BVBA DR. DE RAEVE WILLEM - HUISARTS

Divers


Dénomination : BVBA DR. DE RAEVE WILLEM - HUISARTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 633.722.279

Publication

22/07/2015
ÿþinr

n "

r-+r-~---_~ -r-- JoK- Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

10 IULE 2015

AFDELIt4iïPIDERMONDE



unkle1

111

11

111

Ondernemingsnr : 6 31. 1-.2.Q, 213

Benaming

(voluit) : BVBA Dr. De Raeve 1JJ:U,en, _La,SOLAS

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke professionele vennootschap ovv een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 9340 Lede (Impe), Wijmenstraat 67

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Bernard De Lafonteyne, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 75/001  RPR Dendermonde 0812.317.491, op 9 juli 2015, neergelegd ter Registratiekantoor Dendermondel, dat er door:

De heer DE RAEVE Willem Lieven Gilberte, nationaal nummer 830511 193-91, geboren te Dendermonde op elf mei negentienhonderd drie en tachtig, in huw met mevrouw BABIYCHUK Yuliya, wonende te 9340 Lede (Impe), Wijmenstraat 67. Gehuwd onder het stelsel der wettelijke gemeenschap van goederen blijkens huwelijkscontract verleden voor het ambt van Notaris Bernard De Lafonteyne te Wichelen op 10 juli 2012, inmiddels niet gewijzigd; een burgerlijke professionele vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming "BVBA Dr. De Raeve Willem - huisarts", waarvan de zetel gevestigd is te 9340 Lede (Impe), Wijmenstraat 67.

Doel:

De vennootschap heeft tot doel: de uitoefening van de geneeskunde door de artsen-vennoten in naam en voor rekening van de vennootschap en rekening houdend met de Medische Plichtenleer qua uitoefening van de geneeskunst, dit wil zeggen dat de geneeskunde uitgeoefend wordt door de arts-vennoot onder zijn eigen aansprakelijkheid. De activiteit omvat impliciet de inning en de uitkering van een vergoeding à rato van de geleverde prestaties voor rekening van de vennootschap.

Ten dien einde is de vennootschap bevoegd om alle handelingen te verrichten die daartoe noodzakelijk of nuttig zijn. Dit omvat:

- Het ter beschikking stellen van alle nodige middelen aan de arts-vennoot.

- Het inrichten van algemene diensten en een medisch secretariaat in het bijzonder, die nuttig of nodig zijn voor de uitoefening van voornoemde activiteiten.

- Het aankopen, het huren en/of leasen van alle medische apparatuur en begeleidende accommodaties voor voornoemde activiteiten.

- Het occasioneel verstrekken van onderwijs en het geven van lezingen over voormelde medische onderwerpen, het schrijven en laten publiceren van medische artikels en boeken, het optreden als stagebegeleider.

De vennootschap heeft als bijkomstig doel beleggingen in roerende en onroerende verrichtingen in zoverre dat:

- deze handelingen niet van aard zijn het burgerlijk karakter van de vennootschap te wijzigen;

- deze activiteiten geen aanleiding geven tot het ontwikkelen van welke commerciële activiteit ook;

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

- in geval van meerdere vennoten dienen de beslissingen i.v.m. het investeringsbeleid te gebeuren met unanimiteit van stemmen

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL - AANDELEN  VERANTWOORDELIJKHEID VAN DE VENNOOT

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro. Het wordt vertegenwoordigd door honderd twintig aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder 1/120' van het kapitaal vertegenwoordigen. Het kapitaal is gevormd door inbreng in geld en volstort tot beloop van 18.600 euro, zoals blijkt uit een attest van deponering van het gestorte kapitaal, afgeleverd door Argenta Bank.

De aandelen zijn steeds op naam; zij kunnen slechts verworven worden door artsen, die op de lijst van de Orde der Geneesheren ingeschreven zijn en die hun beroep actief uitoefenen in de vennootschap en die voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

De aandelen van een vennoot mogen, op straffe van nietigheid, in geen geval worden afgestaan onder levenden, noch overgaan wegens overlijden, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en naakte eigendom, tenzij aan een arts die zijn medische activiteit zal uitoefenen in het kader van deze vennootschap en die voldoet aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele vennootschappen om vennoot te zijn en mits eenparige instemming van alle bestaande vennoten. Het aandelenbezit van de vennoten dient zich daarenboven steeds te verhouden als hun respectieve activiteit in de vennootschap.

Bij overdracht van de aandelen moet de garantie geboden worden dat de medische dossiers overgaan op artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden omdat ze niet als vennoot toegelaten zijn, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

De aandelen zijn ondeelbaar. Ingeval er verschillende rechthebbenden zijn omtrent hetzelfde aandeel, wordt de uitoefening van de eraan verbonden rechten geschorst tot de overdracht van dit aandeel in volle eigendom aan een persoon die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden.

Splitsing van de eigendom van aandelen in vruchtgebruik en naakte eigendom is verboden. Indien een aandeel met erfrechtelijk vruchtgebruik bezwaard is, moet de blote eigenaar dit vruchtgebruik afkopen of andersom en de uiteindelijke vennoot moet arts zijn conform de deontologische regels betreffende professionele artsenvennootschappen die in de vennootschap zijn praktijk uitoefent of zal uitoefenen.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het recht van voorkeur toe aan de blote eigenaar tenzij anders is overeengekomen.

De uiteindelijke vennoot dient te voldoen aan de voorwaarden gesteld door de deontologische regels inzake professionele artsenvennootschappen om vennoot te kunnen worden.

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap ontbonden wordt. De aandelen van de enige vennoot mogen echter op straffe van nietigheid niet overgaan wegens overlijden dan aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden zoals bepaald in artikel vier van onderhavige statuten.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen die geen vennoot kunnen worden omdat ze niet voldoen aan de voorwaarden, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen.

Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een ander arts die voldoet aan de voorwaarden om vennoot te worden, dienen de activiteiten van de vennootschap uitsluitend beperkt te blijven tot de inning van de nog openstaande vorderingen, de betalingen van de schulden en het beheer van het patrimonium, Aan deze restrictie kan enkel een einde worden gesteld door systematische wijziging van de statuten, en inzonderheid van artikel één en artikel vier en de overige specifieke statutaire bepalingen, zodat de beoefening en de bevordering van de geneeskundige praktijk statutair onmogelijk wordt en iedere rechtstreekse of onrechtstreekse verwijzing naar de voorheen uitgeoefende vennootschappelijke activiteit uit de statuten is geweerd.

Bij overdracht van aandelen moet de garantie geboden worden dat medische dossiers overgedragen worden aan artsen en dat de continuïteit van de zorg verzekerd blijft.

Bovendien is overdracht van aandelen slechts mogelijk mits unaniem akkoord van alle vennoten.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De aandelen van een vennoot mogen, op straf van nietigheid, niet worden overgedragen onder de levenden dan aan een arts van dezelfde of aanverwante discipline en met eenparige instemming van al de vennoten en mits voorafgaande instemming van de bevoegde Raad van de Orde der Geneesheren.

Als vennoten kunnen derhalve alleen toetreden artsen, ingeschreven op de Lijst van de provinciale Raad van de Orde van Geneesheren, van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap hun praktijk uitoefenen of zullen uitoefenen.

De aandelen van de enige vennoot kunnen uitsluitend overgaan aan de erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden die de hoedanigheid hebben van arts van dezelfde of aanverwante discipline die in het kader van de vennootschap zijn beroep uitoefent of zal uitoefenen, en mits voorafgaande goedkeuring van de Provinciale Raad van de Orde der Geneesheren. Zolang de aandelen niet werden overgedragen aan een arts van dezelfde of aanverwante discipline kan het doel niet meer verwezenlijkt worden en dient de

vennootschap zich volledig te onthouden van iedere activiteit op het gebied van geneeskunde. Indien de vennootschap slechts één vennoot telt en indien geen enkele erfgenaam, legataris en/of rechthebbende de vereiste hoedanigheid bezit, dan zal bij het overlijden van de enige vennoot de vennootschap niet van rechtswege worden ontbonden bij toepassing van artikel 1865 van het Burgerlijk Wetboek. De erfgenamen, legatarissen en/of rechthebbenden kunnen de door hen geërfde aandelen overdragen aan een derde die de vereiste hoedanigheid van arts van dezelfde of aanverwante discipline bezit, mits zij dit bekendmaken aan de Orde der Geneesheren. Zolang deze overdracht en bekendmaking niet is gebeurd, kan het doel niet meer verwezenlijkt worden en dient de vennootschap zich volledig te onthouden van

iedere activiteit op het gebied van geneeskunde.

Het maatschappelijk kapitaal kan slechts vermeerderd of verminderd worden bij beslissing van de algemene vergadering overeenkomstig de voorwaarden voor een wijziging van de statuten. Elk aandeel vertegenwoordigt een gelijk recht in de verdeling van de winsten en opbrengsten van de vereffening. Er kunnen geen aandelen worden gecreëerd die geen aandeel vertegenwoordigen in het kapitaal. Het bezit van een aandeel houdt instemming in de statuten en de regelmatig genomen beslissingen van de algemene vergadering.

De erfgenamen of schuldeisers van de vennoot kunnen onder geen enkel beding de zegels doen leggen op de goederen en waarden van de vennootschap, noch de verdeling of de openbare verkoop ervan vorderen.

Een register van aandelen wordt op de zetel gehouden.

In het register van aandelen wordt aangetekend: 1° de nauwkeurige gegevens betreffende de persoon van elke vennoot alsmede het aantal van de hen toebehorende aandelen; 2° de gedane stortingen; 3° de overdrachten en de overgangen van aandelen met hun datum, gedagtekend en ondertekend door de overdrager en de overnemer in geval van overdracht onder levenden en door de zaakvoerders en de rechtverkrijgenden in geval van overgang wegens overlijden.

De eigendom van de effecten wordt bewezen door de inschrijving in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

De overdrachten en de overgangen van aandelen gebeuren ten aanzien van de vennootschap en van derden eerst vanaf de datum van inschrijving in het register van aandelen.

Een vennoot is niet aansprakelijk, noch hoofdelijk verantwoordelijk voor de verbintenissen van de vennootschap. In dit verband beperkt zijn financiële aansprakelijkheid als vennoot zich tot de algehele volstorting van de door hem onderschreven aandelen.

De professionele aansprakelijkheid van elke arts-vennoot is onbeperkt. De arts die een patiënt behandelt zal bijgevolg ten opzichte van deze laatste, als arts persoonlijk aansprakelijk blijven. De arts dient verzekerd te zijn voor zijn medische fouten. De aansprakelijkheid van de vennootschap dient eveneens verzekerd te zijn.

Rekening houdend met de professionele autonomie van de arts dienen alle artsen-vennoten over de volledige diagnostische en therapeutische vrijheid te beschikken; hun taak dient derhalve als leidinggevend beschouwd te worden.

BEAEER

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto . Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder, die tevens arts-vennoot dient te zijn, benoemd door de algemene vergadering. Het mandaat van de zaakvoerder-vennoot wordt beperkt voor de duur van diens medische activiteiten.

Indien een niet arts zaakvoerder wordt van een professionele artsenvennootschap kan deze onmogelijk enige zaakvoerder zijn. Het mandaat van de zaakvoerder niet-arts dient eveneens te worden beperkt in de tijd met name zes, eventueel hernieuwbaar.

Alleszins dient een arts vennoot als zaakvoerder benoemd te worden, die de eindverantwoordelijkheid draagt en de beslissingen van de niet arts zaakvoerder moet bekrachtigen

De zaakvoerder moet bekend zijn en wanneer het gaat om een rechtspersoon dan moet minstens uit de statuten blijken dat er geen strijdigheid is met de bepalingen van de Code van geneeskundige plichtenleer en moet een natuurlijke persoon aangewezen zijn die de zaakvoerder-rechtspersoon vertegenwoordigt.

Werd tot statutair zaakvoerder benoemd :

De heer DE RAEVE Willem Lieven Gilberte, nationaal nummer 830511 193-91, wonende te 9340 Lede (Impe), Wijmenstraat 67.

De zaakvoerder oefent zijn ambt bezoldigd uit, tot zolang een volgende algemene vergadering anders beslist.

De zaakvoerder(s) kunnen bepaalde taken aan niet-artsen delegeren, doch enkel voor niet-medische aangelegenheden.

Indien de zaakvoerder geen arts is, zijn zijn bevoegdheden slechts beperkt tot niet-medische zaken.

De zaakvoerder-niet-vennoot die geen arts is, zal noodzakelijk een natuurlijk persoon zijn. Hij heeft ook de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te stellen die nodig of dienstig zijn voor de verwezenlijking van het maatschappelijk doel, met uitzondering van die handelingen, waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is en die handelingen die betrekking hebben op het verstrekken van medische prestaties, het medisch beroepsgeheim en de privacy van de patiënt.

De werkverdeling, alle vergoedingen voor het gepresteerde werk - inclusief de eventuele bezoldigingen als zaakvoerder - en terugbetalingen van kosten en vacaties worden vastgelegd in een schriftelijke overeenkomst die is ondenvorpen aan de bepalingen van de Code van Geneeskundige Plichtenleer. De zaakvoerder heeft individueel de meest uitgebreide macht om te handelen in naam van de vennootschap om alle akten en verrichtingen betreffende het maatschappelijk doel te verwezenlijken en goed te keuren, behoudens die welke de wet aan de vergadering voorbehoudt. De zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De handtekening van de zaakvoerder moet in alle akten, waarbij de verantwoordelijkheid van de vennootschap in aanmerking komt, onmiddellijk worden voorafgegaan of gevolgd door de vermelding van zijn hoedanigheid van zaakvoerder,

De zaakvoerder die een belang heeft in een zaak in tegenstrijd met dit van de vennootschap is gehouden zich te gedragen naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen. ALGEMENE VERGADERING

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, wordt ieder jaar gehouden op de Iaatste vrijdag van de maand december om achttien uur, ten maatschappelijke zetel, ook indien een feestdag. De vennoten oefenen de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering zijn toegekend. Deze bevoegdheden kunnen zij niet overdragen. De algemene vergadering heeft de meest uitgebreide bevoegdheden om alle handelingen, die de vennootschap aanbelangen te stellen of te bekrachtigen, haar door de wet of door deze statuten voorbehouden, zij kan wijzigingen aanbrengen aan de statuten overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

De beslissingen worden genomen bij meerderheid van stemmen, behoudens de gevallen voorzien door de wet, de medische deontologie en de statuten.

Iedere vennoot kan slechts één volmacht uitoefenen. Elk aandeel geeft recht op één stem.

Op de laatste bsz van Luik B vermeiden Recto " Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetztl van de persarotnien bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vetegenwoordiger

Verso . Naam en handtekening

~G r

~

Elke vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een

gevolmachtigd-vennoot.

Wanneer een zaakvoerder een niet-arts als gevolmachtigde van de vennootschap aanstelt, dient

diens mandaat beperkt te worden tot niet-medische (rechts)handelingen.

Boekjaar.

Het maatschappelijk jaar vangt aan op één juli en eindigt op dertig juni.

Winstverdeling

Het batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van de maatschappelijke lasten, de

afschrijvingen, belastingen en voorzieningen, vormt de netto-winst van de vennootschap.

Van deze winst zal worden voorafgenomen:

a) vijf ten honderd bestemd voor vorming van het wettelijk reservehonds. Deze voorafname zal ophouden wettelijk verplicht te zijn wanneer deze wettelijke reserve één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Zij ontstaat opnieuw wanneer dit percentage niet meer bereikt is.

b) onmiddellijk na de afhouding van de wettelijke reserve, wordt het overschot, door de algemene vergadering evenredig verdeeld onder alle deelbewijzen of wordt het geheeld of gedeeltelijk naar een volgend boekjaar overgedragen of telkens het nuttig of noodzakelijk geacht wordt in een bijzonder reservefonds gestort.

Dit reservefonds wordt aangelegd van zodra de algemene vergadering het noodzakelijk acht en is onbeperkt qua omvang.

Daarenboven heeft de algemene vergadering het recht elke andere winstverdeling te beslissen en percenten toe te kennen aan geïnvesteerde kapitalen. De geïnvesteerde kapitalen worden uitsluitend met een normale intrest vergoed.

Ontbinding en vereffening

De vennootschap kan ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende zoals voor wijzigingen aan de statuten.

Bij de ontbinding van de vennootschap dient een beroep gedaan op artsen voor de afhandeling van zaken die betrekking hebben op de persoonlijke levenssfeer van de patiënten en/of het beroepsgeheim van de vennoten.

Indien de geneeskundige praktijk bij stopzetting van de beroepsactiviteit niet overgedragen wordt, dient de arts ervoor te zorgen dat alle medische dossiers ter bewaring worden overgemaakt aan een praktiserend arts. Wanneer dit uit hoofde van de arts niet mogelijk is, is het aangewezen dat de naaste verwanten zorgen voor de overdracht.

Bij het uitblijven van een oplossing betreffende de bewaring van de medische dossiers kan elke belanghebbende de provinciale raad van de arts hieromtrent informeren.

Wanneer de vennootschap ontbonden is om redenen andere dan het overlijden van de vennoot behoudt de algemene vergadering gedurende de vereffening zijn bevoegdheden.

Na de regeling van de schulden zal het saldo van het maatschappelijk patrimonium aan de vennoot of diens erfgenamen, legatarissen van de aandelen of andere rechthebbenden worden verdeeld, overeenkomstig het aantal aandelen in bezit van de vennoot, elk aandeel een gelijk recht gevende.

De vennootschap wordt niet ontbonden ten gevolge van kennelijk onvermogen, ontzetting of definitief verbod van de vennoot om de beroepswerkzaamheid uit te oefenen.

DIVERSEN

Elke vennoot, zaakvoerder, commissaris of vereffenaar die in België gedomicilieerd is, wordt geacht woonst te kiezen op de maatschappelijke zetel van de vennootschap voor de duur van zijn functie of hoedanigheid en voor alles wat verband houdt met de uitvoering van deze statuten. De vennoten verklaren zich uitdrukkelijk en geheel te schikken naar het Wetboek van vennootschappen, voor aIIes wat niet in onderhavige statuten is voorzien. De schikkingen van deze wetten, waarvan door tegenwoordige akte niet wettelijk is afgeweken, zullen aanzien worden als geacteerd.

Elke wijziging van onderhavige statuten zal voorafgaandelijk ter goedkeuring worden voorgelegd aan de bevoegde provinciale Raad van de Orde van Geneesheren.

Bij meerdere vennoten dient iedere vennoot de andere venno(o)t(en) in te lichten over elke opgelopen disciplinaire, correctionele of administratieve veroordelingen met weerslag op de

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden " Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Voor.

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

gemeenschappelijke beroepsuitoefening.

Een arts aan wie door een wettelijke bevoegde instantie een verbod is opgelegd om de geneeskunde uit te oefenen, ontvangt geen inkomsten verbonden aan de uitoefening ervan. De geschorste arts moet bovendien maatregelen treffen om de continuïteit van de zorgen te verzekeren. Daartoe kan de arts zich tijdens de periode van het verbod laten vervangen door één of meerdere artsen met dezelfde wettelijke kwalificatie.

De maatregelen worden vooraf schriftelijk medegedeeld aan de bevoegde provinciale Raad, die ze goedkeurt of aanpassingen ervan oplegt.

Deontologische betwistingen worden voorgelegd aan de bevoegde Provinciale Raad van de Orde van Geneesheren op klacht of op verzoek van de meest gerede partij.

Alle betwistingen en geschillen inzake medische activiteiten uitgevoerd binnen en buiten het grondgebied van België dienen beslecht te worden door een Belgische rechtbank binnen het gerechtelijke Arrondissement waar de zetel van de vennootschap gevestigd is.

OVERGANGS -en SLOTBEPALINGEN :

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar begint vanaf de neerlegging van het uittreksel uit huidige akte op de griffie van de bevoegde rechtbank en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend zeventien met dien verstande dat het alle verrichtingen omvat die sinds één april tweeduizend en vijftien voor rekening van de vennootschap in oprichting werden gedaan.

EERSTE JAARVERGADERING.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand december tweeduizend zeventien om 18.00 uur.

HUISHOUDELIJK REGLEMENT

De vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid " BVBA Dr. De Raeve Willem  huisarts " verbindt er zich uitdrukkelijk toe de gedragsregels van de medische plichtenleer strikt na te leven.

Iedere wijziging van onderhavige statuten dient voorafgaandelijk goedkeuring van de Orde van Geneesheren te verkrijgen.

VOLMACHT ADMINISTRATIEVE FORMALITEITEN

Er werd bijzondere volmacht verleend voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, sociaal verzekeringsfonds en sociale secretariaten, aan VDV Accountants BVBA met kantoor te 9520 Vlierzele, Tomt 4 en al haar aangestelden met recht van indeplaatsstelling.

rE

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL.

Tegelijk hiermede neergelegd:

- uitgifte akte oprichting dd 09.07.2015

Notaris BERNARD DE LAFONTEYNE, geassocieerd notaris, zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap die de vorm heeft aangenomen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bracke Hildegard & De Lafonteyne Bernard, geassocieerde notarissen", met zetel te 9260 Wichelen, Margote 751001 RPR Dendermonde 0812.317.491.

Op de laatste blz. van Luïk B vermelden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende rotans hetzij van de perso(o)rnen) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Coordonnées
BVBA DR. DE RAEVE WILLEM - HUISARTS

Adresse
Zetel : 9340 Lede (Impe), Wijmenstraat 67

Code postal : 9340
Localité : LEDE
Commune : LEDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande