BUZZ BET BELGIUM

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BUZZ BET BELGIUM
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 812.045.792

Publication

17/10/2011
ÿþ mod 2.1





In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

. _. .~.,,.-....,...-Y.._-.,.

rr~k,:k~i~ELEGD

 5 OKT. , 2011

RE:'H[ 3s`,~.' " '~t~I

KOOP.~:~:~DLP. GENT

Ondernemingsnr : 0812.045.792

Benaming : cflXZ Let Beljiurrlro

(voluit)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Bellevuestraat 5 b 1001

9050 Gent (Ledeberg)

Onderwerp akte :Ontbinding - Sluiting van de vereffening

Uit een proces-verbaal verleden voor geassocieerd notaris Christophe Blindeman, te Gent op 29 september '; 2011, te registreren, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering is bijeengekomen en volgende te publiceren beslissingen met eenparigheid van stemmen

ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP

De vergadering beslist tot de ontbinding van de vennootschap en spreekt haar vereffening uit, te rekenen vanaf ; heden.

BEËINDIGING MANDAAT BESTUURDERS

Ten gevolge van de ontbinding neemt de vergadering kennis van de van rechtswege beëindiging van het mandaat van de bestuurders, zijnde de vennootschap naar het recht van het Verenigd Koninkrijk "BUZZ SPORTS INVESTMENTS LIMITED" met maatschappelijke zetel te LS6 3AA West Yorkshire, Leeds (Verenigd Koninkrijk), Otley Road 7, Granby House, met als ondememingsnummer 06900989, vast vertegenwoordigd, door de heer O'DEA Robert, geboren te Dublin op 27 januari 1969, wonende te Woodlands View, Bachelor' Lane, LS18 5NF Horsforth (Leeds) (Verenigd Koninkrijk) en de heer PRIDMORE Roscoe geboren te;, Nottingham (Verenigd Koninkrijk) op 8 mei 1968, wonende te 417 Otley Old Road, Cookridge, LS16 7DF West'' Yorkshire (Leeds), Verenigd Koninkrijk.

BIJZONDERE KWIJTING AAN DE BESTUURDERS

Bij afzonderlijke stemming en met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat voor de periode van 1 juli 2011 tot en met heden.

SLUITING VAN DE VEREFFENING

De vergadering stelt vast dat thans alle schulden van de vennootschap vereffend zijn met uitzondering van een : rekening-courant schuld van ¬ 469.581,18 aan de enige aandeelhouder. Ter staving hiervan verwijst de voorzitter naar de balans van 29 september 2011 die tevens geldt als de vereffeningsrekening welke hierbij , uitdrukkelijk door de enige aandeelhouder wordt goedgekeurd en die aan deze akte gehecht zal blijven.

De vergadering stelt tevens vast dat de vennootschap geen onroerende goederen bezit en dat het vermogen ' van de vennootschap uitsluitend bestaat uit activabestanddelen die bij wijze van overgang onder algemene titel overgaan in het vermogen van de enige aandeelhouder.

De enige aandeelhouder verklaart uitdrukkelijk dat er behoudens de hiervoor gemelde rekening-courant schuld; aan zichzelf, op heden geen schulden meer zijn.

De vergadering stelt vast dat het bijgevolg een eenvoudige vereffening betreft en beslist derhalve de ontbinding meteen te laten volgen door de sluiting van de vereffening.

,. Mocht er na heden toch nog een schuld van deze vennootschap ontstaan, verklaart de enige aandeelhouder,'' voornoemd, uitdrukkelijk zich persoonlijk borg te stellen voor de betaling ervan, zodat de sluiting van deze vereffening in geen opzicht in het nadeel zou kunnen zijn van de eventuele derden-schuldeisers.

Bijgevolg verklaart de vergadering de vereffening gesloten en stelt zij vast dat de vennootschap "BUZZ BET BELGIUM" definitief opgehouden heeft te bestaan.

De vergadering besluit nog dat de boeken en bescheiden van de vennootschap zullen worden neergelegd en gedurende ten minste 5 jaren bewaard worden op volgend adres: te LS6 3AA West Yorkshire, Leeds (Verenigd; Koninkrijk), Otley Road 7, Granby House.

VOLMACHT VOOR DE ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

De vergadering verleent een bijzondere volmacht aan Véronique Ryckaert, Roeland Vereecken, Catherine'. Wailly of enige andere medewerker van Mazars Legal Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een BVBA, allen woonplaats kiezende te Bellevue 51b 1001, 9050 Gent (Ledeberg) en afzonderlijk bevoegd en met bevoegdheid tot indeplaatsstelling, om alle formaliteiten inzake de schrapping van de inschrijving van de vennootschap in de Kruispuntbank van Ondernemingen, alsmede bij de Administratie voor de belasting over de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Vc behc aar Bel! Staa

N

*11156372*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



toegevoegde waarde of enige andere administratie, en te dien einde ook alle hoegenaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de Rechtbank van Koophandel.

VOOR ANALYTISCH UITTREKSEL

Samen hiermee neergelegd:

De expeditie van het proces-verbaal, inbegrepen 1 volmacht;

Het bijzonder verslag opgemaakt door de raad van bestuur;

Het verslag opgemaakt door de bedrijfsrevisor ;

Geassocieerd notaris Christophe Blindeman

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 17/10/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/10/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 29.09.2011, NGL 12.10.2011 11578-0140-016
04/10/2011
ÿþMod 2. i

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MON

Dl RECTION

2

BELLI

Griffe

~l.HTRANI< KOOPHANDEL

" ---KORTR1J.K ...

m

*11199507+

bel a Ba Sta

6CH STAATSl3L BESTU U R

6 ~~9h~;~ ~ NEERGELEGD ~ ~:~{~_.~

D . 12. 09. 21

Ondernemingsnr : 0812.045.792

Benaming

(voluit) : Buzz Bet Belgium

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Overbekeplein 5, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing - Toekennen bijzondere volmacht

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 1 september 2011:

"Overeenkomstig artikel 2 van de statuten, beslist de Raad van Bestuur met eenparigheid van stemmen de

maatschappelijke zetel vanaf heden te verplaatsen naar volgend adres:

Bellevue 5, b 1001

9050 Gent

De raad van bestuur beslist met eenparigheid van stemmen een bijzondere volmacht te verlenen aan Mazars Legai Services, burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met maatschappelijke zetel te 9050 Gent, Bellevue 5/ b 1001, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Gent onder het nummer 0454.253.374, vertegenwoordigd door Mevr. Véronique Ryckaert, Mr. Roeland Vereecken of Mevr. Catherine Wailly met recht van indeplaatstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van aile overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van bovenvermelde beslissing en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle hoegenaamde documenten stukken en akten te ondertekenen."

Véronique Ryckaert

Bijzonder gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de pers6(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/06/2011
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/06/2011- Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0812.045.792

Benaming

(voluit) : Buzz Bet Belgium

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Overbekeplein 5, 8500 Kortrijk

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming bestuurder en gedelegeerd bestuurder

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering van 19 mei 2011:

"De algemene vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van bestuurder dat werd ingediend door de heer Edward Robinson met ingang van heden.

De algemene vergadering beslist als nieuwe bestuurder te benoemen:

-De heer Roscoe Pridmore, wonende te 417 Otley Old Road, Cookridge, Leeds, West Yorkshire LS16 7DF, Verenigd Koninkrijk.

Zijn mandaat gaat in op heden en wordt toegekend voor een periode van 6 jaar en zal bijgevolg behoudens herverkiezing onmiddellijk eindigen na de jaarvergadering van 2017.

Het mandaat van de zopas benoemde bestuurder is onbezoldigd. "

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur van 19 mei 2011:

"De vergadering neemt akte van het ontslag uit de functie van gedelegeerd bestuurder en dagelijks bestuurder dat werd ingediend door de heer Edward Robinson, ais gedelegeerd en dagelijks bestuurder van de vennootschap ingevolge de beëindiging van zijn mandaat als bestuurder met ingang van heden.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de heer Roscoe Pridmore te benoemen als gedelegeerd bestuurder en dagelijks bestuurder met ingang van heden. Zijn mandaat als gedelegeerd bestuurder en dagelijks bestuurder zal automatisch een einde nemen bij de beëindiging van zijn bestuurdersmandaat. Het mandaat als gedelegeerd en dagelijks bestuurder wordt onbezoldigd uitgeoefend.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen, de bijzondere volmacht toegekend aan de heer Jannick Bouchaert ingevolge de raad van bestuur gehouden op 2 juni 2009 en gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 25 juni 2009 in te trekken met ingang van heden."

Roscoe Pridmore

Gedelegeerd bestuurder

NEERGELEGD

24. 05. 2011

RECHG~A~fp~TRIOK HANDEL

" 11083973"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

31/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 27.12.2010, NGL 27.01.2011 11016-0471-016

Coordonnées
BUZZ BET BELGIUM

Adresse
BELLEVUE 5, BUS 1001 9050 GENTBRUGGE

Code postal : 9050
Localité : Gentbrugge
Commune : GENT
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande