BUVO, AFGEKORT : BUVO

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BUVO, AFGEKORT : BUVO
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 536.467.111

Publication

16/07/2013
ÿþ Mod Word 11.1

d i'i ~ ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad 1111 i !,M19111,11 1 uni





GRIFFIE RECHTBANK VAN KOOPHANDEL

-5 JULI 2013

DENDe:NIONDE

Ondernemingsar : . 4(1. AA"

Benaming

(voluit) : Buvo

(verkort) : BUVO

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Pauwel Hauweplein 17, 9190 Stekene

(volledig adres)

Onderwerp akte Oprichting - Vaststeiiing statuten - Benoeming zaakvoerders

BUVO

Vennootschap onder firma

Te Pauwel hauweplein 17 te 9190 Stekene

Oprichting - Vaststelling statuten  Benoeming zaakvoerders

Heden op 23 juni 2013, zijn volgende personen bij elkaar gekomen:

1 Jan Buys, Pauwel Hauweplein 17 te 9190 Stekene, België

2 lise Van Overmeire, Pauwel Hauweplein 17 te 9190 Stekene, België

Voor het oprichten van een vennootschap onder firma

Verklaring van oprichting

Heden wordt een vennootschap opgericht onder de vorm Vennootschap Onder Firma (VOF) met als naam'

"BVVO" met zetel te Pauwel Hauweplein 17 te 9190 Stekene, met een kapitaal van 500 Euro vertegenwoordigd:

door 100 aandelen met een nominale waarde van 5 Euro elk. De Vennootschap wordt heden opgericht voor

onbepaalde duur. Het boekjaar zal steeds lopen vanaf 1 oktober tot 30 september. Het eerste boekjaar neemt

aanvang vandaag en zal lopen tot en met 30 september 2014.

Inbreng in geld

De gelden zullen na oprichting gestort worden op een rekening op naam van de vennootschap,

Inschrijving

Op 100 aandelen met een nominale waarde van 5 Euro elk, wordt volledig tegen pari,mits inbreng in geld,

ingeschreven door de comparanten voornoemd , te weten:

-Door Jan Buys op 50 aandelen

-Door Use Van Overmeire op 50 aandelen

Samen: 100 aandelen

Aldus stellen de comparanten vast dat het kapitaal van de vennootschap, dat 500 Euro bedraagt, en vertegenwoordigt wordt door 100 aandelen met een nominale waarde van 5 Euro elk, volledig werd onderschreven.

Vaststelling statuten

Artikel 1. De Vennootschap is een vennootschap onder firma(VOF), met gehele en hoofdelijke aansprakelijkheid der vennoten, die beheerst zal worden door de in voege zijnde wetten en statuten. De vennootschap heeft ais naam "BUVO". De Vennootschap kan omgevormd worden in een vennootschap van: verschillende aard bij eenparig besluit van de vennoten.

Artikel 2, De vennootschap heeft haar zetel te Pauwel Hauweplein 17 te 9190 Stekene. De zetel kan verplaatst worden zonder statutenwijziging door eenvoudige beslissing van de zaakvoerders of van de algemene vergadering. De zaakvoerders hebben het recht om zowel in binnen- als buitenland bijhuizen of agentschappen op te richten.

Artikel 3. De vennootschap heeft als doel;

-Aan- en verkoop, huur en verhuur, groot- en kleinhandel van alle soorten kledij, schoeisel, juwelen en: diverse accessoires.

-Het ontwerpen en vervaardigen van alle soorten kledij, juwelen en diverse accessoires.

-Het onderhoud en herstelling van alle kledij, zowel persoonlijke als werkkledij.

-Het uitvoeren van retouches zowel op nieuwe als op reeds gedragen kledij.

-Productie van eigen kledij en recuperatie van kledij dit zowel voor eigen rekening als voor derden.

Op de laatste blz. van Luik l3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

i a ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

-Het verlenen van diensten en adviezen in de meest ruime zin van het woord aan vrije beroepen, bedrijven en ondernemingen van alle aard, rechtstreeks of onrechtstreeks op het vlak van administratie, management, bedrijfsorganisatie, informatica, promotie, marketing, personeelsbeleid en informatie.

-Het organiseren en inrichten van seminaries, studiedagen en congressen en het geven van opleidingen. Alsook het inrichten van diverse evenementen.

-Het waarnemen van de functie van bestuurder, vereffenaar, manager of gemandateerde in ondernemingen en vennootschappen.

-Het nemen en beheren van belangen en participaties in ondernemingen en vennootschappen.

-Het beheer van het eigen roerend en onroerend patrimonium voor eigen rekening met uitsluiting van het vermogensbeheer en beleggingsadvies voor derden.

-Het voor eigen rekening kopen, verkopen, ruilen, huren, verhuren, onderverhuren, valoriseren, verbouwen, bouwen, verkavelen, promoten en investeren in alle onroerende goederen, het nemen en afstaan van optierechten voor het kopen van onroerende goederen, het beheren, exploiteren en onderhouden van onroerende goederen.

-Het verwerven van zakelijke rechten in eigendom, vruchtgebruik, opstal of erfpacht.

-Verhuring van divers materieel.

-Import en export van, groot- en kleinhandel van en handelsbemiddeling in menigvuldige roerende goederen.

-Onroerende goederen inrichten, al dan niet in opdracht van derden;

-Aan vormgeving doen.

-Publiciteitsverrichtingen stellen,

-Algemene onderneming van bouwwerken, zowel binnen- als buitenwerkzaamheden, alle werkzaamheden aan gebouwen, omvattende onder meer het bouwen, verbouwen, onderhouden, herstellen, renoveren en slopen van huizen, appartementen en alle andere soorten gebouwen.

-Alle aannemingen van bouwwerken, grondwerken, metsel- en betonwerken, betonbouw, isolatie-envoegwerken, deze lijst is niet limitatief.

-Handel drijven in alle mogelijke grondstoffen en materialen waaruit en waarmee gebouwen worden opgericht, uitgerust en afgewerkt.

-Opleidingen, coaching, adviesverlening in en produceren van alle media.

-Het doen aan grafische vormgeving in de meest ruime zin van het woord, zijnde bijvoorbeeld het ontwerpen van logo's, huisstijlen, briefhoofden, folders, affiches, flyers, websites, enzovoort. Het zoeken, selecteren, verwijzen, plaatsen en ter beschikking stellen van personeel voor diverse doeleinden.

-Goederenvervoer via de weg, water en lucht en alle andere vervoersondersteunende activiteiten. Logistieke ondersteuning, het stockeren van, verpakken, behandelen, verhandelen, klaarmaken voor afhaling, van diverse goederen.

-Het optreden als promotor en het realiseren van alle op te richten goederen, het opstellen van plannen en de uitvoering ervan, het opmaken van bestekken, alle beslissingen te nemen en de uitvoering te controleren.

Dit alles met uitdrukkelijke uitzondering voor die activiteiten die wettelijk voorbehouden zijn. De vennootschap zal haar optreden, wat betreft de verrichting van deze activiteiten, ondergeschikt maken aan de vervulling van de wettelijke voorwaarden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of zijdelings belangen nemen in ondernemingen die een gelijkaardig doel nastreven, ook aanverwant, of die de verwezenlijking van het maatschappelijk doel vergemakkelijken. Zij kan ook de functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van zulke vennootschappen uitoefenen,

De vennootschap mag zakelijke rechten vestigen op onroerende goederen, in het kader van de uitoefening van haar werk.

De vennootschap zal in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel, of welke van aard zijn het bereiken ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België, als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

Artikel 4. De Vennootschap bestaat voor onbepaalde duur, te rekenen vanaf haar oprichting onverminderd de uitwerking der wettelijke gronden van ontbinding, kan de vennootschap steeds ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagend zoals inzake wijziging van de statuten. De vennootschap kan omgevormd worden in een vennootschap van verschillende aard en rechtsvorm.

Artikel 5, het onderschreven kapitaal van de vennootschap bedraagt thans 500 euro. Het wordt vertegenwoordigd door 100 aandelen met een nominale waarde van 5 Euro elk.

Artikel 6. Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, die benoemd worden door de algemene vergadering zonder beperking van duur. De zaakvoerders kunnen door de algemene vergadering ten allen tijde worden ontslagen.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 7, De zaakvoerders bezitten alleen de maatschappelijke handtekening. Zij hebben elk de meest uitgebreide macht om in naam van de vennootschap op te treden en om alle daden van beheer en van beschikking te stellen of toe te laten die betrekking hebben op het doel van de vennootschap. De zaakvoerders vertegenwoordigen de vennootschap in rechte, zowel als eiser, dan als verweerder. De zaakvoerders mogen onder hun verantwoordelijkheid, zich doen helpen of vertegenwoordigd door mandatarissen of afgevaardigden,vennoten of niet, aan wie wij hun machten ten dele mogen opdragen Zij mogen aan lasthebbers naar keuze, alle bijzondere machtigingen verlenen. Alle akten die de vennootschap verbinden, zullen geldig ondertekend worden door één zaakvoerder.

Artikel 8. De afschriften of uittreksels der verslagschriften die in rechte of elders moeten dienen,worden ondertekend door één zaakvoerder.

Artikel 9. I-Iet boekjaar loopt telkens van één oktober tot dertig september. Op het einde van elk boekjaar maken de zaakvoerders overeenkomstig de vennootschapswet de inventaris en hun beleidsverslag op.

Artikel 10. Op de tweede maandag van maart, om 20.00 uur, of als dit geen werkdag is, op de eerstvolgende werkdag, zal een statutaire vergadering van de vennootschap worden gehouden, ter bespreking van de resultaten van het afgelopen boekjaar en om gezamenlijk belangrijke beheersbeslissingen te nemen.

Artikel 11. Op de gerealiseerde winst wordt eerst de verplichte voorafname uitgevoerd voor de wettelijke reserve. Over de aanwending van het saldo zal worden beslist door de algemene vergadering.

Artikel 12. De vennootschap wordt niet ontbonden door het overlijden van één der vennoten. ln geval van overlijden van één der vennoten zullen de erfgenamen het recht hebben zich te laten vertegenwoordigen door een lasthebber.

Artikel 13, Bij ontbinding der vennootschap zal, na betaling van alle schulden van de vennootschap, de netto actief in gelijke mate onder de aandelen verdeeld worden.

Overgangs- en slotbepalingen

Eerste boekjaar  eerste jaarvergadering;

Het eerste boekjaar begint heden en eindigt dertig september 2014. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

Kosten:

De kosten in welke vorm ook, die voor rekening komen of worden gebracht wegens deze oprichtingsakte, worden door de vennootschap gedragen.

Buitengewone algemene vergadering:

Onmiddellijk na de oprichting van de vennootschap, zijn de aandeelhouders, allen aanwezig, een eerste maal in een buitengewone algemene vergadering bijeengekomen, en hebben beslist het aantal zaakvoerders vast te stellen op twee.

Werden, met hun instemming, aangesteld tot gewone, niet-statutaire zaakvoerder, na te hebben bevestigd niet te zijn getroffen door enig wettelijk of rechtelijk verbod tot uitoefening van dergelijk mandaar; de heer Jan Buys, wonende te Pauwel Hauweplein 17, 9190 Stekene en Ilse Van Overmeire, wonende te Pauwel Hauweplein 17, 9190 Stekene. Het mandaat van zaakvoerder is statutair onbezoldigd.

VOLMACHT

De comparanten stellen aan als bijzonder gevolmachtigde, de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Boekhoudkantoor Emveo, met zetel te 9100 Sint-Niklaas, Callaertstraat 63, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer Michel Van Overmeire, wonende te 9100 Sint-Niklaas, Callaertstraat 63, alsook de aangestelden of lasthebbers van voormelde vennootschap, aan wie de macht verleend wordt, met recht van indeplaatsstelling en niet macht voor ieder van hen om afzonderlijk te handelen, om alle verrichtingen te doen teneinde:

- de vennootschap te vertegenwoordigen bij de ondernemingsloketten, de kruispuntbank van ondernemingen, aile andere administratieve overheden, en aile belastingadministraties en aldaar alle formaliteiten te vervullen inzake inschrijvingen, wijzigingen (huidige, voorgaande, toekomstige) en schrappingen;

- aile formaliteiten te vervullen bij de rechtbank van koophandel, met name de neerlegging en ondertekening van alle documenten en formulieren;

- de formaliteiten te vervullen inzake registratie BTW, met name de aanvraag van het BTW-nummer, de aangifte tot wijziging van registratie en de aangifte tot stopzetting van werkzaamheid.

De lastgever verklaart uitdrukkelijk op de hoogte te zijn van de kostprijs van deze dienstverlening,

In drievoud opgemaakt bij onderhandse akte te Stekene 23 juni 2013, Voor akkoord;

Jan Buys Ilse Van Overmeire

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BUVO, AFGEKORT : BUVO

Adresse
PAUWEL HAUWEPLEIN 17 9190 STEKENE

Code postal : 9190
Localité : STEKENE
Commune : STEKENE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande