C.V.S.

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : C.V.S.
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 867.003.717

Publication

23/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 18.07.2014 14319-0267-014
07/05/2013
ÿþmod 11.1

GRIFFIE RECHTBANK

A ~

z 5 APR. 2013 DENDERMONDE

Griffie

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vas behoi aan Belg Staat:

Ondernemingsnr : 0867.003717

Benaming (voluit) ; Drilling & Construction

(verkort)

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Europark Oost 15

9100 Sint-Niklaas

Onderwerp akte : NV: BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING  WIJZIGING NAAM - WIJZIGING DOEL  WIJZIGING OVERDRACHTSREGELING VAN DE AANDE- LEN  WIJZIGING VEREFFENINGSREGELING - AANPASSING STATUTEN. '

Er blijkt uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Henry Van Caillie te Brugge op 11 april 2013, geregistreerd te Brugge, Tweede Kantoor, op 12 april 2013, boek 275, blad 49, vak 16, dat de Buitengewone Algemene Vergadering der Aandeelhouders van de naamloze vennootschap "DRILLING & CONSTRUCTIONS", opgericht onder de benaming " Yellow Drilling & Constructions", bij akte verleden voor notaris Paul Meirsman te Lokeren op 23 augustus 2004, gepubliceerd in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 8 september daarna onder nummer 2004-09-0810128489, en waarvan de statuten voor het laatst werden gewijzigd bij proces-verbaal van de Buitengewone . Algemene Vergadering der Aandeelhouders, opgesteld door zelfde notaris Paul Meirsman op 27 september 2007, bekendgemaakt alsvoren op 10 oktober daarna onder nummer 2007-1010/0147520, de navolgende beslissingen genomen heeft:

(1) De wijziging van de naam van de vennootschap in "C.V.S." en dienovereenkomstige aanpassing van artikel 1 van de statuten

(2) verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 9100 Sint-Niklaas, Europark Oost 26 en dienovereenkomstige wijziging van artikel 2 van de statuten.

(3) Na voorlegging van het bijzonder verslag van de Raad van Bestuur opgesteld met

verantwoording nopens de wijziging van het maatschappelijk doel en van de bijgevoegde staat van

actief en passief beslist de vergadering het maatschappelijk doel te wijzigen als volgt:

'De vennootschap heeft tot doel:

1. VOOR EIGEN REKENING.

A. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten (vruchtgebruik, recht van opstal, erfpacht, ...), zoals de huurfinanciering van onroerend goederen aan derden, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, het ontwerpen en opvolgen van projecten, en het maken van studies met betrekking tot immobiliën; de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen; alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan, die het genot zouden hebben van voormelde roerende en onroerende goederen.

B. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop, het beheren van aandelen, aandelenopties,

obligaties, kasbons, afgeleide producten of andere roerende waarden, van welke vorm ook, uitgegeven door Belgische of buitenlandse emittenten.

C. Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan rechtspersonen en ondernemingen of particulieren, in eender welke vorm; het zich borg stellen of aval verlenen, het verlenen van

nn üe laatste blz van i uit,_B vessrerdan Recto Naam en hoedantcttreid van de srl3trumenteranC(P notar:c, lietzu ,,an de E)t-~.~so(o)tllenl

bevoegd de rt;chteersoon ten aartzsen van desden te verleQemu^n1.1gen Verses Naam en nastntr,l,enrn g

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

zakelijke borgen op haar activa, in de meest ruime zin; alle handelsoperaties en financiële operaties verrichten, behalve deze die wettelijk voorbehouden zijn aan depositobanken, houders van deposito's op korte termijn, spaarkassen, hypotheekmaatschappijen en kapitalisatieon dernemingen.

Voor-'b6houden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

lI. VOOR EIGEN REKENING, VOOR REKENING VAN DERDEN OF IN

DEELNEMING MET DERDEN.

A. De aankoop, verkoop, vervaardiging, verhuring, plaatsing en onderhoud van weg- & werfsignalisatie, wegmarkeringen, werfafsluitingen en straatmeubilair.

B. Het uitbaten van een studiebureau gespecialiseerd in ontwerp van signalisatieplannen, de opmaak van plaatsbeschrijvingen, leidingregistratie, de totale projectcoördinatie, de aanvraag van signalisatieplannen.

C. Het ter beschikking stellen van gespecialiseerd personeel voor het plaatsen van weg- & werfsignalisatie.

D. De aankoop, verkoop en verhuur van mobiele signalisatie en mobiele camerabewaking.

E. Het verhuren van roerende goederen, zoals ondermeer rollend materieel, bedrijfsmachines en bedrijfsuitrusting.

F. Het verlenen van diensten en adviezen aan derden.

G. Het verwerven van participaties, in eender welke vorm, in alle bestaande of op te richten rechtspersonen of ondernemingen; het stimuleren, plannen en coördineren van de ontwikkeling van voormelde rechtspersonen of ondernemingen.

H. Het waarnemen van bestuursopdrachten en  mandaten, het uitoefenen van opdrachten en functies.

I. Het onderzoek, de ontwikkeling, de vervaardiging of commercialisering van nieuwe producten en technologieën en hun toepassingen; het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow en aanverwante immateriële vaste activa;

J. De aan- en verkoop, evenals de in- en uitvoer van om het even welke goederen.

IIl.BIJZONDERE BEPALINGEN.

De vennootschap mag haar doel verwezenlijken zowel in België als in het buitenland, op alle

wijzen en manieren, die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of gedeeltelijk te vergemakkelijken; ze kan leningen of schulden aangaan bij derden (met inbegrip van haar vennoten en haar zaakvoerders) en kan alle kosten maken en investeringen doen die zij nodig of wenselijk acht.

De vennootschap mag evenwel geenszins aan vermogensbeheer of beleggingsadvies doen als bedoeld in de Wetten en Koninklijke Besluiten op de financiële transacties en de

financiële markten en over het vermogensbeheer en het beleggingsadvies.

De vennootschap zal zich bovendien dienen te onthouden van werkzaamheden die onderworpen zijn aan reglementaire bepalingen, voorzover de vennootschap zelf niet aan deze bepalingen voldoet.

De vennootschap mag betrokken zijn bij wijze van inbreng, fusie, inschrijving of op elke andere wijze in ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, die een gelijkaardig, soortgelijk of samenhangend doel hebben of die nuttig zijn voor de verwezenlijking van het geheel of een gedeelte van haar maatschappelijk doel,

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak."

De vergadering beslist de tekst van huidig artikel drie van de statuten te schrappen en te vervangen door voorgaande doelsornschrijving.

(4) Wijziging van de regeling inzake overdracht van aandelen en aanpassing van artikel 9 en 10 van de statuten als volt:

1/ wat betreft artikel negen wordt de tweede zin geschrapt en door volgende zin vervangen: "Voor elke andere overdracht of afstand is de goedkeuring vereist van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drievierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld."

[l7 de laatste a'a van L411;_ Recto Naam en hoedanigheid van de mstriislmenteende notaris, netzi; 1!)+° isersQ(o)ri,en)

bevoegd de ~eChtá{3Cr5o4dt ten aanzien van Lierden te vefiegF" rs>fr]UuIltn+n

Verso Naam en hannteFefflng

Y

yooii behouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 11.1

21 wat betreft artikel tien wordt de eerste zin geschrapt en door volgende zin vervangen:

"De effecten op naam van een overleden effecthouder mogen niet overgaan dan met goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld."

(5) Aanpassing van artikel 47 van de statuten betrekkelijk de ontbinding en de vereffening van de vennootschap conform de nieuwe wetgeving als volgt:

De eerste en tweede zin van artikel 47 van de statuten te schrappen en te vervangen door volgende tekst:

"Ingeval van ontbinding van de vennootschap, wordt de vereffening gedaan op de wijze aangeduid door de Algemene Vergadering, die één of meer vereffenaars benoemt en hun machten en hun vergoedingen vaststelt.

' De vereffenaars treden pas in functie nadat de bevoegde rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van hun benoeming.

Bij gebrek aan een dergelijke benoeming wordt de vereffening uitgevoerd door de zorgen van de Raad van Bestuur, die op dat tijdstip in functie is en die optreedt in zijn hoedanigheid van vereffeningcomité."

(6) Machtiging verlenen aan de Raad van Bestuur tot uitvoering van de beslissingen genomen door de Algemene Vergadering en aan de ondergetekende notaris om de statuten te coordineren in overeenstemming met de genomen besluiten.

(7) Bijzondere volmacht te verlenen aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Vandelanotte Accountancy, met zetel te 9200 Dendermonde, Grootzand 166 voor het vervullen van alle formaliteiten inzake het rechtspersonenregister, BTW-administratie, sociaal verzekeringsfonds, sociale secretariaten en andere fiscale en diverse administraties.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Afgeleverd voor de inlassing in het Belgisch Staatsblad.

Tegelijk hiermee neergelegd.

- Een expeditie van het proces-verbaal van Buitengewone Algemene Vergadering de dato 11 april

2013.

- Gecoördineerde tekst der statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/05/2013 - Annexes du Moniteur belge

op da íaats'w biz van Lu~6~B veflrent'n ~cçt~ Naan, er{ hoedçtoigne p+aart de rnsti umenterende notaris ileie iydn le oerso(ó)t !et) ïaevoe.c.1 ee rech.zpeesa;n, " er aanz eÇ1 'tan derden te yerteéte ,". .-aest(,:4ut1

Verso Naam en ha4lClt.'rl" eJ5Ei7g

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 29.06.2012, NGL 31.08.2012 12533-0412-012
06/10/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 30.09.2011 11569-0437-012
04/08/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 25.06.2010, NGL 29.07.2010 10370-0486-013
05/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 13.05.2009, NGL 02.06.2009 09181-0069-013
18/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 27.06.2008, NGL 14.07.2008 08411-0083-013
07/05/2007 : ME. - JAARREKENING 30.09.2006, GGK 30.03.2007, NGL 27.04.2007 07131-0042-015
12/06/2015
ÿþMod word 111

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

11111!11111M!111111

GRIFFIE RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL GENT

- 3 JUNI 2015

AFDELING lgRMONDE

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0867003717

Benaming

(voluit) : C.V.S.

(verkort) :

Rechtsvorm : naamloze vennootschap

Zetel : Europark-Oost 26, 9100 Sint-Niklaas

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoemingen

Uittreksel uit de notulen van de algemene vergadering dd. 13/05/2015

De vergadering aanvaardt het ontslag, met ingang vanaf heden, aangeboden door navolgende bestuurders: - de heer Oostveen Franciscus, N.N.: 70.10.19-427.58, Spelemanstraat 134 - 8300 Knokke-Heist;

- BVBA Aydaso, 0810.457.368, Theodoor Vermylenstraat 137 - 9200 Dendermonde met als vaste vertegenwoordiger de heer Collaert Davy, N.N.: 75.01.16-165.64, Hof Ten Rode 95 - 9200 Dendermonde.

De vergadering beslist om te benoemen tot nieuwe bestuurders voor een periode van 6 jaar, onmiddellijk eindigend na de algemene vergadering van vrijdag 25 juni 2021',-

- de heer Oostveen Franciscus, N.N.: 70.10.19-427.58, Spelemanstraat 134 - 8300 Knokke-Heist als gedelegeerd bestuurder;

- BVBA Aydaso, 0810.457.368, Theodoor Vermylenstraat 137 - 9200 Dendermonde met als vaste vertegenwoordiger de heer Collaert Davy, N.N.: 75.01.16-165.64, Hof Ten Rode 95 - 9200 Dendermonde als bestuurder.

Uittreksel uit de notulen van de raad van bestuur dd. '1310412015

De vergadering beslist de heer Oostveen Franciscus, N.N.: 70.10,19-427.58, Spelemanstraat 134 - 8300

Knokke-Heist voor een periode van 6 jaar te herbenoemen als gedelegeerd bestuurder.

Oostveen Franciscus

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
C.V.S.

Adresse
EUROPARK-OOST 26 9100 SINT-NIKLAAS

Code postal : 9100
Localité : SINT-NIKLAAS
Commune : SINT-NIKLAAS
Province : Flandre orientale
Région : Région flamande