BUIJSSE PAINTING

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BUIJSSE PAINTING
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 866.369.950

Publication

24/10/2014
ÿþ Illod Weil 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

I II

II

11

II

Voor-

behoude aan het Belgiscl

StaatsbEE

Ondernemingsnr : 0866 369 950

Benaming

(voluit) : BUIJSSE PAINTING

(verkort) :

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

15 OKT. 2014

AFDELING eiffigRMONDE

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Spinnerslaan 3, 9160 LOKEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte: ONTSLAG EN BENOEMING VASTE VERTEGENWOORDIGER

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/10/2014 - Annexes du Moniteur belge De raad van bestuur heeft kennis genomen van het ontslag - met ingang van 1 juli 2014 - van de heer Roger Buijsse als vaste vertegenwoordiger van Buijsse Invest BVBA in de uitoefening van het mandaat als bestuurder van Buijsse Painting NV,

De zaakvoerders van Buijsse invest BVBA hebben Pe-Co BVBA, met ondernemingsnummer

0844 809 919, ingeschreven in het RPR te Dendermonde en niet zetel te Vinkenlaan 2 te 9250 Waasmunster , vast vertegenwoordigd door mevrouw Petra Buijsse, wonende te Vinkenlaan 2 te 9250 VVaasmunster, benoemd tot nieuwe vaste vertegenwoordiger en dit met ingang van 1 juli 2014.

I.Neo BVBA

vertegenwoordigd door

Buijsse Patrick

bestuurder

Op de taatste biz, van Luk B verrnetden Recto Naam en hoedanigheid van de tnstrurnenterende notarts, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

30/10/2014
ÿþ Md Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vc behc

aar Beli Staa

1811

Ondernemingsnr : 0866 369 950

Benaming

(voluit) : BUIJSSE PAINTING

(verkort) :

*14199170*

11111



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

21 OKT. 2014

AFDELING elitiéRMONDE



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm: NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel: Spinnerslaan 3, 9160 LOKEREN

(volledig adres)

Onderwerp akte: Benoeming bestuurder

De bijzondere algemene vergadering van vennoten gehouden op 30 september 2014 benoemt met eenparigheid van stemmen de volgende rechtspersoon tot bestuurder van de vennootschap en dit met ingang van heden:

- De BVBA Pe-co, ondernemingsnummer BE 0844,809.919, met maatschappelijke zetel te 9250 Waasmunster, Vinkenlaan 2, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger mevrouw Petra Buijsse.

I.Neo BVBA

vertegenwoordigd door

Buijsse Patrick

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening.

10/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

beha

aai

Bel Staa

mod 11.1

LIZT In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tiKll-FIf htbt.:H l 13ANK VAN

KOOPHANDEL GENT

3 0 OKT. 2014

AFDELING DENDERMONDE

C rPETe

Ondernemingsnr : 0866.369.950

Benaming (voluit) : BUIJSSE PAINTING NV

(verkort) ;

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Spinneriaan 3

9160 Lokeren

Onderwerp akte : DOELSUITBREIDING - AANPASSING VAN DE STATUTEN

Uit een akte verleden voor notaris Raf Van der Veken te Belsele - Sint-Niklaas op 27 oktober 2014, blijkt

hetgeen volgt

1. Het doel van de vennootschap werd uitgebreid door de huidige tekst van artikel 3 van de statuten te

vervangen door de hierna bepaalde tekst

-De vennootschap heeft tot doel:

1. Het uitvoeren van aile schilder- en versieringswerken, zandstralen en metaliseren, dit alles zowel industrieel ais niet-industrieel, zowel in de publieke als in de privésector en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden.

2. Administratie, consultancy en managementactiviteiten, omvattende onder meer:

- het tussenkorren in het dagelijks bestuur en het vertegenwoordigen van bedrijven door onder meer het uitoefenen van mandaten van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar;

- studie, organisatie en raadgevend bureau inzake juridische, financiële, handels, bedrijfseconomische of sociale aangelegenheden met inbegrip van alle handelingen die verband houden met advies, documentatie en publicatie over juridische, sociale, economische en financiële problemen;

- het begeleiden van bedrijven op het gebied van handel, nijverheid en administratie, het verrichten van secretariaatswerkzaamheden, het domiciliëren van bedrijven, het ter beschikking stellen van kantoren, magazijnen en fabricageruimten, het verrichten van voorbereidende studies en adviezen op gebied van management, bedrijfsvoering, economische wetgeving, marketing, export en import, het drukken en uitgeven van studies, rapporten en het verlenen van hulp aan bedrijven in oprichting of bij overname van bestaande bedrijven, zenden en ontvangen van post en meer in het algemeen alles te doen wat de oprichting, de uitbating en het beheer van de bedrijven van nut kan zijn.

- het voeren van activiteiten zoals opleiding, onderzoek, advies, dienstverlening, assistentie en training inzake hogervermelde aangelegenheden evenals op het vlak van management, consulting en opleiding, personeelspolitiek, aanwerving en selectie van personeel, coaching, bedrijfsorganisatie en algemeen bedrijfsbeleid evenals financieel beheer.

3. Het verwerven van participaties in eender welke vorm in alle bestaande of nog op te richten rechtspersonen en vennootschappen, het stimuleren, de planning, de coördinatie van de ontwikkeling en investering in rechtspersonen en ondernemingen waarin zij al of niet een participatie aanhoudt.

4, Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

Behoudens uitdrukkelijke machtiging door de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten zal de vennootschap geen activiteiten mogen uitoefenen welke voorbehouden zijn voor ondernemingen voor vermogensbeheer en beleggingsadvies.

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen in binnen- en buitenland; aile investeringen, beleggingen, verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, gratis ter beschikking stellen aan de zaakvoerder, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan--en.verkoop; huur_" en.arerhuur-van-roerende-goederen_betreffende:de-inrichting-sn_uitrusting -van onroerende Op de laatste bis. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

6, Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, onder om het even welke vorm; in dit kader kan zij alle handels- en financiële operaties verrichten behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieondememingen.

Aangaande al het voorgaande handelt de vennootschap voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

7. De coördinatie en/of de centralisatie van de financieringsbehoeften op korte en lange termijn van de leden

van de groep. Hiervoor kunnen eigen middelen worden aangewend of leningen worden aangegaan:

- bij financiële instellingen of andere geldverstrekkers in België of in het buitenland;

- op de kapitaalmarkten door uitgifte van effecten of handelswissels,

8. De agentuur, het optreden als tussenpersoon in de handel, het bevorderen van het internationaal handelsverkeer in het algemeen en het indekken van latente risico's in het bijzonder als daar zijn het wisselrisico, het debiteurenrisico, het kredietrisico, het transportrisico enz.

9. Het behartigen van commerciële belangen en financiële belangen van derden op de internationale en Belgische markten. Dit alles voor zover de wet het toelaat en voor zover voor betreffende operaties machtigingen werden bekomen waar nodig.

De vennootschap heeft als bijkomend (sociaal) doel dat zij actief wil meewerken aan de maatschappelijke integratie van kansarmen en langdurig werklozen. Hiertoe is zij bereid werkzoekenden uit de kansengroepen aan te werven en er zorg voor wil dragen dat deze werknemers goed geïntegreerd worden in de onderneming. De vennootschap zal hiertoe de gepaste middelen vrijmaken,

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties zowel in binnen- ais in buitenland.

De vennootschap mag alle financiële, commerciële of industriële, roerende en onroerende verrichtingen doen welke rechtstreeks of onrechtstreeks kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van haar maatschappelijk doel of van aard zijn haar handel en nijverheid te bevorderen."

2.Teneinde de statuten ln overeenstemming te brengen met hogergemelde beslissing, werden de statuten aangepast.

Voor beredeneerd uittreksel

Notaris Raf Van der Veken.

Tegelijk met deze neergelegd : expeditie van de akte houdende statutenwijziging en de gecoördineerde statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

01/10/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

MQdWQd11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

F

 VAN KOOPHANDEL

2 SEP, 2013

DENDERMONDE

griffie

Ondernemirigsnr : 0866.369.950

Benaming

(voluit) NV BUIJSSE PAINTING

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel Spinnerslaan 3, 9160 Lokeren

" (volledig adres)

" Onderwerp akte Benoeming bestuurder + vaste vertegenwoordiger

De buitengewone algemene vergadering d.d. 2109/2013 beslist met eenparigheid van stemmen om BVBA 1.Neo, met ondernemingsnummer 0844.810.414 en vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Buijsse, te benoemen als bezoldigde bestuurder van de vennootschap. Haar mandaat gaat in op 28 maart 2012.

Roger Buijsse

vaste vertegenwoordiger

Patrick Buijsse

vaste vertegenwoordiger

*13148872*

II

11

ba

a

B Sti

Op de laatste biz. van Luik 13 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

30/12/2014
ÿþ ~;lit: .;, Mod 2i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IN int.131 llII1



GRIFFIE RECH-rgANK Vgd~f1 KOOPHANDEL GENT

i 7 DEC, 2014 . " AFD -~_eDEN ~ERMONDE

Ondernemingsnr : 0866.369.950

Benaming

(voluit) : BUIJSSE PAINTING

Rechtsvorm : NV

Zetel : Spinnerslaan 3, 9160 Lokeren

Onderwerp akte : Benoeming bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering gehouden op 9 december 2014

De algemene vergadering beslist als nieuwe bestuurder te benoemen:

NV BUIJSSE INTERNATIONAL, met zetel gevestigd te 9160 Lokeren, Spinnerslaan 3, RPR Gent, afdeling Dendermonde, ondememingsnummer 0567,742.978.

Haar mandaat gaat in op 9 december 2014 voor een termijn van zes jaar.

Voor deze vennootschap zal de BVBA Q-MAN, met zetel gevestigd te 8500 Kortrijk, Bessenlaan 5, RPR, Gent, afdeling Kortrijk, ondememingsnummer 0862.444.222, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen

Voor de vennootschap Q-MAN BVBA zal de heer Stefaan Dewuif, wonende te 8500 Kortrijk, Bessenlaan 5, optreden als vaste vertegenwoordiger in de zin van artikel 61 §2 van het Wetboek van Vennootschappen.

Het mandaat van de zopas benoemde bestuurder is onbezoldigd.

Het besluit wordt aangenomen met eenparigheid van stemmen.

BUIJSSE INVEST BVBA

Bestuurder

Vertegenwoordigd door:

PE-CO BVBA

Vertegenwoordigd door:

Buijsse Petra

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/07/2013
ÿþr A10d Wad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1/4

Ondememingsnr : 0866.369.950

Benaming

(voluit) : NV BUIJSSE PAINTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Spinnerslaan 3, 9160 Lokeren (volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag bestuurders

De buitengewone algemene vergadering d.d. 14/06/2013 beslist met eenparigheid van stemmen om het ontslag als bestuurder te aanvaarden van Dhr Patrick Buijsse, Marktwegel 13, 9250 Waasmunster en van Mevr. Petra Buijsse, Vinkenlaan 2 te 9250 Waasmunster met ingang van 15 januari 2013.

Roger Buijsse

vaste vertegenwoordiger

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n{en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

17/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 12.06.2013, NGL 14.06.2013 13173-0343-015
05/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 13.06.2012, NGL 04.07.2012 12249-0389-014
21/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 08.06.2011, NGL 17.06.2011 11169-0262-014
29/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 10.06.2009, NGL 26.06.2009 09289-0097-014
30/04/2015
ÿþMotl 2.1

1w

17z3.1 In de bidagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

GR ..

KOOPHANDEL GENT

2 0 APR, 2015

AFDELING DENDERMONDE

Griffie

Ondernemingsnr : 0866.369.950

Benaming

(voluit) : BUIJSSE PAINTING

Rechtsvorm : NV

Zetel : Spinnerslaan 3, 9160 Lokeren

Onderwerp akte : ontslag en benoeming vaste vertegenwoordigers, benoeming gedelegeerd bestuurder en voorzitter Raad van bestuur

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. 18 december 2014.

De volgende beslissingen werden met eenparigheid van stemmen genomen :

De raad van bestuur beslist om met ingang vanaf heden als gedelegeerd bestuurder aan te stellen de NV Buijsse International, gevestigd te 9160 Lokeren, Spinnerslaan 3, RPR Gent, afdeling Dendermonde, ondernemingsnummer 0567,742.978., met als vaste vertegenwoordiger de vennootschap BVBA Q-MAN, met zetel gevestigd te 8500 Kortrijk, Bessenlaan 5, RPR Gent, afdeling Kortrijk, ondernemingsnummer 0862.444.222, met als vaste vertegenwoordiger de heer Stefaan Dewulf, wonende te 8500 Kortrijk, Bessenlaan 5.

De raad van bestuur beslist om met ingang vanaf heden als voorzitter van de raad van bestuur aan te stellen : BVBA PE-CO, gevestigd te 9250 Waasmunster, Vinkenlaan 2, RPR Gent, afdeling Dendermonde, ondernemingsnummer 0844 809 919 met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Petra Biujsse, wonende te 9250 Waasmunster, Vinkenlaan 2.

Uittreksel uit de notulen van het college van zaakvoerders dd. 18 december 2014 van de BVBA Buijsse Invest, gevestigd te 9160 Lokeren, Spinnerslaan 3, ondernemingsnummer 0823.909.981.

Naar aanleiding van het ontslag van BVBA PE-CO, met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Petra Buijsse, als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap Buijsse Invest BVBA in de uitoefening van haar mandaat als bestuurder van Buijsse Painting NV, moeten de zaakvoerders een nieuwe vaste vertegenwoordiger aanduiden.

De zaakvoerders van Buijsse Invest BVBA beslissen BVBA BEVAL, met ondernemingsnummer 0861 728 204, ingeschreven in het RPR te Gent, en met zetel te Puntweg 14 te 9070 Destelbergen, met als vaste vertegenwoordiger de heer Anthony Geerinckx, wonende te Puntweg 14 te 9070 Destelbergen aan te duiden als nieuwe vaste vertegenwoordiger, overeenkomstig artikel 61, § 2 W. Venn.

1111111111111'§11011111111

BVBA PE-CO

Vertegenwoordigd door:

Petra Buijsse

Voorzitter raad van bestuur

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het8elgisch Staatsblad - 30/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

18/06/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 11.06.2008, NGL 16.06.2008 08224-0171-014
03/07/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 13.06.2007, NGL 29.06.2007 07303-0098-014
05/07/2006 : ME. - JAARREKENING 31.12.2005, GGK 14.06.2006, NGL 04.07.2006 06404-4306-014
01/08/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 08.06.2016, NGL 26.07.2016 16358-0097-019

Coordonnées
BUIJSSE PAINTING

Adresse
SPINNERSLAAN 3 9160 LOKEREN

Code postal : 9160
Localité : LOKEREN
Commune : LOKEREN
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande