C-CARE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C-CARE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 886.434.696

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 30.06.2014 14244-0547-013
06/01/2014
ÿþmod 11.1

~I .~i.inEti

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Oudenaarde

2 4 neb= 2013

Griffie

11111

*19006526*

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

i Ondernemingsnr: 0886.434.696

iI

Benaming (voluit) : C-Care

ii(verkort) :

1,

ii Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

il

Zetel : Dries Ter Biest 1

9700 Oudenaarde

Onderwerp akte : BVBA: STATUTENWIJZIGING - KAPITAALVERHOGING -- INCORPORATIE VASTGEKLIKTE RESERVES

Het blijkt uit het proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de ;, besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C-CARE", met maatschappelijke zetel te 9700 Oudenaarde, Dries Ter Biest 1, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder ondernemingsnummer 0886.434.696, verleden voor notaris Lucie Vandermeersch met standplaats te Oudenaarde op 16 december? il 2013, geregistreerd te Oudenaarde op 19 december 2013, 5 bladen, geen verzendingen, Boek 762, Blad 09, Vak 09, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00) De adviseur - EA inspecteur ai getekend S. De Smet, dat volgende; il beslissingen werden genomen:

EERSTE BESLISSING -- ontslag voorlezing verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder de dato 4 december 2013 over het belang voor de Vennootschap van de voorgestelde dividenduitkering,

Il inbreng in natura en de kapitaalverhoging, overeenkomstig artikel 313,§1 van het Wetboek van ,

vennootschappen, bij welk verslag een samenvattende staat is gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschap afgesloten op 31 december 2012.

Alle aanwezige vennoten erkennen van dit verslag met bijlagen een exemplaar te hebben ontvangen, voorafgaandelijk aan deze, en er kennis van te hebben genomen.

TWEEDE BESLISSING  Vaststelling van de beschikbare reserves

De algemene vergadering stelt vast dat de beschikbare reserves zoals die ten laatste op 31

maart 2013 zijn goedgekeurd door de algemene vergadering van de vennootschap, i

achtenveertigduizend zevenhonderd negenenveertig euro vierenvijftig cent (48.749,54 EUR) bedragen,

ï! zoals blijkt uit de goedgekeurde jaarrekening van 31 december 2011.

DERDE BESLISSING  Vaststelling van het uitkeerbaar bedrag

De algemene vergadering stelt vast dat het uitkeerbaar bedrag rekening houdende met de

iI bepalingen van artikel 320 van het Wetboek van vennootschappen, volgens het laatst afgesloten

boekjaar drieënvijftigduizend tweehonderd tweeëntachtig euro negenenveertig cent (53.282,49 EUR) i

bedraagt.

VIERDE BESLISSING  Beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

; De algemene vergadering beslist over te gaan tot de onmiddellijke uitkering van een tussentijds dividend voor een bruto bedrag van zesenveertigduizend euro (46.000,00 EUR). De vergadering stelt vast dat ingevolge deze beslissing elk van de vennoten een schuldvordering heeft op de vennootschap ;; ten belope van zijn deel in het tussentijdse dividend.

ii Elk van de vennoten afzonderlijk verklaart deze schuldvordering overeenkomstig artikel 537

ii WIB onmiddellijk te willen inbrengen in het kapitaal van de vennootschap mits inhouding en doorstorting

van een roerende voorheffing ten bedrage van tien procent (10%) van het tussentijdse dividend.

ii VIJFDE BESLISSING  Verslaggeving betreffende kapitaalverhoging door inbreng in

natura

11 Kennisname verslagen

il De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van het verslag opgesteld door het

bestuursorgaan over het belang voor de vennootschap van de voorgestelde inbreng in natura en de ;; kapitaalverhoging, en van het verslag de dato 2 december 2013, van de bedrijfsrevisor, de heer Piet

Dujar_dinlbevattende.een beschrijvjngvarLde.inbrengin_naturarde_toegepaste waar.der.ingsmethoden__ __,

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

é

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

en de als tegenprestatie verstrekte vergoeding, overeenkomstig artikel 313,§1 van het Wetboek van vennootschappen.

De vennoten, vertegenwoordigd zoals voormeld, verklaren voorafgaand aan deze beslissing een exemplaar van deze verslagen te hebben ontvangen en er kennis van te hebben genomen. Ze verklaren er geen opmerkingen op te formuleren.

2/ Conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor de dato 2 december 2013 opgesteld door de heer Piet Dujardin, bedrijfsrevisor, in zijn hoedanigheid van vertegenwoordiger van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Piet Dujardin", te Wevelgem, Kortrijkstraat 12, in haar hoedanigheid van vertegenwoordiger van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bedrijfsrevisorenkantoor Dijardin", luiden letterlijk als volgt:

,..enzovoort...

3! Neerlegging

Het verslag van het bestuursorgaan en het verslag van de bedrijfsrevisor zullen met een uitgifte van het onderhavig proces-verbaal worden neergelegd op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

ZESDE BESLISSING  Beslissing tot kapitaalverhoging

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van negentig procent (90%) van het tussentijdse dividend, zijnde netto éénenveertigduizend vierhonderd euro (41.400,00 EUR), om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 EUR) te brengen op zestigduizend euro (60.000,00 EUR), zonder uitgifte van nieuwe aandelen, met dien verstande dat later doorgevoerde Kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van artikel 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal worden verwezenlijkt door de inbreng door de vennoten van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering, zijnde negentig procent (90%) van de vordering tot uitkering van het tussentijds dividend, die zij hebben ten laste van de vennootschap en welke uitvoerig beschreven staat in het verslag van de bedrijfsrevisor.

ZEVENDE BESLISSING  Verwezenlijking van de kapitaalverhoging

a) Tussenkomst  Inschrijving op en voistorting van de kapitaalverhoging

Zijn vervolgens tussengekomen, de vennoten, die verklaren volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap en die uiteenzetten dat zij een zekere, vaststaande en opeisbare schuldvordering hebben ten laste van de vennootschap die uitvoerig staat beschreven in het voormelde verslag van de bedrijfsrevisor.

Na deze uiteenzetting verklaren volgende aandeelhouders, negentig procent (90%) van hun schuldvordering ten belope van bruto zesenveertigduizend euro (46.000,00 EUR), hetzij netto éénenveertigduizend vierhonderd euro (41,400,00 EUR) in de vennootschap in te brengen, wetende dat de resterende tien procent (10%) als roerende voorheffing worden ingehouden en doorgestort.

b) Vergoeding voor inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng waarvan de vergadering erkent volledig op de hoogte te zijn, worden geen nieuwe aandelen toegekend.

De vergadering erkent volledig te zijn ingelicht over de draagwijdte van het regime zoals voorzien in artikel 537 WIB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendpolitiek ten opzichte van de 5 voorbije boekjaren,

ACHTSTE BESLISSING  Vaststelling van de totstandkoming van de kapitaalverhoging

De vergadering stelt vast, en verzoekt mij, notaris te acteren, dat de door haar voorgestelde Kapitaalverhoging werkelijk tot stand gekomen is en is volgestort, zodat het maatschappelijk kapitaal vanaf heden op zestigduizend euro (60,000,00 EUR) is gebracht, vertegenwoordigd door honderd zesentachtig (186) aandelen, zonder aanduiding van nominale waarde,

NEGENDE BESLISSING  Wijziging van de statuten

Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende tekst:

"Het kapitaal is vastgesteld op zestigduizend euro (60.000,00 EUR), verdeeld in honderd zesentachtig (186) aandelen zonder nominale waarde, die ieder één/honderdzesentachtigste van het Kapitaal vertegenwoordigen.".

TIENDE BESLISSING  Volmacht coördinatie

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen terzake.

ELFDE BESLISSING  Machten aan het bestuursorgaan

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso,: Naam en handtekening

mod 11.1

mod 11.1

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van

de genomen beslissingen, waaronder de betaling van de roerende voorheffing ten belope van tien

procent (10%) van het tussentijdse dividend waarvan hiervoor sprake.

(Volgen de handtekeningen)

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

De Notaris

Uitsluitend bestemd voor de neerlegging

ter griffie van de Rechtbank van Koophandel

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte, coördinatie van de statuten, verslag van de bedrijfsrevisor, verslag van de zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

12/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 08.07.2013 13285-0073-013
11/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 06.07.2012 12269-0566-012
30/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 27.06.2011 11212-0571-012
02/07/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 28.06.2010 10240-0500-012
09/07/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 26.06.2009, NGL 06.07.2009 09366-0362-012
04/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 01.07.2008 08336-0380-012

Coordonnées
C-CARE

Adresse
DRIES TER BIEST 1 9700 OUDENAARDE

Code postal : 9700
Localité : OUDENAARDE
Commune : OUDENAARDE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande