C.V.R.

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : C.V.R.
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 890.395.761

Publication

27/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 27.12.2013, NGL 20.01.2014 14010-0406-033
08/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 26.12.2014, NGL 06.01.2015 15002-0342-033
26/04/2013
ÿþh mod2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i~F~1~ d~+

~-~~0 ter GR ere

~~~~~~ vA~xO~

R~c~as~~~K tingÁp~ ~~iâ

~RUGG~ tAfd~

O

Griftië"

Vc bah( oar Belt Staal

Ondernemingsnr : 0890.395.761

Benaming

(volalt)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Bunnenlaan 49

8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte :BVBA: zetelwijziging

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE ZAAKVOERDER

Er blijkt uit de notulen van de zaakvoerder gehouden op 20 maart 2013 dat de zetel van de vennootschap, thans gevestigd te 8300 Knokke-Heist, Van Bunrtenlaan 49,

" over te brengen naar 9100 Sint-Niklaas, Europark Oost 26.

Ingevolge de hierboven genomen beslissing zal de eerste alinea van artikel 2 van de statuten vervangen worden door volgende tekst:

" De zetel van de vennootschap is gevestigd te 9100 Sint-Niklaas, Europark-Oost 26."

Voor Ontledend Uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd:

de notulen van de zaakvoerder van 20 maart 2013.

De zaakvoerder

(A.G.S. bvba)

Op de laatste blz van Luik. B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzi[ van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ton aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

23/10/2012
ÿþmad 71.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsbiac

11 I liII II SIi III ISI II III I

" 121~4~Q8=







Ondernemingsnr : 0890.395.761

NEERGELEGD ter GRIFFIE de,

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE (Afdeling Brugge)

op:

12. OKT. ~0iZ

Griff e greee"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit) : C.V,R.

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Bunnenlaan 49

= 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Buitengewone algemene vergadering - wijziging boekjaar en jaarvergadering - overige statutenwijzigingen - aanpassing statuten.

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 27 september 2012, geregistreerd te Brugge, Tweede Kantoor, op 9 oktober 2012, boek 272, blad 57, vak 8, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "C.V.R.", opgericht onder de benaming "C.V.P.", bij akte verleden voor geassocieerd notaris Lucas Vanden Bussche, te Knokke-Heist, op 20 juni 2007,. bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 6 juli 2007 onder nummer 07097989, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders, opgesteld door geassocieerd notaris Lucas Vanden: Bussche, te Knokke-Heist, op 29 september 2010, bekendgemaakt in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 15 oktober 2010 onder nummer 10152078, de navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) De overdracht van aandelen, zowel onder levenden als bij overlijden, aan een strenger regime te onderwerpen, in die zin dat de vrije overdraagbaarheid nog enkel zal gelden tussen de vennoten.

De vergadering beslist tevens met éénparigheid van stemmen de prijs- en waardebepaling van de aandelen nader te omschrijven,

Ingevolge deze beslissingen worden de artikels 11, 12, 13 en 14 volledig geschrapt en vervangen door de volgende tekst:

"Artikel elf  Overdracht.

Behoudens hetgeen bepaald is in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de regels zoals bepaald bij huidig artikel en de hiernavolgende artikelen 12, 13 en 14.

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan aan een vennoot. In afwijking van artikel 249, tweede lid van het Wetboek van; vennootschappen is deze toestemming wel vereist voor overdrachten aan andere personen.

Artikel twaalf - Overdracht onder levenden.

De regelen inzake overdracht onder de levenden zijn eveneens van toepassing bij de overdracht door of ten voordele van een rechtspersoon.

In geval van overdracht onder de levenden, waarvoor voormelde toestemming vereist is, zal de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen een voorstel tot overdracht bij aangetekende brief richten tot het bestuursorgaan. Bij dit voorstel zal een ontwerp van koopovereenkomst (waarin de identiteit van de overnemer, de prijs en de voorwaarden voor de overdracht vermeld zijn) gevoegd worden. Het bestuursorgaan zal vervolgens binnen de twintig dagen nadat zij kennis heeft gekregen; van voormeld voorstel, de Bijzondere Algemene Vergadering bijeenroepen met als agendapunt de' goedkeuring van de voorgestelde overdracht.

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

mod 11.1

Indien de vennoten in gebreke blijven binnen een maand te antwoorden op het verzoek tot`goedkeuring van de overdracht, zullen zij geacht worden zich niet te verzetten tegen de overdracht. ,

In afwijking van artikel 251 van het Wetboek van vennootschap kunnen de belanghebbenden tegen de weigering van de toelating van een overdracht onder levenden niet opkomen voor de bevoegde rechtbank. De vennoot die de toestemming voor de overdracht niet heeft bekomen, kan ' noch de aankoop van zijn aandelen, noch de ontbinding van de vennootschap eisen.

Een eventuele aankoop door de andere vennoten van de aandelen waarvan de afstand wordt voorgesteld zal pas geschieden wanneer een akkoord wordt gevonden over de prijs en de modaliteiten van overname of nadat de rechter in toepassing van artikel 341 van het Wetboek van vennootschappen de vennoot of vennoten, op wie de in artikel 340 van hetzelfde wetboek bedoelde gegronde reden betrekking heeft, veroordeeld heeft de aandelen over te nemen (de zogenaamde "uittreding').

De ontbinding zal enkel in rechte gevorderd kunnen worden om wettige redenen, zoals voorzien door artikel 343, derde lid van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel dertien - Overeanq bij overlijden.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden moeten bij aangetekend schrijven binnen een ' maand te rekenen vanaf het overlijden van een vennoot aan de overblijvende venno(o)t(en) ' nauwkeurig opgeven hoe de nalatenschap is vererfd. Zij moeten tevens de naam, de voornamen, het beroep en de woonplaats van de rechtverkrijgenden en hun respectievelijke erfrechten opgeven en mededelen hoe de aandelen tussen hen zullen worden verdeeld.

Indien de overblijvende venno(o)t(en) in gebreke blijft (blijven), binnen een maand te rekenen vanaf de derde werkdag volgend op de datum van aangetekende verzending van het voorstel van overgang, te antwoorden op het verzoek tot goedkeuring van de overgang, zal (zullen) hij (zij) geacht worden zich te verzetten tegen de overgang.

De erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet als vennoot zijn toegelaten, hebben recht op de waarde van de overgegane aandelen. Deze waarde wordt vastgesteld zoals hierna bepaald. Worden de overgegane aandelen wederverkocht binnen het jaar, dan is aan de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden in voorkomend geval het positief verschil verschuldigd tussen de hoogste prijs bekomen bij de wederverkoop enerzijds en - de waarde bekomen zoals hierna bepaald, anderzijds,

Voormelde waarde is betaalbaar binnen de vijf jaar na de datum van het aangetekend schrijven waarin de erfgenamen, legatarissen of rechtverkrijgenden kennis hebben gegeven van het overlijden van de vennoot. Op het openstaand saldo is jaarlijks een interest verschuldigd gelijk aan de gemiddelde interestvoet van OLO's met een looptijd van vijf jaar (zoals die gepubliceerd werd op de laatste dag van de maand voorafgaand aan de interestvervaldag. Zolang de waarde niet volledig is betaald, zijn de aandelen niet vatbaar voor overdracht. De andere venno(o)t(en) kan(kunnen) evenwel besluiten de waarde vervroegd te betalen.

Artikel veertien  Waardebepaling.

De waarde van de aandelen is gelijk aan het aandeel dat die aandelen vertegenwoordigen in het gecorrigeerd eigen vermogen.

Het gecorrigeerd eigen vermogen wordt bekomen door het eigen vermogen, zoals dit blijkt uit de laatst goedgekeurde jaarrekening, in voorkomend geval te vermeerderen of te verminderen met latente meerwaarden respectievelijk latente minderwaarden op activa en/of te vermeerderen of te verminderen met overwaarderingen van schulden respectievelijk onderwaarderingen van schulden, en na aftrek van de nog niet geboekte, doch noodzakelijke voorzieningen voor risico's en kosten en waardeverminderingen.

Bij het bepalen van meer- of minderwaarden zal in ieder geval rekening gehouden worden met het belastingeffect (in de veronderstelling dat de belasting onmiddellijk verschuldigd zou zijn).

Voor het bepalen van de meer- of minderwaarden op onroerend goederen, zal uitgegaan worden van de gedwongen verkoopwaarde. Voor het bepalen van de meer- of minderwaarde op de voorraden en goederen in bewerking zal de voorraad grond- en hulpstoffen en de voorraad handelsgoederen gewaardeerd worden tegen historische aanschaffingswaarde of lagere marktwaarde; de goederen 'in bewerking en het gereed product zullen gewaardeerd worden tegen integrale vervaardigingsprijs (exclusief financiële lasten); voor bestellingen in uitvoering zal uitgegaan worden van de percentage of completion  methode; dit alles in voorkomend geval te verminderen met de vereiste waardeverminderingen. Voor het bepalen van de meer of minderwaarden op de overige activa zal uitgegaan worden van hun realisatiewaarde onder vigerende marktcondities.

Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de manier waarop voormelde prijs moet worden vastgesteld, zal deze op bindende wijze vastgesteld worden door een onafhankelijk deskundige, aan te wijzen door partijen in gemeen overleg, of b1 gebrek aan overeenstemming over de deskundige, door een deskundige aan te stellen door de bevoegde gerechtelijke instantie op verzoek van de meest gerede partij.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor, líehouden aan het Belgisch Staatsblad

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

De deskundige zal de waarde ven de aandelen bepalen rekening houdend met voormelde principes. De deskundige mag desgewenst de goodwill in rekening brengen. Hij zal zich daarvoor baseren op de historische winst en cash flow (al dan niet na bedrijfseconomische correcties). Met ; gebudgetteerde cijfers zal enkel rekening gehouden mogen worden wanneer zij gestoeld zijn op een voldoende lange traditie binnen de vennootschap inzake budgettering (met budgetcontrole). Voor het bepalen van de parameters zal de deskundige zich laten leiden door de principes van de voorzichtigheid en zal hij rekening houden met de activiteit van de vennootschap, haar positie in de markt en de economische conjunctuur."

(2) De restricties, opgenomen in artikel 16 van de statuten, op het verlenen door de zaakvoerder

van bijzondere machten aan een derde, af te schaffen.

Verder beslist de vergadering met eenparigheid van stemmen dat het bestuursorgaan, indien dit

uit 3 of meer leden bestaat, een college vormt.

Ingevolge deze beslissingen luidt de nieuwe tekst van artikel 16 als volgt:

" "Artikel zestien - Zaakvoerders.

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Hun overlijden, ontslag, afzetting, interdictie, faillissement of kennelijk onvermogen stelt van " rechtswege een einde aan hun mandaat maar heeft niet de ontbinding van de vennootschap tot gevolg, In dat geval wordt door de Algemene Vergadering het aantal zaakvoerders vastgesteld, de nodige benoemingen gedaan en de duur van het mandaat bepaald. Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en ` verder handelt zoals een raadvergadering."

(3) Artikel 18 aan te passen aan de beslissing vermeld onder (2) en de nieuwe tekst van artikel 18 als volgt vast te stellen:

"Artikel achttien - Bijzondere volmachten.

De zaakvoerders kunnen personen van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. Deze personen verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht."

(4) Dat het mandaat van de zaakvoerder, tenzij de Algemene Vergadering er anders over beslist,

niet langer kosteloos is, maar bezoldigd.

Hiertoe wordt artikel 20 van de statuten vervangen door de volgende tekst:

"Artikel twintig  Vergoeding.

Het mandaat van de zaakvoerder(s) is bezoldigd, tenzij de Algemene Vergadering hierover

anders beslist."

(5) Dat het maatschappelijk boekjaar voortaan begint op 1 juli en eindigt op 30 juni van het daaropvolgende jaar.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal het lopende boekjaar, hetwelk een aanvang heeft genomen op 1 oktober 2011 verlengd worden tot 30 juni 2013.

Ingevolge deze beslissing wordt de tekst van artikel 26 geschrapt en vervangen door de volgende tekst.

'Artikel zesentwintig - Jaarrekening - Inventaris.

Het boekjaar van de vennootschap begint op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Door de zaakvoerder(s) worden dan een inventaris en de jaarrekening, alsook een jaarverslag opgemaakt overeenkomstig de wettelijke en reglementaire voorschriften die op de vennootschap van toepassing zijn."

(6) De datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand december om zestien uur (16.00 u) op de plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerstvolgende jaarvergadering worden gehouden op vrijdag 27 december 2013 om zestien uur (16,00 uur).

Hiertoe wordt artikel 22 van de statuten vervangen door de volgende tekst:

"Artikel tweeëntwintiq - Algemene vergadering.

De regelmatig samengestelde Algemene Vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze ; beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap wanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste vrijdag van de maand december om zestien uur (16.00 uur) op de plaats te bepalen in de oproepingen,

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet in artikel 25bïs van deze statuten, dan moet het rondschrlven waarvan in dat artikel sprake minstens twintig dagen voor de datum van de jaarvergadering worden verstuurd.

Buitengewone Algemene Vergaderingen kunnen worden bijeengeroepen door de zaakvoerders ; of door de commissarissen. Ze moeten bijeengeroepen warden wanneer dit wordt gevraagd door de'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz van Luik B vernielden : Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persofo)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening

moi 11.1

vennoten die samen tenminste een vide van het kapitaal vertegenwoóràigen. Het verzoek wordt bij aangetekend schrijven aan de zetel van de vennootschap gestuurd: het moet de agendapunten opgeven waarover de Algemene Vergadering dient te beraadslagen.

Deze Algemene Vergadering moet gehouden worden binnen de maand na de postdatum van het aangetekend schrijven.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, de obligatiehouders, de commissarissen en de zaakvoerders worden voor elke

" Algemene Vergadering opgeroepen bij aangetekende brief, tenminste vijftien dagen voor de vergadering. De oproeping moet de volledige dagorde bevatten. Over daarin niet vermelde onderwerpen kan slechts geldig worden gestemd indien alle vennoten aanwezig zijn en daarmee akkoord gaan.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerders, alsook aan de andere personen die erom verzoeken. Tenslotte wordt op elke Algemene Vergadering een aanwezigheidslijst bijgehouden."

(7) De nodige machten te verlenen aan de zaakvoerder om de hoger genomen beslissingen uit te voeren, en aan notaris Henry Van Caillie, te Brugge, om de nodige formaliteiten te vervullen met het oog op ondermeer de neerlegging van onderhavige akte op de Rechtbank van Koophandel, de uitwerking van de nieuwe gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap, en te zorgen voor publicatie in het Belgisch Staatsblad,

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd.

- Een expeditie van het proces-verbaal van Buitengewone Algemene Vergadering de dato 27

september 2012.

- Gecoördineerde tekst der statuten.

" Voor-

,ehouden

aan het Belgisch Staatsblad







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2012 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste plz van luik B vermelden : Recta : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)ni(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2012
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

NEERGELEGD ter GRIFFIE dei

RECHTBANK VAN KOOPHANDEL TE

BRUGGE :2 J

(Afdpiing! Brupele201)

op 8 UN2

GriffI ,er

I" 12121691*

I~

Id

bel a¬

BE

Sta

Ondernemingsar : 0890.395.761

Benaming

(voluit) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Van Bunnenlaan 49 te 8300 Knokke-Heist

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming van een zaakvoerder

Uittreksel uit het proces-verbaal van de bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders gehouden ter maatschappelijke zetel op 21 juni 2012.

Met ingang van 21 juni 2012 is er een einde gesteld aan het mandaat van zaakvoerder van de B.V.B.A. C.V.I. met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Lippenslaan 171 bus 5.2 die wordt vertegenwoordigd door mevrouw Vrielynck Inge, wonende te 9992 Middelburg, Langeweg 4 in haar hoedanigheid van vaste vertegenwoordiger en verleende haar kwijting voor de duur van haar mandaat.

Met ingang van dezelfde datum wordt benoemd als nieuwe zaakvoerder de B.V.B.A. A.G.S. met maatschappelijke zetel te 8300 Knokke-Heist, Sparrendreef 43.

Deze vennootschap heeft de heer Oostveen Franciscus wonende te 8300 Knokke-Heist, Sparrendreef 43 als vaste vertegenwoordiger.

Er wordt voorts aan herinnerd dat overeenkomstig artikel 17 van de statuten de vennootschap altijd geldig vertegenwoordigd wordt door iedere zaakvoerder.

A.G.S. B.V.B.A.

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik E vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

08/05/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 31.03.2012, NGL 30.04.2012 12104-0319-029
04/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 26.03.2011, NGL 30.04.2011 11098-0229-029
20/10/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2010, GGK 25.09.2010, NGL 15.10.2010 10580-0560-018
06/04/2010 : ME. - JAARREKENING 31.03.2009, GGK 26.09.2009, NGL 30.03.2010 10082-0108-016
11/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 28.12.2015, NGL 06.01.2016 16004-0329-025

Coordonnées
C.V.R.

Adresse
EUROPARK OOST 26 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande