C.B CONSTRUCT BELGIUM LTD

Divers


Dénomination : C.B CONSTRUCT BELGIUM LTD
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 811.188.729

Publication

21/09/2011
ÿþ ;i~ih1<1raS Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1flhIuuuI III I1 U Uh I III

*11142579*

NEERGELEGD

09 SEP. 2011

RF'CI I'i"itiff1d( t ,1Y KOO PI

Ondernerningsnr : 0811.188.729

Benaming

(voluit) : C.B. CONSTRUCT BELGIUM Ltd

Rechtsvorm : VENNOOTSCHAP NAAR ENGELS RECHT (LIMITED)

Zetel : DEPT 1 43 OWSTON ROAD CARCROFT DONCASTER DN6 8DA

Zetel van het bijkantoor : BROECKSTRAAT 43 / 1 TE 9890 GAVERE

Onderwerp akte : SLUITING VAN HET BIJKANTOOR

De bestuurder van C.B. Construct Belgium Ltd, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht naar Engels recht (Limited), ingeschreven in het handelsregister van Engeland en Wales en met maatschappelijke zetel gevestigd te Dept 1 43 Owston Road Carcroft Doncaster DN6 8DA heeft op de zetel van het Belgisch bijkantoor de volgende schriftelijke besluiten genomen en goedgekeurd:

1. Het Belgisch bijkantoor van de Vennootschap met ondernemingsnummer: 0811.188.729, gevestigd te Gavere, Broeckstraat 4311, wordt gesloten met ingang van 30-06-2011.

2. De activiteiten van de Vennootschap en het Belgisch bijkantoor, met inbegrip van elke activiteit in België,; worden stopgezet met ingang van 30-06-2011.

3. Het mandaat van de wettelijke vertegenwoordiger van het Belgisch bijkantoor, dat gegeven werd aan mevrouw Willaert Annemie wordt ingetrokken met ingang van 30-06-2011.

4. Mevrouw Annemie Willaert, wonende te Quartier de L'Obrieu, 84820 VISAN (Vaucluse) (FRANKRIJK),; wordt hierbij gemachtigd om alle verplichtingen en formaliteiten die vereist zijn voor of verband houden met de sluiting van het Belgische bijkantoor uit te voeren, en om alle documenten voor dit doel te ondertekenen en haar eveneens de macht te geven deze bevoegdheden te delegeren.

5. De bestuurder kiest het adres, Quartier de L'Obrieu, 84820 VISAN (Vaucluse) (FRANKRIJK), voor alle vennootschaps - en boekhoudkundige documenten die bijgehouden moeten worden overeenkomstig Belgisch recht, en alle toekomstige briefwisseling en handelingen die betrekking hebben op de Vennootschap en het gesloten bijkantoor.

6. Er wordt een administratieve volmacht verleend aan de BV-CVBA De Decker & Co, boekhoudkantoor met: maatschappelijke zetel te 9200 Dendermonde, Vosmeer 1, teneinde aile noodzakelijke of nuttige formaliteiteni ' met betrekking tot de onderhavige besluiten van de vennootschap te vervullen en om het Belgisch bijkantoor te vertegenwoordiger ten aanzien van :

Griffie van de Rechtbank van Koophandel van het gerechtelijk arrondissement waar het filiaal gevestigd is. -Controlekantoor BTW waaronder het Belgisch bijkantoor ressorteert, om een aangifte tot stopzetting in te dienen.

-Een ondernemingsloket aan te stellen om alle wijziging met betrekking tot bovenvermelde beslissingen mede te delen.

Voor beknopt uittreksel. Samen neergelegd volgende stukken, schriftelijke besluiten van de bestuurders van de C.B. CONSTRUCT BELGIUM LTD dd. 30-06-2011,

GETEKEND door:

ANNEMIE WILLAERT

volmachthouder..___.__._.__

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
C.B CONSTRUCT BELGIUM LTD

Adresse
BROECKSTRAAT 43, BUS 1 9890 GAVERE

Code postal : 9890
Localité : GAVERE
Commune : GAVERE
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande