BUILDING INVESTMENTS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BUILDING INVESTMENTS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 843.037.589

Publication

06/02/2012
ÿþ1

Marl 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

L--7; r---~ 

%LA ED31

"12031]31+

Ondernemingsnr :

: Building Investments 1

Rechtsvc7r.: Vennootschap Onder Firma Zetei : Knikkerstraat 5-9060 Zelzate cmiw,^Jzze. : Oprichting vennootschap Overeenkomst van een vennootschap onder een firma

5ETERC: ;é, 6GD

~i.

2il MM. 2012

R t" C i' r; `. ^. r. \" KOOtIiprieTs "iFGENT

Ondergetekenden :

1. De Heer De Nijs Jimy (Nationaal nr. 70.11.28-147.75) wonende te Grote Steenweg 135 te 2550 Kontich.

2. Mevrouw DeBruyn Juanita Charlotte (Nationaal nr. 78.10.25-018.67) wonende te Knikkerstraat 5 te 9060 Zetzate.

Partijen gaan met ingang van 1 januari 2012 een vennootschap onder firma aan

met als benaming : "Building Investments Vof'

met als zetel : B-9060 Zelzate- Knikkerstraat 5-9060 Zelzate

hebbende als doel:

Algemene coördinatiewerkzaamheden bouwwerf.

Chapewerken.

Groothandel in schrijn- en timmerwerk voor de bouwnijverheid.

Bouwmarkten en andere doe-het-zelf-zaken in bouwmaterialen, algemeen assortiment.

Kapsalon.

Schoonheidsinstituut.

Schrijnwerkerij in hout en metaal

Aankoop, verkoop en verhuur van onroerend goed, alsook de verbouwingen aan onroerende goederen.

Handel en bemiddeling bij handel in aankoop en verkoop van onroerend goed.

De vennootschap mag alle handels-, nijverheids-, financiële, roerende en onroerende zaken verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel. De vennootschap mag op gelijk welke wijze ook betrokken zijn in zaken, ondernemingen of vennootschappen die hetzelfde, een soortgelijk, een gelijkaardig of samenhangend doel hebben, van aard zijn haar onderneming te ondersteunen of te ontwikkelen, haar grondstoffen kunnen inleveren of de afzet van haar producten kunnen vergemakkelijken. Zij zal haar doel kunnen realiseren zowel in België als in het buitenland op aile manieren en modaliteiten die ze goed vindt.

Duur.

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheidsverklaring, de professionele afzetting of schorsing van een vennoot brengt NIET het einde van de vennootschap met zich mee.

Kapitaal en aandelen. Het maatschappelijk kapitaal bedraagt 200,00 euro, is volledig geplaatst. Het is verdeeld in 20 aandelen van 10 euro die elk 1/20ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Op deze aandelen is door de oprichters ingetekend als volgt :

Vennoten :

oprichter sub 1. De Nijs Jimy, 10 aandelen van 10 euro goed voor 100,00 euro

oprichter sub 2. DeBruyn Juanita Charlotte, 10 aandelen van 10 euro goed voor 100,00 Euro

Op de ië.atsts blz. var. _ :{ B `,;sr°ra.den : Recto : Raam en.:lcedar..r1s d "_.^. de ins!!Urnertererde nc:zis. `Jer de parec!0 r::eri bevoegd de reeiltspersoc ten aanzien van derden te , e-tegerv ocra,gan

Verso : Nearn er, ha.^.dtaier'rg.

Alle oprichters zijn vennoten. Nieuwe vennoten kunnen slechts met instemming van aile medevennoten toetreden. De algemene vergadering bepaalt de toetredingsvoorwaarden.

Bestuur. De vennootschap wordt beheerd door één of meer al dan niet statutaire zaakvoerder(s), benoemd door de algemene vergadering der vennoten. ledere zaakvoerder die afzonderlijk handelt in naam van de vennootschap en onder de vennootschapsfirma bezit de meest uitgebreide bevoegdheden en vertegenwoordigt de vennootschap tegenover derden in rechte als eiser of verweerder. leder van hen stelt aldus tegenover derden rechtsgeldig alle daden van bewaring, van beheer en van beschikking mits zij tot het doel van de vennootschap behoren.

~ rite-behouden

1 aan Flet 3etgisch S4eaYsiatad

Algemene vergadering.

De algemene vergadering moet ieder jaar gehouden worden op de vierde donderdag van juni om twintig uur op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats in de bijeenroepingen aangeduid. Indien deze dag geen werkdag is, komt de vergadering op de eerstvolgende werkdag bijeen.

Elke vennoot heeft zoveel stemmen als hij aandelen bezit.

De beslissingen van de algemene vergadering worden genomen bij gewone meerderheid van de aanwezige stemmen. Wijzigingen aan de statuten kunnen evenwel slechts met eenparigheid van de stemmen van de aanwezige vennoten worden goedgekeurd.

Boekjaar.

Het maatschappelijk boekjaar vangt aan op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar .

Ontbinding.

De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden, het ontslag, de uitsluiting, de werkonbekwaamheid, de onbekwaamheidverklaring, de professionele afzetting of schorsing van een vennoot. De vennootschap wordt wel ontbonden indien de algemene vergadering daartoe beslist met een meerderheid van twee derden van de aanwezige stemmen.

Overgangsbepalingen

Het eerste boekjaar zal aanvangen op datum van de oprichting en eindigen op éénendertig december 2012. Bijgevolg zal de eerste normale algemene vergadering plaatshebben in 2013.

Buitengewone algemene vergadering.

De vennoten bijeengekomen in buitengewone algemene vergadering hebben bovendien volgende besluiten genomen doch alles onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een expeditie van onderhavige akte op de griffie van de bevoegde handelsrechtbank:

a) de algemene vergadering beslist vervolgens met éénparigheid van stemmen om twee zaakvoerders te

benoemen en om in deze functie aan te duiden :

-voornoemde mijnheer De Nijs Jimy

-voornoemde mevrouw DeBruyn Juanita Charlotte

te verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een besluit dat zich daartegen

verzet.

b) Het mandaat van zaakvoerder is vastgesteld voor onbepaalde duur.

c) Het mandaat van zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Overneming van verbintenissen. De comparanten verklaren dat de vennootschap overeenkomstig artikels 60 Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikels 60 Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft, te worden bekrachtigd.

Bijzondere volmacht. Bijzondere volmacht wordt verleend aan 'Tuymans" BVBA te Malle, Hoogstraatsebaan 192 bus 3 met recht van indeplaatsstelling, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen voor het bekomen van de inschrijving van deze vennootschap in het rechts personenregister en latere eventuele wijzigingen en doorhalingen; voor het bekomen van een B.T.W.-nummer en andere licenties en vergunningen, en voor de inschrijving in de KBO, daartoe alle stukken en akten te tekenen, woonplaats te kiezen, in de plaats te stellen en al te doen wat nodig of nuttig is voor het bekomen van het hierboven gemeld doel.

Getekend,

De Nijs Jimy DeBruyn Juanita Charlotte

Op de laatste blz. van Lui:( B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)r(er.)

bevoegd de -ea*.tspersoor tan aanz'en van derden te verteaenuoord:ge:

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUILDING INVESTMENTS

Adresse
KNIKKERSTRAAT 5 9060 ZELZATE

Code postal : 9060
Localité : ZELZATE
Commune : ZELZATE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande