BVS INVEST

Divers


Dénomination : BVS INVEST
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 552.877.135

Publication

03/06/2014
ÿþÀ

Moa Word 11 1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III

u

be a B. st~

" 19110776'

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL_ GENT

2 2 MEI 2014

AFDELI DERMONDE

Ondernemingsnr : Benaming 55.L î . A35

{voluit} : BVS INVEST

(verkort) "

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9240 Zele, Kouterbosstraat 101

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit de akte verleden door notaris Filip Van der Cruysse, met standplaats te Lokeren, op twintig mei tweeduizend veertien, blijkt dat 1/de heer VRYDAGHS Roland, wonende te 9240 Zele, Kouterbosstraat 101 en 2/mevrouw BONTINCK Lutgarde, wonende te 9240 Zele, Kouterbosstraat 101, de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BVS INVEST" hebben opgericht.

De te publiceren gegevens lulden als volgt:

ARTIKEL 1 : NAAM.

De vennootschap is als besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht onder de naam "BVS INVEST".

De vennootschap is van handelsrechtelijke aard.

ARTIKEL 2  DUUR.

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur te rekenen vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte.

De artikelen 39 ten vijfde en 43 van het Wetboek van Vennootschappen betreffende de ontbinding en de opzegging van een vennootschapscontract zijn niet van toepassing.

Behoudens gerechtelijke ontbinding, kan de vennootschap slechts ontbonden worden door de buitengewone algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

ARTIKEL 3 : ZETEL.

De vennootschap is gevestigd te 9240 Zele, Kouterbosstraat 101. De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel bij besluit van de zaakvoerd ers.

ARTIKEL 4 : DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de binnenshuisinrichting en decoratie, de huur en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende goederen of onroerende zakelijke rechten;

-het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

-het verwerven en aanhouden van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten industriële, commerciële, financiële, landbouw- of immobiliënvennootschappen of  ondernemingen; het stimuleren, de planning en coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur, vereffening en toezicht alsmede het verlenen van technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen van vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de

Op de laatsise bfr Ivan Luiks vermelden Recto . Naam en hoedanrgheui van de instrumenterende tet8rrs. hetay va;t de persr,(o3nlerz) bevoegd cie rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handceKer:ng

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge " secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen aile commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

ARTIKEL 5 : KAPITAAL.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt één miljoen honderd zesenzeventigduizend euro (¬ 1.176.000,00). Het is verdeeld in duizend honderd zesenzeventig (1.176) gelijke aandelen zonder nominale waarde.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor met betrekking tot de inbreng in natura luiden als volgt: "...5. Besluit

De inbreng in natura door de heer Roland VRYDAGHS en Lutgarde BONTINCK wonende te 9240 Zele, Kouterbosstraat 101, tot oprichting van de BVBA BVS INVEST met zetel te 9240 Zele, Kouterbosstraat 101, bestaat uit de inbreng van een onroerend goed, voor een inbrengwaarde van 1.176.000,00 EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden zijn wij, onder voorbehoud van het akkoord van de bank met de voorgenomen verrichting en onder voorbehoud dat de in te brengen bestanddelen niet zijn bezwaard met hypothecaire lasten of pandrechten, van oordeel:

a)dat de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de oprichters van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)dat de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering bedrijfseconomisch verantwoord zijn en dat de waardebepalingen waartoe deze methoden van waardering leiden, tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 1.176 aandelen van de BVBA BVS INVEST, zonder vermelding van nominale waarde.

Op het ogenblik van ons onderzoek was het onroerend goed bezwaard met een hypothecaire inschrijving. De inschrijving zou geschrapt worden alvorens de inbreng te realiseren.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 219 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de voorgenomen inbreng in natura bij de oprichting van de BVBA BVS INVEST en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Roeselare, 5 mei 2014

BDO Bedrijfsrevisoren Burg. Ven. CVBA

Vertegenwoordigd door Peter VANDEWALLE..."

ARTIKEL 14 : BENOEMING - ONTSLAG.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke- of rechtspersonen al dan niet vennoot (vennoten).

Tot statutaire zaakvoerder wordt voor de duur van de vennootschap benoemd: de heer VRYDAGHS Roland, voornoemd, die verklaart de opdracht te aanvaarden, onder de bevestiging dat hij niet getroffen werd door enige maatregel die zich daartegen verzet.

In geval van overlijden van de statutaire zaakvoerder of indien deze zich in de fysische onmogelijkheid bevindt zijn opdracht uit te oefenen, wordt automatisch aangesteld als statutair zaakvoerder-opvolger, mevrouw BONTINCK Lutgarde, wonend te 9240 Zele, Kouterbosstraat 101.

Een statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen met éénparig goedvinden van de vennoten, met inbegrip van de zaakvoerder zelf, indien hij vennoot is. Zijn cpdracht kan om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen door een besluit van de algemene vergadering met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze gehouden onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

ARTIKEL 17 : EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

ARTIKEL 20 : GEWONE, BIJZONDERE EN BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING.

"

" behouden aars het Belgisch Staatsblad

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de laatste vrijdag van de maand mei om zeventien uur, indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden. Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over enige aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Ten allen tijde kan ook een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over enige wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten.

De gewone, de bijzondere en de buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap gevestigd is, aangewezen in de oproeping.

ARTIKEL 31 : BOEKJAAR JAARREKENING.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maakt de zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) de inventaris op, alsmede de jaarrekening.

De jaarrekening bestaat uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting en vormt een geheel.

De zaakvoerdersraad (of zaakvoerder) stelt indien wettelijk vereist een jaarverslag op waarin zij hun bestuur verantwoorden.

ARTIKEL 32 : BESTEMMING VAN DE WINST RESERVE.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met aile reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Elke uitkering die in strijd is met deze bepaling moet door degenen aan wie de uitkering is verricht, worden terugbetaald indien de vennootschap bewijst dat zij wisten dat de uitkering te hunnen gunste in strijd met de voorschriften was of daarvan, gezien de omstandigheden, niet onkundig konden zijn.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd. OVERGANGSBEPALINGEN

A. EERSTE BOEKJAAR EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte tot

éénendertig december tweeduizend vijftien.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei tweeduizend

zestien.

B. BIJZONDERE VOLMACHT.

Wordt aangesteld tot bijzondere volmachtdrager, BVBA HJD Accountants & Belastingconsulenten, met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Diksmuidse Heerweg 47, evenals haar aangestelden, inzake het vervullen van formaliteiten voor het aanvragen en/of wijzigen van de inschrijving in het KBO, directe en indirecte belastingen, BTW-nummer en alle andere administratieve verrichtingen teneinde bij het KBO en bij de bevoegde BTW-administratie alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap, en de eventuele latere wijzigingen en doorhaling, met recht van in de plaatsstelling.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

(getekend) Notaris Filip Van der Cruysse

Tegelijk hiermee neergelegd

- uitgifte van de akte;

- bijzonder verslag van de oprichters overeenkomstig artikel 219 Wetb. Venn.;

- verslag van de bedrijfsrevisor aangaande de inbreng in natura overeenkomstig artikel 219 Wetb. Venn.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/06/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de. laatste blz. van Luik B vermelden : Recto Nearn en hoedansghesd van de mstíurnenterende notaris, hetzij van de per. o(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van dorden te vertegenvioordsgen

Verso " Naam en handtekening

Coordonnées
BVS INVEST

Adresse
Zetel : 9240 Zele, Kouterbosstraat 101

Code postal : 9240
Localité : ZELE
Commune : ZELE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande