BYGGA

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BYGGA
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 849.392.475

Publication

17/10/2012
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111111!!111111111j11

Oualenaarde

0 8 OKT. 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 02 4% %R

Benaming

(voluit) : BYGGA

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9750 Zingem, Galgestraat 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte opgemaakt door notaris FRANCOIS VAN INNIS, notaris met standplaats te Zingein, op, 4 oktober 2012, dat

1/ De heer MARTENS Dirk Rita Willy, geboren te Gent op twaalf juli negentienhonderd zestig, drager van nationaal nummer 60.07.12-183.87, echtgenoot van nagenoemde mevrouw Detandt Josiane, wonende te 9750 Zingein, Galgestraat 7.

2! Mevrouw DETANDT Josiane Albertine Marie Jozef, geboren te Oudenaarde op tien februari: negentienhonderd eenenzestig, drager van nationaal nummer 61.02.10-272.44, echtgenote van voornoemde heer Martens Dirk, wonende te 9750 Zingem, Galgestraat 7.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam BYGGA

ZETEL te 9750 Zingem, Galgestraat 7

DOEL

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een onroerend patrimonium; het stellen van alle

verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten zoals de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen; Het optreden. als patrimoniumvennootschap.

Het optreden als bouwpromotor; projectontwikkeling en handel in onroerend goed; het ontwerpen en realiseren' van diverse vastgoedprojecten,

Het optreden als vastgoedmakelaar en bemiddeling in vastgoed voor rekening van derden, op voorwaarde van het bekomen van een inschrijving bij het BIV of andere bevoegde instanties,

Advies- en dienstverlening inzake algemeen management, bedrijfsvoering en beheer; inzake commercieel, strategisch, financieel en administratief management; inzake technisch management, productmanagement, changemanagement; de begeleiding van de administratieve organisatie en de implementatie van; bedrijfsprocessen, informatica en automatisering;

Het optreden als managementvennootschap; het beheren van vennootschappen, het optreden als holding, het: verrichten van alle managementactiviteiten van holdings; het deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de; oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

Advies- en dienstverlening inzake projectmanagement;

Het aanbieden van diverse diensten in de zorg- en opvangsector, inzake de opvang en verzorging van' = personen, inzake ouderenzorg. Diverse diensten aan personen.

Het aanbieden van woon- en verblijfgelegenheid voor diverse doelgroepen, en het verlenen van alle ondersteunende en aanvullende diensten. Groot- en kleinhandel en handelsbemiddeling in menigvuldige goederen.

Het verwerven en beheren voor eigen rekening van een roerend patrimonium; het stellen van alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen. De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de reglementering op de financiële transacties en de financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies. Aldus zijn uitdrukkelijk uitgesloten alle handelingen en activiteiten onderworpen aan een, voorafgaande goedkeuring of vergunning van de Autoriteit voor Financiële Diensten en Markten (FSMA) of: andere bevoegde instanties.

De vennootschap kan in het algemeen aile burgerlijke, commerciële, industriële, financiële, roerende of

" onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of:

welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel. De vennootschap kan onder eender welke vorm participaties verwerven en/of aanhouden in bestaande of nog op te richten maatschappijen. Zij kan deze participaties beheren, te gelde maken en valoriseren, onder meer door deel te nemen aan het bestuur van de onderneming(en) waarin zij participeert en door ze bijstand te verlenen. De vennootschap beoogt de verdere gunstige ontwikkeling van de vennootschappen waarin zij participeert te stimuleren, te plannen en te coérdineren.

De vennootschap kan de functies van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen. Zij kan optreden als managementvennootschap en instaan voor het beheren van vennootschappen, optreden als holdingen instaan voor alle managementactiviteiten van holdings; zij kan deelnemen, onder gelijk welke vorm, aan de oprichting, uitbreiding, omzetting, fusie, opslorping, het bestuur en de controle van ondernemingen.

De vennootschap kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar aandeelhouders en haar bestuurders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap kan leningen en kredietopeningen toestaan aan rechtspersonen, ondernemingen en particulieren, in eender welke vorm. De vennootschap kan zich, zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden, borg stellen, tevens kan zij hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Dit alles in de ruimste zin, met inbegrip van aanverwante activiteiten. Deze bepalingen zijn niet beperkend, doch opsommend, zodat de vennootschap alle daden kan stellen, behalve deze verboden door de wetgeving terzake. Al deze werkzaamheden kunnen worden uitgeoefend, zowel in België als in het buitenland. De vennootschap kan als deze activiteiten uitoefenen voor eigen rekening als voor rekening van derden, alleen of in deelneming en samenwerking met derden.

BEGIN EN DUUR : De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

KAPITAAL. : Het volledig geplaatst maatschappelijk kapitaal bedraagt driehonderdduizend euro (¬ 300.000,00).

Het is verdeeld in honderd (f 00) gelijke aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

BESTUUR

Wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering,

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot zaakvoerder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. Deze laatste mag zijn vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen. Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, aile handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

ledere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders, ook jaarvergadering genoemd, gehouden op de laatste zaterdag van de maand juni om elf uur Cl iu). Indien deze dag een wettelijke feestdag is, verschuift de algemene vergadering naar de eerstkomende werkdag.

Te allen tijde kan een bijzondere algemene vergadering worden bijeengeroepen om te beraadslagen en te besluiten over iedere aangelegenheid die tot haar bevoegdheid behoort en die geen wijziging van de statuten inhoudt.

Te allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden georganiseerd om over iedere wijziging van de statuten te beraadslagen en te besluiten,

Alle algemene vergaderingen vinden plaats in de zetel van de vennootschap, tenzij in de oproepingsbrief een andere plaats is aangewezen.

Op elke algemene vergadering wordt een aanwezigheidslijst bijgehouden.

Iedere zaakvoerder en de eventuele commissaris(sen) kunnen de algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de algemene vergadering bijeenroepen telkens wanneer het belang van de vennootschap dit vereist of op verzoek van één of meerdere aandeelhouders, die, alleen of samen, één vijfde van het maatschappelijk

. ~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

kapitaal vertegenwoordigen. In dit laatste geval, zullen de aandeelhouders bij hun verzoek de agendapunten aangeven en moeten de zaakvoerders de bijeenroeping verrichten binnen de vijftien dagen na de aanvraag. De vennoten, de zaakvoerder(s) en de eventuele commissarissen worden opgeroepen voor elke algemene vergadering, ten minste vijftien dagen op voorhand.

Deze oproeping geschiedt per aangetekende brief of voor ontvangst getekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen. ledere persoon kan verzaken aan de oproeping en zal in ieder geval als regelmatig opgeroepen worden beschouwd als hij aanwezig of vertegenwoordigd is op de vergadering.

De oproepingsbrief voor de algemene vergadering vermeldt de volledige agenda met de te behandelen onderwerpen. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd, indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan.

Samen met de oproepingsbrief, wordt aan de vennoten, de eventuele commissarissen, de zaakvoerder(s) en aan de andere personen die erom verzoeken, een afschrift gezonden van de stukken die hen krachtens het Wetboek van Vennootschappen ter beschikking moeten worden gesteld.

BOEKJAAR : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van hetzelfde jaar,

BESTEMMING VAN DE WINST

Net batig saldo van de resultatenrekening, na aftrek van aile lasten, kosten, afschrijvingen en voorzieningen, zoals bepaald door het geldend boekhoudrecht, maakt de nettowinst uit van de vennootschap.

Ten minste vijf honderdsten (5%) van de nettowinst wordt afgehouden voor het vormen van de wettelijke reserve. Deze verplichting houdt op wanneer de wettelijke reserve tien honderdsten (10%) van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Na het aanhoren van het voorstel van het bestuursorgaan met betrekking tot het saldo van de nettowinst, beslist ; de algemene vergadering van vennoten over de verdere resultaatsbestemming.

Indien tot een winstuitkering wordt besloten, geschiedt de uitbetaling van de dividenden, en in voorkomend geval de tantièmes, op het tijdstip en de wijze bepaald door het bestuursorgaan, Dit geschiedt binnen het jaar na de algemene vergadering waarop tot winstuitkering is besloten.

Geen uitkering kan gebeuren indien het netto actief is gedaald of zou dalen beneden de bedragen bepaald door het Wetboek van Vennootschappen,

Alle niet opgevorderde dividenden verjaren in het voordeel van de vennootschap vijf jaar na de datum die voor de uitbetaling werd bepaald.

ONTBINDING  VEREFFENING:

De vennootschap wordt ontbonden in alle gevallen door de wet voorzien. Zij kan eveneens vroegtijdig ontbonden worden bij beslissing van de algemene vergadering beraadslagend met de door de wet vereiste meerderheid van stemmen.

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders als vereffenaars beschouwd. Zij zullen beschikken over alle machten zoals voorzien in het Wetboek van vennootschappen. De algemene vergadering kan evenwel steeds en te allen tijde de bevoegdheden van de vereffenaars uitbreiden of inperken binnen de beperkingen door de wet gesteld.

Vereffenaars zullen pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel tot bevestiging of homologatie van hun benoeming is overgegaan. Zo de bevoegde rechtbank weigert over te gaan tot homologatie of bevestiging, zal zij zelf een vereffenaar aanwijzen, eventueel op voorstel van de algemene vergadering.

Ingeval de vereffenaar een rechtspersoon is, moet de natuurlijke persoon die hem vertegenwoordigt voor de ' uitoefening van de vereffening in het benoemingsbesluit worden aangewezen.

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige meerderheid van stemmen.

De algemene vergadering kan in het bijzonder aan de vereffenaars volmacht geven het maatschappelijk vermogen van de ontbonden vennootschap in te brengen in een andere vennootschap, tegen aandelen of obligaties.

Ingeval van ontbinding zal het maatschappelijk vermogen eerst dienen om het passief van de vennootschap en , de kosten van de vereffening te dekken.

Het batig saldo zal verdeeld worden onder de vennoten in evenredigheid met het aantal aandelen dat zij bezitten elk aandeel een gelijk recht gevend, onder voorbehoud van de goedkeuring van de vereffeningrekening door de bevoegde rechtbank, overeenkomstig het Wetboek van Vennootschappen.

BENOEMING VAN ZAAKVOERDER

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders thans te bepalen op één.

Wordt benoemd tot niet-statutair zaakvoerder voor een onbepaalde duur: mevrouw DETANDT Josiane, hoger genoemd, hier aanwezig en die aanvaardt.

EERSTE ALGEMENE VERGADERING  EERSTE BOEKJAAR

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en dertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de laatste zaterdag van de maand juni van het jaar tweeduizend veertien.

" VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

Get. De Notaris

François Van Innis

Tegelijk hiermee neergelegd

expeditie van de oprichtingsakte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BYGGA

Adresse
GALGESTRAAT 7 9750 ZINGEM

Code postal : 9750
Localité : ZINGEM
Commune : ZINGEM
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande