BURO BLEND

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BURO BLEND
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.509.572

Publication

17/07/2013
ÿþMod Wod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

II(L1uw111.1ï~~uuu1

C]ndernemingsnr : o S. 3 6. 50 , S 9-02

Benaming

(voluit) : BURO BLEND

(verkort) :

Rechtsvorm _ Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9040 GENT/SINT-AMANDSBERG, Zavelput 67

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Bart Hutsebaut, notaris met standplaats te Lokeren, op 3juli 2013 dat:

De Heer DE RIJCK Roel, ontwerper, geboren te Bonheiden op 13 juli 1979, nationaal nummer 790713 24902, identiteitskaart nummer 591-0627917-41, echtgenoot van mevrouw Dotremont Sabine, wonende te 9040 Gent/Sint-Amandsberg, Zavelput 67.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht:

-onder de naam BURO BLEND, met zetel in het gerechtelijk arrondissement Gent te 9040 Gent/Sint-Amandsberg, Zavelput 67 met een onbeperkte duur;

- De vennootschap heeft ais doel:

De vennootschap zal volgend doel nastreven :

-Consultancy aangaande innovatie;

-Opstarten en begeleiden van innovatieprojecten;

-Uitvoeren van innovatieonderzoek, markt- en consumenten-onderzoek, marktbevraging;

-Uitrollen of begeleiden van uitrol van nieuwe technologieën in bestaande commerciële of dienstverlenende kanalen;

-Ontwerpen en vervaardigen van producten met als doel innovatieve technologie in de markt te zetten, bijvoorbeeld het vervaardigen van 3D scan systemen en intelligente spiegels;

-Ontwerp en vervaardiging van verlichtingsapparaten en plaatsen van verlichtingsinstallaties en armaturen;

-Algemene productontwikkelings- en industrieel design activiteiten;

-CAD tekenen (Computer Added Design);

-Ontwerpen van websites;

-Grafisch ontwerpen;

-Ontwerpen en plaatsen van interieurs voor diverse doeleinden;

-Ontwerpen en plaatsen van beursstanden;

-Ontwerpen en plaatsen van etalage-inrichting;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ' Naam en handtekening

tbIiGELEGD

-' 8 JULI 2013

RECHTSMUK VAN

KOOPHANWIlelt GENT

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Ontwerpen, aanleggen en onderhouden van tuinen en landschappen;

-Ontwerpen en vervaardigen van meubels, schoenen, lederwaren, accessoires, interieurobjecten, kledij, elektronische toes-tellen, juwelen, glasobjecten;

-Verkoop van eigen ontwerpen via webshop en postorder;

-Productie en realisatie van films en videoclips;

-Ontwerpen van kunstobjecten en installaties;

-Ondersteunende diensten verlenen aan kunstenaars;

-Herstellen van schoenen en lederwaren;

-Meubelrenovatie;

-Elektriciteitswerken voor nieuwbouw en verbouwingen;

-Lesgeven in vakgebied productontwikkeling;

Het verwerven, het vervreemden, het ruilen, het voor eigen rekening laten bouwen, herbouwen, afbreken, veranderen, het uitbaten en verhuren van alle gebouwde of onbebouwde eigendommen; het productief maken en verkavelen van alle daarbij horende volledige uitrusting; en In het algemeen alle onroerende verhandelingen, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden of in samenwerking met deze.

De vennootschap mag alle verrichtingen stellen van commerciële, industriële, onroerende , roerende of financiële aard die rechtstreeks of onrechtstreeks met haar doel verwant of verknocht zijn of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, samensmelting, inschrijving of op elke andere wijze, in de ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

E3ovenvermelde opsomming is niet beperkend, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen, die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel en België als in het buitenland, op aile wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het kader van haar maatschappelijk doel optreden in financieringsverrichtingen onder om het even welke vorm, met inbegrip van het intekenen en het verhandelen van aandelen, obligaties, kasbons en andere roerende waarden, het toestaan van leningen in rekening-courant, zelfs aan particulieren, zij kan kredieten verlenen of doen verlenen, voorschotten toestaan, zich borg stellen of haar aval verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken of persoonlijke en zakelijke waarborgen doen verstrekken, zij kan zich bezighouden met het aankopen, verkopen, ruilen, het verhuren of in huur nemen van om het even welke roerende of onroerende goederen, handelseffecten in disconto nemen, en in het algemeen alle handels  en financiële operaties verrichten, in de meest ruime zin, behalve die welke wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaat-schappijen en kapitalisatieondememingen.

waarvan het kapitaal:

18.600,00 euro bedraagt;

volledig in geld geplaatst en gedeeltelijk volstort werd;

verdeeld is in 100 aandelen zonder een vermelde waarde, waarop is ingeschreven door voormelde heer DE RIJCK Roel die stortte ten belope van 12.400,00 euro, waarvoor hem 100 gedeeltelijk volstorte aandelen worden toegekend;

4

De instrumenterende notaris bevestigt dat genoemde ingebrachte geldbedragen voorafgaandelijk aan de oprichting gedeponeerd werden op een bijzondere rekening onder nummer 7310328862-07 bij KBC zoals blijkt uit het bankattest afgeleverd door deze instelling op 26 juni 2013, dat aan de notaris werd overhandigd.

-met boekjaar lopend vanaf 1 januari tot en met 31 december (het eerste boekjaar vangt aan op heden en eindigt op 31 december 2014);

-met jaarvergadering op de tweede vrijdag van juni om 20 uur in de zetel van de vennootschap (de eerste jaarvergadering heeft plaats in 2015);

-met als gemachtigden tot besturen één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten, die elk afzonderlijk de vennootschap kunnen vertegenwoordigen; tot zaakvoerder werd aangesteld voomoemde heer DE RIJCK Roel.

- met volgende bepalingen betreffende het aanleggen van reserves, verdeling van de winst en de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo:

Het batig slot, dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nadige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen tot dat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering, die derhalve kan besluiten tot reserveren of tot al dan niet toekennen van inkomsten op het belegd kapitaal.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Volmacht

Door voornoemde zaakvoerder wordt hierbij volmacht gegeven aan boekhoudkantoor VADECAS & PARTNERS bvba, met zetel te Sint-Amandsberg, Land van blaaslaan 101 (BE 0811.965.818), met recht van in de plaatsstelling, tot het vervullen van alle formaliteiten met betrekking tot het ondernemingsloket, de BTW en alle formaliteiten die betrekking hebben op de oprichting en het opstarten van de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL  NOTARIS BART HUTSEBAUT

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

behciden aan het Belgisch Staatsbtad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 19.06.2015, NGL 20.07.2015 15326-0052-010
28/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 10.06.2016, NGL 20.07.2016 16345-0202-010

Coordonnées
BURO BLEND

Adresse
ZAVELPUT 67 9040 SINT-AMANDSBERG

Code postal : 9040
Localité : Sint-Amandsberg
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande