809.919 met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Petra Buljsse, wonende te 9250 Waasmunster, Vinkenlaan 2.

BVBA PE-00

Vertegenwoordigd door:

Petra Buijsse

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 11.05.2016, NGL 26.07.2016 16358-0138-013

Coordonnées
BUIJSSE INTERNATIONAL

Adresse
SPINNERSLAAN 3 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande