BURGOISE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BURGOISE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 545.835.628

Publication

17/02/2014
ÿþ411

111111

*19043781*

Mal Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de

0 6 FEB. 2014

RECHTBANK VAN

KOOPHANDE :GENT

iuu

.fflrifflignillillilt

Ondernerningsnr Benaming

(voluit) : Burgoise

(verkort) :

©s scl,.3 e1.î)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Overpoortstraat 49 bus 5

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

"

Uit een akte, verleden voor ons, meester Frank MULLER, notaris te Stekene, op 27 januari 2014, geregistreerd

te Sint-Niklaas op 30 januari 2014, boek 6/106, blad 84, vak 7, blijkt dat:

1, "SILOPLEM", Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-' Westrem), Kortrijksesteenweg 1133 A; Ondernemingsnummer 0480.506.722.

Hier vertegenwoordigd door de heer LONCKE Yves, geboren te Aalst op 24 augustus 1977, nationaal nummer 77.08.24 411-57, wonende te 1785 Merchtem, Galgestraat 103, niet-statutair zaakvoerder, daartoe aangesteld in de oprichtingsakte en handelend overeenkomstig de statuten.

2, De heer LONCKE Yves, geboren te Aalst op 24 augustus 1977, rijksregistemummer 77.08.24 411-57, identiteitskaart nummer 590-5880278-67, wonende te 1785 Merchtem, Galgestraat 103.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam "Burgoise" L STATUTEN

NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt "Burgoise".

De naam moet in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de woorden "besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid" of door de afkorting "BVBA", leesbaar weergegeven.

Zij moet bovendien vergezeld worden van de nauwkeurige aanwijzing van de zetel van de vennootschap, van' het woord "rechtspersonenregister" of de afkorting "RPR", gevolgd door de vermelding van de zetel(s) van de: rechtbank van het rechtsgebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft en de exploitatiezetel(s), alsook: van haar ondernemingsnummer.

MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 9000 Gent, Overpoortstraat 49 bus 5.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in: het Nederlandse taalgebied, mits inachtname van de taalwetgeving, door eenvoudige beslissing van de; zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te' doen vaststellen en bekend te maken in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad.

De vennootschap kan, zowel in België als in het buitenland, bestuurs en uitbatingszetels, agentschappen en bijhuizen, burelen en stapelhuizen Inrichten, waar en wanneer zij het nodig acht, bij eenvoudige beslissing van de zaakvoering,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel voor eigen rekening ais voor rekening van derden, in België of in het buitenland, alleen of in samenwerking met derden, om het even welke industriële, handels, financiële, roerende of onroerende handelingen te stellen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op:

" Het uitbaten van een restaurant, frituur, snackbar en keuken en alle activiteiten welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het horecabedrijf, alsmede het uitbaten van een drankgelegenheid met de, verkoop van alle mogelijke dranken, alcohol houdend of niet. en bijkomende verkoop van tabak. sigaren en sigaretten. Dit alles in de meeste uitgebreide betekenis van de termen.

.1-let besturen van vennootschappen en verenigingen, met name de deelname aan en de bijstand bij het beheer, bestuur, en management van vennootschappen, ongeacht hun doel en activiteit, via de uitoefening van de functie van bestuurder, gedelegeerd bestuurder, directeur, directeur-generaal, manager, en van aile andere topfuncties die door de vennootschap op grond van een overeenkomst aan een zelfstandige manager kunnen, worden uitbesteed.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

" Het huren en verhuren en het ter beschikking stellen in gelijk welke vorm aan de ondernemingen en verenigingen van materialen, materieel en van installaties.

" Tussenpersoon in de handel in de meest ruime zin.

" De groot  en kleinhandel in roerende goederen, in de meest ruime zin van het woord.

" Het beheren, het instandhouden, het valoriseren en het verhandelen van onroerende goederen, alsook het stellen van aile handelingen van burgerlijke, commerciële, industriële of financiële aard die daar rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking op hebben zoals  ten exemplatieve titel  het aankopen, het bouwen, het oprichten, het verkavelen, het ruilen, het uitrusten, het opschikken, het verbouwen, het huren, het verhuren, het vervreemden en het vestigen van alle zakelijke rechten.

" Het beleggen van beschikbare middelen in roerende goederen en waarden en het beheer van beleggingen en vermogens, zonder evenwel die handelingen van vermogensbeheer te stellen waarvoor krachtens bijzondere wetgeving bijkomende voorwaarden worden gesteld, en waarvoor onder meer de vorm van een Naamloze Vennootschap en een hoger kapitaal vereist is.

" Het verwerven, te gelde maken, inbrengen, afstaan en verhandelen door uitgiften of andere middelen van alle soorten marktwaarden, aandelen of obligaties, van participaties of belangen onder gelijk welke vorm in Belgische of buitenlandse vennootschappen, bestaande of op te richten, waarvoor in de wetgeving geen bijkomende bijzondere eisen zijn opgelegd.

Deze opsomming dient in de ruimste zin beschouwd te voorden en is niet beperkend, doch enkel van aanwijzende aard.

De vennootschap mag alle handelingen stellen van industriële, commerciële of financiële, roerende of onroerende aard, zowel in België als in het buitenland, die kunnen bijdragen tot de verwezenlijking, de bevordering of de uitbreiding van haar maatschappelijk doel. Zij mag rechtstreeks of onrechtstreeks deelnemen in alle ondernemingen die een gelijkaardig doe! nastreven of waarvan het doel in innige samenhang met het hare staat.

DUUR

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde tijd vanaf het verkrijgen van de rechtspersoonlijkheid. KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt EENENDERT1GDUIZEND EURO (¬ 31.000,00).

Het is vertegenwoordigd door driehonderd en tien (310) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderd en tiende van het kapitaal vertegenwoordigen.

BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s), natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet,

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

BEVOEGDHEDEN

* Indien er meer dan twee zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering van dit college.

* Indien er twee zaakvoerders zijn, dan voeren zij gezamenlijk het bestuur.

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, zal elke zaakvoerder, afzonderlijk handelend, de bevoegdheid hebben om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Zij kunnen elk afzonderlijk de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en kan hij dezelfde bevoegdhetdsoverdrachten doen.

ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op elke tweede vrijdag van de maand september om 20 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op de eerstvolgende werkdag.

BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

De maatschappelijke bescheiden worden opgemaakt en gepubliceerd conform de van kracht zijnde wettelijke bepalingen.

VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt,

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

~

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

ONTBINDING

Buiten de wettelijke bepalingen inzake ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden bij besluit , door de algemene vergadering die beraadslaagt zoals bij een wijziging der statuten.

In geval van vereffening wordt deze gedaan door de zaakvoerder(s) in functie op dat ogenblik, of door de zorgen van één of meerdere vereffenaar(s) benoemd door de algemene vergadering, en dit tengevolge van een besluit van de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) beschikt (beschikken) te dien einde over de meest uitgebreide bevoegdheden, zoals bepaald in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De algemene vergadering bepaalt, indien nodig, de vergoedingen die toekomen aan de vereffenaar(s).

De vereffenaars treden pas in functie nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging of de homologatie van hun benoeming,

Vooraleer de vereffening wordt afgesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën van schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap.

Na betaling van de schulden of de consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars de zuivere opbrengst van de vereffening onder de aandelen, elk een gelijk recht gevend, na, in voorkomend geval, gelijkmaking van de aandelen wat betreft hun afbetaling en met inachtneming en onder voorbehoud van hetgeen hierna bepaald wordt.

In afwijking van de voorgaande alinea's, kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe.

11. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid

verkrijgt, en eindigt het op 31 maart 2015.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend vijftien, overeenkomstig de statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn,

De comparanten verklaren dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan sedert 1 januari 2014 voor het verlijden van onderhavige akte. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door , de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

III. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie: "SILOPLEM" BVBA, met zetel te 9051 Gent (Sint-Denijs-Westrem), Kortrijksesteenweg 1133 A, ingeschreven in het rechtspersonenregisterte Gent onder het ondememingsnummer BTW BE 0480.506.722, met als vaste vertegenwoordiger, de heer LONCKE Yves, wonende te 1785 Merchtem, Galgestraat 103

die verklaart te aanvaarden en bevestigt dat hij niet getroffen is door een besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerder vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerder niet te vergoeden, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

e. geen commissaris te benoemen,

Volmacht

De verschijners stellen daarop aan als bijzondere gevolmachtigden met macht van indeplaatsstelling, T&A Adviesbureau BVBA (0471.540.358), met zetel te 9190 Stekene, Pannenhuisstraat 13, aan wie de macht verleend wordt om de nodige formaliteiten te vervullen voor de inschrijving van de vennootschap bij de B.T,W,-administratie, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en het ondernemingsloket.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL, FRANK MUL ,.,ER

Notaris Frank Muller te Stekene op 5 februari 2014 NOTARIS

Samen hiermee neergelegd: uitgifte van akte. Polenlaan 55

9190 Stekene

Tel. 03 777 77 77

-Fax- 03 779 91-17-

Op de laatste biz, van 1..ulk B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening

10/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1



Inze In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Il

5 37093*

Ondernemingsnr : 0545.835.628 Benaming

(voluit) : BURGOISE (verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Overpoortstraat 49 bus 5 - 9000 Gent (volledig adres)

Onderwerp akte : Verplaatsing zetel

Uittreksel uit het verslag van de zaakvoerder gehouden op 9 februari 2015 :

met éénparigheid van stemmen wordt beslist om de zetel en de uitbatingszetel te verplaatsen naar :

Kortrijksesteenweg 1133A 9051 St Denys Westrem

en dit met ingang vanaf 09/02/2015

De zaakvoerder,

Siloplem BVBA

met als vast vertegenwoordiger Yves Loncke

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

NEERGELEGD

2 ô -02- 2015

t2ECHTeTe WAN KOC~Ts .1\=}JrY rE CENT

21/09/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 11.09.2015, NGL 12.09.2015 15586-0526-012

Coordonnées
BURGOISE

Adresse
KORTRIJKSESTEENWEG 1133A 9051 SINT-DENIJS-WESTREM

Code postal : 9051
Localité : Sint-Denijs-Westrem
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande